14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Split-ilmastointilaite – tehokasta raikkauden tunnetta omien seinien sisällä

Ilmastointilaite on monille ihmisille ehdoton välttämättömyys, kun lämpömittari näyttää kesällä hellelukemia. Modernit split-ilmastointilaitteet ovat erinomainen valinta, kun vilvoituksen pitää tapahtua nopeasti. Mikä oikeastaan on split-ilmastointilaite ja miksi sellainen kannattaa ostaa, selviää seuraavassa.

Mikä on split-ilmastointilaite?

Split-mallinen ilmastointilaite on jaettu ilmastointilaite, jossa on kaksi osaa. Siinä ulkona sijaitseva laite on yhteydessä sisällä sijaitsevaan laitteeseen. Kylmäainejohdin yhdistää laitteet toisiinsa. Sisälle asennettava osa imee kosteaa, lämmintä ilmaa sisätiloista split-ilmastointilaitteeseen ja huolehtii jäähdytyksestä haihduttimen avulla. Tässä prosessissa syntyy lauhdetta, joka johdetaan lauhdeputken läpi. Ilma kulkeutuu putken kautta ulkoseinällä sijaitsevaan laitteeseen. Sisälaite hakee vilvoitetun ilman takaisin huoneeseen. Kylmäainejohdin kuljettaa kylmäaineen laitteen ulko-osaan. Lopuksi kompressori huolehtii jäähdytyksestä. Lämmin ilma poistuu ulkolaitteen kautta. Split-laite käsittelee ilman huoneen ulkopuolella.

Mitä etuja split-ilmastointilaitteella on?

Split-laitteilla on se etu, että ne viilentävät sisälämpötilan nopeasti, ja miellyttävä ympäristö on siten nopeasti saavutettu. Ne ovat tehokkaita, tarpeisiin orientoituneita ja erittäin hiljaisia käytössä. Yhteen ulkolaitteeseen voidaan myös liittää useampi sisälaite. Lisäksi ne vievät vain vähän tilaa. Koska integroidun kompressorin virrankulutus on joustava, laitetta ei tarvitse käyttää täydellä teholla. Toivottu lämpötila voidaan siten tavoittaa ja säilyttää tasaisena jo maksimitehon murto-osalla. Split-ilmastointilaite on kolmanneksen nopeampi saavuttamaan toivotun sisälämpötilan. Kylmäainetta ei myöskään tarvitse lisätä normaalikäytössä. Split-laitteet pystyvät jäähdyttämään kokonaisen asunnon tai talon. Lähtökohtana on tietysti se, että kyseessä on pieni kohde ja tehokas laite. Jos huollatat split-ilmastointilaitteesi säännöllisesti, etkä käytä sitä jatkuvassa käytössä, hyödyt laitteen pitkästä käyttöiästä.

Voiko split-ilmastointilaitetta käyttää lämmittimenä?

Jos päätät ostaa split-ilmastointilaitteen, voit saavuttaa noin 60 % korkeamman lämmitystehon kuin laitteilla, joissa on jatkuva kompressointi. Ilma jakautuu split-laitteiden avulla tasaisemmin kuin tavanomaisilla lämmityslaitteilla. Split-laitteet työskentelevät myös erittäin puhtaasti.

Millaisiin käyttötarkoituksiin split-ilmastointilaitteet sopivat?

Yksityisten kotien lisäksi split-ilmastointilaitteita voidaan käyttää mainiosti ylikuumentuneiden toimistojen viilentämiseen. Mutta myös lääkärin vastaanotolla, terapiapalveluissa, julkisissa instituutioissa ja virastoissa split-ilmastointilaitteet huolehtivat miellyttävästä viileydestä, kun lämpö tunkeutuu sisätiloihin. Split-laitteita voi sen vuoksi käyttää sekä yksityisissä että julkisissa tiloissa, ja ne saavat aikaan suuren helpotuksen lämpötilojen suhteen.

Osta tehokas split-ilmastointilaite

Tarjoamme sinulle valikoiman tehokkaita ja ajattomia split-ilmastointilaitteita. Ne kuuluvat korkeaan energialuokkaan, työskentelevät tehokkaasti ja huolehtivat hetkessä miellyttävästä ilmastosta sisätiloissa. Tilaa nyt split-ilmastointilaite ja nauti Klarsteinin tehokkaasta virkistyspotkusta!

Löydä nyt

Ylös