14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Paneelilämmittimet


Joustavaa lämpöä säteilylämmittimellä ja paneelilämmittimellä: tarkkaa lämpöä - liikkuva ja asteen tarkka

Liikkuvat lämmitysratkaisut ovat entistä kysytympiä mitä moninaisimmilla elämän alueilla. Ennen kaikkea ulkoilmakohteet ja wellness-osastot osallistuvat tähän kysyntään aivan kärkipäässä. Säteilylämmitin ja infrapunalämmitin lupaavat hyvää tekevää lämpöä, ja KLARSTEINILTA voi tilata niitä monipuolisesta valikoimasta. Seuraava yleisnäkymä vetää yhteen kaikki konkreettiset seikat, jotka on syytä ottaa huomioon säteilylämmittimen tai paneelilämmittimen ostossa.

Näistä syistä kannattaa ostaa säteilylämmitin

Säteilylämmitin lähettää synnytetyn energian erinomaisen tarkasti juuri siihen paikkaan, johon lämpöä toivotaan. Ympäröivä ilma ei lämpene, mikä syventää lämpökokemusta merkittävästi. Siten sillä voi lämmittää erinomaisesti ulkoalueita, mikä tuntuu erittäin mukavalta jo kesäillan tunteina, kun lämpötilat alkavat viiletä. Sisäkäyttöön säteilylämmittimen infrapuna voi olla myös sopiva ratkaisu, kun on kyse siitä, että halutaan pitää rakennuksen rakenteet kuivana. Tällä tavalla homeen muodostusta voi ennaltaehkäistä tehokkaasti. Infrapunalämmitin on nopea ja mutkaton asentaa, ja se soveltuu siksi myös nopeaksi ratkaisuksi, kun muut lämmön lähteet ovat lyhytaikaisesti poissa pelistä. Asennuksen voi jokainen suorittaa itse, joten sitä ei tarvitse antaa ammattihenkilön tehtäväksi. Säteilylämmittimen asennus onnistuu käden käänteessä. Valitusta mallista riippuen myös sovellusohjaus on mahdollista. Sitä varten tarvitaan toiseen laitteeseen WiFi-yhteys. Siten säteilimetkin ovat saapuneet älykodin aikakaudelle.

Säteilylämmittimen osto ja erilaisten ratkaisujen valinta

Käyttöalueesta riippuen tarjolla on kompakteja lämmitysratkaisuja lyhytaaltoisiksi, keskipitkäaaltoisiksi ja pitkäaaltoisiksi säteilimiksi. Paras intensiteetti on lyhytaaltoisissa laitteissa, jotka tulevat hyvään käyttöön tiloissa, joissa tarvitaan suurta lämmöntuottoa. Tällainen tilanne vallitsee esimerkiksi kylpyhuoneessa ja saunatiloissa. Paneelilämmitin on siksi erinomainen ratkaisu kylpyhuoneen lämpötilan nostamiseksi nopeasti mukaviin lämpötiloihin. Muita käyttöalueita ovat vauvojen hoitopöydät sekä terapeuttiseen käyttöön suunnitellut tilat. Pitkäaaltoinen infrapunalämmitin soveltuu parhaiten sisätiloihin ja osoittautuu erityisen taloudelliseksi silloin, kun niiden on tarkoitus lämmittää tiloja pitkäaikaisesti. Keskipitkää aaltoa hyödyntävän paneelilämmittimen ostamalla saat version, joka on tarkoitettu sekä sisä- että ulkotiloissa käytettäväksi.

Paneelilämmitin kylpyhuoneeseen sekä monia muita käyttöalueita

Syyt paneelilämmittimen hankintaan ovat monitahoisia. Muutamia harvoja käyttötarkoituksia lukuun ottamatta ne ovat ihanteellisia lisälämmönlähteitä. Siksi niitä voi käyttää erityisesti vastarakennetuissa kiinteistöissä. Niihin on pääsääntöisesti tehty erinomainen eristys, joten ne tarvitsevat vähemmän lämpöä kuin vanhat rakennukset. Lisäksi infrapunalla toimivaa paneelia voi käyttää myös lastenhuoneessa, ja sen voi sovittaa lasten tarpeisiin sopivaksi. Koska lämmityspaneeli on erittäin kompaktisti muotoiltu ja suunniteltu pienikokoiseksi lämmitysratkaisuksi, se voi löytää uuden kodin myös pihamökistä. Myös retkeilytarkoituksiin KLARSTEININ mallit ovat erinomainen valinta. Mitä tulee laatuun ja muotoiluun, säteilylämmittimemme eivät jätä yhtäkään toivetta täyttämättä. Liikkuvasta säteilylämmittimestä klassisen paneelin kautta seinään kiinnitettävään pyyhetelineeseen on tarjolla ensiluokkainen valikoima.

Ylös