14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Sisäänrakennettu viinikaappi


Sisäänrakennettu viinikaappi

Sisäänrakennetun viinikaapin kohdalla toimivuus kohtaa eleganssin. Voit integroida sen saumattomasti keittiösi tai olohuoneesi sisustukseen ja varastoida siinä ylelliset juomasi optimaalisessa lämpötilassa. Tällä tavalla sisäänrakennetut viinikaapit täyttävät intohimoisten viinin ystävien korkeat vaatimukset. Löydä valikoimastamme runsaasti nokkelia jäähdytysratkaisuja, jotka nostavat viinipullojen estetiikan keskipisteeseen ja luovat huoneeseen hienostunutta tunnelmaa.

Sisäänrakennettujen viinikaappien erilaiset lajit

Käyttäjien erilaisten mieltymysten ja tarpeiden täyttämiseksi tarjolla on enemmän kuin yhdentyyppinen sisäänrakennettu viinikaappi. Seuraavassa esittelemme sinulle muutamia yleisiä versioita.

Sisäänrakennettu viinikaappi 2 alueella: Tällaisessa mallissa on käytettävissä kaksi erillistä lämpötila-aluetta viinipullojen säilytykseen. Siten voit säilyttää erilaisia viinilajeja ihanteellisissa olosuhteissa, jotta niillä on täydellinen tarjoilulämpötila. Yksi alueista sopii yleensä punaviineille, ja siinä on hieman korkeampi lämpötila (12 - 18 °C). Toinen alue palvelee valkoviinien, kuohuviinin ja samppanjan varastoinnissa ja sisältää alhaisemman lämpötilan (normaalisti 5 - 12 °C). Kahdella alueella varustetun, sisäänrakennetun viinikaapin riippumaton lämpötilan ohjaus huolehtii siitä, että voit säätää toivomasi lämpötilan jokaiselle alueelle erikseen.

Sisäänrakennettu viinikaappi 60 cm: Tällaiset sisäänrakennetut viinikaapit on tarkoitettu integroitaviksi standardikokoisiin keittiökalusteisiin, joiden leveys on 60 cm. Ne integroituvat harmonisesti jo olemassa oleviin keittiön kaapistoriveihinn ja tarjoavat siksi tilaa säästävän ratkaisun. Se on erityisen tärkeää, kun käytettävissä oleva tila on rajallinen keittiössä. Kapean leveyden ansiosta pystyt sijoittamaan 60 cm leveän, sisäänrakennetun viinikaapin joustavasti - sen mukaan, mitä mieltymyksiä sinulla on.

Sisäänrakennetut viinikaapit pakastelokeroon yhdistettynä: Jotkut laitteet tarjoavat viinipulloillesi tarkoitetun tilan lisäksi integroidun pakastelokeron. Tämä mahdollisuus osoittautuu käytännölliseksi, kun haluat säilyttää viinien lisäksi myös pakastettuja elintarvikkeita.

Sisäänrakennetut viinikaapit UV-suojalasilla: Erityinen lasi sisäänrakennetun viinikaapin ovessa tukkii UV-säteiden pääsyn sisälle ja estää sen, että valon vahingolliset vaikutukset vahingoittaisivat viinin laatua.

Mihin sisäänrakennettuja viinikaappeja käytetään?

Sisäänrakennettujen viinikaappien ensisijainen tarkoitus on täydellisen ympäristön luominen viinipullojen varastointiin. Lämpötilakontrolli, ilmankosteus ja valaistusolosuhteet ovat olennaisia kriteerejä viinin laadun ylläpitämisessä. Vakaat lämpötilaolot auttavat sinua edistämään kypsymisprosessia. Siten aromit kehittyvät entisestään jäähdytyksen aikana, ja sinulla on samanaikaisesti hyvät näkymät viinivarastoihisi. Viinikokoelmasi esteettinen esillepano sopii hyvin myös erilaisiin tilaisuuksiin ja seurallisiin kokoontumisiin. UV-säteitä kestävällä lasiovella varustetusta, sisäänrakennetusta viinikaapista vieraasi näkevät, mitä viinejä sinulla on heille tarjolla parhaissa tarjoilulämpötiloissa. Käytännöllinen hyöty: jääkaappi sopii sisustukseesi kuin mittojen mukaan tehtynä.

Tästä syystä sinun pitäisi ostaa sisäänrakennettu viinikaappi

Tiedämme, miksi todellisten nautiskelijoiden pitäisi ostaa sisäänrakennettu viinikaappi. Ilman, että sinun tarvitsee avata perinteinen, elintarvikkeille tarkoitettu jääkaappi, sisäänrakennetut viinikaapit tarjoavat sinulle mukavan pääsyn pelkkiin viinipulloihin. Erityisesti silloin, kun siinä on useita lämpötila-alueita, se takaa sinulle parhaan tarjoilulämpötilan jokaiselle viinilajille. Lasiovella varustetuissa malleissa viini pääsee myös ulkonäön osalta hyvin esiin.

Usein kysytyt kysymykset

Miten asennan sisäänrakennetun viinikaapin?

Tarkista keittiösi mitat ja kytke se soveltuvaan pistorasiaan. Kiinnitä huomiota siihen, että jännite täsmää valmistajan antamiin tietoihin.

Mitä etua sisäänrakennetut viiinikaapit tarjoavat vapaasti sijoitettuihin malleihin verrattuna?

Kyseessä on tilaa säästävä laite, joka mahdollistaa esteettisen integroinnin keittiöön.

Miten puhdistan viinikaappini?

Kytke laite pois päältä ja sulata se, mikäli siihen on muodostunut jäätä. Pyyhi sitten sisäpinnat pehmeällä liinalla ja miedolla puhdistusaineella.

Tarvitseeko viinikaappini useita lämpötila-alueita?

Se riippuu siitä, mitä rypälelajeja haluat varastoida. Jos varastoit puna- ja valkoviinejä, suosittelemme sinulle laitetta, jossa on kaksi lämpötila-aluetta.
Ylös