14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Uunit


Uunit & miniuunit moderneilla toiminnoilla Klarsteinilta

Modernissa keittiössä voi käyttää uunia, miniuunia tai integroitavaa uunia monilla toiminnoilla. Ylä- ja alalämmön tai kiertoilman lisäksi voit myös grillata tai paistaa pizzaa uunissa. Voit integroida yksittäisen uunin korkeaan kaappiin. Liesitaso asennetaan erikseen työtasoon.

Erillinen uuni tai integroitava liesisetti

Valikoimassa on erillisiä uuneja, jotka voit yhdistää valitsemaasi lieteen. Tämä vaihtoehto on suositeltava silloin, jos sinulla jo on liesitaso. Vaihtoehtoisesti voit valita uunisetin. Settiin kuuluu joko liesitaso tai liesitaso ja liesituuletin.

Jos haluat vaihtaa kaikki keittiösi sähkölaitteet samalla kertaa, setti on edullinen vaihtoehto. Saat korkealaatuiset laitteet ja säästät rahaa verrattuna siihen, jos ostaisit laitteet erikseen. Setit on helppo integroida mihin tahansa keittiöön.

Tärkeää tietää:

Toisin kuin perinteisessä sähköliedessä, integroitavissa uuneissa on oma ohjauspaneeli. Sama koskee liesitasoa. Voit varustaa keittiösi yksilöllisesti oman makusi ja tarpeidesi mukaan.

Uunin ostaminen ja integroiminen korkeaan kaappiin

Uunin asennukseen tarvitset korkean kaapin, joka on esivalmisteltu laitteen asennusta varten. Etuna on, että voit integroida sisäänrakennetun uunin silmien korkeudelle. Kun otat ruoan uunista ulos, sinun ei tarvitse kumartua. Sama pätee ruoan valmistumisen tarkkailua suuren lasioven läpi.

Klarsteinin integroitavat uunit muistuttavat designinsa ja integrointitapansa suhteen amerikkalaisia esikuviaan. Niitä pidetään jatkokehityksenä perinteiselle integroitavalle uunille, jossa keittotasolla ja uunilla on yksi ohjauspaneeli. Keittiön ilme vaikuttaa uunin ja liesitason erillisen asennuksen ansiosta dynaamisemmalta ja modernimmalta.

Tärkeää tietää:

integroitavilla uuneilla on normitetut mitat. Siten voit integroida sen jokaiseen kaappiin riippumatta siitä, millaiset keittiökalusteet olet valinnut. Kiinnitä kuitenkin huomio siihen, että kaappi on valmisteltu uunin integroimista varten. Ovien järjestelyn laitteen ylä- ja alapuolella on oltava johdonmukainen. Tällainen kaappi on tilattavissa lähes kaikkiin keittiösarjoihin.

Integroitavan uunin ominaisuudet

Integroitavat uunit vakuuttavat tyylikkään designinsa lisäksi myös erittäin hyvällä varustelulla. Ohjauspaneelin keskellä sijaitseva näyttö näyttää säädetyn lämpötilan ja valitun ohjelman. Kun se on pois päältä, se näyttää alati kellonajan.

Monissa malleissa on 70 litran kypsennystila. Se riittää paistamiseen ja leipomiseen useammalla tasolla. Erillisellä pizzaohjelmalla saat valmistettua pizzoja, joiden pohjasta tulee rapea ja täyte pysyy mehukkaana. Integroitavat uunit ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä.

Edut, kun ostat miniuunin Klarsteinilta

Pidätkö menneen vuosisadan ilmeestä, kun keittiökoneet olivat vielä todellisia katseenvangitsijoita? Jotkin Klarsteinin integroitavat uunit ja miniuunit on suunniteltu retroilmeen mukaisesti. Mielenkiintoiset värit, kuten musta tai kerma ja nostalgiset säätimet muistuttavat menneistä ajoista. Sovita design keittiökalusteisiisi tai luo kaunis kontrasti.

Valikoimasta löytyy myös suosittuja miniuuneja. Miniuuni tarjoaa tilaa säästävän vaihtoehdon pieniin kotitalouksiin. Tekipä mielesi kakkua tai pizzaa, kiertoilmakäyttöinen miniuuni vastaa jokaiseen tarpeeseen. Vartaiden ja grillikanan valmistamista varten on olemassa jopa grillivarrastoiminto. Pieni uuni tai miniuuni on siten enemmän kuin täysiveroinen vaihtoehto suuremmalle vastineelleen.

Uunisetti keittiön uuteen sisustukseen

Oletko sisustanut keittiösi uudelleen ja haluaisit ostaa kaikki uudet sähkölaitteet, kuten uunin tai integroitavan uunin? Siinä tapauksessa sähköliesi yhdessä liesituulettimen kanssa on sinulle oikea valinta. Integroitava liesisetti on saatavilla monessa eri versiossa. Sovita integroitava liesi ja liesituuletin keittiösi tyyliin ja varustukseen.

Liesituuletin on ehdottoman suositeltava laite jokaiseen keittiöön. Se poista rasvaa ja hajuja. Siten voit ehkäistä rasvaisen höyryn laskeutumisen keittiön kalusteille ruoanlaiton aikana. Malleissa on suodatin, ja ne toimivat ilman poistoilmakanavaa.

Haluaisitko ostaa uunin ja arvostat tyylikästä designia ja toiminnallisuutta? Klarsteinilla on laaja valikoima uuneja, kuten miniuuneja, keraamisella liesitasolla varustettuja uuneja ja integroitavia uuneja, jotka voit ostaa myös settinä. Tutustu Klarsteinin tarjontaan.

Ylös