14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Infrapunalämmittimet kuvalla


Modernit infrapunalämmittimet kuvalla: design ja toiminnallisuus liittoutuvat harmonisesti ja vaikuttavasti

Nykyaikaiset infrapunalämmittimet kuvalla todistavat, että lämmöntuottoon tarkoitettu laite ei poissulje hyvällä maulla toteutettua sisustusta. Elegantilla muotoilullaan ne pätevöityvät yksityiskohtaiseksi sisustuselementiksi mitä erilaisimpiin asuintiloihin ja luovuttavat samanaikaisesti hyvältä tuntuvaa lämpöä niihin. Mitä ominaisuuksia kuvalla varustetussa infrapunalämmittimessä on ja miksi kannattaa ostaa laadukas infrapunalämmitin kuvalla, selviää seuraavaksi listatuista näkökulmista.

Mihin lämmitystarkoitukseen kuvalla varustetun infrapunalämmittimen voi asentaa?

Kuvalämmitin parantaa sisustusta kaikkialla, missä hyvänolontunteen on tarkoitus olla tunnelman etualalla. Tämä tilanne voi olla ajankohtainen niin yksityisissä asuinympäristöissä kuin kaupallisissa tiloissakin. Siten infrapunalämmitin kuvalla on esteettinen asuinelementti niin olohuoneessa, makuuhuoneessa kuin vierashuoneessakin. Myös toimistokomplekseissa, verovirastoissa ja asianajotoimistoissa sekä lääkärin vastaanotolla, terapeuttisissa tiloissa, klinikoilla ja julkisissa instituutioissa sisustus on perustavanlaatuinen osa kokonaisuutta. Infrapunalämmitin kuvalla antaa huoneeseen sitä tiettyä jotain ja vetää puoleensa vieraiden, asiakkaiden ja potilaiden huomion. Ennen kaikkea liike-elämässä kuvalämmitin muodostaa ratkaisevan eron kilpailijoihin verrattuna. Nimittäin: ensivaikutelma kertoo paljon yrityksen laadusta ja luotettavuudesta.

Osta infrapunalämmitin kuvalla ja koe design-sisustus uudella tasolla

Siinäkin tapauksessa, että design-infrapunalämmittimen ulkonäölliset komponentit ovat etusijalla, kyse on kuitenkin lämmitysjärjestelmästä, joka osoittautuu erityisen tehokkaaksi. Sitä voidaan käyttää joko yksin tai yhdessä muiden lämmityselementtien kanssa. Erityisen tyylikkäältä hieno järjestelmä vaikuttaa kylpyhuoneessa yhdessä pyyhekuivainlämmittimen kanssa. Infrapunalämmittimiä kuvalla on saatavilla pystysuorassa ja vaakasuorassa muodossa. Monenlaiset eri kuvavaihtoehdot kutsuvat visuaaliselle nautintomatkalle kotona neljän seinän sisällä. Erittäin viehättävä kontrasti muodostuu tyylirikosta vanhan ja uuden sisustuksen välillä esimerkiksi siten, että infrapunalämmitin kuvalla asennetaan vaakasuoraan vanhan, korkean ikkunan alle. Siten voi ihanasti luoda sillan eri aikakausien välille - todellinen katseenvangitsija vau-efektillä.

Osta Klarsteinilta infrapunalämmitin kuvalla pystysuorassa, vaakasuorassa ja neliönmallisessa muodossa

Tarjoamme suuren valikoiman kuvalla varustettuja infrapunalämmittimiä, joita on saatavilla erilaisilla wattitehoilla. Paneelilämmittimet on varustettu ylikuumenemissuojalla, ja ne lämmittävät huonetta heti esilämmitysaikaa vaatimatta. Paneelilämmitinten käyttö tapahtuu liittämällä laite yksinkertaisesti pistorasiaan. Siinä on se etu, että lämmittimestä ei voi päästä vettä ulos kuten veteen perustuvien lämmitysjärjestelmien tapauksessa. Lämmittimen asennus onnistuu täysin vaivattomasti, ja sen voi suorittaa itse, jos omaa hiemankin kädentaitoja.

Kun on kyse oikean lämmitystehon valinnasta, se on syytä perustaa muutamalle eri pohdinnan kohteelle. Ensinnäkin sopivaan tehoon vaikuttaa huoneen koko. Myös eristys näyttelee asiassa suurta roolia. Lisäksi on otettava huomioon, lämmittääkö infrapunalämmitin yksin huonetta vai asennetaanko se muiden lämmitysjärjestelmien täydennykseksi. Meiltä saatavissa malleissa on lisäksi erilaisia vaikutuksen kantamia.

Klarstein tarkoittaa ensiluokkaista laatua ja antaa design-infrapunalämmittimillä oman panoksensa siihen, että asuintunnelma saa aivan erityisen yksityiskohdan.

Ylös