14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Höyrykeittimet


Klarsteinsin keittiökoneet: paras apusi keittiössä

Klarsteinin luotettavat keittiölaitteet ovat pieniä, käytännöllisiä ja erittäin monikäyttöisiä. Klarsteinin keittiöavustajan avulla keittäminen, leipominen ja paistaminen eivät ole enää taakka. Keittiötöiden pitäisi kuitenkin olla niin hauskoja ja helppoja kuin vain mahdollista. Nopeasti ja pienellä vaivalla voit luoda erilaisia herkkuja, esimerkiksi täydellisen aamiaisen kahdelle, Klarsteinin keittiölaitteiden avulla. Klarsteinin keittiölaitevalikoima sisältää muun muassa:

  • Monitoimilaitteet
  • Sous Vide -keitin ja Slow Cooker -pata
  • riisinkeitin
  • vakuumigeneraattori
  • keittiöveitsi

Vakuumipakkaaja

Vakuumipakkauslaitteita kaikkiin keittiöihin

Tyhjiöpakattujen elintarvikkeiden säilyvyysaika on pidempi kuin avoimesti varastoitujen. Lisäksi tyhjiö suojaa tehokkaasti jäätymisessä syntyvältä pinnan hapettumiselta. Tyhjiökeittäminen on olennainen osa tiettyjä ruoanvalmistusmenetelmiä, kuten sous-vide-kypsennyksessä. Tarvitset vain vakuumipakkaajan ja sopivan vakuumipussin. Näitä on korkealaatuisina ja kohtuuhintaisina.

Vakuumilaitteita eri tarpeisiin

Ohutrakenteinen laite on paras ratkaisu kun haluat säästää tilaa. Silti ei ole tarpeen tehdä kompromisseja suorituskyvyn suhteen. Tehokas 130 watin virransyöttöyksikkö syöttää kalvoa riittävällä voimalla tyhjiön tuottamiseksi jopa -0,75 bar:iin saakka. Suurin imunopeus on 9 l / min. Jos tämä ei vielä riitä, voit valita Foodlocker Pro-tyhjiöyksikön, joka on valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä. Suhteellisen pienestä koostaan huolimatta se pystyy imemään täydet 12 litraa minuutissa. Vain Foodlocker-tyhjiötiiviste, jonka teholähde on 175 W ja jonka imuteho on 16 l / min, on tehokkaampi.

Kätevää tyhjiöpakkausta

Kaikki kolme mallia soveltuvat jopa 30 cm: n pusseille. Voit käyttää valmiita tyhjiöpusseja tai tehdä omia pusseja erityisestä kalvosta erillisen tiivistystoiminnon avulla. Erityisen herkän pussisisällön, kuten yrttien, marjojen tai nesteiden, suojaamiseksi on myös mahdollista keskeyttää automaattinen vakuumiprosessi manuaalisesti. Pulssitoiminnolla voit jatkaa erissä, kunnes melkein kaikki ilma on poistettu.

Sisäänrakennettu tärinänvaimennin takaa kuiskauksenhiljaisen toiminnan riippumatta siitä, mitä tehtävää tyhjiögeneraattori kulloinkin suorittaa. Puhdistuksen helpottamiseksi laitteessa on keräilyastiat, jotka voidaan ottaa ulos helposti. Mukana toimitetulla 5 suurella ja 5 pienellä tyhjiöpussilla voit aloittaa heti vihannesten, kahvin, pähkinöiden, kalan, lihan ja monen muun ruoan tyhjiöpakkaamisen heti laitteen saatuasi.

Ammattilaistason foliopakkauslaite

Ne jotka tekevät vakuumipakkaamista työkseen tekevät haluavat luottaa maksimaaliseen suorituskykyyn. Tällöin on suositeltavaa ostaa tyhjiölaite, joka voi tyhjentää jopa 40 cm leveätkin pussit muutamassa sekunnissa. Klarstein FoodLocker 650 on tällainen malli. Se tarjoaa tehokkaan kaksinkertaisen pumpun ja peräti 650 wattia, vahvassa ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kotelossa. Lisäksi se on käyttövalmis salamannopeasti, lämmitysaika on vain 2-3 sekuntia. Selkeä ohjauspaneeli mahdollistaa useiden toimintojen tarkan hallinnan. Eri tiivistys- ja imurointitoimien lisäksi laitteeseen sisältyy myös oma marinointitila. FoodLocker 650: n avulla voit myös säätää sulkeutumisaikaa vaihtelevasti ja käyttää tyhjiöastioita, pullon sulkemista ja paljon muuta lisävarustepainikkeen avulla. Tehokas laite, joka täyttää kaikki tarpeet.

Oikean vakuumilaitteen ostaminen

Kompaktit laitteemme Foodlocker Slim, Pro ja Standard tarjoavat tehokkaita ominaisuuksia. Ne voidaan helposti sijoittaa pienempiin keittiöihin tai satunnaiseen käyttöön minimitilavaatimuksin. Vaativaan päivittäiseen käyttöön ja suurempiin määriin on kuitenkin saatavana FoodLocker 650, todellinen keittiön työhevonen. Kaikilla malleilla voit paitsi vakuumipakata ruokaa, kuten lihaa, myös suojata monia muita esineitä hapettumiselta, homeelta ja vastaavalta.

Keittiöveitsi

Keittiöveitsi, korkealaatuiset terät ja jalopuinen veitsitukki

Laadukkaat keittiöveitset ovat välttämättömiä jokaisessa keittiössä. Niitä käytetään päivittäin ja ne vaikuttavat ratkaisevasti siihen, onko työ helppoa vai tuhoon tuomittua. On tärkeää, että joka työvaiheeseen on oikeanlainen veitsi, että terissä on oikea kovuus ja että ne on myös helppo teroittaa. Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa meiltä keittiöveitset, jotka täyttävät kaikki nämä vaatimukset, ja säästät paljon edullisten sarjatarjousten ansiosta.

Osta japanilaiset keittiöveitset sarjana

Erityisen houkutteleva hinnan ja suorituskyvyn suhteen on 8-osainen Kitano-keittiöveitsisetti, jossa on mukana veitsitukki. Se sisältää 7 japanilaista keittiöveistä, joilla on erilaiset terämuodot. Tarkat leikkaukset ovat erityisen tärkeitä aasialaisessa keittiössä. Kypsennysajat ovat yleensä lyhyitä. Jos vihannekset murskataan leikattaessa, se voi johtaa liialliseen vettymiseen padassa, wokissa tai pannulla. Karkaistusta teräksestä tehdyt terävät tarkkuusterät estävät tämän. Ne jakavat solurakenteen tarkasti leikkuupinnalla. Tämä mahdollistaa erittäin ohuet siivut, jopa vesipitoisia tomaatteja leikatessa. Yleisveitset, yleiskäyttöön tarkoitetut veitset tai pieni kokkiveitsi ovat ihanteellisia tällaisiin tehtäviin. Tyypillistä japanilaista Santoku-veistä voidaan käyttää sekä viipaloimiseen että paloitteluun, ja se voi leikata esimerkiksi sipulit erittäin pieniin kuutioihin. Tämä on hyödyksi niin Kaukoidän ruokia laittaessa, kuin kaikessa ruuanlaitossa.

Osta keittiöveitsiä erilaisiin tehtäviin

Veitsisarjoihimme kuuluu lisäksi suuri kokkiveitsi tai kokkiveitsi sekä käytännöllinen leipäveitsi. Usein niiden terien pituus noin 20 cm. Lihaveitsi on suunnilleen saman pituinen, mutta sen terä on kapeampi. Tämä tekee siitä sopivan paahdetun lihan ja kinkun leikkaamiseen, mutta myös lihan ja hedelmien leikkaamiseen sekä kalojen ruotojen poistoon. Vielä kapeampi on luuveitsi, joka on osa monia keittiöveitsisarjoja ja jota käytetään pääasiassa luiden poistamiseen. Kuorintaveitset ovat pienikokoisia. Voit antaa itsellesi lahjaksi veitset joissa on joko mukailtu Tanto-muoto tai klassinen muoto. Klassista tyyliä edustaa Katana 8 -veitsetti, joka sisältää myös monipuoliset monikäyttöiset sakset ja korkealaatuisen teroitusterän, jolla voit teroittaa keittiöveitsesi.

Täydennä mukavilla kahvoilla ja veitsitukilla

Keittiöveitsien kahvat ovat ergonomisia ja liukumattomien materiaalien ansiosta ne pysyvät varmasti kädessä. Jokainen sarja sisältää myös täydellisen muotoisen veitsitukin. Se ei pelkästään takaa veitsiesi turvallista säilytystä, vaan se on todellinen katseenvangitsija keittiössäsi. Saat sen mustana muotoiltuna esineenä, jossa on pleksilasi, tai klassisena tukkina, joka on valmistettu arvokkaista puulaaduista.

Damask-keittiöveitset ja keraamiset veitset

Valikoimamme täydentyy vertaansa vailla korkealaatuisilla Damask-keittiöveitsillä. Niiden terät valmistetaan useista kerroksista erilaisia teräksiä. Tällä tavalla yksittäisten teräslaatujen ominaisuudet yhdistetään optimaaliseen kovuuteen, samalla kun ne ovat erittäin joustavia, ja niihin muodostuu ainutlaatuisia kuvioita. Lisäksi valikoimassamme on teräviä keraamisia veitsiä. Äärimmäisen leikkuutarkkuuden ansiosta on erittäin harvoin tarpeen teroittaa keraamisia veitsiä. Damaskilla tai keraamisilla terillä varustetut veitset on saatavana myös Santoku-veitsinä, lihaveitsinä, kuorintaveitsinä sekä luu- ja yleisveitsinä.

Ylös