14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Sopiva sähkögrilli jokaiseen käyttötarkoitukseen

Jokaisessa taloudessa tulisi olla sähkögrilli, sillä nämä pienet laitteet sopivat moneen eri käyttötarkoitukseen. Klassikko on varmasti pieni, seisova sähkögrilli, joka on kompakti vaihtoehto klassiselle hiiligrillille tai suurelle kaasugrillille. Nämä pienikokoiset grillit ovat ihanteellisia, jos haluat grillata pienellä porukalla mukavasti parvekkeella.

Ja pienestä porukasta puheen ollen: sähkökäyttöinen pöytägrilli on erityisen pienen mallinsa ansiosta ihanteellinen vaihtoehto silloin, kun haluat grillata yksin tai kaksin. Hiiligrilliin verrattuna sähkökäyttöisessä mallissa on muutamia käytännöllisiä etuja. Kun pidät pienet grillijuhlat parvekkeella sähkögrillin avulla, grillaamisesta ei synny savua, joka voisi häiritä naapureita.

Sähkögrilli on lisäksi hetkessä kuuma. Kun muut vielä odottavat, että hiiligrillin hiilet ovat käyttövalmiit, sinun makkarasi ovat jo pitkään paistuneet grillilläsi. Siten myös spontaani grillaus on hauskaa. Jos grillaat usein, seisova sähkögrilli on hyvä valinta. Siinä on jalat ja usein myös käytännölliset sivutasot kunnianhimoisille grillimestareille.

Sähkögrilli vakuuttaa myös käytännöllisellä lämpötilansäätöominaisuudellaan. Useimmissa malleissa lämpötilaa voi säätää portaattomasti. Siten yksikään ruoka ei enää pala liian kuuman lämpötilan vuoksi, ja myös suuremmat lihapalat kypsyvät täydellisesti grillaamalla hitaasti miedommalla lämpötilalla.

Sähkögrilli: käytännöllinen moniosaaja

Sähkögrilli osaa paljon muutakin kuin vain makkaroiden paiston grilliritilällä. Klarsteinin kannellinen sähkögrilli on erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka panostavat mielellään grillaukseen. Siten grilliruoka ei kuumene ainoastaan klassisesti alhaalta käsin, vaan kypsentyy joka puolelta, aivan kuten uunissa.

Matalammalla lämmöllä voit kokeilla lihan tai vihannesten niin sanottua epäsuoraa grillausta, joka vaatii pidemmän kypsennysajan. Matalalla lämmöllä pidemmän aikaa grillattu liha vakuuttaa monet lihanystävät erityisen pehmeällä koostumuksellaan.

Sähkögrilli on todellinen moniosaaja, jonka voi ottaa esiin sen pienen ja kompaktin muodon ansiosta myös arjessa kaikenlaisten lisukkeiden ja aterian osien valmistamiseen niin lounaalle kuin illallisellekin. Suunnitteletko herkullista salaattia? Siinä tapauksessa sähkögrilli on täydellinen apulainen kananrintasuikaleiden nopeaan valmistamiseen.

Tai laita sähkökäyttöiselle pöytägrillillesi kaikenlaisia vihanneksia, kuten kesäkurpitsaa tai paprikaa, ja iloitse nopeasti valmistuvista grillivihanneksista joko salaattisi osana tai lisukkeena. Myös nopea grillijuusto valmistuu salaattiasi varten hetkessä sähkögrillillä. Mikä on lempigrilliruokasi? Löydä nyt sinulle sopiva sähkögrilli Klarsteinilta ja iloitse jo nyt grillauksesta!

Ylös