14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Keittiöveitset


Keittiöveitset: monipuolinen valikoima erilaisiin käyttömahdollisuuksiin

Japanilaisia veitsiä tai kokonaisia veitsisettejä: ilman näitä leikkuuvälineitä olisi erittäin vaivalloista valmistaa monia ruokalajeja ja aterioita. Siksi nämä tuotteet eivät saa puuttua yhdestäkään kotitaloudesta. Siinä missä pienet kuorimaveitset soveltuvat kuorten poistoon, suuret leikkuuveitset tarjoutuvat kalan ja lihan paloitteluun. Etsitkö uutta japanilaista keittiöveistä tai haluaisitko ostaa veitsitukin? Kaupastamme löydät monipuolisen valikoiman näitä laadukkaita ja käytännöllisiä veitsiä.

Veitsivalikoimamme Klarstein Shopissa

Me Klarsteinilla olemme erittäin kiinnostuneita tarjoamaan sinulle monipuolisen valikoiman. Yksittäisten japanilaistyylisten tuotteiden lisäksi tarjoamme valikoimassamme kokonaisia veitsisettejä. Setti on ihanteellinen vaihtoehto, kun haluat varustaa taloutesi tärkeimmillä veitsimalleilla. Niihin lukeutuvat leipäveitsi, leikkuuveitsi ja yleisveitsi. Monet näistä Klarsteinin tukeista koostuvat seitsemästä eri veitsestä, joissa on tarkkuusterä ruostumattomasta, kovetetusta teräksestä. Veitsitukin säilytysraot mahdollistavat veitsilajien turvallisen säilytyksen. Muutamat tukit on varustettu muilla käytännöllisillä keittiövälineillä, kuten keittiösaksilla tai erikokoisilla leikkuulaudoilla. Japanilaiset keittiöveitsisetit täydentävät valikoimamme. Ne ulottuvat pienistä kuorimaveitsistä suuriin ammattilaisveitsiin.

Hyvät keittiöveitset ja niiden erityisominaisuudet

Veitsivalikoimamme ei välttämättä sovellu astianpesukoneeseen. Juoksevan veden ja pesuaineen avulla puhdistamisen jälkeen on tärkeää kuivata leikkuuveitset perusteellisesti. Kiinnitä tässä huomiota erilaisten veitsisettien omiin hoito-ohjeisiin. Vasta sitten ne voi sijoittaa takaisin veitsitukkiin. Muutamat seteistämme suojaavat japanilaisia keittiöveitsiä hygieniasyistä pleksilasilla. Yksittäiset veitsityypit soveltuvat erilaisiin tarkoituksiin. Japanilaisiset veitsisetit sisältävät muun muassa santoku-veitsen. Sitä käytetään Japanissa elintarvikkeiden, kuten kalan, lihan tai vihannesten pilkkomiseen. Myös kokkiveitsi soveltuu voimakkaan terän ansiosta erilaisiin leikkuutehtäviin. Kuorimaveitsi on tarkoitettu, kuten nimikin jo kertoo, hedelmien ja vihannesten kuorimiseen. Leipäveitsi on useimmiten varustettu uritetulla terällä. Sille sopiva käyttötarkoitus on erityisesti leipätuotteiden leikkaaminen.

Osta nyt sopiva veitsi

Etsitkö tiettyä tuotetta tai kokonaista veitsisettiä? Osta nyt Klarstein-veitsisetti: näin hyödyt laadukkaiden veitsiemme eduista. Meiltä saat nimittäin suuren valikoiman keittiöveitsiä. Kokkaatko paljon? Onko sinulle tärkeää, että kätesi ulottuvilla on joka ruokalajiin sopiva veitsi? Siinä tapauksessa veitsitukki on luultavasti oikea valinta sinulle. Riittääkö sinulle, että olet varustautunut tärkeimmillä veitsityypeillä? Siinä tapauksessa on sen sijaan suositeltavaa valita pieni veitsisetti.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä tekee Klarsteinin japanilaisista keittiöveitsistä erinomaisia?

Laikkuuveitset, mutta myös japanilaiset veitsemme ovat erinomaisia suuren tarkkuuden sekä niissä käytettyjen laadukkaiden materiaalien ansiosta. Niiden kulman terävyys on 12 - 15 astetta. Lisäksi ainutlaatuisten tarkkuusveisten terät on valmistettu 67 kerroksesta japanilaista damaskiterästä.

Mitä veitsityyppejä on veitsitukissa?

Japanilaisia veitsiä on eri koko- ja muotovaihtoehdoissa. Niihin lukeutuvat kokkiveitsi vihanneksille, lihalle ja kalalle, mutta myös leipäveitsi leivän leikkaamiseen tai muille elintarvikkeille. Tuotekuvauksistamme saat yksityiskohtaista tietoa erilaisista käyttömahdollisuuksista.

Mistä tunnistan hyvän leikkuuveitsen?

Tunnistat hyvän leikkuuveitsen siitä, että terissä ei esiinny värjäytymiä saati naarmuja. Lisäksi ne istuvat miellyttävästi käteen. Tuotteemme erottuvat edukseen myös terissä käytetyn laadukkaan teräksen ansiosta.

Miten puhdistus tapahtuu?

Muutamiin keittiöveitsiimme pätee sääntö: pyyhi ne käytön jälkeen varovasti kostealla liinalla.
Ylös