14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kahvinkeitin myllyllä

Kahvin tuntijat tietävät: oikein hyvää kahvia varten papujen pitää olla vasta jauhettuja. Vain silloin ne avaavat täyden arominsa. Jos haluaa antautua sille nautinnolle, ei voi välttyä itse jauhamiselta. Sillä silloinkin kun pavut on jauhettu vasta ostohetkellä myymälässä, aromi heikkenee jo muutaman varastointipäivän jälkeen. Kahvin valmistus jauhamalla ja keittämällä on suhteellisen mutkikasta. Helpomman ratkaisun tarjoaa kahvinkeitin myllyllä. Ne hoitavat kaikki työvaiheet puolestasi, ja voit iloita maukkaasta kahvista, joka on valmistettu vasta jauhetuista pavuista.

Pieni kahvinkeitin myllyllä ja muut mallit

Käytännöllisiä keittimiä myllyllä löydät erilaisissa toteutuksissa. Siksi sinulla on mahdollisuus valita erilaisista malleista se, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

  • Kahvinkeitin myllyllä ja termoskannulla: näissä malleissa termoskannu sisältyy toimitukseen. Sen sisältö vastaa kannua, johon kahvi valmistetaan. Siten pidät juomasi tuntien ajan lämpimänä ilman, että sinun täytyisi käyttää keittimen lämpölevyä. Lisäksi tyylikkäät termoskannut soveltuvat täydellisesti kahvin tyylikkääseen tarjoiluun.

  • Kahvinkeitin myllyllä ja kuppitoiminnolla: nämä laitteet valmistavat kahvia yhden tai kahden kupillisen verran.

  • Pieni kahvinkeitin myllyllä: kun valmistat säännöllisesti kahvia yhdelle tai kahdelle hengelle, on suositeltavaa hankkia pienempi, tilaa säästävä keitin.

Mihin kahvinkeitin myllyllä pystyy?

Kahvinkeittimet integroidulla myllyllä jauhavat ensin kahvinpavut, jotka täytät laitteeseen. Jauhamisessa sinulla on vaihtoehtoina erilaiset jauhatusasteet hienosta karkeaan. Se antaa sinulle mahdollisuuden valmistaa kahvi juuri oman makusi mukaan. Sen jälkeen keitin keittää kahvin. Näiden molempien perustoimintojen lisäksi monet laitteet tarjoavat vielä lisää käyttömahdollisuuksia ja tuoteominaisuuksia. Usein niissä on ajastin. Voit ohjelmoida nämä keittimet siten, että kahvi on valmista juuri sillä hetkellä, jona sitä tarvitset. Lämpölevy pitää kahvin pidempään lämpimänä. Laadukkaat kestosuodattimet huolehtivat siitä, että kahvin aromi ei vääristy. Käytännöllistä on myös aktiivihiilisuodatin vesisäiliölle. Se parantaa veden laatua ja minimoi kalkkikerrostumien riskin.

Kannattaa ostaa kahvinkeitin myllyllä

Aromaattisen suodatinkahvin ystäville vasta jauhetut kahvinpavut ovat välttämättömyys. Kahvin aromit katoavat mitä lyhimmässä ajassa. Siksi vakuumipakkauksesta otettu, jauhettu kahvi maistuu verrattain tylsältä. Kahvinkeittimet integroidulla myllyllä tarjoavat sinulle vakuuttavia etuja. Kahvisi maistuu merkittävästi paremmalta. Tarvitset vain yhden ainoan laitteen kaikkien työvaiheiden suorittamiseen jauhamisesta aina valmiiseen kuumaan juomaan. Se säästää aikaa ja on käytännöllinen, kun haluat, että asiat hoituvat nopeasti. Jos käytät ajastimella varustettua laitetta, voit valmistella kaiken illalla ja antaa keittimen keittää aamulla automaattisesti kahvia. Tämä on mukavin tapa valmistaa kahvia vasta jauhetuista pavuista.

Kahvinkeitinten valmistajat tietävät, että heidän asiakkaillaan on erilaisia mieltymyksiä. Siksi he tarjoavat laitteitaan erilaisissa toteutuksissa. Sinulla on valinta yksinkertaisten mallien ja monilla toiminnoilla varustettujen laitteiden välillä. Saatavilla on niin pienehköjä malleja sinkkutalouksiin kuin kahvinkeittimiä, joissa voi valmistaa säännöllisesti erittäin paljon kahvia.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä jauhatusaste on paras?

Jauhatusasteella on merkittävä vaikutus kahvin aromille. Kun haluat vahvaa kahvia, valitse hienoin jauhatusaste Karkea jauhatusaste tuottaa mietoa kahvia.

Voinko käyttää valmiiksi jauhettua suodatinkahvia myllyllä varustetussa kahvinkeittimessä?

Se riippuu mallista. Muutamat integroidulla myllyllä varustetut kahvinkeittimet pystyvät käyttämään myös jauhettua kahvia.

Pitääkö minun puhdistaa kahvinkeittimeni?

Kone pitäisi puhdistaa säännöllisesti, jotta se toimii moitteettomasti. Ennen puhdistusta se pitää viilentää. Vedä sitten töpseli irti pistorasiasta. Koneen ulkopuoli pyyhitään kostealla ja kuivataan puhtaalla, nukkaamattomalla liinalla. Irto-osat, kuten kansi ja kannu, puhdistetaan lämpimällä saippuavedellä.
Ylös