14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Mikroaaltouuni ruokien nopeaan valmistukseen – osta moderni mikroaaltouuni Klarsteinilta

Se on yksi keittiökoneiden kuumimmista keksinnöistä, se voidaan integroida kiinteästi keittiökalusteisiin ja se sopii mainiosti jälkikäteen tehdyksi hankinnaksi. Integroitava mikroaaltouuni, erillinen malli tai moderni mikroaaltoliesi: tämä keittiökone loistaa monenlaisilla eduilla ja sopii jokaiseen keittiöön. Seuraavasta mikroaaltouunioppaasta saat selville, mikä on tärkeää valintaa tehdessäsi. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa Klarsteinilta mikroaaltouuni, joka sopii arjen tottumuksiisi. Tutustu kaupassamme monipuoliseen valikoimaan ja erilaisiin malleihin.

Mikroaaltouuni uunilla – tehokas vaihtoehto perinteiselle integroitavalle uunille

Mikroaaltouuni uunilla hyödyntää mikroaaltouunin aikaa säästäviä ominaisuuksia ja työskentelee samalla kiertoilmalla korvaten perinteisen integroitavan uunin tehtävän. Siten sinun ei tarvitse laittaa uunia päälle, kun tulet myöhään töistä kotiin ja haluat valmistaa itsellesi herkullisen laatikon. Tällaisella mallilla säästät runsaasti aikaa, ja se sopii etenkin yksin asuville ja pariskunnille. Jotta kiertoilmalla olisi tarpeeksi tilaa levittäytyä ja kypsentää toivomasi ateria, uunilla varustetut mikroaaltouunit ovat usein vähän suurempia, ja niiden tilavuus on noin 40 litraa.

Mikroaaltouuni grillillä – nerokas ratkaisu sisägrillaukseen

Ulkona grillaaminen talvisaikaan on käytännössä mahdollista, mutta viimeistään silloin, kun sormet ovat kohmeessa kylmyydestä, se ei ole enää hauskaa. Kun käytät grillillä varustettua mikroaaltouunia, voit kokea grillausnautinnon lämpimässä sisätilassa. Voit valita joko 360°:n grillausnautinnon kaksoisgrillillä tai pelkistetyn version yksinkertaisella grillillä. Jos haluat testata, maistuuko grillattu ruoka samalta mikroaaltouunigrillillä valmistettuna kuin klassisessa grillissä valmistettuna, suosittelemme kaksoisgrilliversiota. Siinä grillaustoiminto on asennettu mikroaaltouunin ylä- ja alaosaan. Toisin kuin yksinkertaisessa grillissä. Siinä grillivastukset sijaitsevat mikroaaltouunin yläosassa. Se sopii esimerkiksi paistoon ja gratinoimiseen.

Mikroaaltouuniliesi – aterioiden helppo valmistus

Tämä erityinen mikroaaltouuniratkaisu työskentelee yleensä konvektoriperiaatteella. Säteet muutetaan energiaksi, jota tarvitaan aterian valmistukseen. Mikroaaltouuni toimii samankaltaisesti kuin uuni. Laitteen takaosassa on lisäksi tuuletin. Sisällä on erityinen mikroaaltouuniritilä, joka varmistaa, että ruoat valmistuvat tasaisesti. Se on usein kaksikerroksinen, ja siinä on pienet jalat.

Mikroaaltouuni ilman kiertolautasta – täydellinen laatikkoruoille ja muille

Integroitavissa mikroaaltouuneissa on yleensä kiertolautanen. Siinä on kuitenkin usein se ongelma, että suuremmat astiat, kuten vuoat tai muut neliskulmaiset astiat, estävät kiertotoiminnot, mikä voi vahingoittaa laitetta. KLARSTEINILTA voit ostaa mikroaaltouunin ilman kiertolautasta, jolloin voit valmistaa vaivatta laatikkoruokia ja muita ruokia, jotka vaativat neliskulmaisen astian.

Mikroaaltouunien ja tarvikkeiden ostaminen Klarsteinilta

Olipa kyseessä kiertoilmakäyttöinen tai grillillä varustettu mikroaaltouuni: löydät kaupastamme myös sopivat tarvikkeet, kuten käytännöllisen mikroaaltouunitelineen. Valitse nyt suosikkisi!

Ylös