14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kaasukeittotasot


Kaasuliesi harrastelija- ja ammattilaiskokeille

Jos haluat ostaa kaasulieden, hyödyt monista eduista keittäessäsi ja paistaessasi. Ruoanlaitto kaasulevyllä on todella käytännöllistä. Sillä toivottu lämpötila saavutetaan heti. Samalla tämä suora lämmönsyöttö lyhentää kypsennysaikaa, joten sen lisäksi, että voit säästää rahaa propaanikaasukeittotasolla, voit myös suojella ympäristöä.

Vielä muutama vuosi sitten 90 cm kaasuliesi – tai isompi versio – oli käytössä pääasiassa ravitsemusalalla, mutta nykyään tilanne on toinen. Itse asiassa ruoanlaitto kaasuliedellä kasvattaa suosiotaan myös yksityisissä kodeissa. Myös Klarsteinin tuotevalikoima on sopeutunut tähän kasvavaan kysyntään, joten voit ostaa tarpeitasi, toiveitasi ja vaatimuksiasi vastaavan kaasulieden vain muutamalla klikkauksella.

Toiminnallinen ja innovatiivinen – liedet propaanikaasulevyllä

Klarsteinilla voit valita, minkälaisen 90 cm:n kaasukeittotason haluat. Valikoima on valtava, mitä tulee designiin, toimintoihin ja kokoon. On myös tosiasia, että kaasukeittotason tarjoama arvo ei ole millään tavalla huonompi kuin induktioliedellä varustetun lieden.

Tutustu myös laajan valikoimamme kaasuliesimalleihin, jossa liekit eivät enää ole avonaiset. Tämän kategorian malleissa lasikeraaminen pinta peittää kaasulevyt. Siten hyödyt vielä paremmasta turvallisuudesta ja lisämukavuudesta, ilman että sinun pitää tinkiä kaasulieden tuomista ruoanlaiton eduista.

Millainen kaasuliesi on minulle sopiva?

Klarstein.fi-verkkokaupasta löydät tarkalleen sinun tarpeitasi vastaavat kaasuliedet, olipa kyseessä sitten kotikäyttöön tarkoitettu kaasuliesi tai retkeilyliesi seuraavaa lomaasi varten.

Ignito Domino -keittotasolla, 4 alueen Victoria-keittotasolla ja Goldflame Domino -keittotasolla on lukuisia etuja. Automaattinen sammutus, ylimääräiset valurautaiset kattilatelineet, messinkiset tai Sabaf-polttimet tai omavarainen liesi – valinta on sinun. Joka tapauksessa laatu ratkaisee. Millainen kaasuliesivaihtoehto saa sinun sydämesi lyömään kiivaammin?

Kaasukeittotasot eivät eroa toisistaan vain polttimien lukumäärän, vaan myös niiden tehon ja järjestelyn suhteen. Aloitamme ensimmäisestä: yksittäisten polttimien nimellisteho vaihtelee polttimien koon mukaan. Pienimpien polttimien teho on yleensä noin 1000 W, keskikokoisten 1500–2000 W ja suurimpien (kutsutaan myös nopeiksi tai supernopeiksi polttimiksi) yleensä yli 3 000 W. Apupolttimet sopivat hitaaseen ruoanlaittoon tai pienille kattiloille, sitä suuremmat polttimet ovat ihanteellisia intensiiviseen ruoanlaittoon ja suurille kattiloille. Nämä seikat on otettava huomioon, kun valitsee kaasukeittotasoa, jotta voi valita kotitalouden kokoon ja käyttötiheyteen sopivan mallin. Mitä enemmän tehoa, sitä nopeampi keittonopeus.

Sisäänrakennettavassa Kalahari Ignito -kaasu- ja sähkökeittotasossa on omavarainen 4-alueen keittotaso, ja se on varustettu kestävällä Sabaf-polttimella. Lämpöä tuotetaan maakaasulla tai propaanikaasulla. Haluatko enemmän? Siinä tapauksessa valitse omavarainen Ignito 5-alueinen kaasuliesi, jossa on turvaventtiilit, automaattinen sammutus, ruostumattomasta teräksestä valmistettu wok-teline ja valurautaiset kattilatelineet. Toinen Klarstein-valikoiman kohokohta on Alchemist 4-alueinen liesi alumiinipolttimella. Valurautaisten kattilatelineiden lisäksi toimitus sisältää myös paineensäätimen, mikä tuo lisäarvoa setille.

Edut, kun ostat kaasukeittotason tai kaasukeittolevyt Klarsteinilta

Yksi kaasukeittolevyn tai kaasukeittotason eduista on, että voit käyttää mitä tahansa pannua, kattilaa tai pataa, koska se kuumennetaan avotulella. Sinun tarvitsee vain asettaa astia sen päälle, jotta lämpötila nousee välittömästi. Nykyisin suositaan alumiinia ja ruostumatonta terästä. Ensimmäinen johtaa hyvin lämpöä, kun taas toinen on erittäin kestävää. Sama pätee keittotasoon – alumiini, ruostumaton teräs ja harjattu ruostumaton teräs ovat yleisimmin käytetyt materiaalit.

Lisäksi jotkin kaasukeittotasot on varustettu valolla, kun grilli ja poltin ovat kuumia, mikä ehkäisee tahatonta koskemista. Jos liekki pääsee vahingossa valloilleen, on olemassa myös turvaventtiili, joka katkaisee kaasunsyötön. Tuulenpuuska tai tulen päälle roiskunut neste riittää aiheuttamaan tällaisen tilanteen. Tässä tilanteessa kaikkiin kaasuliesiin kiinnitetty termopari tulee esille. Kun termopari havaitsee lämpöhäviön liekin sammumisen seurauksena, se lähettää signaalin kaasun säätöventtiilille, joka katkaisee kaasun syötön.

Klarsteinilla on laaja valikoima erikokoisia kaasukeittotasoja, kaasukeittolevyjä ja retkeilyliesiä, kuten 2-liekkinen kaasukeittotaso, 4-liekkinen kaasukeittotaso tai 5-liekkinen kaasukeittotaso. Valituilta valmistajilta löytyy monia korkealaatuisia kaasukeittotasoja, jotka on varustettu erityisominaisuuksilla tuotteesta riippuen. Kannattaa oppia lisää kaasuliesiemme toimivuudesta ja suorituskyvystä. Pieniin, keskikokoisiin tai suuriin keittiöihin – Klarsteinilta voit ostaa tehokkaan ja edullisen kaasukeittotason. Lisäksi tarjoamme kaikille tuotteille kahden vuoden takuun ja maksuttoman, 60 päivän palautusoikeuden.

Ylös