14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kompakti tornituuletin: tehokas ja kaunis muotoilu

Ilmastonmuutos aiheuttaa yhä enemmän lämpöaaltoja kesällä. Monet ihmiset valittavat helteellä, varsinkin sisätiloissa kuumuus on fyysinen rasitus. Tornituulettimella saat miellyttävämmän huoneilman: ilmavirtaus tuntuu viileämmältä - voit sietää korkeita lämpötiloja paremmin. Kompaktit tornituulettimet sopivat hyvin tähän tarkoitukseen.

Tervetullutta virkistystä tuulettimesta kotona ja toimistossa

Pylvään muotoisessa tornituulettimessa on kompakti rakenne ja tyylikäs muotoilu. Ohuen muotoilun ansiosta voit sijoittaa sen nurkkaan tai muualle huoneeseen. Tavallisiin lattiatuulettimiin verrattuna se mahtuu pienempään tilaan. Miellyttävä ulkomuoto on plussaa. Laadukas tornituuletin sopii täydellisesti moderniin olohuoneeseen tai toimistoon. Nämä tyylikkäät mallit sopivat myös ravintoloihin ja kauppoihin.

Tehokas tornituuletin useilla toiminnoilla

Kaupan tuulettimissa on suuri ilman läpikulku ja matala energiankulutus. Tehokkuus: useimmat mallit kierrättävät useita satoja kuutiometrejä ilmaa tunnissa ja tarvitsevat vain noin 40-50 wattia. Tämä virkistää jopa erittäin korkeissa huonelämpötiloissa. Joissakin puhaltimilla voit aktivoida vaakasuuntaisen värähtelyn: tornituuletin kääntyy silloin tietyssä kulmassa ja tuo huoneeseen laajalti raikkaan tuulahduksen. Merkkituotteet voivat toimia eri nopeuksilla, parhaissa malleissa on myös erikoisuuksia, kuten luontokäyttötila. "Natur" -asetuksella ilmavirtauksen voimakkuus vaihtelee - tuntuu kuin olisit ulkona! Suodattimella varustetut tuulettimet poistavat myös pölyn ja lian huoneilmasta.

Tornituuletin: hiljainen ja miellyttävä käyttää

Tehokas ja silti hiljainen: Tämä on myös tornituulettimien etu. Hiljainen käyttöääni on hyödyllinen työympäristössä. Monet käyttäjät arvostavat hiljaista tuuletinta myös kotona. Klarstein-kaupan kaikki mallit ovat helppokäyttöisiä - mikä on myös tärkeää. Voit ostaa esimerkiksi tuulettimen kaukosäätimellä. Jos haluat kytkeä tornituulettimen päälle tai pois, voit tehdä sen mukavasti nojatuolistasi tai työpisteeltäsi käsin. Voit myös muuttaa nopeutta kaukosäätimellä. Monissa tämän kategorian tuulettimissa on ajastin: ohjelmoi tuuletin tarpeen mukaan kytkeytymään päälle tai pois päältä määriteltynä aikana. Miellyttävissä tuulettimissa on myös integroitu lämpötila-anturi. Ilmavirran voimakkuus mukautuu automaattisesti nykyiseen huonelämpötilaan.

Osta tarpeisiisi sopiva tornituuletin Klarsteinilta

Kaupassa voit valita lukuisista tornituulettimista, jotka eroavat toisistaan esimerkiksi tehon, toimintojen ja värin suhteen. Yksityiskohtaiset tuotekuvaukset ja kaikki tärkeät tekniset tiedot löydät yksittäisiltä tuotesivuilta. Huoneen koko on tärkeää valittaessa tuuletinta: isoon huoneeseen suositellaan tornituuletinta sopivalla teholla. Voit tilata kaikkia malleja Klarsteinilta houkuttelevalla hinta-laatusuhteella. Panostat laatuun - tuulettimet tekevät työnsä luotettavasti monien vuosien ajan. Laadukkailla merkkituulettimilla kuuma ja seisova huoneilma jää menneisyyteen!

Löytää nyt

Ylös