14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Pienet keittiökoneet

Klarstein jogurtinvalmistusosa Hotpot monitoimikeittimeen 6 astiaa á 150 ml
Palautukset: -15%

Fun Cooking – hauskanpitoa keittiössä

Unohda arkiaskareet ja keskity vain hauskanpitoon oman kodin keittiössä. Mitä siihen tarvitaan? Ensimmäiseksi varmistetaan, että seura on kunnossa. Kuka nyt tykkää itsekseen kokkailusta? Joten kutsu perhe tai parhaat kaverit kylään ja Fun Cooking voi alkaa vaikka heti. Klarsteinin Fun Cooking -mallistoon kuuluu valikoima seuraavia tuotteita:

  • Voileipägrillit
  • Popcornkoneet
  • Jogurttikoneet
  • Paninikoneet

Meiltä löytyy kaikille jotain!

Popcornkoneet

Popcornkone kotiisi – hauskaa ja maukasta ruokaa koko perheelle!

Olipa kyseessä rento koti-ilta videoiden parissa, sateinen viikonloppu, jolloin tulee ahmittua ohjelmasta koko kausi kerralla, tai lasten synttäreiden kohokohta, popcornkone on aina varma suosikki! Kun tekee itse popcorneja, tuntee hetkessä kuin istuisi elokuvateatterissa. Popcornit ovat niin nuorten kuin vanhempienkin mieleen, ja tuoreet popcornit ovat parhaita! Meiltä löytyy täydellinen retromallinen popcornkone sekä muita laitteita Fun Cooking -kokkailuun. Näin saat kaikista bileistä hauskat!

Popcornkoneella onnistuu kaikki popcornjyvien paukuttelusta valmiiseen popcorniin

Konetta ei tietenkään välttämättä tarvitse, jos haluaa tehdä itse popcornia. Mikropopcorn on yksi vaihtoehto, ja popcornia voi tehdä jopa isossa kattilassa tai paistokasarilla. Mutta hyvä kone ei vain toimi mainiosti, vaan sen toimintaa on myös hauska seurata. Poppareiden valmistumista yksinkertaisesti on vain niin hauska katsella. Kaikki kerääntyvät koneen ääreen seuraamaan jyvien paukkumista söpöön pieneen muotoonsa. Lisäksi kone toimii hyvin luotettavasti. Mikään ei pala tai lennä tiehensä. Mikään ei siis tule hyvän leffaillan tielle!

Itse koneen lisäksi popcornien valmistukseen tarvitaan vain muutama pisara öljyä. Mukaan voi lisätä makunsa mukaan myös mausteita kuten sokeria tai suolaa. Jos popcornien sekaan taas ei lisää mitään, siitä tulee terveellinen, vähäkalorinen välipala. Kaikkihan tietävät, etteivät sokeri ja suola välttämättä ole sieltä terveellisimmästä päästä, mutta kyllä pienen määrän voi sallia silloin tällöin.

Volcano-popcornkone toimii 300 watin teholla. Sen ruostumaton teräskattila on täydellinen popcornin tekoon. Sinun tarvitsee vain kuumentaa kone, lisätä vähän öljyä ja itse popcornit, ja kaikki on valmista! Sisäänrakennettu sekoituskoneisto varmistaa, että jyvät lämpenevät ja paukkuvat tasaisesti. Mikään ei pala tai jää kiinni ruostumattoman teräskattilan pohjaan. Valmiit popcornit pomppaavat ulos kattilasta, mitä voi seurata kätevästi lasin läpi. Kone voi työstää jopa 60 litraa tunnissa. Mukava lisäominaisuus on, että voit halutessasi säätää koneen asetuksia niin, että ruostumaton teräskattila aika-ajoin kippaa sisällön ja tyhjentää itsensä.

Ensisilmäyksellä – popcornkoneen retrohenkinen ulkokuori

Koneemme saa popcornin valmistamisen kotioloissa myös näyttämään aika vaikuttavalta. Se saa tuntemaan olosi lähes kuin olisit elokuvateatterin aulassa. Retromuotoilu näyttää upealta mustana ja punaisena. Sisävalaistus täyttää kaksi tehtävää. Sen avulla näet, mitä sisällä tapahtuu, ja se pitää popcornit lämpiminä niiden valmistuttua. Tuoreen popcornin houkuttelevan tuoksun voi tuntea heti, kun kone alkaa tehdä taikojaan.

Koristeellisen popcornkoneen laadukas toteutus varmistaa, että sinulle ja lapsillesi, kavereillesi ja vieraillesi riittää hauskanpitoa pitkäksi aikaa. Jos taas haluaa mieluummin eri mallisen koneen, suosittelemme popcornkonettamme nimeltä Couch Potato, jonka voi myös tilata mustana tai punaisena. Pallomainen muoto muistuttaa hiukan avaruusalusta – siis täydellinen leffailtoihin!

Jos haluat ostaa popcornkoneen, Klarsteinilta löydät laadukkaita vaihtoehtoja. Jos taas huomaat, että mielesi tekee muita herkkuja, ehkä nautit televisio-ohjelmistamme. Tarjoamme myös käytännön koneita voileipägrilleistä pitsauuneihin.

Ylös