14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

usein kysytyt kysymykset

Kahvinkeitin on hyvin yleinen laite suomalaisissa kotitalouksissa. Sillä voit keittää kahvia koneellisesti. Valmistusmenetelmä on yksinkertainen. Mutta miten laite tarkalleen ottaen toimii, mitkä ominaisuudet tekevät siitä erityisen ja mihin pitäisi kiinnittää huomiota, kun haluat ostaa kahvinkeittimen.

Mikä on kahvinkeitin ja miten se toimii?

Kahvin on monen kohdalla nautintoaine numero yksi, esimerkiksi aamujen piristäjänä. Kahvinkeittimet ovat kahvin valmistuksen klassikkoja. Se palvelee laajalti aromaattisen suodatinkahvin automaattisessa valmistuksessa: kaada vain vesi vesisäiliöön. Uuttamisprosessi alkaa. Laite lämmittää veden käynnistyspainikkeesta painamisen jälkeen, ja vesi päätyy sen jälkeen suodattimeen, joka on täytetty kahvijauheella. Valmis, aromaattinen kahvi tippuu alla olevaan kannuun. Sen jälkeen otat kahvijauheen pois ja voit heittää sen ympäristöystävällisesti biojätteeseen. On olemassa myös keittimiä kestosuodattimilla. Tehovaihtoehdot vaihtelevat. Mitä korkeampi tehoarvo on, sitä nopeammin keitin kuumentaa veden ja suodatusprosessi nopeutuu.

Kahvinkeittimen osto - erilaiset tyypit ja ominaisuudet

Verkkokaupassa on tarjolla runsaasti erilaisia laitteita. Kahvimyllyllä varustettu kahvinkeitin, kuten Aromatica II Duo -keitin, nostaa nautintosi aivan uudelle tasolle. Laite jauhaa kahvipavut juuri ennen suodatusprosessin alkua. Laadukkaat laitteet on varustettu kuulalaakeroidulla jauhimella. Vasta jauhetut pavut tuovat valmiiseen kahvijauheeseen verrattuna intensiivisemmän aromin. Jos kahvinkeittimessäsi ei ole kahvimyllyä, sinun on hyvä ostaa erillinen kahvimylly.

Jos hankit termoskannulla varustetun kahvinkeittimen, kuten Aromatica II Thermo -keittimen, voit sulkea kannun termoskannella. Siten kahvisi pysyy erityisen pitkään lämpimänä erinomaisen lämpöeristyksen ansiosta.

Tekniikkaa on hiottu aikojen kuluessa. Moderneissa keittimissä on nykyään erilaisia hyödyllisiä lisätoimintoja, kuten:

  • kultasuodatin: kestosuodatin, vielä enemmän arominautintoja

  • integroitu aktiivihiilisuodatin vesisäiliössä, veden pehmentämiseen

  • lämpimänäpitotoiminto suodatusprosessin lopuksi

  • tippalukko, kun lasikannu otetaan pois laitteesta

  • säädettävä kuppimäärä kahdesta kymmeneen

  • automaattinen sammutus, esimerkiksi 40 minuutin kuluttua

Kahvinkeittimen osto - mikä sen pitäisi olla?

Klarsteinin verkkokaupasta saat kahvinkeittimiä lukemattomissa eri versioissa ja jokaiseen tarkoitukseen. Löydä suuri valikoima ja lumoudu korkeasta laadusta. Valitse erilaisia ominaisuuksia, kuten integroitu kahvimylly, termoskannu, lämpimänäpitotoiminto tai kestosuodatin uudelleenkäytettäväksi suodattimeksi, joka on hyväksi ympäristölle. Sillä tavoin sinun ei enää tarvitse ostaa suodatinpusseja. Se, miten paljon kahvia keittimellä voi tarkalleen ottaen valmistaa, riippuu säiliön ja kannun käyttötilavuudesta. Tippalukon ansiosta kahvia ei tipu silloin, kun otat kannun pois keittimestä suodatusprosessin aikana. Valitse itsellesi sopiva kahvinkeitin. Käyttö on yksinkertaista.

Usein kysyttyä

Mitä kahvinkeittimet ovat ja miten ne toimivat?

Kahvinkeittimet palvelevat suodatinkahvin valmistuksessa. Ne eroavat varustustensa osalta. Voit siten valita standardimallien ja erittäin hyvällä varustuksella varustettujen laitteiden väliltä. Suodatinkahvin valmistukseen sopivat parhaiten laadukkaat Arabica-pavut. Voit käyttää myös sekoitusta, jossa on pieni osuus Robusta-papuja.

Miten kahvinkeittimet toimivat?

Nämä keittimet toteuttavat kahvinkeiton kannulla ja sen päälle asetetulla suodattimella. Ne keittävät kahvia klassisella tavalla: kahvijauheen läpi johdatetaan kuumennettua vettä. Modernit laitteet tarjoavat joitakin lisätoimintoja.

Mitkä ominaisuudet tekevät laitteesta erityisen?

Kahvinkeittimet ovat joillekin korvaamattomia. Niitä on tarjolla erilaisissa versioissa ja lisätoiminnoilla paranneltuina, esimerkiksi integroidulla kahvimyllyllä, termoskannulla, automaattisella sammutuksella tai tippalukolla.
Ylös