14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Säilöntäkeitin - kattila monilla kyvyillä

Säilö keittämällä: se, mikä joskus oli itsestäänselvyys, saa nyt uudelleen suurta huomiota. Säilöntäkeittimellä voi tehdä oman puutarhan sadosta säilyvää, ja erikoistarjoukset tulevat hyödynnetyiksi parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäetua tämä säilöntämenetelmä tarjoaa siinä, että kertaalleen umpioon säilöttynä elintarvikkeet eivät tarvitse enää minkäänlaista energiaa varastoinnin aikana. Säilötty ruoka on aina nopeasti saatavilla. Myös muita käyttömahdollisuuksia voi hyödyntää tämän käytännöllisen kotitalouslaitteen kanssa. Monia malleja voi käyttää glögikeittiminä tai keittojen ja patojen keittämiseen ja lämpimänä pitämiseen.

Säilöntäkeittimen osto - tärkeät kriteerit

Yksi tärkeimmistä näkökohdista on koko tai tarkemmin sanoen kattilan sisältö. Jos haluat säilöä säännöllisesti, katso ensisijaisesti sitä, miten monia standardikokoisia, litran lasipurkkeja mahtuu keittimen sisään. Vähemmän on aina mahdollista, mutta yleisimmin yhdellä kertaa säilömäsi määrän pitäisi mahtua kerrallaan keittimeen. 27 litraa on käytännöllinen ja laajalle levinnyt mitta.

Useimpien säilöntäkeitinten wattimäärä on 2000 - 2500 W. Täysin hyödynnetty kattila vie lisäksi vähän energiaa, sillä kun se on kerran lämmitetty, hyvin eristetty kattila pysyy pitkään kuumana. Digitaalinen säilöntälämpömittari kertoo sinulle, mikä lämpötila on parhaillaan saavutettuna ja miten pitkään säilöntäaika vielä kestää. Kun asetetut arvot on täytetty, tämä tarkoituksenmukainen kattila sammuu automaattisesti. Yksinkertaiset toiminnot säädetään pyöritettävillä säätimillä.

Helppokäyttöinen tyhjennyshana on välttämätön, käytitpä kattilaa sitten glögikattilana tai säilöntään. Hana auttaa sinua tehdyn työn jälkeen veden poistamisessa. Sisäseinät ovat ruostumatonta terästä erityisen hyvin arkikäyttöön sopivasti. Ne on helppoja puhdistaa, sillä epäpuhtauksia, jotka syntyvät liian täyteen täyteyistä tai yli kiehuneista lasipurkeista, syntyy aina silloin tällöin. Vesijohtovettä käytettäessä kattila ei voi välttyä kalkkijäämiltä, jotka voi pestä ruostumattomasta teräksestä tilkalla etikkaa.

Erityisominaisuudet ja yksityiskohdat - lisämukavuutta käyttöön

Ritilätaso huolehtii siitä, että lasipurkit eivät ole suoraan kattilan pohjalla. Ne lämpenevät niin tasaisesti, että särkymisvaaralta vältytään sen ansiosta. Vielä käynnissä olevaa, lasipurkeilla täytettyä kattilaa pitäisi liikutella mahdollisimman vähän, mutta se voi silti olla välttämätöntä. Eristetyt Cool Touch -kahvat sivuilla ja kattilan kannessa estävät sinua polttamasta itseäsi säilöntäkeitintä siirtäessäsi tai sitä tyhjentäessäsi. Varo! Keittimestä pääsevä vesihöyry on erittäin kuumaa, joten varovainen käsittely on tärkeää.

Laadukkaissa säilöntäkeittimissä hintaluokan yläpäästä on lisäominaisuuksia, kuten näyttö, joka informoi sinua alhaisesta vesimäärästä. Keitin pitää silloin täyttää, jotta voidaan välttyä lasipurkeille tai kattilalle aiheutuvilta vahingoilta. Pohjan kaapelisäilö, luistamattomat kumitassut tai kiinteästi suljettava kansi ovat muita yksityiskohtia, jotka osoittautuvat hyödyllisiksi käytännössä.

Säilöntäkeittimen ja glögikeittimen osto - apua valintaan

Kotitaloutesi kokoon sopiva, ei liian ahdas tilavuus on tärkeä. Siten säästät säilöessäsi energiaa ja aikaa. Pinnat ja sisäkattila on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten ne ovat helppohoitoisia ja kestäviä. Ne eivät värjäydy, sillä ne kestävät happoja ja kalkkia.

Portaaton lämpötilansäätö 30 - 100 °C:ssa on käytännöllinen. Siten voit pitää juomia toivomasi lämpöisinä, keittää keittojam patoja ja gulassia tai säilöä ruokavarastoja. Paksuja keittoja kauhot paremmin kauhalla, sillä laskuhana voi tukkeutua, jos keittoa yrittää tarjoilla sitä kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi ostaa säilöntäkeitin lämpömittarilla?

Erilaiset säilöttävät tuotteet vaativat erilaisia lämpötiloja. Muutamia aineksia voi säilöä 80 °C:ssa, kun taas toiset tarvitsevat 100 °C, jotta pilaantumisriski voidaan sulkea pois. Myös keitojen ja juomien lämpimänä pitämisessä on apua integroidusta lämpömittarista.

Miten suuri säilöntäkeittimen pitäisi olla?

Jos säilöt todellakin vain vähän ja harvoin, 16 litran kattila riittää. Enemmän pelitilaa kuitenkin saat, jos valitset 27 litran koon. Siinä voit säilöä useita kiloja hedelmiä ja vihanneksia, keittoa tai lihaa yhdellä työskentelykerralla.

Voiko kuumia juomia valmistaa suoraan?

Jos valitset glögikeittimen, et tarvitse toista lisälaitetta. Mausteita on paras laittaa kattilaan siihen soveltuvalla maustesihdillä. Siten voit poistaa ne helposti ennen kuin käytät laskuhanaa.
Ylös