14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Liesituulettimet


Liesituulettimet – mukavaa ruoanlaittoa Klarsteinilta

Olipa kyseessä ruoanlaitto tai leivonta, höyryt keittiössä ovat väistämättömiä, eivätkä ne aina ole miellyttävä sivuvaikutus. Liesituulettimella pääset eroon ruoanlaiton aikana syntyvistä hajuista yhdellä napin painalluksella.

Klarsteinilta löydät erilaisia korkealaatuisia liesituulettimia, joissa toiminnallisuus yhdistyy huolella valittuihin, kestäviin materiaaleihin ja miellyttävään estetiikkaan. Etsitpä kiertoilmaliesituuletinta, poistoilmaliesituuletinta, erikokoisia malleja, kuten 90 cm:n halkaisijan liesituuletinta tai pienempää 60 cm:n halkaisijan liesituuletinta, tutustu tuotevalikoimaamme ja löydä ratkaisu, joka sopii parhaiten keittiöösi. Seuraavassa kerromme tärkeimmät erot designin ja toimintojen suhteen.

Kiertoilma- vai poistoilmaliesituuletin?

Yleisesti ottaen liesituulettimet erotellaan kahteen kategoriaan:

  • Poistoilmaliesituuletin: Tämän tyyppinen liesituuletin johtaa imetyn ilman suodattimen läpi ja poistaa sen sitten lähteestä erillisen ilmavirran kautta. Ilmanvaihto tapahtuu pääsääntöisesti asuntoon rakennetun poistoilmakuilun kautta.

  • Kiertoilmakäyttöinen liesituuletin: Kiertoilmaa käyttävä liesituuletin suodattaa imetyn ilman ja palauttaa sen sitten suoraan samaan tilaan. Siten kodeissa, joissa ei ole poistoilmakuilua, ei tarvitse kuitenkaan tinkiä ilmanpuhdistuksesta. Tähän käytetään hiilisuodattimia, joiden positiivinen ominaisuus on, että ne pystyvät sitomaan hajuja erittäin tehokkaasti.

Liesituulettimien toiminnot ja design

Eikö perinteinen ruostumaton teräs miellytä sinua? Lasinen liesituuletin tuo keittiöön erityisen modernin ilmeen ja on seuraavien juhlien taattu katseenvangitsija.

Kuvuttomat liesituulettimet kasvattavat suosiotaan. Niiden kallistettavan rakenteen ansiosta ne tarjoavat enemmän tilaa lieden äärellä ja mahdollistavat mukavan valmistelun ruoanlaiton aikana.

Myös kodit, joissa on keittosaareke, löytävät täältä suuren valikoiman helposti asennettavia saarekeliesituulettimia, jotka sopivat keittiön optiseen maisemaan.

Mitä pitää ottaa huomioon ennen liesituulettimen ostoa?

Liesituulettimen mallin lisäksi tietenkin myös keittiön koko on tärkeässä roolissa. Mitä enemmän kuutiometrejä ilmaa tulee suodataa, sitä suurempi ja tehokkaampi liesituulettimen tulisi olla.

Myös asennuksen suhteen tulee ottaa huomioon muutama tärkeä seikka. Kiertoilmatuulettimen asennus on helpompaa, sillä sitä ei tarvitse liittää poistoilmakuiluun. Lisärakennustoimenpiteet, kuten liesituulettimen kohdalla, ovat myös epätodennäköisempiä. Kiertoilmatuuletin vaatii sen sijaan tiheämpää huoltoa, sillä aktiivihiilisuodattimet tulee vaihtaa säännöllisesti hajujen tehokasta suodattamista varten.

Ylös