14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Jääkaapit & Pakastimet


Edullisen jääkaapin ostaminen joka talouteen – olipa se sitten pieni tai suuri? Klarsteinilla se onnistuu!

Haluamme nauttia juomistamme mieluiten kylminä – se on selvää. Siihen tarvitaan tietysti sopiva jääkaappi. Jos sinulla on keittiössäsi runsaasti tilaa, sinun kannattaa tutustua tarkemmin Big Daddy Cool -jääkaappiin. 80 litran tilavuudella se ei ole ainoastaan optinen kohokohta, vaan se tarjoaa erityisen suurella 4 tähden pakastelokerolla myös tarpeeksi tilaa jäätelölle ja pakastetuille elintarvikkeille. Jokainen pienemmän keittiön omistava löytää Klarsteinilta suuren valikoiman minijääkaappeja, kuten 40L1-SG-minibaarijääkaapin! Koko on käytännöllinen niin pienissä keittiöissä kuin baareissa tai puutarhoissakin.

Viileää virkistystä seuraavaan kokoukseen

Kokoushuoneeseen tai toimistoon sijoitettu Klarstein-minibaari takaa myös mahdollisuuden tarjota mahdolliselle liikekumppanillesi viileän virkistyksen seuraavassa tapaamisessa. Miellyttävän kylmät vedet, mehut, virvoitusjuomat ja itsetehdyt smoothiet käden ulottuvilla! Myös pienet välipalat ja makeiset löytävät ongelmitta paikkansa Klarsteinin luotettavista jääkaapeista. Minibaari ei ole ainoastaan käytännöllinen, vaan tyylikkäällä designillaan se tuo myös lisäarvoa kokoushuoneeseen.

Mukaan otettava minibaari – Klarstein Taverna

Ja koska jokainen jääkaappi on erilainen, Klarsteinilla on laaja valikoima erilaisia, käytännöllisiä jääkaappeja. Klarsteinin Taverna-mallit, kuten punainen Bella Taverna, hehkuvat trendikkäässä retro-designissa. Minikokoinen kylmälaatikko on trendikäs välipala- ja juomajäähdytin. Nämä pienet kylmälaitteet sopivat ihanteellisesti myös matkoille. Klarstein Tavernan ansiosta sinun ei tarvitse enää tinkiä kylmistä ruoista ja juomista rannalla tai leirintäalueella. Nämä mukavat minibaarit saavat virtansa esimerkiksi auton tupakansytyttimestä. Ja myös ilman sähköä juomat ja elintarvikkeet säilyvät useamman tunnin ajan viileänä.

Tarvitsetko lisää tilaa pakastimeen?

Miten olisi 145 litran pakastin? Siinä tapauksessa Iceblokk-arkkupakastin on oikea valinta! Siinä intohimoiset kokit voivat säilyttää jäljelle jääneitä ruokia. Jos lempipizzasi on tarjouksessa, voit hankkia itsellesi pienen varaston tai pitää kesällä useampaa jäätelömakua varalla. Koska kyseessä on vapaasti seisova pakastin, sen voi sijoittaa joustavasti niin keittiöön, varastoon kuin kellariinkin.

Millainen jääkaappi on sopiva?

Ennen kuin alat tutkia laajaa jääkaappivalikoimaa, on hyvä selvittää muutama asia.

  • Haluatko vapaasti seisovan vai integroitavan jääkaapin?
  • Tarvitsetko minijääkaapin vai suurella tilavuudella varustetun jääkaapin?
  • Tarvitsetko pakastelokerollisen jääkaapin vai pakastimen?
  • Tuleeko sen designin sopia keittiöön vai olla ennemminkin hillitty?

Jos selvität etukäteen nämä seikat, voit aloittaa etsinnän!

Ylös