14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Astioita ja ruokailuvälineitä joka tarpeeseen

Astioita ja ruokailuvälineitä ei saa puuttua yhdestäkään kotitaloudesta. Ne ovat välttämättömiä keittiövälineitä. Täältä löydät muutakin kuin sopivan perusvarustuksen veitsiä, haarukoita ja lusikoita. Saat myös ratkaisuja monimutkaistenkin ruokien valmistukseen. Autamme lisäksi lapsia kehittämään ruoanlaitosta hauskaa. Ja valikoimamme tukee keittiösi organisointia.

Näitä erilaisia astia- ja ruokailuvälinelajeja Klarstein tarjoaa sinulle

Klarsteinin tarjonta ulottuu lasten astioista ammattilaisten välineisiin. Esimerkiksi: kun haluat ostaa lasten astioita, löydät meiltä bambusta valmistettuja lautasia, jotka on muotoiltu hauskasti eläinten kasvoiksi, tai vaikka kulhojen ja lusikoiden settejä. Keittiösi perusvarustukseen tarjoamme aterinlaatikoita, joiden avulla onnistuu veitsien, haarukoiden, lusikoiden tai vaikka pillien järjestely. Löydät samalla riittävästi tilaa myös suuremmille keittiövälineille, kuten leipäveitsille. Ammattimaiseen varustukseen tarjoamme Klarsteinilla esimerkiksi veitsisettejä tunnetuilta merkeiltä, kuten Kishiko, Kashira, Kitano ja Kaito. Sopivia leikkuulautoja on osin tarjolla valikoimassamme. Valikoimaan sisältyy esimerkiksi seuraavat keittiövälineet:

  • kokinveitsi (myös santoku-veitseksi kutsuttu)

  • yleisveitsi

  • vihannes- ja hedelmäkuorimaveitsi

  • leipäveitsi

  • siivutus-/fileerausveitsi

Kun haluat ostaa meiltä veitsisetin, se voi saapua luokseksi kahdella tavalla. Ensinnäkin se voi olla sijoitettuna kauniisti muotoiltuun rasiaan. Tämä versio on yleinen pienehköille seteille, jotka sisältävät olme leikkuutyövälinettä. Toisekseen veitset voivat olla tukissa. Tämä tarjoaa mahdollisuuden turvalliseen säilytykseen aina käytön jälkeen. Yksittäiset mallit ovat äärimmäisen teräviä. Niiden terät eivät siksi voi olla vapaasti saatavilla turvallisuussyistä.

Tyypilliset astioiden ja ruokailuvälineiden käyttökohteet

Veitsisetti on erityisen tarpeellinen ruoan esivalmistelussa. Leikkaat hedelmiä, vihanneksia tai lihaa tavalla, jota ruokaa varten tarvitset. Se alkaa hedelmillä maukkaaseen aamiaismysliin, siirtyy lounaan lisäkesalaattiin ja päättyy juhlapäivän paistiin. Veitsistä voi kuitenkin olla hyötyä myös ruoanlaiton jälkeen, kun haluat laittaa valmiit ruoat houkuttelevasti tarjolle. Mikäli sinulla ei vielä ole leikkuulautaa, sinun kannattaa ostaa veitsisetti, johon se sisältyy. Vain siten suojaat tehokkaasti työskentelytasojasi.

Lasten astiat on suunniteltu ensisijaisesti siihen, että poikasi tai tyttäresi syö niistä. Bambulautasia on siksi tarjolla eri jaotteluilla. Sen ansiosta voi erotella toisistaan alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan. Lapsesi oppii sillä tavalla syömäänn oikeassa järjestyksessä. Voit lisäksi ostaa lasten astioita, jotka soveltuvat osittain ruoanvalmistukseen. Lusikalla varustetussa kulhossa tyttäresi tai poikasi voi esimerkiksi valmistaa hedelmiä, jotka hän haluaa syödä jäätelöpallon kera.

Astioiden ja ruokailuvälineiden osto: oma tarve on ratkaiseva

Molemmat edelliset kappaleet osoittavat: Klarsteinilla on suuri valikoima sinulle. Ratkaisevaa on tarve. Jos esimerkiksi laitat mielelläsi ja usein ruokaa ja valmistat paljon työtä vaativia ruokalajeja, on suositeltavaa hankkia suuria veitsisettejä. Pienempi vaihtoehto riittää, jos laitat kyllä ruokaa, mutta arvostat yksinkertaisuutta.

Usein kysyttyä

Miten astiat ja ruokailuvälineet eroavat toisistaan?

Ruokailuvälineiden tarkoitus on kuljettaa ruokaa kehoon. Niiden kohdalla on siis kyse työvälineistä, jotka ovat välttämättömiä ruoan kuljettamisessa lautaselta tai kulhosta suuhun. Astioiden tarkoitus sen sijaan on mahdollistaa yleisesti ottaen ruokien sijoittaminen. Niihin kuuluvat siis myös padat, lautaset, lasit jne.

Mitkä astiatyypit säilyvät pisimpään?

Erityisesti posliini on erityisen pitkäikäinen materiaali. Maasälpä, kaoliini ja kvartsi ovat erinomaisia ratkaisuja posliiniastioiden valmistuksen perustaksi, sillä ne kestävät vuosikymmeniä.

Miten puhdistan laadukkaat keittiöveitset?

Keittiöveitset eivät kuulu astianpesukoneeseen. Ne pitäisi pestä kuuman, juoksevan veden alla astianpesuaineella ja sen jälkeen kuivata oitis.
Ylös