Geheimversteck minijääkaappi 2 tasoa 17 litraa 26 dB lämpösähköinen Musta
Geheimversteck minijääkaappi 2 tasoa 17 litraa 26 dB lämpösähköinen Musta
Geheimversteck minijääkaappi 2 tasoa 17 litraa 26 dB lämpösähköinen Musta
Geheimversteck minijääkaappi 2 tasoa 17 litraa 26 dB lämpösähköinen Musta
Geheimversteck minijääkaappi 2 tasoa 17 litraa 26 dB lämpösähköinen Musta
Geheimversteck minijääkaappi 2 tasoa 17 litraa 26 dB lämpösähköinen Musta

Geheimversteck minijääkaappi

minibaari minijääkaappi Musta
171,99 € sis. alv
väri:
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

kompaktia jäähdytystä: käytännöllinen minijääkaappi vierashuoneisiin tai asuntolahuoneisiin

17 litraa: 2 viilennystasoa juomille ja pikkupurtaville

vain 26 dB: miellyttävän hiljainen äänitaso

Tuotteen yksityiskohdat

Kylmää virkistystä suoraan huoneeseen. Kaikille, jotka toivovat kylmiä juomia ja suupaloja, Klarstein tarjoaa Geheimversteck-minijääkaapillaan juuri oikean apurin. Kompakteilla mitoilla, 17 litran jäähdytystilalla ja kahdella tasolla laite huolehtii nopeasta virkistyksestä asuntolassa, vierashuoneessa tai puutarhamajassa. Ja vain 26 desibelin äänitasolla se on niin hiljainen, että se ei häiritse edes makuu- tai hotellihuoneessa.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • ohjaus: manuaalinen (portaattomasti pyöritettävä säädin merkinnöillä)
 • energiatehokkuusluokka G
 • äänitaso: 26 dB
 • integroitava laite: ei
 • tilavuus: 17 litraa
 • jäähdytysalueet: 1
 • lämpötila: 4,5 - 15 °C
 • hyllyjen määrä: 1
 • ovilokeroiden lukumäärä: 1
 • materiaali: metalli
 • oven kätisyys: oikea
 • sisävalaistus
 • jalat
 • kylmäaine: R600a
 • ympäristön lämpötiloille 10 - 32 °C
 • saatavilla olevat värit: musta, valkoinen ja hopea
 • ihanteellinen huoneisiin, joissa on vähän tilaa käytettävissä
Geheimversteck minijääkaappi 2 tasoa 17 litraa 26 dB lämpösähköinen

Mitat & tekniset tiedot

 • ulkomitat: n. 38,5 x 33,5 x 41,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • sisämitat: n. 31 x 24 x 24,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • johdon pituus: n. 200 cm
 • paino: n. 7,3 kg
 • virrankulutus: 50 W
 • käyttöjännite: 220–240 V~ | 50 Hz

Toimituskokonaisuus

 • 1 x minijääkaappi
 • 1 x ritilähylly
 • monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(24 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Der Kühlschrank kühlt gut, ein praktisches 17 l Volumen und ist solide gearbeitet. Der Geräuschpegel ist sehr leise, also kaum wahrnehmbar. Die Innenbeleuchtung geht bei geschlossener Tür nicht aus. Dies als Anregung für den Hersteller, vielleicht noch die Konstruktion zu ändern.

Jääkaappi jäähdyttää hyvin, on käytännöllinen 17 litran tilavuus ja vankkarakenteinen. Melutaso on erittäin alhainen, joten sitä tuskin huomaa. Sisävalo ei sammu, kun ovi suljetaan. Tämä on ehdotus valmistajalle rakenteen muuttamisesta.

Verified tarkastelu

Brauchte Ersatz für einen VORGÄNGER, der zu laut geworden war und jetzt auch nicht mehr die Kühlleistung brachte. Ich hatte in der Größe wenig Spielraum und wollte ein kühles Getränk im Schlafzimmer nicht missen. Daher wählte ich dieses Modell und bereue es nicht, es kühlt gut ab 2 Grad und ist völlig lautlos.

Tarvittiin vaihto Edelliselle laitteelle, joka oli tullut liian äänekkääksi ja joka ei enää pystynyt tarjoamaan jäähdytystehoa. Minulla ei ollut paljon liikkumavaraa koon suhteen enkä halunnut olla ilman kylmää juomaa makuuhuoneessa. Siksi valitsin tämän mallin enkä ole katunut, se viilentää hyvin 2 astetta ja on täysin äänetön.

Verified tarkastelu

Ich habe mir diesen Kühlschrank für den Platz unter meinen Schreibtisch im Großraumbüro gekauft. Er ist kompakt, kühlt gut und es passen bis zu 12 Dosen rein. Ideal für kühle Getränke im Sommer und auch bei Hitze brummt er nicht. Ich bin damit voll und ganz zufrieden

Ostin tämän jääkaapin avotoimiston työpöytäni alle. Se on kompakti, jäähdyttää hyvin ja sopii jopa 12 tölkkiin. Ihanteellinen kylmiin juomiin kesällä, eikä se humina edes kuumana. Olen täysin tyytyväinen siihen

Verified tarkastelu

Kleine ColaFlaschen passen gerade rein. Mit einer Bierflasche ist der Raum überfordert. Sie ragt vorne raus, also muss man sie quer legen. Damit wird das Volumen stark reduziert. Auch Milchtüten passt nur quer. Die kleine Kühlkammer läuft wirklich lautlos. Also gerade für kleine Zimmer, in denen Geräusche oft stark zu hören, sehr gut geeignet. Die Kühltemperatur ist ausreichend.

Pienet koksipullot mahtuvat vain sisään. Huone on täynnä olutpulloa. Se työntyy ulos edestä, joten sinun on asetettava se poikki. Tämä vähentää äänenvoimakkuutta huomattavasti. Jopa maitolaatikot mahtuvat vain sivuttain. Pieni jäähdytyskammio käy todella äänettömästi. Sopii erittäin hyvin pieniin huoneisiin, joissa melu on usein kovaa. Jäähdytyslämpötila on riittävä.

Verified tarkastelu

Klein, leise und optisch wunderbar! ;)

Pieni, hiljainen ja visuaalisesti upea! ;)

Verified tarkastelu

Perfekter Kühlschrank für ein Ein-Zimmer Wohnung

Täydellinen jääkaappi yhden makuuhuoneen huoneistoon

Verified tarkastelu

Alles super

Kaikki hienoa

Verified tarkastelu

Dieser Mini-Kühlschrank ist sehr gut für die Aufbewahrung von Medikamenten, Kosmetika und Cremes. Er ist sehr leise und leicht zu transportieren.

Tämä minijääkaappi soveltuu erittäin hyvin lääkkeiden, kosmetiikan ja voiteiden säilyttämiseen. Se on erittäin hiljainen ja helppo kuljettaa.

Verified tarkastelu

Gute Lieferung, absolut Bruchsicher verpackt. Absolut leise, gute Kühlleistung. Steht jetzt bei der Schwiegermutter im Altenheim und sie ist damit zufrieden.

Hyvä toimitus, pakattu täysin rikkoutumaton. Täysin hiljainen, hyvä jäähdytysteho. Se on nyt anopin luona vanhainkodissa ja hän on tyytyväinen siihen.

Verified tarkastelu

Leise, gute Verarbeitung und Front in Silber sieht gut aus

Hiljainen, hyvä työstö ja hopeanvärinen etupuoli näyttää hyvältä

Verified tarkastelu

Steht bei uns im Dachgeschoss wo sich das Schlafzimmer befindet und uns die Getränke in den heißen Sommermonaten gut kühlt. Geräuschpegel ist bei Null, wir hören nichts.

On meidän ullakolla, jossa makuuhuone on ja jäähdyttää juomamme hyvin kuumina kesäkuukausina. Melutaso on nolla, emme kuule mitään.

Verified tarkastelu

Wir haben diesen Kühlschrank für ein kleines Zimmer mit Südlage im Seniorenheim beschafft. Er kühlt Getränke, Auflage, Joghurt etc. und kommt mit der oft recht knuffig warmen Umgebung in punkto Kühlleistung sehr gut zurecht. Richtig "eiskalt" schafft er zwar nicht, für kühlpflichtige Lebensmittel reicht es aber dicke. Beeindruckt hat mich der Geräuschpegel - oder genauer gesagt, das Fehlen desselben. Selbst auf Volllast beim ersten runterkühlen konnte ich ihn beim Vorabtest bei mir zuhause praktisch nicht hören, ohne das Ohr quasi direkt ranzuhalten. Auch Vibrationen o.ä. waren nicht feststellbar. Wer es leise liebt macht mit diesem Modell schon mal nichts falsch. Ein Kritikpunkt ist der Flaschenhalter in der Tür. Er bietet nur sehr wenig Halt, da ist im Design noch viel Luft nach oben. Deshalb einen Stern Abzug.

Hankimme tämän jääkaapin pieneen etelään päin olevaan huoneeseen vanhainkodista. Se jäähdyttää juomia, tyynyjä, jogurttia jne. ja selviytyy jäähdytystehon suhteen erittäin hyvin usein varsin kodikkaassa ja lämpimässä ympäristössä. Se ei tee siitä todella "jääkylmää", mutta se on riittävän paksua ruokaa varten, joka on jäähdytettävä. Se, mikä minuun teki vaikutuksen, oli melutaso - tai tarkemmin sanottuna sen puute. Jopa täydellä kuormituksella ensimmäistä kertaa jäähtyessäni sitä tuskin kuulin esikokeessa kotona laittamatta korvaani suoraan siihen. Myöskään tärinää tai vastaavaa ei havaittu. Jos pidät hiljaisuudesta, et voi mennä pieleen tämän mallin kanssa. Yksi kritiikki on ovessa oleva pullonpidike. Se tarjoaa hyvin vähän tukea, mutta suunnittelussa on vielä paljon parantamisen varaa. Siksi tähtivähennys.

Verified tarkastelu

Was man wissen muss, ist, dass der Kühlschrank nach einer Stromunterbrechung erst nach 5 Minuten wieder ans Netz soll. Steht in der Gebrauchsanweisung drin. Hatten wir nicht reingeschaut. Wir dachten, er wäre defekt. Ansonsten alles bestens!

Sinun tulee tietää, että sähkökatkon jälkeen jääkaappi tulisi kytkeä uudelleen verkkovirtaan vasta 5 minuutin kuluttua. Se on käyttöohjeessa. Emme olleet katsoneet sisään. Luulimme sen olevan viallinen. Muuten kaikki hyvin!

Verified tarkastelu

I didn't realise it wasn't suitable for temperatures over 40 degrees! Just hoping with the soaring temperatures we're having at the moment won't harm it.

En tajunnut, että se ei sovellu yli 40 asteen lämpötiloihin! Pelkästään sen toivominen, että tällä hetkellä vallitsevat kohoavat lämpötilat eivät vahingoita sitä.

Verified tarkastelu

Preis war unschlagbar, Kühlleistung okay, Verarbeitung gut, passt!

Hinta oli lyömätön, jäähdytysteho kunnossa, ammattitaito hyvä, sopii!

Verified tarkastelu

Erfüllt seinen Zweck. Bin zufrieden

Täyttää tarkoitustaan. Olen tyytyväinen

Verified tarkastelu

Mein Sohn hat sich ein Minikühlschrank gewünscht, war erst unsicher ob das im Zimmer nicht zu laut ist... aber nein er ist kaum zu hören und läuft auf der niedrigensten Temperatur Einstellung wunderbar... Er hat jetzt immer kühle Getränke im Zimmer. Er ist glücklich und was will man mehr.

Poikani halusi minijääkaapin, oli aluksi epävarma, eikö se olisi liian kovaa huoneessa... mutta ei, häntä tuskin kuullaan ja hän käy ihanasti alimmalla lämpötila-asetuksella... Nyt hänellä on aina kylmät juomat sisällä huone. Hän on onnellinen ja mitä muuta voit pyytää.

Verified tarkastelu

Benutze den Kühlschrank und Bier und Softgetränke in meiner Hobbywerkstatt. Er tut was er soll und die Getränke sind immer schön kalt.

Käytä jääkaappia ja olutta ja virvoitusjuomia harrastuspajassani. Hän tekee mitä hänen kuuluukin ja juomat ovat aina mukavia ja kylmiä.

Verified tarkastelu

& ist small enough

& on tarpeeksi pieni

Verified tarkastelu

Erstaunlich gut!

Yllättävän hyvää!

Verified tarkastelu

Ich bin sehr zufrieden mit diesem Kühlschrank. Er ist kompakt genug, um auf meine Kommode in meinem Arbeitszimmer zu passen, hat aber dennoch ausreichend Platz, um mehrere Getränkedosen und Kleinflaschen zu kühlen (Innenmaße beachten). Er ist außerdem so leise, daß ich ihn im Betrieb nicht hören kann, auch wenn er auf max. Kühlleistung läuft. Das Design ist schlicht und paßt daher zu vielen Einrichtungsstilen. Die abgegebene Abwärme hält sich absolut in Grenzen, die Rückwand wird nicht einmal handwarm, das mag natürlich im Sommer bei 30° Raumtemperatur anders sein. Einziger Minuspunkt ist die eingebaute LED. Ich bin ein Fan heller Beleuchtung, aber da die LED auf der Rückwand der Innenseite angebracht ist, blendet sie, sobald man die Tür aufmacht (der Kühlschrank steht bei mir fast auf Augenhöhe). Daher mußte ich sie mit einer Abtönfolie ein wenig ihrer Leuchtkraft berauben. Eine bessere Position wäre meiner Meinung nach mittig oben oder auf beiden Seiten. Abgesehen davon leuchtet die LED den Innenraum gut aus.

Olen erittäin tyytyväinen tähän jääkaappiin. Se on tarpeeksi kompakti mahtumaan työhuoneeni lipastoon, mutta siinä on silti tarpeeksi tilaa useiden tölkkien ja pienten pullojen jäähdyttämiseen (huomaa sisämitat). Se on myös niin hiljainen, että en kuule sen käyvän, vaikka se käy suurimmalla jäähdytysteholla. Suunnittelu on yksinkertainen ja sopii siksi useisiin sisustustyyleihin. Luovutettu hukkalämpö on ehdottomasti rajoissa, takaseinä ei edes lämpene haaleaksi, mikä voi tietysti olla erilaista kesällä 30° huoneenlämmössä. Ainoa haittapuoli on sisäänrakennettu LED. Olen kirkkaan valaistuksen ystävä, mutta koska LED on takapaneelin sisäpuolella, se häikäisee heti kun avaat oven (jääkaappi on minulle melkein silmien korkeudella). Joten minun piti ryöstää heiltä hieman niiden kirkkautta sävytyskalvolla. Parempi sijainti olisi mielestäni keskellä päällä tai molemmilla puolilla. Lisäksi LED valaisee sisätilat hyvin.

Verified tarkastelu

Toll

Maksullinen

Verified tarkastelu

Der Kühlschrank ist solide verarbeitet und macht einen hochwertigen Eindruck. Die Kühlleistung ist sehr gut. Das Gerät kühlt schnell herunter und erreicht zuverlässig die angegebene Temperatur von unter 5°C. Ich habe den Energieverbrauch gemessen und hochgerechnet. Es ist grob mit ca. 30,- € Stromkosten pro Jahr zu rechnen. Allerdings würde ich den Kühlschrank keineswegs als "leise" bezeichnen. Er ist erheblich lauter als etwa mein ältester PC. Bei geöffneter Zimmertür sind die Betriebsgeräusche auch im Nachbarraum deutlich zu hören. Anders als bei einem üblichen Kühlschrank regulärer Größe produziert dieses Gerät permanent Geräusche, selbst in der Einstellung geringster Kühlleistung. Beim Herunterkühlen (z. B. nach Öffnen der Tür) verstärkt sich die Geräuschintensität noch einmal deutlich. In einer Umgebung mit permanenten Hintergrundgeräuschen wird man den Kühlschrank eventuell nicht hören, in einem stillen Büro, in dem man ruhig und konzentriert arbeiten möchte, wird man die Betriebsgeräusche allerdings definitiv nicht ausblenden können. Noch ein kleiner Schönheitsfehler: die Füße des Geräts sind aus glattem und daher rutschendem Hartplastik, so dass man den Kühlschrank festhalten muss, wenn man die Tür öffnet - sonst zieht man ihn, zumindest wenn er nicht schwer beladen ist, ggf. mit der Tür vom Tisch. Wegen der für mich zu hohen Betriebsgeräusche habe ich das Gerät zurückgeschickt - sonst hätte ich es behalten.

Jääkaappi on tukeva ja tekee laadukkaan vaikutelman. Jäähdytysteho on erittäin hyvä. Laite jäähtyy nopeasti ja saavuttaa luotettavasti määritellyn lämpötilan alle 5°C. Mittasin ja ekstrapoloin energiankulutuksen. Sähkökustannuksia voidaan odottaa noin 30 € vuodessa. En kuitenkaan missään nimessä sanoisi jääkaappia "hiljaiseksi". Se on huomattavasti kovempi kuin esimerkiksi vanhin PC:ni. Kun huoneen ovi on auki, toimintaääni kuuluu selvästi myös naapurihuoneeseen. Toisin kuin tavallinen täysikokoinen jääkaappi, tämä laite tuottaa jatkuvaa ääntä jopa alhaisimmalla jäähdytysasetuksella. Jäähtyessä (esim. oven avaamisen jälkeen) melun voimakkuus kasvaa jälleen merkittävästi. Et ehkä kuule jääkaapin ääntä ympäristössä, jossa on jatkuva taustamelu, mutta et varmasti voi sivuuttaa toimintamelua hiljaisessa toimistossa, jossa haluat työskennellä hiljaa ja keskittyä. Toinen pieni virhe: laitteen jalat ovat sileää ja siksi liukasta kovaa muovia, joten jääkaapin ovea avattaessa on pidettävä kiinni - muuten, ainakin jos se ei ole raskaasti kuormitettu, saatat vetää sen pois oven pöytä. Lähetin laitteen takaisin, koska toimintamelu oli minulle liian korkea - muuten olisin pitänyt sen.

Verified tarkastelu

Dieser Mini-Kühlschrank des deutschen Verkäufers Chal-Tec (electronic.star) ist ein Gerät, das sehr einfach zu bedienen und in Betrieb zu nehmen ist. Es wird empfohlen, das Gerät zunächst von außen und vor allem im Innenraum zu reinigen. Danach muss man es nur noch mit dem Stromnetz verbinden. Erfreulich, dass beim Netzkabel auf eine ausreichende Länge (rund 1,6 m) geachtet wurde. Mit dem Einstecken des Netzsteckers startet der Kühlschrank und beginnt zu kühlen. Die gewünschte Temperatur (4,5°C bis 15°C) lässt sich über einen Drehregler so Pi mal Daumen einstellen. Eine exakte Anzeige der erreichten Innenraumtemperatur hat der Kühlschrank nicht. Das Kühlen geht relativ fix, ein spürbarer Effekt zeigt sich schon nach 15 bis 20 Minuten. Die vom Hersteller angegebenen 1 bis 2 Stunden werden nur für die ganz niedrigen Temperaturbereiche benötigt. Das Platzangebot ist mit einem Volumen von 17 Litern begrenzt. In das Abstellfach der Innentür passen eigentlich nur schmale Dosen oder kleine Saftflaschen (wie man sie von Tagungen her kennt). Ich nutze dieses Fach normalerweise nicht, weil es im befüllten Zustand den Platz im Innenraum nochmals reduziert. Auch das Ablagegitter in der Mitte habe ich dauerhaft herausgenommen. Dadurch habe ich jetzt aber ausreichend Stauraum, um auch 0,5l-PET-Flaschen oder die traditionell geformten, leicht bauchigen Bierflaschen aufrecht unterzubringen. Die schlanken Euro-Bierflaschen müssen dagegen quer gelegt werden, gleiches gilt für Weinflaschen (die meisten passen diagonal gerade noch so hinein). Hat der Kühlschrank erstmal seine eingestellte Kühltemperatur erreicht, so ist das Betriebsgeräusch (ein permanentes Surren) nach meinem Empfinden relativ leise. Öffnet man allerdings die Tür, so wird er für einige Zeit danach ein ganzes Stück lauter, weil er dann so lange stärker kühlt, bis der Innenraum wieder seine ursprüngliche Temperatur erreicht hat. In einem zum Schlafen genutzten Raum kann ich mir den Kühlschrank daher nicht vorstellen, in einem Arbeitszimmer oder der Küche wirkt das Betriebsgeräusch auf mich jedoch nicht störend. Positiv ist zudem festzuhalten, dass es kein Gluckern oder laute Geräusche gibt, wie man es von anderen Geräten kennt, wenn sich diese in bestimmten Intervallen regelmäßig ein- und ausschalten. Die vier Standfüße sind übrigens eingeschraubt. Damit lassen sich auch kleine Unebenheiten am Aufstellort problemlos ausgleichen. Das „Klarstein Geheimversteck“ ist kein typischer Party-Kühlschrank, dafür ist er einfach zu klein. Er eignet sich aber sehr gut z.B. für’s Büro (Getränke, Milch, Joghurt usw.) oder als kurzfristig verfügbare Reserve zu Hause, wenn der normalerweise verwendete Kühlschrank nach einem Großeinkauf überquillt und man eine kleine Ausweichmöglichkeit benötigt. [Rezension eines kostenfreien Testmusters]

Tämä saksalaisen myyjän Chal-Tecin (electronic.star) minijääkaappi on erittäin helppokäyttöinen laite, joka on helppokäyttöinen. Suosittelemme puhdistamaan laitteen ensin ulkopuolelta ja erityisesti sisäpuolelta. Sen jälkeen sinun tarvitsee vain kytkeä se verkkovirtaan. Ilahduttavaa, että virtajohto oli riittävän pitkä (noin 1,6 m). Kun pistoke on kytketty pistorasiaan, jääkaappi käynnistyy ja alkaa jäähtyä. Haluttu lämpötila (4,5 °C - 15 °C) voidaan asettaa kiertosäätimellä, vain peukalolla. Jääkaapissa ei ole tarkkaa näyttöä saavutetusta sisälämpötilasta. Jäähtyminen on suhteellisen nopeaa, havaittava vaikutus on havaittavissa 15-20 minuutin kuluttua. Valmistajan ilmoittamat 1-2 tuntia vaaditaan vain erittäin alhaisilla lämpötila-alueilla. Tila on rajoitettu 17 litran tilavuudella. Vain kapeat tölkit tai pienet mehupullot (kuten ne tunnetaan konferensseista) mahtuvat sisäoven säilytyslokeroon. En yleensä käytä tätä lokeroa, koska kun se on täynnä, se vähentää sisätilaa entisestään. Poistin myös säilytysritilän keskeltä pysyvästi. Tämän seurauksena minulla on nyt tarpeeksi säilytystilaa myös 0,5l PET-pullojen tai perinteisen muotoisten, hieman bulkkimaisten olutpullojen säilyttämiseen pystyasennossa. Ohut euroolutpullot sen sijaan on asetettava sivuttain, sama pätee viinipulloihin (useimmiten mahtuvat vinosti). Kun jääkaappi on saavuttanut asetetun jäähdytyslämpötilan, toimintaääni (pysyvä surina) on mielestäni suhteellisen hiljaista. Kuitenkin, jos avaat oven, se kovenee jonkin aikaa, koska se jäähtyy sitten enemmän, kunnes sisätila on taas saavuttanut alkuperäisen lämpötilansa. Joten en voi kuvitella jääkaappia nukkumiseen käytetyssä huoneessa, mutta työskentelyääni ei häiritse minua työhuoneessa tai keittiössä. Positiivista on myös se, että ei kuulu korinaa tai kovia ääniä, kuten muista laitteista tiedetään, kun ne kytkeytyvät päälle ja pois päältä säännöllisesti tietyin väliajoin. Neljä jalkaa on muuten ruuvattu kiinni. Tämä tarkoittaa, että pienetkin kolhut asennuspaikalla voidaan helposti kompensoida. "Klarsteinin salainen piilopaikka" ei ole tyypillinen juhlajääkaappi, se on yksinkertaisesti liian pieni siihen. Se sopii kuitenkin erittäin hyvin esimerkiksi toimistoon (juomat, maito, jogurtti jne.) tai lyhytaikaiseksi varaajaksi kotiin, kun normaalisti käyttämäsi jääkaappi vuotaa yli ison hankinnan jälkeen ja tarvitset pienen vaihtoehdon . [Arvostelu ilmaisesta kokeilunäytteestä]

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja