14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Karahvit

Karahvi periytyy sanana arabian kielestä. Käsitteen taustalla on sana "garra-fa". Käännettynä se tarkoittaa "veden nostopyörä". Karahvin muoto muistuttaa pullon muotoa. Koristeellisen näkökulman osalta karahvit vaikuttavat tyylikkäiltä. Lisäksi ne ovat käyttötarkoituksensa puolesta tavattoman monipuolinen.

Mistä karahvit koostuvat?

Karahvit on valmistettu kuumuutta kestävästä borosilikaattilasista. Siksi voit käyttää lasista karahvia ongelmitta myös kahville tai teelle. Borosilikaattilasi on erityisesti valmistettua lasia, joka tekee vaikutuksen suurella kestävyydellään. Se on kevyttä ja naarmuuntumatonta.

Kristallikarahvit eri kokovaihtoehdoissa

Kristallilasinen karahvi soveltuu päivittäiseen käyttöön ruokapöydällä, olohuoneessa tai kotitoimistossa ja yhtä lailla myös juhlallisissa tilaisuuksissa. Kristallikarahvi soveltuu optimaalisesti vedelle, teelle, jääteelle ja mehulle. Kahden litran karahvi, litran karahvi tai 1,5 litran karahvi - brunssille terassilla, viihtyisälle illalliselle tai puutarhajuhliin se on käytännöllinen ratkaisu.

Karahvi korkilla

Korkillinen karahvi soveltuu erinomaisesti mineraaliveden säilyttämiseen useiden tuntien ajan raikkaana. Omien mieltymysten mukaan voit lisätä siihen sitruunan tai limen siivuja nostaaksesi virkistysvaikutusta. Erityisen mukavia ovat karahvit itsesulkeutuvalla korkilla. Silloin jääpalat tai hedelmät pysyvät karahvin sisällä.

Karahvi kahvalla

Kahvallinen karahvi soveltuu ihanteellisesti teen, kahvin, veden tai mehun mutkattomaan ja turvalliseen kaatamiseen. Kaksiseinäiset karahvit pitävät lämpimät juomat erityisen hyvin lämpiminä ja kylmät juomat kylminä. Siten lempijuomaasi on aina saatavilla juuri toivomassasi lämpötilassa.

Karahvi dekantterina

Viinin ystävät tekevät nautinnostaan täydellisen dekantterilla. Täyttämällä karahvin viinillä erotat ylelliset juomat varastoinnin jälkeen. Samalla johdatat happea viinin luo. Viini pystyy hengittämään dekantoinnin aikana ja siten avaamaan täyden arominsa. Heti kun se on optimaalisesti ilmattu, voit kaataa sen mutkattomasti laseihin.

Karahvit alkoholijuomien säilytykseen

Karahvit soveltuvat väkevien alkoholijuomien ja liköörien säilytykseen. Viski ja muuta väkevät alkoholijuomat säilyvät karahvissa asianmukaisesti säilytettynä suunnilleen yhtä kauan kuin muissa astioissa.

Karahvin osto - mikä malli on sinulle sopiva?

Lasikarahvit kuuluvat täydellisesti katettuun pöytään. Niissä yhdistyvät toimivuus, muoto ja viehättävä design. Haluaisitko ostaa karahvin ja pohdit, mitkä mallit sopivat sinulle parhaiten? Se riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja käyttötarkoituksista. Kristallikarahvi on muuten myös kaunis lahja.

Aromatisoidun veden valmistus karahvilla

Haluaisitko välillä valmistaa myös aromatisoitua vettä? Siinä tapauksessa korkillinen karahvi on oikea valinta. Lisäämällä tuoreita hedelmiä juomaveteen voit tehdä virkistymisestä täydellistä. Täysin kypsät hedelmät soveltuvat arominsa perusteella erityisen hyvin tähän tehtävään. Vaikutusaikaa muuttelemalla voit vaikuttaa maun voimakkuuteen. Kun hedelmät liottuvat vedessä, sinun tulisi sulkea kristallikarahvin korkki. Silloin eteeriset öljyt ja aromit säilyvät.

Usein kysytyt kysymykset

Kestävätkö lasikarahvit kuumuutta?

Kyllä. Karahvit on nimittäin valmistettu karkaistusta borosilikaattilasista. Se on vahvaa ja kuumuutta kestävää. Siten karahvi soveltuu optimaalisesti myös kuumille juomille (esim. teelle).

Miten karahvin saa puhtaaksi?

Kaikkia karahveja ei saa pestä astianpesukoneessa. Useimmiten hellä puhdistus käsin on täysin riittävä. Sinun tarvitsee vain laittaa karahviin hieman kuumaa vettä, puoli kuppia omenaviinietikkaa ja hieman leivinjauhetta tai ruokasoodaa ja sitten ravistaa. Sitten sinun pitäisi heiluttaa sisältöä ja antaa sen vaikuttaa noin viidentoista minuutin ajan.

Miten karahvit voi kuivattaa sisältä?

Parhaiten karahvin voi kuivata astiaharjalla (vaahtomuovipäällä) ja astiapyyhkeellä. Peitä harjan vaahtomuovipää astiapyyhkeellä. Siten karahvin sisäpuoli kuivuu kokonaan. Siihen ei jää lainkaan raitoja tai tahroja.
Ylös