Klarstein Lamington -sähkötakka 2000 W LED-liekki lämmitin ajastin tunnelmavalaistus Musta Lasi
Klarstein Lamington -sähkötakka 2000 W LED-liekki lämmitin ajastin tunnelmavalaistus Musta Lasi
Klarstein Lamington -sähkötakka 2000 W LED-liekki lämmitin ajastin tunnelmavalaistus Musta Lasi
Klarstein Lamington -sähkötakka 2000 W LED-liekki lämmitin ajastin tunnelmavalaistus Musta Lasi
Klarstein Lamington -sähkötakka 2000 W LED-liekki lämmitin ajastin tunnelmavalaistus Musta Lasi
Klarstein Lamington -sähkötakka 2000 W LED-liekki lämmitin ajastin tunnelmavalaistus Musta Lasi

Klarstein Lamington -sähkötakka

sähkötakka Musta Lasi 2000 watt
232,99 € sis. alv
väri:

Klarstein Lamington -sähkötakka

232,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
30 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

2000 wattia: tehokas sähköinen seinätakka kahdella lämmitystasolla

Kaarevuutta: moderni muotoilu kaarevalla lasilla varustetulla etupuolella

Tunnelmallinen kohokohta: takana värillinen tunnelmavalaistus

Tuotteen yksityiskohdat

Todentuntuiset LED-liekit ja viihtyisää lämpöä: Klarstein Lamington -sähkötakan avulla voit luoda kotiisi ihanan kodikkaan tunnelman. Sen kaksi lämmitystasoa takaa miellyttävät lämpötilat, ja loimuava LED-tuli välkkyy elävästi halkojen päällä. Lamington-seinätakan erityinen kohokohta on sen takana oleva värillinen tunnelmavalo. Lisäksi voit säätää liekin kirkkautta erikseen. Integroidun ajastimen ja käytännöllisen kaukosäätimen ansiosta Lamington täyttää kaikki toiveet. Sen kaareva lasinen etuosa täydentää taitavasti modernin muotoilun.

Näytä lisää

Ominaisuudet

 • Teho: 1000 / 2000 W
 • Valaistus: LED
 • 2 lämpötasoa
 • Lämpötila: 10–25 °C
 • Säädettävä kirkkaus
 • Takana tunnelmavalo 3 eri värillä
 • Ohjelmoitava viikkoajastin
 • Näyttö ja termostaatti
 • Lämpötilan näyttö Celsius- tai Fahrenheit-asteissa
 • Kaukosäädin (sis. CR2025 3V -pariston)
 • Ylikuumenemissuoja
 • Moderni design
Klarstein Lamington -sähkötakka 2000 W LED-liekki lämmitin ajastin tunnelmavalaistus

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat: n. 40 x 87 x 14 cm (LxKxS)
 • Johdon pituus: n. 170 cm
 • Paino: n. 10,5 kg
 • Kuoren materiaali: lasi
 • Käyttöjännite: 220–240 V ~ 50 Hz

Toimituskokonaisuus

 • 1 x takka
 • 1 x kaukosäädin
 • Monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(15 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Chimenea preciosa y elegante

Kaunis ja tyylikäs takka

Verified tarkastelu

Nu von der Optik her Zum Testen es wurde sehr schnell warm im Raum so kalt ist es ja nit zur Zeit . Fernbedienung gut zu bedienen . Auch das man die Flammen getrennt von der Heizung nutzen kann find ich toll.

Nyt optiikasta Testausta varten huoneessa lämpeni todella nopeasti, ei ole kovin kylmä tällä hetkellä. Kaukosäädin helppokäyttöinen. Minusta on myös hienoa, että voit käyttää liekkejä erillään lämmityksestä.

Verified tarkastelu

Die Erwartungen wurden übertroffen. Es funktioniert alles tadellos und sieht gut aus.

Odotukset ylittyivät. Kaikki toimii täydellisesti ja näyttää hyvältä.

Verified tarkastelu

Er sieht optisch ein-/ausgeschaltet toll und modern aus. Nimmt nicht viel Platz weg, da Wandmontage. Flammen zu ca. 90% realistisch dargestellt. Ja, der Heizlüfter ist eingeschaltet laut. Aber ich habe ehrlich gesagt noch nie einen vernünftigen leistungsstarken Heizlüfter leise erlebt. Aber Fernsehton etc. versteht man noch ausreichend. Insgesamt 1 Punkt Abzug für… 1) die ungenaue Uhr. Die nervt mich wirklich. Nach einer Woche geht die Uhr ca. 2 Minuten vor. Nach einem Monat wäre das eine Diskrepanz von ca. 8 bis 10 Min. Das geht in dieser Extremform garnicht. Hab auch ne Mikrowelle von einer anderen Marke zu Hause stehen, da genau das Gleiche. Bei dem stört die ungenaue Uhr, weil man ja einen Timer einstellen kann, wann er sich automatisch einschalten soll. Es kann doch nicht so schwer sein eine Digitaluhr ab Werk richtig zu programmieren. Wenn mal nach ein paar Monaten nur 1 Minute Abweichung ist, dann wäre das ja noch okay. Liebes Klarstein Team….Augen auf beim Einkauf von dieser Uhr bei einem chinesischen Lieferanten und besser ein paar Cent mehr ausgeben. 2) Kabel Schwarz wenn ich die weiße Front bestelle? Really? Ich weiß das passiert auch anderen Marken bei anderen Geräten. Auch wenn es produktionstechnisch zu teuer wäre es umzusetzen, bleibt es trotzdem ein Ärgernis. Tipp: vielleicht generell weißes Kabel verbauen. Selbst jemand der die schwarze Front bestellt würde sich wahrscheinlich auch eher darüber freuen. Weil weiße Wand + weißes Kabel = unaufälliger und so. Nur mal drüber nachdenken ihr Marketingstrategen und Produktentwickler. Ich habe einen weißen Kabelkanal verlegt und damit das Problem gelöst. 3) Fernbedienung erfüllt seinen Zweck. Aber sehr klapperig. Musste bei mir zu Beginn auch gleich auf Garantie getauscht werden, da die mitgelieferte sofort defekt war. Service von Klarstein zwecks Garantiefall lief bei mir übrigens gut ab.

Se näyttää hyvältä ja modernilta visuaalisesti päällä/pois päältä. Se ei vie paljon tilaa, koska se on kiinnitetty seinään. Noin 90 % realistiset liekit. Kyllä, lämmitin on äänekäs. Mutta ollakseni rehellinen, en ole koskaan kokenut kohtuullisen voimakasta, hiljaista lämmitintä. Mutta television ääni jne. ymmärretään silti riittävästi. Yhteensä 1 pisteen vähennys... 1) epätarkasta kellosta. Se todella ärsyttää minua. Viikon kuluttua kello on noin 2 minuuttia nopea. Kuukauden kuluttua ero olisi noin 8 - 10 minuuttia. Tässä äärimmäisessä muodossa se ei ole mahdollista. Minulla on myös kotona toisen merkin mikroaaltouuni, koska se on täsmälleen samanlainen. Epätarkka kello on ärsyttävää, koska voit asettaa ajastimen, jolloin sen pitäisi käynnistyä automaattisesti. Ei voi olla niin vaikeaa ohjelmoida digitaalinen kello oikein tehtaalla. Jos muutaman kuukauden kuluttua on vain 1 minuutin poikkeama, se olisi silti kunnossa. Hyvä Klarstein-tiimi... Ole varovainen ostaessasi tätä kelloa kiinalaiselta toimittajalta ja on parempi kuluttaa muutama sentti enemmän. 2) Musta kaapeli, jos tilaan valkoisen etuosan? Todella? Tiedän, että tätä tapahtuu myös muille merkeille muissa laitteissa. Vaikka sen toteuttaminen olisi tuotantoteknologian kannalta liian kallista, se on silti haittaa. Vinkki: käytä ehkä valkoista kaapelia yleensä. Jopa joku, joka tilasi mustan etuosan, olisi todennäköisesti iloisempi siitä. Koska valkoinen seinä + valkoinen kaapeli = huomaamattomampi ja niin edelleen. Ajattele vain sitä, markkinointistrategit ja tuotekehittäjät. Ajoin valkoisen kaapelikanavan ja se ratkaisi ongelman. 3) Kaukosäädin tekee työnsä. Mutta erittäin rikkinäinen. Alussa piti vaihtaa takuuseen, koska mukana tullut oli heti rikki. Muuten, Klarsteinin huolto takuuvaatimuksen vuoksi sujui minulle hyvin.

Verified tarkastelu

Der Elektrokamin ist gut; sieht optisch gut aus. Habe Ihn an einen drehbaren TV Ständer montiert.

Sähkötakka on hyvä; näyttää hyvältä visuaalisesti. Asennetaan pyörivälle TV-tasolle.

Verified tarkastelu

Die Optik und die Handhabung find ich Klasse Preis Leistung stimmt

Optiikka ja käsittely ovat mielestäni hyvää vastinetta rahalle

Verified tarkastelu

Sehr gute Qualität.

Erittäin hyvä laatu.

Verified tarkastelu

Sehr gute Qualität und funktioniert sehr gut gruss nelde nadine

Erittäin hyvä laatu ja toimii erittäin hyvin gruss nelde nadine

Verified tarkastelu

Sehr schöner Kamin. Wenn die Wärme nach unten abgeleitet würde, wäre besser, aber für andere Nutzer passt es vielleicht auch gerade so wie es ist, nähmlich nach oben. Die Fernbedienung ist unübersichtlich und unlogisch. Insgesamt dennoch eine Kaufempfehlung.

Erittäin mukava takka. Olisi parempi, jos lämpö hajautuisi alaspäin, mutta muille käyttäjille se saattaa sopia juuri sellaiseen kuin se on, eli ylöspäin. Kaukosäädin on hämmentävä ja epälooginen. Kaiken kaikkiaan ostosuositus.

Verified tarkastelu

Wärmeleistung Super, 2 Stufen. Die Flammen sehen Super aus, vor allem die gebogene Glasfront macht echt was aus. Led Stripes auf beides Seiten auch ein nettes Feature. Alles in allem denke ich dass es ein Super Wandkamin (E Kamin) zum diesem Preis ist, ich würde sagen dass der mit einer teuren Konkurrenz auch mithalten würde. Empfehle ich weiter.

Lämpöteho super, 2 tasoa. Liekit näyttävät upeilta, varsinkin kaareva lasietuosa tekee eron. Led raidat molemmilla puolilla myös kiva ominaisuus. Kaiken kaikkiaan se on mielestäni super seinäasennustakka (E-takka) tässä hintaluokassa, sanoisin, että se kestäisi kalliita kilpailuja. Minä suosittelen.

Verified tarkastelu

Wir dürfen vom Vermieter aus in unserem Haus keinen Kamin anbringen und lieben aber die Kaminoptik. Aus diesem Grund haben wir uns für eine alternative mit LED Lichtern und einer Beheizung entschieden. Der Elektrokamin kommt bereits aufgebaut und muss lediglich angeschlossen werden. Die LED Optik und das Holz wirkt realitätsnah und kann problemlos ohne Verzögerung mit der Fernbedienung von der Couch bedient werden. Besonders praktisch sind die individuellen Einstellungen der LED‘s und der Heizfunktion und die Möglichkeit Timer einzustellen.

Vuokranantaja ei saa asentaa takkaa taloomme, mutta me rakastamme takkailmettä. Tästä syystä olemme valinneet vaihtoehdon, jossa on LED-valot ja lämmitys. Sähkötakka toimitetaan valmiiksi koottuna ja tarvitsee vain kytkeä. LED-optiikka ja puu näyttävät realistisilta ja niitä voidaan ohjata viipymättä kaukosäätimellä sohvalta. Erityisen käytännöllisiä ovat LEDien ja lämmitystoiminnon yksilölliset asetukset sekä ajastimen asetusmahdollisuus.

Verified tarkastelu

Der elektrische Kamin von Klarstein hat all meine Erwartungen erfüllt. Es wurde schnell und unkompliziert geliefert. Gleich nach dem Auspacken kann man ihn sehr intuitiv und sofort hinstellen und anschalten. Die Beleuchtung ist angenehm und kann reguliert werden. Auch das Design zeugt von einer guten Qualität. Kann ich nur weiterempfehlen.

Klarsteinin sähkötakka on täyttänyt kaikki odotukseni. Se toimitettiin nopeasti ja helposti. Heti pakkauksesta purkamisen jälkeen voit laittaa sen alas ja kytkeä sen päälle erittäin intuitiivisesti ja välittömästi. Valaistus on miellyttävä ja säädettävissä. Suunnittelu on myös laadukasta. Voin vain suositella.

Verified tarkastelu

Ich habe mir diesen Elektrokamin gekauft um in meinem Hobbykeller zu heizen. Optisch sieht dieser sehr hochwertig und edel aus. Die Lichterspiele der Flammen sind sehr realistisch. Der Aufbau und die erste Inbetriebnahme gestalteten sich problemlos und kinderleicht. Auch die Wäre die der Kamin abgibt ist sehr gut, der Raum heizt sich schnell auf. Mit der Fernbedienung kann man alles auch von der ferne aus steuern. Ich bin total zufrieden mit dem Kauf und deshalb die verdiente 5 Sterne Bewertung und einen Daumen hoch von mir.

Ostin tämän sähkötakan harrastushuoneeni lämmitykseen. Visuaalisesti tämä näyttää erittäin laadukkaalta ja jalolta. Liekkien valopelit ovat hyvin realistisia. Rakentaminen ja ensimmäinen käyttöönotto oli helppoa ja lapsellista. Takan tuoma lämpö on myös erittäin hyvä, huone lämpenee nopeasti. Kaukosäätimellä voit ohjata kaikkea etäältä. Olen täysin tyytyväinen ostokseen ja siksi ansaittu 5 tähden arvosana ja peukku minulta.

Verified tarkastelu

Dieser Kamin bietet wirklich alles was wir uns gewünscht haben. Er besitzt ein tolles und edles Design. Ist sehr stylisch und spendet eine gemütliche Wärme. Die Flammen wirken sehr real und somit kaum von einem originalen Kamin zu unterscheiden. Dadurch dass man ihn an die Wand hängen kann wirkt es noch viel schöner. Die seitlichen LED Streifen runden das Profil ab. Mit der mitgelieferten Fernsteuerung und den Programmierzeiten lässt er keine Wünsche offen! Wärmstens zu empfehlen.

Tämä takka tarjoaa todella kaiken, mitä voimme toivoa. Siinä on upea ja tyylikäs muotoilu. On erittäin tyylikäs ja antaa mukavaa lämpöä. Liekit näyttävät hyvin todellisilta, eikä niitä voi tuskin erottaa alkuperäisestä tulisijasta. Se, että voit ripustaa sen seinälle, tekee siitä entistä mukavamman. Sivuttais LED-nauhat pyöristävät profiilia. Mukana toimitetulla kaukosäätimellä ja ohjelmointiajoilla se ei jätä toivomisen varaa! Erittäin suositeltavaa.

Verified tarkastelu

Der Kamin wurde schnell und gut verpackt geliefert. Ich möchte den Kamin bei einer Wohnungseinweihung verschenken, wollte das Produkt aber vorher testen. Und naja, alles in allem bin ich von dem Kamin begeistert. Der Kamin erzeugt eine angenehme Wärme, zumal finde ich das Design sehr schön und modern. Die Flamme kann in verschiedenen Helligkeitsstufen eingestellt werden und sorgt für eine tolle Atmosphäre. Ich kann das Produkt weiterempfehlen und hoffe, dass es bei den Beschenkten auch so gut ankommt.

Takka toimitettiin nopeasti ja hyvin pakattuna. Haluaisin antaa takan lämmittelytilaisuudessa, mutta halusin ensin testata tuotetta. Ja kaiken kaikkiaan olen innoissani takasta. Takka luo miellyttävää lämpöä, varsinkin kun suunnittelu on mielestäni erittäin kaunis ja moderni. Liekin voi säätää eri kirkkausasteille ja se luo upean tunnelman. Voin suositella tuotetta ja toivon, että myös vastaanottajat pitävät siitä.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja