Split ilmastointilaitteet

Klarstein Windwaker Pro 9 ilmalämpöpumppu 2600/3000 W A++ valkoinen
Windwaker Pro 9 - ilmastointilaite Valkoinen ilmastointilaite
897,99 €
Klarstein Windwaker Pro 12 ilmalämpöpumppu 3500/4000 W A++ valkoinen
Windwaker Pro 12 - ilmastointilaite Valkoinen ilmastointilaite
908,99 €
Klarstein Windwaker B 12 ilmalämpöpumppu 3500/3800 W A++ kaukosäädin Testivoittaja
Windwaker B 12 - ilmastointilaite Valkoinen ilmastointilaite
718,99 €
Klarstein Windwaker B 9 ilmalämpöpumppu 2600/2800 W A+ valkoinen Testivoittaja
Windwaker B 9 - ilmastointilaite Valkoinen ilmastointilaite
667,99 €
Klarstein Windwaker Pro 24 ilmastointilaite ilmalämpöpumppu 24 000 BTU A++ DC-invertteri
Windwaker Pro 24 - split-invertteri-ilmastointilaite Valkoinen ilmalämpöpumppu
2.021,99 €
Klarstein Windwaker Pro 18 ilmastointilaite ilmalämpöpumppu 18 000 BTU A++ DC-invertteri
Windwaker Pro 18 - split-invertteri-ilmastointilaite Valkoinen ilmalämpöpumppu
1.346,99 €
Klarstein Koloss Inverter jaettu pystyilmastointilaite A 40000 BTU kaukosäädin
Koloss - ilmastointilaite Valkoinen ilmastointilaite
2.436,99 €
Klarstein Windwaker Supreme 9000 invertteri ilmalämpöpumppu 9000 BTU 2,6/2,8 kW kaukosäädin
Windwaker Supreme 9000 - split-invertteri-ilmastointilaite Valkoinen ilmalämpöpumppu
1.018,99 €

Split-ilmastointilaite – tehokasta raikkauden tunnetta omien seinien sisällä

Ilmastointilaite on monille ihmisille ehdoton välttämättömyys, kun lämpömittari näyttää kesällä hellelukemia. Modernit split-ilmastointilaitteet ovat erinomainen valinta, kun vilvoituksen pitää tapahtua nopeasti. Mikä oikeastaan on split-ilmastointilaite ja miksi sellainen kannattaa ostaa, selviää seuraavassa.

Mikä on split-ilmastointilaite?

Split-mallinen ilmastointilaite on jaettu ilmastointilaite, jossa on kaksi osaa. Siinä ulkona sijaitseva laite on yhteydessä sisällä sijaitsevaan laitteeseen. Kylmäainejohdin yhdistää laitteet toisiinsa. Sisälle asennettava osa imee kosteaa, lämmintä ilmaa sisätiloista split-ilmastointilaitteeseen ja huolehtii jäähdytyksestä haihduttimen avulla. Tässä prosessissa syntyy lauhdetta, joka johdetaan lauhdeputken läpi. Ilma kulkeutuu putken kautta ulkoseinällä sijaitsevaan laitteeseen. Sisälaite hakee vilvoitetun ilman takaisin huoneeseen. Kylmäainejohdin kuljettaa kylmäaineen laitteen ulko-osaan. Lopuksi kompressori huolehtii jäähdytyksestä. Lämmin ilma poistuu ulkolaitteen kautta. Split-laite käsittelee ilman huoneen ulkopuolella.

Mitä etuja split-ilmastointilaitteella on?

Split-laitteilla on se etu, että ne viilentävät sisälämpötilan nopeasti, ja miellyttävä ympäristö on siten nopeasti saavutettu. Ne ovat tehokkaita, tarpeisiin orientoituneita ja erittäin hiljaisia käytössä. Yhteen ulkolaitteeseen voidaan myös liittää useampi sisälaite. Lisäksi ne vievät vain vähän tilaa. Koska integroidun kompressorin virrankulutus on joustava, laitetta ei tarvitse käyttää täydellä teholla. Toivottu lämpötila voidaan siten tavoittaa ja säilyttää tasaisena jo maksimitehon murto-osalla. Split-ilmastointilaite on kolmanneksen nopeampi saavuttamaan toivotun sisälämpötilan. Kylmäainetta ei myöskään tarvitse lisätä normaalikäytössä. Split-laitteet pystyvät jäähdyttämään kokonaisen asunnon tai talon. Lähtökohtana on tietysti se, että kyseessä on pieni kohde ja tehokas laite. Jos huollatat split-ilmastointilaitteesi säännöllisesti, etkä käytä sitä jatkuvassa käytössä, hyödyt laitteen pitkästä käyttöiästä.

Voiko split-ilmastointilaitetta käyttää lämmittimenä?

Jos päätät ostaa split-ilmastointilaitteen, voit saavuttaa noin 60 % korkeamman lämmitystehon kuin laitteilla, joissa on jatkuva kompressointi. Ilma jakautuu split-laitteiden avulla tasaisemmin kuin tavanomaisilla lämmityslaitteilla. Split-laitteet työskentelevät myös erittäin puhtaasti.

Millaisiin käyttötarkoituksiin split-ilmastointilaitteet sopivat?

Yksityisten kotien lisäksi split-ilmastointilaitteita voidaan käyttää mainiosti ylikuumentuneiden toimistojen viilentämiseen. Mutta myös lääkärin vastaanotolla, terapiapalveluissa, julkisissa instituutioissa ja virastoissa split-ilmastointilaitteet huolehtivat miellyttävästä viileydestä, kun lämpö tunkeutuu sisätiloihin. Split-laitteita voi sen vuoksi käyttää sekä yksityisissä että julkisissa tiloissa, ja ne saavat aikaan suuren helpotuksen lämpötilojen suhteen.

Osta tehokas split-ilmastointilaite

Tarjoamme sinulle valikoiman tehokkaita ja ajattomia split-ilmastointilaitteita. Ne kuuluvat korkeaan energialuokkaan, työskentelevät tehokkaasti ja huolehtivat hetkessä miellyttävästä ilmastosta sisätiloissa. Tilaa nyt split-ilmastointilaite ja nauti Klarsteinin tehokkaasta virkistyspotkusta!

Löydä nyt

Ylös