14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Downdraft liesituulettimet


Klarsteinin liesituulettimellinen induktiokeittotaso

Liesituulettimet leijuvat useimmiten liesitason yläpuolella ja ottavat vastaan ruoanlaitossa syntyvän höyryn. Downdraft-liesituuletin on moderni, yksinkertainen ja lähes taianomainen tapa huolehtia kirkkaasta ilmasta lieden äärellä. Downdraft-liesituuletin poistaa höyryn siellä missä se syntyy – suoraan keittolevyllä.

Suunnittelet uutta keittiötä. Kaiken tulisi olla vaaleaa, selkeää ja avointa. Ehkä huoneessa on tilaa jopa pitkään toivotulle keittiösaarekkeelle. Tai keittiön ikkunan avaama näkymä kukkivaan puutarhapensaaseen tulee ehdottomasti pysyä vapaana. Miten liesituuletin sopii tällaiseen unelmien keittiöön? Perinteinen liesituuletin tarvitsee paljon tilaa, ja katon tulee olla riittävässä korkeudessa. Katse ja joskus myös pääkin törmää perinteiseen liesituulettimeen hellan yllä. Tässä kohtaa downdraft-liesituulettimet ja liesituulettimellinen induktiokeittotaso astuvat kuvioihin!

Downdraft-liesituuletin on toivottaessa pieni

Vain napinpainallus riittää, ja liesituulettimellinen induktiokeittotaso tai downdraft-liesituuletin katoaa kuin taikaiskusta työtasoon. Tuuletin integroidaan työtasoon lieden taakse. Downdraft-liesituuletin ajetaan ulos ruoanlaiton ajaksi ja se imee välittömästi epämiellyttävät hajut ja höyryt, ennen kuin ne leviävät huoneeseen.

Liesituuletin – kiertoilma- vai poistoilma?

Jokainen liesituuletin toimii jommalla kummalla tavalla. Poistoilmamalleissa on karkeasti ottaen ulosjohtava putki, jonka kautta höyryt ja käryt poistuvat. Kiertoilmajärjestelmässä tuulettimet työskentelevät laitteeseen integroidulla aktiivihiilisuodattimella. Jos laitat päivittäin ruokaa ja paistat paljon, downdraft-liesituulettimen suodattimet tulisi vaihtaa kolme kertaa vuodessa, muuten kerran vuodessa riittää.

Millainen downdraft-liesituuletin on sopiva?

Upotettavalle liesituulettimelle ominaista on yksinkertainen design ja korkealaatuiset materiaalit. Lasi kohtaa ruostumattoman teräksen, LED-valaistus huolehtii ruokiesi täydellisestä valaistuksesta. Downdraft-liesituulettimen käyttö on intuitiivista ja helppoa: touch to slide -käytön ansiosta voit säätää imun tehoa yhdellä sormen pyyhkäisyllä käyttöpaneelista. Tehdyn työn jälkeen tämä pieni hyödyllinen seinämä uppoutuu hiljaa ja salaa takaisin työtasoon.

Argumentit keittotasoon integroidun liesituulettimen oston puolesta ovat selvät: se on tilaa säästävä, minimalistinen ja miellyttävän hiljainen. Liesituulettimellinen induktioliesi huolehtii lisäksi rajoitteettomasta liikkumatilasta lieden äärellä sekä vapaasta näkymästä keittiöön. Downdraft-liesituulettimien suuri etu on höyryn ja hajujen tehokas poisto suoraan tapahtumapaikalla sekä keittolevyjen täydellinen valaistus. Vinkki: Jos käytät vain etulevyjä, säädä kosketuspaneelin liukusäädin korkealle tasolle, jotta höyry imeytyy luotettavasti taaksepäin.

Ja vielä hyvä neuvo: varmista, että sisään ajetun liesituulettimen päälle ei vahingossa aseteta esineitä. Muutoin lasit, pullot ja vastaavat voivat helposti kaatua liesituulettimen tullessa ulos. Ruoanlaiton jälkeen vuorossa on viimeinen pieni lisä – silloin voit nimittäin aktivoida liesituulettimellisen induktiokeittotason jälkitoiminnon. Se poistaa tiivistynyttä vettä liesituulettimen sokkelista vain napin painalluksella. Samalla kun sinä jo rentoudut ystäviesi kanssa herkullisen aterian jälkeen.

Liesituulettimellisen induktiokeittotason ostamisen edut?

Koska liesituuletin integroidaan keittotasoon, sinun tulee varmistaa, että keittotason vieressä on tarpeeksi tilaa, jotta liesituuletin mahtuu siihen vaivatta. Suositellaan, että työtason korkeus on vähintään 70 cm. Lisäksi keittotason yläpuolella, ""kuumalla alueella"", tulisi olla vähintään 75 cm tilaa, sekä 10 cm keittotason oikealla ja vasemmalla puolella, jotta voidaan taata, että downdraft-liesituulettimelle on tarpeeksi tilaa.

Klarsteinilta voit ostaa erilaisia ja erilaisin varustuksin varusteltuja liesituulettimia, kuten liesituulettimellisen induktiokeittotason tai yksittäisen downdraft-liesituulettimen. Lisäksi kaikilla tuotteilla on kahden vuoden takuu ja 60 päivän maksuton palautusoikeus. Seuraavat yksityiskohdat tekevät ruoanlaitosta entistä mukavampaa:

  • joustavat keittolevyt ja kattilatunnistin
  • kosketuskäyttö & LED-valaistus
  • tehokas imuteho
  • suodattimien kylläisyyden ilmaisin
  • materiaaleina ruostumaton teräs ja lasi

  • Ylös