14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

usein kysytyt kysymykset

Keittiössä, kylpyhuoneessa tai muissa paikoissa; kaikkialla syntyy melkoinen määrä jätettä. Siksi yhdestäkään taloudesta ei voi puuttua roska-astiaa. Mikäli et halua jatkuvasti kumarrella, liata astiaa ja rasittaa selkää, voit ostaa itsellesi poljinroskiksen. Tästä voit lukea, mikä näille moderneille malleille on ominaista, mihin voit käyttää niitä ja millä ominaisuuksilla ne tekevät vaikutuksen.

Mikä tekee poljinroskiksesta erityisen?

Näissä roska-astioissa on poljin, joka tekee käytöstä erittäin mukavaa ja selkäystävällistä. Sinun ei tarvitse koskea niihin käsilläsi. Polkaise poljinta ja heitä roskat sisään. Kun päästät irti, kansi sulkeutuu itsestään. Sormenjäljet tai jätteiden rippeet astian pinnalla kuuluvat sen ansiosta menneisyyteen. Suurehkot yksilöt 30 litran tai jopa suuremmalla tilavuudella ovat täydellisiä poljinroskiksia keittiöön. Tiiviisti suljettu sisätila pitää hajut poissa. Voit käyttää niitä monipuolisesti, esimerkiksi:

 • keittiössä

 • asunnon muissa huoneissa, kuten kylpyhuoneessa

 • puutarhassa

 • toimistossa

 • suurtalousympäristössä

Erityyppiset poljinroskikset erilaisilla ominaisuuksilla

Poljinjärjestelmällä varustetun roska-astian tapauksessa jätteet kerätään astian sisään toisistaan eroteltuina. Voit itse päättää, haluatko kaksi vai kolme irrotettavaa jätelokeroa. Klarsteinin Grandmaster Trash -roska-astiassa on tilava sisätila on jaettu kolmeen 18 litran astiaan, joihin voit lajitella jätteet, esimerkiksi:

 • sekajätteet

 • biojätteet

 • metallit

 • ulkopuoli vahvaa ruostumatonta terästä

 • poljin pitkäikäistä ruostumatonta terästä

 • luistamaton, helppokäyttöinen poljin

 • tiiviisti sulkeutuva kansi

 • helppo puhdistaa

Poljinroskiksen ostaminen – millainen sen pitäisi olla?

Poljinroskis on helppo avata polkimesta painamalla. Päätä itse, valitsetko roskiksen yhdellä astialla tai mallin, jossa on kaksi tai kolme irrotettavaa roska-astiaa. Siten voit lajitella jätteesi mainiosti. Kaikki sisäastiat on yksittäin irrotettavissa. Myös käytettävissä oleva tilavuus vaihtelee. Valitse oikea koko, joka sopii täydellisesti huoneeseesi ja joka vastaa jätemääriäsi. Hyödyllisiä ovat lisäksi kannet, joissa on pehmeä ja äänetön Soft Close -ominaisuus. Tutki electronic.starin valikoimaa. Täältä saat laadukkaita roska-astioita erilaisissa malleissa, materiaaleissa ja väreissä. Ruostumattomalle teräkselle on ominaista kestävyys, pitkäikäisyys ja helppo puhdistus. Mallit ovat moderneja ja laadukkaita, ja ne vakuuttavat lisäksi viehättävällä muotoilullaan.

Usein kysyttyä

Mikä on poljinroskis?

Roska-astiat ovat välttämättömyys jokaisessa kotitaloudessa. Erityisen pidettyjä ovat poljinroskikset, jotka voit avata mukavasti polkimesta painamalla, jotta sinun ei tarvitse kumarrella. Molemmat kätesi ovat vapaana jätteiden lajittelua varten. Pahat hajut pysyvät aisoissa sulkeutuvan kannen ansiosta.

Mitä etuja poljinroskiksella on?

Koska sinun ei tarvitse avata käsin tätä roska-astiaa, jota on saatavilla erikokoisissa vaihtoehdoissa, sinun on mahdollista toteuttaaa jätteiden lajittelu mukavasti ja hygieenisesti. Lopuksi kansi sulkeutuu jälleen pehmeästi. Lajittelujärjestelmällä varustettu roska-astia tukee sinua erilaisten jätteiden kierrätyksessä.

Mihin voit käyttää poljinroskista?

Voit käyttää poljinroskista keittiössä, kylpyhuoneessa ja monissa muissa paikoissa, kuten puutarhassa tai toimistossa. Kaikki astiat on valmistettu helppohoitoisista materiaaleista.
Ylös