14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Rasvakeittimet

Klarstein AirVital kuumailmafriteeraus 1300W 2,5l CeraPlus-tarttumaton kosketusvalikko musta
Palautukset: -15%

Rasvakeittimet - valmista herkullisia aterioita ennätysajassa!

Upporasvakeittimet - ja erityisesti kuumailmakeittimet - ovat suuressa suosiossa saksalaiskeittiöissä. Olivatpa kyseessä sitten ranskalaiset perunat, liharuoat tai pakastevihannekset, niin kuumailmakeitin valmistaa ne nopeasti vailla tarvetta öljyn käyttöön. Niissä on tällöin myös tavallista vähemmän rasvaa, ne ovat mehukkaita ja rapsakoita sekä paremmin terveelliseen elämäntapaan sopivia.

Kuumailmakeittimet mullistavat keittiötottumukset

Kuumailmakeittimen vähärasvainen paistotapa kääntää totutut paistorituaalit päälaelleen: innovatiivinen rakenne ja tuuletusteknologia mahdollistavat tasaisen lämmityksen, joka takaa maistuvan lopputuloksen. Myöskään ruoan omat mehut eivät haihdu VitAir-kuumailmakeittimen käytön yhteydessä, minkä ansiosta maut voivat kypsyä täyteen loistoonsa. Kyseessä on äärimmäisen monikäyttöinen laite, joka toimii sekä uppopaistimena, grillinä ja uunina, ja tekee nämä laitteet käytännössä tarpeettomiksi.

Onko kuumalla ilmalla paistaminen terveellistä?

Kuumalla ilmalla lämmittäminen eroaa huomattavasti perinteisestä uppopaistosta. Tässä tapauksessa ruoka kypsennetään tuuletusteknologiaa hyödyntävällä kuumalla ilmalla, joten öljyä ja rasvaa ei juurikaan tarvita. Tämä vähäöljyinen ja -rasvainen kypsennystapa on perinteistä uppopaistoa nopeampaa sekä terveellisempää. Sen ansiosta kalapuikkojen ja kananugettien kaltaiset suositut ruoat on mahdollista valmistaa terveellisemmin.

Vähärasvainen paisto todellisilla monitoimilaitteilla

Monet näistä laitteista ovat tyylikkään kupolinmuotoisia, mikä myöskin tekee Klarsteinin VitAir- VitAir Turbo -kuumailmakeitinsarjasta ainutlaatuisen niiden monien käyttötoimintojen lisäksi. Nämä keittimet kiinnittävät huomiota joka keittiössä eri väriensä ja väriyhdistelmiensä ansiosta. Ne myöskin säästävät käyttäjänsä paljolta vaivalta, ja tekevät herkullisten ruokien valmistamisesta nopeaa ja helppoa pitkän työpäivänkin jälkeen. Säästät siis aikaa keittorasvan lisäksi! Kuumailmakeittimellä kypsentäminen on jopa 60 prosenttia nopeampaa kuin perinteisellä keittiölaitteella. Kätevän ajastimen ansiosta on mahdollista valmistaa ruokaa omilla ehdoillaan, sillä sen ansiosta laite käynnistyy ja sammuu määrättyinä aikoina. Tämän ansiosta nämä uppopaistimet tekevät työnsä turvallisesti ja käytännössä itsenäisesti - mutta toki valitsemiesi asetusten mukaisesti. Klarsteinin VitAir-kuumailmakeittimällä on esimerkiksi mahdollista nauttia vaivatta tuoreesta leivästä tai kunnon ateriasta sunnuntainaamuna.

Osta kuumailmakeitin verkossa, äläkä unohda valinnaisia lisävarusteita!

VitAir-kuumailmakeittimiin on mahdollista hankkia lukuisia käteviä lisävarusteita. Kolmiulotteinen grillihäkki paistaa ranskalaiset tasaisesti; se kierittää niitä laitteen sisällä, paistaen jokaisen rapean kullanruskeaksi. Kätevä varras mahdollistaa grillatun kanan tai kebabin valmistamisen. Kuumailmakeittimemme miellyttävät taatusti myös pizzan ystäviä, sillä pyöreä astia paistaa pizzasi uskomattoman hyväksi. Grillialustalla on taasen mahdollista valmistaa mehukasta lihaa, rapeita makkaroita tai täydellisesti kypsennettyjä vihanneksia. Tämä mullistava keittiökone muuttaa vakiintuneet kokkaustottumukset ja vähentää työmäärää huomattavasti!

Lue lisää

Kuumailmakeitintesti

Ylös