14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Koe ruoanlaiton uusi tapa sous vide -keittimellä tai haudutuspadalla

Sous vide -sauvalla vesi saa toivotun lämpötilan missä tahansa soveltuvassa keittoastiassa. Tärkeää hyvää lopputuloksen kannalta: tämä lämpötila pysyy vakaana koko ajan. Siten saavutat toistettavissa olevia ja optimaalisia keittotuloksia. Meiltä löydät suuren valikoiman, kun haluat ostaa sous vide -kypsentimen.

Mikä kaikki onnistuu?

Pihvien paistaminen on yksinkertaista, eikö vaan? Pihvi vain pannuun ja sitten uuniin. Valmista. Se onnistuu myös hienommin ja hellävaraisemmin. Miten olisi, jos valmistaisit pihvisi sous vide -menetelmällä? Eli ensin vesihauteeseen ja sitten täydellisen rapeaa pintaa varten vielä lyhyesti kuumalle pannulle. Sous vide -tekniikalla saat lihan täydelliseen lämpötilaan. Pannulla syntyy sitten toivotunlainen paistopinta. Luonnollisesti voit valmistaa pihvit myös pelkällä sous videllä. Voit marinoida vihanneksesi jo vakuumipussissa ja siten kypsentää ne täysin mausteiden ympäröiminä. Lopputuloksena on rapeita kasviksia täynnä makua. Kokeile ihmeessä!

Etkö ole varma, haluaisitko ostaa sous vide -keittimen vai haudutuspadan?

Haudutuspata yhdistää hellävaraisen valmistuksen edut turvallisuuteen, ja pohjaan palaminen on käytännössä poissuljettua. Ruokasi kypsentyy lähes itsestään. Ulompi laite on varustettu vastuksella, ja se lämmittää raskaasta keramiikasta valmistettua sisäpataa. Tasainen lämmönjako takaa, että ruoka lämpenee kauttaaltaan. Bolognese tästä nautiskelijoiden laitteesta saa tähän asti tuntemattoman täyteläisyyden, ja patapaisti onnistuu ilman suurta vaivannäköä. Kaikki pysyy mehukkaana ja maittavana. Ja käytännöllisen lämpimänäpitotoiminnon ansiosta sisäpata pysyy täydellisenä juhlissa koko illan ajan.

Höyrykeitin - keittiön kruunu

Se, että höyrykypsennys on ruoanvalmistuksen hellävaraisin tapa, on yleisesti tiedossa. Miten muuten saa niin paljon hyviä ravintoaineita ja niin paljon ruoan omaa makua? Tähän metodiin on luotettu jo vuosisatojen ajan, ennen kaikkea Kaukoidässä. Ennen kaikkea B- ja C-vitamiineja, mutta myös mineraaleja säilyy ruoassa. Tarjoamme sinulle kaksi erilaista höyrykypsennystapaa, joista molemmat laajentavat repertuaariasi.

Klassinen höyrykeitin on kompakti pöytälaite, jossa on pinottavat kypsennystasot. Kypsennystasoissa on aukkoja, joten höyry pääsee niiden läpi. Muukin kuin vihannekset saavat siten ansaitsemansa hellävaraisen valmistuksen. Myös liha, kala ja munat voi kypsentää tällä tavalla. Täytä vain vesi säiliöön, aseta ajastin toivottuun keittoaikaan, ja valmista tuli. Kypsennyksen aikana sinulla on kaikki näkyvissä.

Höyryuuni on integroitava laite. Suuri kypsennystila mahdollistaa koko menun valmistuksen yhdellä työskentelykerralla. Lisäksi höyryuunilla voi paistaa myös aivan "normaalisti". Ylä- ja alalämpö sekä takaseinän konvektio ovat mahdollisia. Myös grillauksen ja höyrykypsennyksen yhdistelmää voi käyttää VaporChefillämme. Näin korvaat siis myös kuumailmakeittimen! Asteen tarkan säätömahdollisuuden ansiosta voit käyttää myös pakastettuja ruokia. Ja jos olet aina halunnut kokeilla fermentointia, voit tehdä myös sen nyt. Puhdistusta varten laitteessa on luonnollisesti myös oma erityinen ohjelmansa.

Ylös