14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kattoliesituuletin


Kaapiston alle asennettava liesituuletin – eronomaista toiminnallisuutta ja tyylikästä designia Klarsteinilta

Liesituulettimet huolehtivat raikkaasta ilmasta keittiössä. Kun laitat ruokaa tai paistat pannulla, syntyy höyryjä. Jotkin näistä höyryistä sisältävät rasvaa. Tämä rasvainen höyry laskeutuu keittiökalusteille ja kiinnittyy niihin. Sen ovi poistaa vain vaivoin. Höyrynmuodostumisen estämiseksi voit asentaa kaapiston alle asennetavan liesituulettimen.

Sinulla on valittavana erilaisia malleja. Ne eroavat toisistaan rakenteeltaan ja muotoilultaan. Kaapiston alle asennettava liesituuletin mahdollistaa huomaamattoman asennuksen. Tarvitset asennusta varten keittiön yläkaapin, jonka alle liesituuletin asennetaan.

Miten kaapiston alle asennettava liesituuletin toimii?

Kaapiston alle asennettava liesituuletin toimii joko kiertoilmalla tai poistoilmalla. Huomaathan, että poistoilmaliesituuletin tarvitsee ulos johtavan poistoilmakuilun. Jos sellaista ei ole, eikä sellaista voi jälkikäteen asentaa, vain kiertoilmakäyttö tulee kyseeseen. Se on Klarsteinin malleissa erittäin tehokas.

Kaapiston alle asennettavaa liesituuletinta voi käyttää eri tehotasoilla. Voit valita kevyen imun tai säätää tuuletuksen nopeimmalle tasolle. Se on suositeltavaa esimerkiksi paistaessa. Liesituuletin imee epämiellyttävät hajut luotettavasti.

Klarstein tarjoaa kaapiston alle asennettavia liesituulettimia, jotka voidaan vetää ulos. Sen etu on, että se katoaa yläkaapistoon, kun sitä ei käytetä. Se on täysin huomaamaton. Se imartelee keittiön ulkonäköä. Tarvittaessa voit vetää kaapiston alle asennettavan liesituulettimen ulos vain yhdellä otteella.

Valittavana on erilaisia värejä ja designeja

Jos haluat ostaa kaapiston alle asennettavan liesituulettimen, Klarsteinilla on valittavana erilaisia designeja. Valittavana on perinteisiä värejä, kuten musta tai valkoinen. Sovita design keittiösi väriin tai luo kaunis kontrasti. Jokainen Klarsteinin liesituuletin sopii sopusointuisesti keittiöösi.

Kaapiston alle asennettavan kiertoilmaliesituulettimen asennus

Kaikki Klarsteinin kaapiston alle asennettavat liesituulettimet soveltuvat kiertoilmakäyttöön. Sinulle se tarkoittaa sitä, että asennus on erittäin helppoa. Jos haluat asentaa kaapiston alle asennettavan kiertoilmaliesituulettimen, asennat sen ensimmäisessä vaiheessa keittiön yläkaappiin. Se on lietesi yläpuolella. Huomaathan, että yläkaapin pitää soveltua kaapiston alle asennettavan liesituulettimen asennukseen.

Liitä kaapiston alle asennettava liesituuletin sähköverkkoon. Seuraavassa vaiheessa asennat ilmansuodattimen ja rasvansuodattimen. Molemmat ovat vaihdettavissa. Sitten voit ottaa kaapiston alle asennettavan liesituulettimesi käyttöön. Vakuutu ruoanlaitosta syntyvien höyryjen luotettavasta katoamisesta.

Edut, kun ostat kaapiston alle asennettavan liesituulettimen Klarsteinilta

Klarsteinilta löydät integroitavan liesituulettimen, kaapiston alle asennettavan liesituulettimen tai kattoliesituulettimen, joka sopii täydellisesti keittiöösi. Voit valita monista erilaisista malleista, jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja varustettu korkealaatuisella teknologialla, eri väreistä, jotka sopivat tyylikkäästi olemassa olevaan sisustukseen ja eri tehotasoista, aivan tarpeidesi mukaan.

Jos keittiössäsi on poistoilmakuilu, voit valita integroitavan liesituulettimen, joka ei suodata tai valmistele ilmaa, vaan johtaa sen ulos; tässä tapauksessa hormi on kaapin sisällä. Jos keittiössäsi ei ole poistoilmakuilua, paras vaihtoehto on kiertoilmakäyttöinen liesituuletin; kiertoilmaliesituuletin ei ole vähemmän tehokas poistamaan höyryjä ja epämiellyttäviä hajuja aktiivisten suodatinjärjestelmien ansiosta, jotka käyttävät puuhiilen puhdistavia ominaisuuksia ennen kuin ne johtavat puhtaan ilman takaisin keittiöösi.

Löydä vielä tänään sopiva kaapiston alle asennettava liesituuletin, joka poistaa höyryt keittiöstäsi. Kaikki Klarstein-tuotteet ovat korkealaatuisia ja tyylikkäitä. Lisäksi tarjoamme kaksivuotisen takuun ja maksuttoman, 60 päivän palautusoikeuden.

Ylös