14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Pakastimet


Pakastimen ostaminen Klarsteinilta – korkea laatu ja tyylikäs muotoilu

Pakastin on täydellinen lisä jääkaapille tai jääkaappipakastimille. Voit säilyttää suurempaa määrää elintarvikkeita turvallisesti. Siten sinulla on mahdollisuus hyödyntää erikoistarjouksia tai säilöä puutarhasi satoa. Klarstein tarjoaa suuren valikoiman tyylikkäitä pakastimia ja arkkupakastimia.

Pakastin pilaantuvien elintarvikkeiden turvalliseen säilytykseen

Tiedätkö tilanteen? Kaupassa on lihaa ja vihanneksia erikoistarjouksessa. Mutta et voi ostaa suurta määrää, sillä pakastimessasi ei ole tilaa. Jääkaappipakastimet ovat erittäin käytännöllisiä. Mutta niissä on usein vain vähän tilaa pakasteille. Pakastimella voit laajentaa tilaa.

Klarsteinin valikoimassa on erilaisia malleja, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimukset. Lisäksi pakastimet ovat tyylikkäitä. Voit sijoittaa sen suoraan keittiöön, kellariin tai kodinhoitohuoneeseen. Käyttöön tarvitaan perinteinen pistorasia. Mallit eroavat toisistaan kokonsa ja tehonsa suhteen.

Pienen pakastimen ostaminen – käytännöllinen lisä pakastelokerolle

Monissa talouksissa pieni pakastin riittää laajentamaan pakastelokeron kapasiteettia. Klarsteinilta voit ostaa minipakastimen monessa eri variaatiossa. Valitse väri, joka miellyttää sinua ja sopii sisustukseesi.

Pieni pakastin vie vain vähän tilaa. Voit sijoittaa sen toisen kaapin päälle. Siinä on se etu, että pakasteet ovat siten hyvällä korkeudella. Valitse mielenkiintoinen väri, kuten musta tai hopea, antaaksesi keittiöllesi kauniin ulkonäön.

Pienen pakastimen tilavuus on noin 35 litraa. Se riittää säilyttämään pienen määrän pakasteita. Pieni pakastin sopii ihanteellisesti sinkkutalouksiin tai pariskunnille. Koko on ihanteellinen, jos haluat säilyttää vihanneksia, jäätelöä tai pieniä määriä lihaa. Se pätee etenkin silloin, kun sinulla on lisäksi jääkaappipakastin.

Pakastin vai arkkupakastin – oikea päätös

Klarsteinilla voit valita pakastimen tai arkkupakastimen välillä. Se on yksilöllinen päätös, joka riippuu erilaisista kriteereistä.

Jos päätät ostaa arkkupakastimen elintarvikkeiden pakastamiseen, tarvitset joidenkin mallien kohdalla hieman enemmän tilaa. Klarsteinin suuremmat arkkupakastimet ovat leveitä ja syviä. Ne sopivat parhaiten kellariin tai kodinhoitohuoneeseen. Pienemmät mallit ovat suunnilleen yhtä leveitä kuin jääkaapit. Voit sijoittaa arkkupakastimen myös keittiöön.

Pienten arkkupakastimien etu

Pienissä arkkupakastimissa on se etu, että ne pitävät kylmän paremmin. Se pätee etenkin silloin, kun avaat sen usein. Perinteisessä pakastimessa lämpö painuu alas. Niin tapahtuu myös arkussa. Koska ovi on pakastimen yläosassa, kylmyys pysyy pakastimen sisällä. Se huolehtii pienemmästä energiankulutuksesta.

Pakastimia voidaan käyttää säästeliäästi. Klarsteinin valikoimassa on malleja, jotka on luokiteltu korkeaan energiatehokkuusluokkaan. A+++ -energialuokan pakastin voi olla käytössä ympäri vuoden, ilman että sinun täytyy pelätä piikkiä sähkölaskussasi.

Valitse A+++-energialuokan pakastin, jos arvostat energiatehokkaita sähkölaitteita, etkä kuitenkaan halua tinkiä pakastettujen elintarvikkeiden asianmukaisesta varastoinnista.

Pakastimen tärkeät ominaisuudet

Monissa malleissa käyttötila on jaettu lokeroilla tai hyllyillä. Se mahdollistaa pakastettujen elintarvikkeiden järjestelmällisen säilytyksen. Jotkut mallit voidaan sammuttaa virtakytkimestä. Se on suositeltavaa loma-aikana. Jääpalamuotti ja jääkaavin sisältyvät toimitukseen.

Haluaisitko laajentaa pakastettujen elintarvikkeidesi säilytystilaa? Klarstein tarjoaa erikokoisia pakastimia ja arkkupakastimia. Tutustu valikoimaan ja laitteiden ominaisuuksiin osoitteessa klarstein.fi.

Ylös