14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Watch Winder

Pidä automaattikellot liikkeessä kellonliikuttajalla

Automaattikello on ylellinen katseenvangitsija ranteessa, ja sitä käyttävät muutkin kuin herrasmiehet mielellään statussymbolina. Jos omistaa yhden tai useamman kellon, ajautuu väistämättä yhteen ongelmaan: kronometrit tulee pitää liikkeessä. Jos arvokas kello jää pitkäksi aikaa paikoilleen, se pysähtyy tai kelloöljy uhkaa kovettua. Kellonliikuttajalla tämän voi estää, ja samalla tämä tekninen laite esittelee rannekellon ylellistä ja hienostunutta designia ja ylevöittää sitä omaperäisellä tavalla.

Miten kellonliikuttaja toimii?

Kellonliikuttaja koostuu mekaanisesta liikutusyksiköstä, joka suorittaa määritellyn lukumäärän pyörityksiä päivän kuluessa. Laitteessa on sijoituspaikka yhdelle tai kahdelle kellolle, jotka voi asettaa esimerkiksi samettityynylle kiinteään asentoon. Koneen varmistaman hitaan ja jatkuvan liikkeen ansiosta kelloöljy kellon sisällä pysyy aina nestemäisenä ja liikkeessä. Lisäksi kello pystyy ottamaan talteen energiaa kineettisen liikkeen avulla, mikä tarjoaa sille jatkuvaa käyttövoimaa. Kellonliikuttajan jatkuvat heilahdukset auttavat säilyttämään rannekellojen arvon ja toimivuuden monien vuosien ajaksi. Erityisen mielellään laitteen hankkivat laatutietoiset kellojen omistajat, joilla on enemmän kuin yksi rannekello. Mikäli niitä käyttää vuorotellen, myös kädestä pois oleva kello pysyy edelleen liikkeessä, mikä varmistaa myöhempänä käyttöönottohetkenäkin tarkan kellonajan.

Mitä etuja kellonliikuttaja tarjoaa?

Tämän hankinnan edut ovat ylivoimaisia, ja laatutietoiset hienojen rannekellojen omistajat tuntevat ne jo pitkältä ajalta. Kellonliikuttajalla varmistetaan, että arvostettu rannekello ei menetä yhtään arvoaan tai tarkkuuttaan ajan näyttäjänä. Laitteen pehmeä ja pehmustettu sisusta ja kellon turvallinen säilytys suojaa sitä kaikenlaisilta ulkoisilta vaikutuksilta. Monet mallit mahdollistavat lasiruudun avulla jatkuvan näkymän kelloon, minkä ansiosta hidasta liikettä voi seurata mukana kaikessa rauhassa. Nimekkäiden valmistajien, kuten Sindelfingenin, kellonliikuttajat toimivat itsenäisinä designesineinä, jotka toimivat katseenvangitsijoina ilman kelloakin.

Varsinaisia haittapuolia nämä omaperäiset tuotteet eivät tarjoa, mutta ne pitää toki ymmärtää kompromissina kellon kantamiselle omassa ranteessa. Jotkut kellojen ystävät antavat kuitenkin kellonsa levätä jatkuvasti kellonliikuttajassa ja ottavat sen sieltä pois ehkä vain erityistilaisuuksia varten. Siten kellon ja kellonliikuttajan muodostamaa yksikköä hyödynnetään koriste-esineenä, joka muodostaa katseenvangitsijan esimerkiksi toimiston kirjoituspöydällä tai kodin olohuoneessa.

Mitä tulee ottaa huomioon modernin kellonliikuttajan ostossa?

Tärkeitä kriteerejä oikean kellonliikuttajan ostossa on siihen sopivien kellojen määrä sekä liikuttajan nopeus. Yksityiskäyttöön riittää pääsääntöisesti kellonliikuttaja, jossa on paikka yhdelle tai kahdelle rannekellolle. Kaupallisiin ympäristöihin, esimerkiksi erilaisten kellomallien esittelyyn, on parempi hankkia suurikokoinen liikuttaja kymmenellä, yhdellätoista tai vielä useammalla kellon paikalla. Sen lisäksi pitäisi pohtia, palveleeko kellonliikuttaja yksinomaan toiminnallisia tarkoituksia vai onko se tarkoitus sijoittaa koristeeksi olohuoneeseen. Näistä jälkimmäisessä tapauksessa pitäisi ehdottomasti ajatella laitteen muotoilua, jotta se sopii saumattomasti kulloiseenkin asumistyyliin klassisesta ylellisen kautta moderniin. Mitä tulee pyörähdysten lukumäärään, usea sata pyörähdystä per päivä on käypä ohjearvo. Laadukkaiden kellojen osalta on osittain tunnettua, miten paljon kineettistä energiaa tarvitaan moitteettomaan käyttöön vuosien ajaksi. Hankitun kellonliikuttajan pitäisi täyttää tämä ohjearvo. Lisäksi monien merkkimallien kohdalla on valittavissa erilaisten pyöritysohjelmien väliltä. Se tekee ensinnäkin kellolle hyvää, jotta jatkuvasti samanlaisena toistuva liikerata ei johda kelloöljyn osittaiseen kovettumiseen. Toisekseen kärsivällisiä katsojia kiehtoo hitaiden liikkeiden seuraaminen erilaisissa muunnelmissa. Viimeisimmäksi on syytä kiinnittää huomiota myös integroidun moottorin hiljaisuuteen, ja kaikki laatumallit työskentelevätkin hipihiljaa.

Edut kellonliikuttajan ostossa Klarsteinilta

Kellonliikuttaja on samanaikaisesti tyylikäs modernin asumisen tuote ja käytännöllinen varuste kaikille kellonomistajille. Tämä kategoria sisältää houkuttelevan valikoiman erityisiä laitteita ja kutsuu tarttumaan houkutteleviin toimitusehtoihin. Merkit, kuten St. Gallen, Sindelfingen tai Senna nauttivat suurta arvostusta kellonliikuttajien valmistuksessa ja yhdistävät niiden hyödyllisen toiminnan houkutteleviin muotoihin ja designiin. Vilkaisu tähän kategoriaan näyttää nopeasti, millä malleilla voit täyttää taiteelliset mielikuvasi ammatillisessa ja yksityisessä ympäristössä. Varmista hintatietoisilla kellonliikuttajillamme, että voit lukea rakkaimmista kronometreistäsi täsmällisen kellonajan vielä vuosienkin päästä.

Klarsteinilta löydät erilaisia kellonliikuttajia, joita on saatavilla erilaisissa toteutuksissa ja hintaluokissa. Ensimmäinen tekijä, joka sinun pitäisi ottaa huomioon kellonliikuttajan ostossa, on sen käyttökapasiteetti. Kellonliikuttajan hinta riippuu kotelon tyypistä ja materiaaleista, joista se on valmistettu. Arvokkaimmat materiaalit ovat puut ja aito nahkaverhoilu. Olennainen tekijä on lopulta myös se, että kellot ovat hyvin nähtävillä valitussa kellonliikuttajassa.

Muutamat merkit nauttivat suurta arvostusta suurempien ja pienempien kellonliikuttajien valmistuksessa, minkä ansiosta kyseiset kellonliikuttajat tarjoavat pitkäkestoista vastinetta rahoille. Klarsteinilla voit valita, mitkä mallit täyttävät design-mielikuvasi ammatillisessa ja yksityisessä ympäristössä. Lisäksi tarjoamme kaikille tuotteille kahden vuoden takuun ja maksuttoman palautuksen ensimmäisten 60 päivän aikana.

Ylös