14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Puhalletut, kaksiseinäiset lasit - ihanteellisia kuumalle ja kylmälle

Kaksiseinäiset lasit loistavat muutamalla tyypillisellä ominaisuudella. Yksi ominaisuus on tietenkin ennen kaikkea niiden rakenne, johon kuuluu sekä sisempi että ulompi lasikerros. Niiden välissä on eristävä ilmakerros. Sen lisäksi kaksiseinäiset lasit on valmistettu käsin, ja ne koostuvat borosilikaattilasista. Sen kohdalla on kyse erityisen kovasta lasista. Se kestää hyvin erilaisia lämpötiloja eikä siihen tule lainkaan niin helposti naarmuja kuin muihin laseihin.

Espresson, cappuccinon tai latte macchiaton lasien pitäisi olla kaksiseinäisiä

Johtavat baristat ovat jo pitkään vannoneet kaksiseinäisten lasien nimeen hienojen kahviluomusten kohdalla. Niissä espressosi pysyy ensinnäkin pitkään lämpimänä. Lisäksi kaksiseinäisten lasien elegantti design on todellinen koriste kahvipöydässä. Luonnollisesti myös muut kahvijuomat, kuten cappuccino, nousevat kauniisti esiin kaksiseinäisessä lasissa. Siinä näkee erityisen kauniisti, miten juoma näyttää kelluvan lasissa ja miten herkullinen maitovaahto makaa kahvin päällä.

Kaksiseinäinen lasi on optimaalista myös teelle

Kaksiseinäiset termoslasit takaavat lisäksi teenautinnon ilman kiireistä juoma-aikataulua. Maistele siis kaikessa rauhassa oolong-, sencha-, bancha- tai darjeeling-teetä tai tarkkaile, miten teekukka aukeaa kaksiseinäisessä lasissasi.

Kaksiseinäinen lasi kylmälle oluelle, vedelle ja virvoitusjuomille

Voit käyttää kaksiseinäisiä lasejasi muuhunkin kuin vain kuumille juomille. Myös kylmä olut tai virkistävä vesi maistuvat termosvaikutuksen ansiosta pitkään raikkailta, kun nautit ne kaksiseinäisistä laseista.

Optinen kohokohta: kaksiseinäiset cocktail-lasit

Drinkit, cocktailit ja muut juomasekoitukset nautitaan pääsääntöisesti pitkään nautiskellen. Siksi niiden pitäisi pysyä viimeiseen siemaukseen asti miellyttävän viileinä. Juuri siitä huolehtii kaksiseinäinen lasi. Lisäksi se tukee cocktailin houkuttelevan ulkonäön suhteen.

Kaksiseinäiset viinilasit ylläpitävät pitkään ihanteellisen juomalämpötilan

Nimenomaan viinien pitäisi aina olla parhaiten temperoituja. Normaalissa lasissa kuitenkin esimerkiksi valkoviini lämpenee nopeasti kesäisellä terassilla. Jotta niin ei tapahdu, voit käyttää kaksiseinäisiä laseja myös monille viineillesi.

Myös jälkiruokien kohdalla on järkevää, jos lasit ovat kaksiseinäisiä

Jotta lämpimät tai kylmät jälkiruokasi pitävät lämpötilansa pitkään, tarjoilet ne mieluiten kaksiseinäisissä laseissa. Se antaa sinulle lisämahdollisuuden koota ne esimerkiksi vaikuttavasti kerroksittain.

Tämän vuoksi kannattaa ostaa kaksiseinäisiä laseja

Kaksiseinäiset lasit ovat kuumaa ja kylmää kestäviä. Sen ansiosta ne soveltuvat yhtä lailla niin kuumille juomille kuin kylmillekin juomille. Ilmakerros molempien seinien välillä vaikuttaa lisäksi eristävästi. Lasien sisältö pysyy siten pitkään kuumana tai kylmänä. Lisäksi kaksiseinäiset lasit ovat erittäin naarmuuntumisen kestäviä ja edustavat puhallettua käsityötä. Tarjoamme kaksiseinäisiä laseja monissa eri formaateissa. Jokainen niistä on joustavasti käytettävissä. Niinpä voit käyttää espressolasia myös shotille tai 400 millilitran juomalasia cappuccinolle, vedelle tai oluelle. Sitä silmällä pitäen sinun kannattaa tarkkailla erityisen edullisia settitarjouksiamme.

Usein kysytyt kysymykset

Ovatko kaksiseinäiset lasit astianpesukoneen kestäviä?

Kyllä, voit pestä kaksiseinäiset lasit ongelmattomasti astianpesukoneessa.

Soveltuvatko kaksiseinäiset lasit mikroaaltouuniin?

Kyllä, ne voi laittaa mikroaaltouuniin enintään 600 watin teholle ja kahden minuutin ajaksi.

Voiko kahden lasikerroksen väliseen tilaan joutua vettä?

Ei, eristävä kerros on 100 % vesitiivis.
Ylös