14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Sisäpuutarhat


Sisäpuutarha: näin luot itsellesi vihreän paratiisin

Monille puutarhan ystäville se on suuri unelma: sisäpuutarha. Jos ei halua menettää rakkainta harrastustaan talvikuukausien ajaksi, voi muuttaa kotinsa oikeilla varusteilla puutarhaparatiisiksi. Siten myös tuoreiden elintarvikkeiden ystävät saavat rahoilleen vastinetta ja voivat kasvattaa salaattia ynnä muuta suoraan kaikkina vuodenaikoina.

Jotta myös sinä voit täyttää toiveen sisäpuutarhasta, Klarstein tukee sinua käytännöllisillä paketeilla, sopivilla lisävarusteilla ja vaihtelevilla kasvien siemenillä.

Sisäpuutarha: tilaa säästävä, tehokas ja kestävä

Intohimoiset puutarhurit ja tuoreiden elintarvikkeiden ystävät ovat varmasti jo kuulleet sisäpuutarhoista. Se mahdollistaa kasvien joustavan kasvatuksen ja erilaisten kasvien viljelyn ympäri vuoden. Klarsteinin Click and Grow -tuotteet luovat käden käänteessä tehokkaan ja ulkonäöltään kauniin älypuutarhan, joka tarjoaa sinulle tuoretta salaattia, maukkaita vihanneksia ja tuoksuvia yrttejä.

Kestävä viljely toimii täysin ilman geenitekniikkaa ja torjunta-aineita. Jos käytössä on vain vähän tilaa, voi viljellä ylöspäin: tilaa säästävä kolmen kerroksen paketti Klarsteinilta antaa sinulle mahdollisuuden tehokkaaseen viljelyyn, kun taas automaattinen valaistusjärjestelmä huolehtii kasvien optimaalisesta valaistuksesta.

Kasvatuskulhojen elegantti muotoilu sopii lähes kaikkiin asumistunnelmiin ja täydentää lähes kaikki sisustustyylit sillä tietyllä jollain. Siten luot itsellesi vehreämmän ympäristön ja saat kestävän yksityiskohdan.

Hydroviljely ja hydroponiikka: mikä on ero?

Jos olet pohtinut sisäpuutarhaa, olet varmasti jo törmännyt hydroviljelyn käsitteeseen. Se on yksi viljelysmuoto ja selviytyy täysin ilman orgaanista kasvualustaa eli normaalia puutarhamultaa.

Kasvit eivät tässä viljelysmuodossa tee juuriaan multaan, vaan ne kasvavat epäorgaanisessa alustassa. Tämä alusta johtaa ravinneliuoksen, joka sisältää kaikki kasville tärkeät ravintoaineet, eteenpäin kasvien juurille.

Tämän kasvatustavan alaryhmä koostuu niin kutsutusta hydroponiikasta: tämä kasvatusmuoto selviytyy täysin ilman mitään kasvualustaa, joka johtaisi ravinneliuoksen kasvien juurille. Sen sijaan kasvit juurtuvat suoraan liuokseen. Juuret roikkuvat vapaasti ja uppoavat joko kokonaan tai osittain ravinnepitoisessa liuoksessa.

Älypuutarha: multasäkkien raahaaminen on mennyttä aikaa

Sisäpuutarhat tulevat kokonaan toimeen ilman tyypillistä viljelymultaa. Hydroviljelyssä kasvit tarjoavat sinulle jopa monipuolisia etuja ja yksinkertaistavat viljelyä kotona neljän seinän sisällä. Kasvit, joita viljellään ilman multaa, kärsivät äärimäisen harvoin tai oikeastaan lähes koskaan juurituholaisista.

Samanaikaisesti hoitovaivat pienenevät minimiin: rikkaruohoilla ei ole mitään mahdollisuutta päästä leviämään, minkä lisäksi hydroviljely menettää huomattavasti vähemmän vettä kondensaation kautta. Yhdessä Klarsteinin suurten kasvatusastioiden kanssa sinun tarvitsee kastella kasveja vain harvoin. Ravinneliuos edistää kaiken lisäksi kasvien nopeaa ja runsasta kasvua.

Lisäksi voit hyödyntää tilasi huomattavasti tehokkaammin ja kasvattaa viljelyksiäsi Klarsteinin kerrospaketeilla jopa suoraan ylöspäin. Siten hydroviljeltäviä kasveja voi kasvattaa pienilläkin pinta-aloilla, ja ne mahdollistavat tuoreista yrteistä ja kasviksista nauttimisen vuoden ympäri.

Klikkaa ja kasvata: perusta, odota, nauti

Klarsteinin paketeilla sisäpuutarhasta tulee lasten leikkiä: et tarvitse edes kovin erikoisia viherpeukaloita. Kokoa vain varusteet yhteen, ripottele kasvien siemenet ja odota. Ihanteellisesti kasvien tarpeisiin yhteensovitettu kasvatusjärjestelmä antaa sinulle lyhyessä ajassa tuoreita elintarvikkeita. Hienoa tässä on se, että viljelyn jälkeen odottaa aina seuraava viljely. Jos olet käyttänyt salaatin ynnä muun kokonaan loppuun, voit yksinkertaisesti istuttaa uusia kasveja.

Siten voit aina päättää uudelleen, mitä juuri nyt haluaisit viljellä: Klarsteinilta löydät erilaisia siemeniä ja siemenpaketteja, jotka lupaavat sinulle vaihtelevia nautintoja. Siten luot oman, vihreän paratiisisi, jota voit muutella milloin vain omien toiveidesi mukaisesti.

Ylös