14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Minijääkaappi & Minibaarit


Mikä minijääkaappi on oikea minulle?

Voit kurottaa kylmän oluen suoraan sohvalta töiden jälkeen, pitää henkilökunnan virvoitusjuomat viileänä toimistolla tai säilyttää tärkeät lääkkeet kylmässä – on paljon hyviä syitä hankkia minijääkaappi. Mutta mikä laite sopii parhaiten juuri sinun tarpeillesi ja visioillesi? Erilaisten mallien välillä on osittain suuriakin eroja.

Mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota, mikäli tahdot hankkia minijääkaapin edullisesti

Kaksi kysymystä ovat ylitse muiden:

  • Mihin tarkoitukseen pientä jääkaappia tarvitaan?
  • Mikä sen säilytystilavuuden tulisi olla?

Nämä kompaktit kodinkoneet ajavat usein kätevän minibaarin virkaa esimerkiksi toimistolla, myymälätiloissa tai kokoushuoneissa. Ne pitävät juomat ja pienet eväät mukavan viileinä ja tuoreina tuntien tai jopa päivien ajan, jotta voit sopivana hetkenä tarjota niitä asiakkaillesi, henkilökunnallesi tai liikekumppaneillesi huoletta. Jos tahdot ostaa minibaarin edustustiloihin, muista, että sen tulisi olla energiatehokkaan ja käytännöllisen lisäksi myös tyylikkään näköinen. Tahdot varmasti antaa hyvän vaikutelman! Minijääkaappi lasiovella on upea ja elegantti. Kiitos läpinäkyvän oven, sisältö on heti nähtävillä kaikille; tämä viestii vieraanvaraisuudesta ja ammattimaisuudesta. Lisäksi näet aina helposti, milloin jääkaappi kaipaa täyttämistä. Ja täyttämisestä puheen ollen optimaalinen säilytyskapasiteetti riippuu luonnollisesti sinun yksilöllisistä tarpeistasi. Pienelle yritykselle, jonka tiloissa vierailee vähemmän asiakkaita, 24 litran kapasiteetilla varusteltu malli on varmasti riittävä. Vieläkin pienempi, 17 litran malli, sopii esimerkiksi hotelli- tai vierashuoneisiin, joissa jääkappi on gastronomisessa käytössä. Jos jääkaappi on ahkerammassa käytössä ja julkisemmassa tilassa, riittävän suuri malli on tarpeen. Mutta mitä jos etsitkin minijääkaappia omaan kotiisi?

Minijääkaappi kotiin

Kotitalous, joka ei säilytä suurta määrää tarvikkeita, ei usein myöskään tarvitse suurta jääkaappia, sillä tyhjillään oleva kapasiteetti haaskaisi vain turhaan energiaa. Pieni jääkaappi pakastinlokerolla on siten paljon taloudellisempi yhden hengen talouteen. Tämä pitää paikkansa erityisesti, mikäli valitset minijääkaapin A+++-energialuokituksella, sillä näillä malleilla sähkönkulutus on varmasti miellyttävän matala. Yleensä jääkaapit sijoitetaan kotona keittiöön, mutta mikäli haluat, että kylmä olut löytyy lähempää sohvaa, voit helposti pystyttää pienen jääkaappisi olohuoneeseen. Mikäli päätät hankkia minijääkaapin esimerkiksi retrotyylillä, se toimii lisäksi myös tyylikkäänä katseenvangitsijana. Upeat värit ja retroviehätys tekevät jääkaapista paljon enemmän kuin kodinkoneen, ja vieraasi tulevat varmasti ihastumaan siihen. Pidä huoli minijääkaappia valitessasi, että se on mukavan hiljainen, sillä muuten se saattaa häiritä rentoutumistasi tai tv:n katselua. Älä kuitenkaan turhia murehdi: modernit A+++-luokitellut minijääkaapit saavat pisteitä niiden lähes huomaamattomista toimintaäänistään. Tämä tarkoittaa sitä, että voit sijoittaa jääkaapin halutessasi jopa makuuhuoneeseen.

Ylös