14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Seinäasennus & Riippuva infrapunalämmitin


Tilaa säästävää ja miellyttävää: infrapunalämmittimet seinälle tai kattoon

Infrapunalämmittimillä asiakkaat varmistavat houkuttelevan vaihtoehdon perinteiselle lämpöpatterille. Ne ovat erityisen suositeltavia sellaisiin tiloihin kuin kylpyhuone: merkittävä hyvä puoli on se, että käyttäjä pääsee hyötymään ilahduttavasta lämmöstä pian laitteen käynnistyksen jälkeen. Infrapunasäteet huolehtivat välittömästi täydellisestä asuintunnelmasta - kenenkään ei tarvitse odottaa, että lämmitin lämmittää koko huoneen. Muita hyviä puolia ovat alhaiset kustannukset ja helppo asennus. Kaupastamme kiinnostuneet löytävät monipuolisia malleja, joista jokaiselle on ominaista optimaalinen hinta-tehosuhde.

Välitöntä lämpöä: näin toimii infrapunalämmitin

Sähkökäyttöisen infrapunalämmittimen periaate eroaa merkittävästi perinteisestä konvektorilämmitimestä. Tavanomaiset lämmittimet lämmittävät huoneilmaa, kun taas seinälle tai kattoon asennettava infrapunalämmitin synnyttää heti lämpöä vaikutusalueelleen. Konvektorilämmitinten tapauksessa kestää vastaavasti pitkään, kunnes käyttäjä voi oleskella riittävästi lämmenneessä huoneessa. Lämmin ilma nousee ensin korkealle kattoon - kuluu paljon aikaa, kun koko tilan lämpötila saavuttaa kohtuullisen tason. Infrapunasäteet lämmittävät sitä vastoin välittömästi kehoja ja esineitä, joita se kohtaa. Kun asukas kytkee päälle seinä- tai kattolämmittimensä ja seisoo sen edessä, hän havaitsee heti lämmittävät säteet. Lisäksi nämä lämmittimet lämmittävät heti kaikkia seiniä, lattioita ja sisustuselementtejä kullakin alueella. Se osoittautuu mukavaksi erityisesti kylpyhuoneessa: vaivalloinen lämmitys ennen aamun peseytymistä tai energiaa kuluttava esilämmitys koko edeltävän yön ajan kuuluvat infrapunalämmitinten ansiosta menneisyyteen!

Seinäasennettavan ja riippuvan infrapunalämmittimen monipuoliset edut

Kun asukas asentaa seinälle tai kattoon infrapunalämmittimen, hän hyötyy monista lisäeduista. Päinvastoin kuin konvektorilämmittimet, infrapunalämmittimet ovat esimerkiksi hiljaisia. Myös tämä ominaisuus kasvattaa hyvän olon tunnetta kylpyhuoneessa tai missä vain muussakin huoneessa. Sen lisäksi infrapunatekniikka ei pyöritä lainkaan pölyä eikä kuivata huoneilmaa. Se vähentää puhdistuksen tarvetta ja parantaa ilmanlaatua. Allergikot arvostavat infrapunalämmittimen etuja erityisen suuresti. Yhtä lailla energiatehokkuudesta puhuttaessa nämä innovatiiviset lämmittimet vakuuttavat. Ne luovat välittömästi tarvittavaa lämpöä - se säästää kalliilta esilämmitykseltä.

Seinä- ja kattolämmittimet optimaalisia pieniin tiloihin

Monissa taloissa kylpyhuoneet, vieraskäyttöön tarkoitetut WC:t ja keittiöt ovat pieniä. Perinteisen lämmittimen asennus vähentäisi tilaa vielä entisestäänkin. Infrapunalämmitys, joka toteutetaan seinälle tai kattoon asennettuna, on tervetullut vaihtoehto. Kaikki kauppamme mallit ovat litteitä ja säästävät siten hyvin tilaa. Ne eivät vie juurikaan tilaa - asukas voi käyttää sitä järkevästi hyödyksi! Jos päätyy infrapunalämmittimen suhteen kattoon asennettavaan malliin, voi vieläpä hyötykäyttää kaikkia tilan seiniä rajoituksetta huonekaluille ja muille esineille.

Infrapunalämmittimen osto: helppo asennus ja alhaiset investointikustannukset

Myös taloudellisessa vertailussa seinälle tai kattoon asennettava infrapunalämmitin menestyy erinomaisesti. Ensinnäkin infrapunalämmittimet maksavat vähemmän kuin perinteiset lämpöpatterit. Toisekseen valtavat käsityökustannukset jäävät pois. Keskuslämmityksen lämpöpatterit vaativat työlästä asennustyötä putkien vetämisessä, infrapunakattolämmitin tai -seinälämmitin vaatii vain verkkovirtaa. Kokemattomatkin voivat itse suorittaa asennuksen ongelmattomasti, kun toivotun sijoituspaikan läheisyydessä on tarjolla pistorasia. Seinälle tai kattoon asennettavan infrapunalämmittimen käytön kustannusedut tulevat vielä siihen päälle. Klarsteinin ammattilaistason kauppa esittelee joka tarpeeseen sopivia infrapunalämmittimiä! Niiden joukossa on lämmittimiä monissa formaateissa ja erikoistoteutuksissa, kuten kattoon asennettava infrapunalämmitin valolla.

Ylös