14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Varaosat


Grillaustarvikkeet – Klarsteinin laadukas ja laaja valikoima

Korkealaatuinen grilli tarvitsee yhteensopivat tarvikkeet. Valitse korkealaatuiset tarvikkeet, joista monia voit käyttää erilaisiin tarkoituksiin. Klarstein tarjoaa sinulle omiin grilleihinsä sopivia tarvikkeita. Tuotteet eivät ole ainoastaan korkealaatuisesti työstettyjä, vaan myös optimaalisesti valmistettuja.

Kaasugrillin tarvikkeet rentoon grilli-iltaan

Vietätkö mielelläsi rentoja grilli-iltoja ystäviesi ja perheesi kanssa? Korkealaatuisessa kaasugrillissä monet edut yhdistyvät. Grillihiilten tai sytyttimien ostaminen ei ole enää tarpeen. Sinun ei tarvitse sytyttää tulta eikä odottaa pitkään päästäksesi nauttimaan herkullisesta grilliruoasta vieraidesi kanssa.

Kaasugrilli vaatii hieman huoltoa. Silloin voit olla varma, että uusi grillisi tuottaa sinulle iloa monien vuosien ajan. Valitse korkealaatuiset varusteet Klarsteinin laajasta valikoimasta. Esittelemme sinulle mielellämme muutamia tuotteita Klarstein.fi-verkkokaupasta.

Grillin suojapeitteet

Kaasugrilli voi olla koko vuoden ulkona. Sinun ei ole pakko rakentaa sille katosta. On kuitenkin hyvä, jos suojaat kaasugrillin erilaisilta sääolosuhteilta. Jatkuva kosteus voi olla rasite materiaalille.

Suojapeitteellä suojaat kaasugrillisi sateelta ja kosteudelta. Grillin suojapeite on työstetty ja suunniteltu niin, että se istuu hyvin grillisi päälle. Materiaali on säänkestävä. Peittäessäsi grilliä kiinnitä huomiota siihen, että grillisi on – mikäli mahdollista – puhdas ja kuiva. Siten ihanteellinen suoja on taattu myös pidemmäksi ajaksi.

Grillipihdit ja -lastat

Grillausvälineet ovat olennainen varuste kaasugrillillä grillattaessa. Niihin kuuluvat grillipihdit ja -lasta, joilla voit kääntää lihat helposti ja vaivattomasti. Voit ostaa myös grillihaarukan.

Grillausvälineisiin kohdistetut vaatimukset ovat korkeat. Niiden tulee olla kestävät ja sopia ulkokäyttöön. Myös ergonominen kädensija on tärkeä. Se on puuta tai korkealaatuista metallia. Välineet ovat ruostumattomia ja erittäin pitkäikäisiä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu grilliritilä

Grilliritilä joutuu erityisen kovalle koetukselle. Jos se on pahasti kulunut, voit vaihtaa sen. Saatavilla on erilaisia, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja grilliritilöitä. Tämä grillaustarvike on helposti vaihdettavissa.

Verrattuna valurautaiseen malliin, ruostumattomasta teräksestä valmistettu grilliritilä on erityisen helppohoitoinen. Sen voi harjata tai pestä saippualla ja lämpimällä vedellä. Sitä ei tarvitse polttaa ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Grillivarras

Grillivartaan avulla voit kääntää lihaa tulen yllä ja ruskistaa sen erityisen hellävaraisesti. Liha ei muhi omassa liemessään ja on erityisen terveellistä. Jos haluat ostaa grilliisi grillivartaan lisätarvikkeeksi, tarkista yhteensopivuus grillisi kanssa. Grillissä on oltava rakenne, johon grillivartaan voi asettaa. Pidikkeen voi usein myös asentaa jälkikäteen.

Dutch oven -pata kaikille niille, jotka haluavat käyttää grilliä entistä joustavammin

Termi dutch oven saa grillitietäjien silmät loistamaan! Ei ihme, sillä massiivinen pata on todellinen rikkaus. Kestävä, valurautainen pata, jossa on kansi ja vankka kolmijalkajalusta, pystyy uskomattoman moneen asiaan: se sopii paistamiseen, hauduttamiseen, keittämiseen ja leipomiseen. Sen voi asettaa suoraan tuleen tai ripustaa erikseen saatavilla olevaan pidikkeeseen. Valurautainen pata on jo esipoltettu, ja sen voi ottaa heti käyttöön. Valittavana on kolme eri kokoa. Kansi ei ainoastaan sulje pataa, vaan sitä voidaan käyttää myös pannuna, kun sen kääntää ylösalaisin. Kansi tarjoaa myös mahdollisuuden sijoittaa hiiliä myös padan päälle, jolloin pata kuumenee myös ylhäältä käsin. Pata on koosta riippuen ihanteellinen pienille, keskisuurille tai suurille paisteille, lihakastikkeille, keitoille ja muille muhennoksille. Kun olet tutustunut pataan kunnolla, voit jopa leipoa sillä – leipä onnistuu siinä erityisen hyvin. Myös friteeraus on mahdollista: pata on todellinen moniosaaja! Valurautainen pata on ihanteellinen retkeilyyn, sillä et tarvitse muita keittoastioita ja välineitä.

Valikoimamme ylpeys on useammasta osasta koostuva dutch oven -setti. Jos tilaat dutch oven -setin, saat kannellisen ja kahvallisen padan, kannellisen kattilan, pannun ja paistolevyn – kaikki tietysti korkealaatuisesta valuraudasta.

Grillaustarvikkeiden laatustandardit

Korkeat laatustandardit ovat grillaustarvikkeiden kohdalla tärkein ostokriteeri. Ota huomioon, että välineet joutuvat kovalle koetukselle. Se ei koske ainoastaan kovaa kuumuutta, jossa valmistat ruoat. Välineet altistuvat myös erilaisille sääolosuhteille.

Jos valitset Klarsteinin grillaustarvikkeet, hyödyt erityisen korkeasta laadusta. Klarstein-fi-verkkokaupasta löydät grilliritilän ja paljon muita tarvikkeita ja varaosia. Tutustu valikoimaamme ja valitse tarvikkeet, joita haluat käyttää.

Ylös