14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Keraaminen keittotaso – toiminnallinen ja tyylikäs

Keraaminen keittotaso – keittiön toiminnallinen katseenvangitsija

Ilman korkealaatuista keraamista keittotasoa keittiö jää kylmäksi. Keraaminen keittotaso on innovatiivinen liesi, jossa kuumennusvastusten päälle on rakennettu keraaminen levy. Lisäksi on olemassa induktiolla toimivia keraamisia liesiä. On olemassa myös keraaminen keittolevy, joka toimii kaasulla.

Tämän tuoteryhmän klassikko on sähkökäyttöinen keraaminen keittotaso. Minkä keittotason valitsetkaan – edut ovat huomattavat. 80 cm leveä keraaminen keittotaso lämpenee vain niillä alueilla, joille asetat kattilan tai pannun.

Sen seurauksena riski polttaa itsensä vahingossa pienenee. Valitse keraaminen keittotaso keittiön asennusmittojen ja keittolevyjen määrän perusteella. Lisäksi on muitakin kriteerejä, jotka vaikuttavat induktiokäyttöisen keraamisen keittotason ja muiden vaihtoehtojen valintaan.

Toiminnallinen ja kestävä – keraaminen liesi

Keraaminen keittotaso on todella helppohoitoinen, ja se voidaan puhdistaa rasvasta ja muista ruoanlaiton jäljistä sekä kiinni palaneista jäämistä vain muutamalla pyyhkäisyllä. Omavarainen keraaminen keittotaso voidaan asentaa riippumattomaksi uunista, niin että voit asentaa sen haluamaasi korkeuteen.

Etenkin pitkille ihmisille se on helpotus, sillä heidän ei tarvitse kumartua valmistaessaan ruokaa keraamisella keittotasolla.

Klarstein-asiantuntijoiden vinkki:

Keraamisella keittotasolla varustetun sähkölieden esilämmitysaika on yleensä pidempi kuin keraamisella induktioliedellä. Jälkilämmitysvaihe on myös huomattavasti pidempi, mutta sen etuna on, että ruoka voidaan pitää lämpimänä pidempään. Siten ruokailu ystävien tai perheen kanssa on rennompaa, sillä jokainen voi ottaa lisää haluamassaan tahdissa vielä pidemmänkin ajan kuluttua.

Moderneissa sähköliesissä on usein keraamiset keittolevyt. Tässä vaihtoehdossa vastukset kuumenevat sähköllä. Lämmön johto tapahtuu levyn kautta niin, että kattilan pohja kuumenee. Vain ne osat liedestä kuumenevat, joiden alla on lämmitysspiraali.

Myös induktioliesi on sähköliesi. Se eroaa perinteisestä mallista kuitenkin monessa asiassa – etenkin toimintatavassaan. Induktioliedellä ei ainoastaan saavuteta aktiivisesti lämpötilan säätöä, vaan myös kypsennettävä ja paistettava ruoka lämmitetään induktiolla.

Klarsteinilta löydät omasi – varmasti

Löydä nyt Klarsteinilta unelmiesi liesi keraamisella keittotasolla ja hyödy monista eduista laittaessasi ruokaa, keittäessäsi ja paistaessasi keittiössäsi. Tee ruoanlaittotilasta aivan erityinen Klarsteinin innovatiivisten kohokohtien avulla. Millaisen keittotasovaihtoehdon valitset?

Ylös