14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Tutustu Klarsteinin Smart Home 2.0 -sovellukseen

Meidän mottomme: älykäs koti. Älykäs elämä.

Tulevaisuus on kirkas! Siksi Klarstein-sovellus kasvaa monilukuisilla älylaitteillamme. Jokaisen päivityksen myötä se muuttuu kotisi älykkääksi keskukseksi, ja siitä tulee aina hauskempi ja hauskempi käyttää. Herää kuumana kesäpäivänä ja aktivoi ilmastointilaite älypuhelimella suoraan sängystä. Hengitä vapaasti. Toimistossa: jos et ole varma, jäikö lämmitys päälle, voit tarkistaa tilanteen yksinkertaisesti älypuhelimellasi. Helppoa. Kokkaatko ystävillesi tänään? Sinun ei tarvitse kertoa heille, että keittiösi älylaitteet tekivät suurimman osan työstä. Ohjaa ja käytä moderneja laitteita, kuten liikuteltavia, hiljaisia ja tehokkaita ilmastointilaitteitamme reaaliaikaisesti - missä tahansa oletkin. Säästä energiaa ja alenna sekä stressitasoasi että sähkölaskuasi. Kuulostaako tämä kaikki lohduttavalta ja houkuttelevalta? Jos kuulostaa, kutsumme sinut sydämellisesti tutustumaan viimeisimpään versioomme Klarstein-sovelluksesta.

Kokeile mukavuutta: Smart Home -järjestelmät ovat kaiken avain

Nyt eletään jännittäviä aikoja, sillä Smart Home -vallankumous on täydessä vauhdissa. Ja me Klarsteinilla olemme tapahtumien keskipisteessä, kun internet avaa meille uusia mahdollisuuksia käyttää kodinkoneitamme entistä tehokkaammin. Klarstein-sovelluksemme on kaiken kattava ratkaisu, jolla voit joustavasti liikkua verkostoituneessa Klarstein-maailmassa. Sinun ei tarvitse enää mennä laitteen luokse käyttääksesi sitä. Sen sijaan se tuleekin kuvaannollisesti luoksesi etäohjauksen ansiosta. Klarsteinin Smart Home -sovellus muuntaa Android- tai iOS-tablettisi ja -älypuhelimesi tiettyjen tuotteiden moderneiksi hallintakeskuksiksi.​​

Klarstein-sovelluksemme edut sinulle

  • Joustava ja aina mukana: hallitse älykkäitä Klarstein-laitteita mistä tahansa internetyhteyden avulla.
  • Reaaliaikaista ohjausta: voit kontrolloida kaikkia älylaitteitasi reaaliajassa ja esimerkiksi säätää lämpötilaa ja kosteutta. Hyödy optimoidusta kodin yleisnäkymästä luomalla viikoittaiset aikataulut ja virtuaaliset huoneet älylaitteillesi.
  • Intuitiivista muotoilua: löydä luonnollisempi ja kutsuvampi sovellus, joka on täydellisesti samassa linjassa Klarsteinin brändin kanssa.
  • Laiteapu: opastaa sinua älylaitteidesi kaikkien toimintojen osalta.
  • Jatkuva reseptivalikoiman laajeneminen: löydät tietokannasta aina uusia reseptejä, ohjeita ja inspiraatiota laajasta kategoriavalikoimasta jokaiselle älykkäälle ja ei-älykkäälle keittiölaitteellemme.
  • Säännöllinen portfolion laajeneminen: kaikkien sesonkien kasvavan älylaitevalikoiman ansiosta tarjolla on aina enemmän valikoimaa ja monimuotoisuutta, jotta voit ylläpitää kokonaista älykotia yhdellä sovelluksella.
  • Klarstein goes international: tarjoamme sisältöämme jo nyt 6 eri kielellä!
  • Nopea rekisteröityminen kohtaa ilmaisen käytön: luo tili yksinkertaisesti syöttämällä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Vaihtoehtoisesti voit kirjautua sisään sosiaalisen median kautta: Google-, Facebook-, Twitter- tai Apple-tililläsi. Nauti sovelluksemme eduista - ilman minkäänlaisia kuluja.
  • Aina ajan tasalla: integroidussa uutisvirrassamme on säännöllisesti mielenkiintoista tietoa Klarstein-maailmasta.

Nopeasti ja helposti selitetty: Näin asennat Klarstein Smart Home -laitteesi

Aina apunasi

Onko sinulla kysymyksiä, kommentteja, toiveita tai avun tarvetta älylaitteesi kanssa? Ei huolta! Voit ottaa yhteyttä IoT-asiakaspalveluumme milloin tahansa. Autamme mielellämme ja odotamme palautettasi!

App support

Appsupport

Smart Home -sovellus, reseptisovellus: kaikki samassa paketissa. Kaikki housuntaskussasi.

Digitaalinen sovellusmaailma tarjoaa nykyään mitä erilaisempia mahdollisuuksia. Klarstein-sovelluksemme tarjoaakin sinulle henkilökohtaisen kokonaispaketin: se seuraa sinua kaikkialle hallintakeskuksena, keittokirjana ja inspiraationlähteenä. Ja siinä on paljon tutustuttavaa!

Klarstein-reseptihaku: Herkullisten ideoiden valikoima

Vain parasta sinulle ja vieraillesi! Herkullisista piiraista sensaatiomaisiin keittoihin ja kermaisiin juustokakkuihin: löydät runsaasti maukkaita ja terveellisiä ideoita reseptihaustamme - kätevällä ainesosalaskurilla ja helpoilla ohjeilla. Luo oma keittokirjasi, inspiroi meitä luomuksillasi ja ole osa suurta Klarstein-reseptimaailmaa.

Tervetuloa sovellukseen keittiömestari: mitä saisi olla tänään?

Jos kestitset ystäviä tai perheenjäseniä illallisella tai suunnittelet romanttista iltaa kahdelle, tavoitteenasi on varmasti löytää täydelliset ratkaisut. Olitpa sitten aloittelija keittiössä, harrastelijakokki tai todellinen ammattilainen - Klarstein-sovelluksemme tukee ja inspiroi kaikkia käyttäjiä yhtäläisesti: aloittelijat etenevät ammattimaiselle tasolle ja ne, joilla jo on asiantuntemusta, iloitsevat säästämästään ajasta. Yhdistämällä älykkäät keittiölaitteesi, kuten Quickstick Smart Sous Vide -kypsentimen tai VitAir Smart -keittimen, Klarstein-sovellukseen, pääset käsiksi eksklusiivisiin resepteihin selkeillä ja yksityiskohtaisilla ohjeilla. Tällä tavalla saat napin painalluksella oikeat laiteasetukset ja kaiken muun, mitä ruoallesi tarvitset.

Yksinkertaisesti älykäs: Kokkaa napinpainalluksella

Heti kun ainesosat on valmisteltu, voit laittaa ne älykkääseen keittiölaitteeseen, painaa sovelluksen käynnistysnäppäintä ja istua rentoutumaan. Murehditko kypsennysajoista ja -lämpötiloista? Se ei ole enää tarpeen, sillä olennaiset asetukset tehdään automaattisesti. Uusi vakioreseptisi on: päätä menu ja luota Klarstein-laitteeseesi. Jos ollaan rehellisiä: vain yksityiskokki olisi vielä kätevämpi.​​​​

Nyt et jää enää mistään paitsi: Klarstein-sovelluksella olet aina app to date

Kaiken kattavaan pakettiimme kuuluu myös lehti, jossa tiimimme tarjoaa säännöllisesti vinkkejä, kikkoja ja mielenkiintoisia asioita Klarsteinin maailmasta. Haluaisitko tutustua uusiin älykkäisiin tuotteisiin? Etsitkö sopivaa lahjaa? Siinä tapauksessa löydät täältä takuulla sopivan vaihtoehdon!

Joten: lataa nyt ja aloita tutkiskelu!

Ylös