14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Keittolevyt


Haluaisitko ostaa induktiokeittotason, infrapunakeittolevyn tai keraamisen keittotason? Klarsteinilla se onnistuu!

Mutta millainen keittotaso on sopiva? Tähän kysymykseen pitää löytää vastaus, ennen kuin voit löytää sopivan mallin yksilöllisiin tarpeisiisi. Kuinka paljon rahaa haluat käyttää ja tarvitsetko enemminkin retkeilyyn sopivan mallin, jossa ei tarvitse olla neljää keittolevyä? Ennen ostoa kannattaa siis miettiä tarkkaan, mitä haluaa. Ostitpa sitten minkä keittolevyn tahansa, sen tulee täyttää seuraavat kriteerit: ruokien tasapuolinen lämmitys, nopea kuumennus, energiatehokkuus, nopea puhdistus ja tietenkin miellyttävä design!

Hauduta ja paista keittolevyllä missä ikinä haluat

Ruoanlaiton nautintoa aina ja kaikkialla. Se onnistuu Klarsteinin kompaktilla ja käytännöllisellä induktiokeittotasolla. Ainut ehto ja perusedellytys on pistorasia. Muuten olet täysin riippumaton paikasta, jossa haluat tehdä kulinaarisia kokeiluja. Klarsteinin induktiokeittolevyn voi sijoittaa helposti esimerkiksi parvekkeelle tai terassille. Sillä voi keittää ja paistaa herkullisia ruokia myös bilekellarissa tai leirintäalueella.

Ajastintoiminnolla varustetut keittolevyt – lisää riippumattomuutta ruoanlaittoon

Erityinen etu, jonka esimerkiksi Klarstein VariCook XL tuo mukanaan, on mahdollisuus aikaohjattuun ruoanlaittoon ajastintoiminnolla. Toivottu wattiteho tai lämpötila voidaan yhdistää helposti toivottuun käyttöaikaan. Kun säädetty aika on kulunut loppuun, induktiokeittolevy sammuu automaattisesti. Sillä aikaa, kun ruokasi kypsenee aivan itsestään, voit samalla hoitaa muita askareita ja valmistaa esimerkiksi herkullisen jälkiruoan. Kaikki säädöt tehdään huippumodernin kosketuspaneelin avulla ja lasipinta on helppo puhdistaa. Myös keittolevyjen koot on sopeutettu tavanomaisten kattiloiden ja pannujen kokoon.

Sopii kaikentyyppisille astioille: Captain Cook² -kaksoiskeittolevy infrapuna

Kaksi keraamista keittolevyä taatusti nopealla kuumennuksella! Kuumaverinen kaksoiskeittolevy on erittäin suosittu catering-alalla tai mökeillä, sillä sen voi kuljettaa helposti, ja se vaatii ainoastaan pistorasian. Etuosassa sijaitsevan portaattoman kiertosäätimen avulla voidaan säätää lämpötila, jolloin ruoat pysyvät tasaisessa lämpötilassa. Se ei vaadi erityisiä kattiloita tai pannuja ja myös puhdistaminen käy leikiten.

Haluaisitko 4-alueisen keraamisen keittotason?

Siinä tapauksessa Virtuosa on juuri sopiva! Se tuo tyylikkyydellään ripauksen luksusta keittiöön. Lämpötilaa voi säätää mukavasti modernin kosketuspaneelin ja digitaalinäytön avulla, ilman keittiökalusteiden tasaisen pinnan rikkovia ylimääräisiä vipuja ja säätimiä. Myös integroitu ajastintoiminto on pelastus, kun ruoanlaiton ohella haluaa esimerkiksi siivota tai puhelin vie huomion muualle. Myös ylikuumenemissuoja ja loppulämmön näyttö saavat kokkien sydämet lyömään kiivaammin.

Oletko vielä epävarma? Ei muuta kuin tutustumaan Klarsteinin liesitasoihin – sopiva malli odottaa sinua jo!

Ylös