Cleansmann -roskasäiliö sensori 50 litraa roskapusseille ABS musta 50 l | Musta

Cleansmann -roskasäiliö

0 32,5 cm roskasanko
128,99 € sis. alv
tilavuus:
väri:

Cleansmann -roskasäiliö

128,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Tyylikäs: saatavilla joko kromatulla ulkokuorella tai kokonaan mustana

Helppo: selkeä käyttöpaneeli auki/kiinni-napeilla sekä kontrollivaloilla

Auki: avautuu joko täysautomaattisesti sensorin avulla tai manuaalisesti napinpainalluksella

Tuotteen yksityiskohdat

Paikat puhtaaksi: Klarstein Cleansmann -roskasäiliö nielee murisematta kaikki roskat ja säilöö ne hajuja päästämättä sisätilassaan.

Klarstein Cleansmann -roskasäiliön valtavassa 50 litran sisätilassa on käytännöllinen kiinnitysrengas roskapusseille. Kun pussi on täynnä, sen voi helposti ottaa pois säiliöstä ja viedä sille kuuluvaan roskatynnyriin. Roskien säiliöön laittaminen onnistuu täysin ilman kosketusta roskasäiliön kanssa: Kansisensorin ansiosta kansi avautuu automaattisesti, kun olet n. 20 cm kattavalla sensorialueella. Roskat vain sisään ja kansi sulkeutuu 5 sekunnin kuluttua automaattisesti. Tarvittaessa kannen voi avata ja sulkea myös napinpainalluksella, esimerkiksi silloin, kun kannen tulee pysyä auki pidemmän aikaa. Käyttöpaneelin kontrollivalot kertovat sensoristatuksen ja paristojen energiatilan. Cleansmann vakuuttaa myös optisesti, sillä sen ruostumattomasta teräksestä valmistettu ämpäri ja ABS-muovinen kansi ovat kokonaan tyylikkään mustia.

Yksinkertaisesti puhtaampaa: Klarstein Cleansmann -roskasäiliö sensoriavauksella erottuu joukosta ylellisellä ulkomuodollaan.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • Ämpäri vakaata ruostumatonta terästä
 • Kansi kestävää ABS-muovia
 • Teho: 3 W
 • Sensorijärjestelmällinen kansi
 • Tiivis säiliö, joka pitää hajut sisällään
 • Soveltuu keittiöön, asuntoon, toimistoon tai pihalle
 • Helppo puhdistaa
 • Paristojen käyttöikä: n. 3 kk, kun kansi avataan 20 kertaa päivässä
 • Jännite: 4 x AA-paristo (ei sisälly toimitukseen)
Cleansmann -roskasäiliö sensori 50 litraa roskapusseille ABS musta

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat: n. 32,5 x 86 x 23 cm (LxKxS)
 • Paino (yhteensä): n. 2,5 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x roskasäiliö
 • Saksankielinen käyttöohje (muut kielet: englanti)

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(14 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Très pratique mais la qualité de la boîte a beaucoup diminué

Erittäin käytännöllinen, mutta laatikon laatu on heikentynyt huomattavasti

Verified tarkastelu

Der Mülleimer hat eine super Größe und funktioniert problemlos. Sieht optisch super aus und verschließt gut. Einzige Kritikpunkte: der Sensor ist so fein eingestellt, dass der Mülleimer sich auch öffnet, wenn man nur dran vorbeigeht. Das ist aber nicht weiter dramatisch. Den Punktabzug gibt es eher dafür, dass das Metal am Rand innen so scharf ist, dass man sich den Müllbeutel an der Seite aufreißt, wenn er mal etwas voller ist. Wir haben das ganze mit Klebeband gelöst, sollte aber eigentlich bei dem Preis nicht passieren.

Roskakori on ison kokoinen ja toimii moitteettomasti. Näyttää hyvältä ja sulkeutuu hyvin. Ainoat kritiikkikohdat: anturi on säädetty niin hienoksi, että myös roskakori aukeaa, jos vain kävelee sen ohi. Mutta se ei ole liian dramaattista. Pistevähennys johtuu enemmän siitä, että sisäreunan metalli on niin terävä, että repii sivussa olevan roskapussin auki, kun se on vähän täynnä. Ratkaisimme koko asian teipillä, mutta todellisuudessa sen ei pitäisi tapahtua hinnalla.

Verified tarkastelu

Ist eben nur ein Mülleimer-aber durch die Automatik des Deckels leicht einzuwerfen, wenn beide Hände voll sind. Kein lästiges Deckel abnehmen , Schranktür öffnen...ich bin sehr zufrieden und kann den Mülleimer guten Gewissens weiterempfehlen.

Se on vain roskakori, mutta kannen automaattisen mekanismin ansiosta se on helppo heittää sisään, kun molemmat kädet ovat täynnä. Ei ärsyttävää kannen irrottamista, kaapin oven avaamista...Olen erittäin tyytyväinen ja voin suositella roskakoria puhtaalla omallatunnolla.

Verified tarkastelu

Lieferung erfolgt zügig, man muss aber unten auf dem Boden was hinlegen, da er nicht dicht ist

Toimitus on nopea, mutta sinun on laskettava jotain lattialle, koska se ei ole tiukka

Verified tarkastelu

Leider hat der Mülleimer beim Transport ein paar kleine Dellen abbekommen. Das Material ist auch sehr dünn und daher für Dellen sehr anfällig. Sonst sehr schön und funktioniert einwandfrei.

Valitettavasti roskakoriin tuli muutamia pieniä kolhuja kuljetuksen aikana. Materiaali on myös erittäin ohutta ja siksi erittäin taipuisa. Muuten erittäin hyvä ja toimii täydellisesti.

Verified tarkastelu

Dieser Sensor Mülleimer steht im Bad einer Behinderteneinrichtung und die Mitarbeiter können so sehr hygienisch arbeiten. Tolle Sache

Tämä anturijäteastia on vammaisten laitoksen kylpyhuoneessa ja työntekijät voivat työskennellä erittäin hygieenisesti. Hieno juttu

Verified tarkastelu

Würde ich jederzeit wieder kaufen

Ostaisin uudelleen milloin tahansa

Verified tarkastelu

Update 21.8.2022: leider öffnet der Mülleimer nicht mehr automatisch wie am Anfang. Trotz Batteriewechsel öffnet sich die Klappe nur noch minimal und fällt gleich wieder herunter/schließt sich. Warum konnte ich nicht herausfinden. Deshalb aktuell nur noch 3 statt der vorherigen 5 Sterne von mir. Schade. Eigentlich nur noch Öffnung per Hand möglich und dafür dann einfach zu teuer. 2021: Sehr schöner Sensor Mülleimer. Da wir jetzt auch die gelbe Tonne bei uns haben und keine gelben Säcke mehr, habe ich nach einem Sensor Mülleimer gesucht. Hier bin ich den Mülleimer von Klarstein gestoßen. Er ist relativ schmal und passt somit in die Ecke neben der Tür bei mir. Das war mir wichtig. Die Lieferung kam schnell und war gut verpackt. Nach dem Auspacken viel mir die schöne Optik auf. Der Müllbeutel ist einfach zu befestigen und der Sensor reagiert gut. Man kann diesen auch per Kippschalter ausschalten und per Hand öffnen und schließen. (Wenn man dies möchte, aber dafür müsste man keinen Sensor Mülleimer kaufen.) Nun habe ich den Mülleimer seit mehreren Wochen/Monaten in Benutzung und alles ist immer noch top. Klare Kaufempfehlung

Päivitys 21.8.2022: valitettavasti roskakori ei enää aukea automaattisesti kuten alussa. Pariston vaihdosta huolimatta luukku aukeaa vain hieman ja putoaa alas/sulkeutuu välittömästi. En voinut ymmärtää miksi. Siksi minulta tällä hetkellä vain 3 aiemman 5 tähden sijasta. Sääli. Itse asiassa vain käsin avaaminen on mahdollista ja silloin yksinkertaisesti liian kallista. 2021: Erittäin mukava anturiroskakori. Koska meillä on nyt myös keltainen roskakori mukana eikä enää keltaisia säkkejä, etsin anturiastiaa. Täällä törmäsin Klarsteinin roskakoriin. Se on suhteellisen kapea ja mahtuu kanssani oven viereiseen nurkkaan. Se oli minulle tärkeää. Toimitus tuli nopeasti ja oli hyvin pakattu. Pakkauksen purkamisen jälkeen kaunis ilme iski minuun. Roskakorisuojus on helppo kiinnittää ja anturi reagoi hyvin. Voit myös sammuttaa sen vaihtokytkimellä ja avata ja sulkea sen käsin. (Jos haluat tämän, mutta sinun ei tarvitse ostaa anturisäiliötä siihen.) Olen käyttänyt roskakoria useita viikkoja/kuukausia ja kaikki on edelleen hienoa. Selkeä ostosuositus

Verified tarkastelu

Hatten vorher schon einen ähnlichen Mülleimer in runder Form. Funktioniert tadellos. Ein Punkt Abzug für den Preis und das Batteriefach. Preis ist wie bei allen anderen recht hoch. Bei unserem alten Mülleimer hat mir schon nicht gefallen, dass das Batteriefach nicht wasserdicht ist. Wenn man Hausmüll etwas länger drin lässt und dieser anfängt zu schwitzen, bildet sich am Deckel recht viel Schwitzwasser. Dadurch ist bei unserem alten das Batteriefach innen total oxidiert und hat deshalb jetzt den Geist aufgeben. Bei diesem ist es leider nicht anders. Eine Gummidichtung würde da schon helfen.

Minulla oli aiemmin samanlainen roskakori pyöreässä muodossa. Toimii täydellisesti. Yhden pisteen vähennys hinnasta ja akkutilasta. Hinta on melko korkea, kuten kaikki muutkin. En pitänyt vanhasta roskakoristamme siitä, että akkulokero ei ollut vesitiivis. Jos jätät kotitalousjätteen sisään hieman pidemmäksi aikaa ja ne alkavat hikoilla, kannelle muodostuu paljon kondenssivettä. Tämän seurauksena vanhan paristolokeromme on sisältä täysin hapettunut ja on siksi nyt luopunut haamusta. Valitettavasti tämä ei ole erilainen. Kumitiiviste auttaisi.

Verified tarkastelu

Die Müllsäcke gehen schwer herrausziehen aber sonst past alles

Roskapussit on vaikea vetää ulos, mutta kaikki muu on kunnossa

Verified tarkastelu

Sehr gut hab sogar noch eine gekauft

Erittäin hyvä jopa ostin toisen

Verified tarkastelu

I like this box. It is fun to use it but the sensors is too sensitive when you pass it 30-40 cm it is opening and you can’t put under the desk because it will permanently open and close.

Pidän tästä laatikosta. Sitä on hauska käyttää, mutta anturit ovat liian herkkiä, kun ohittaa sen 30-40 cm sen avautuessa, eikä sitä voi laittaa pöydän alle, koska se avautuu ja sulkeutuu pysyvästi.

Verified tarkastelu

2 Informationen für Interessenten: Der Deckel ist nur mit Kraft auf den Eimer zu bringen, ich als Frau habe es nicht geschafft. Der Sensor funktioniert nicht 2 x direkt nacheinander... also unpraktisch - Mülleimer geht zurück!

2 infoa kiinnostuneille: Kannen saa laittaa ämpäriin vain väkisin, naisena en pystynyt siihen. Anturi ei toimi 2x peräkkäin... niin epäkäytännöllistä - roskakori menee takaisin!

Verified tarkastelu

erfüllt gut seinen Zweck und das für einen angemessener Preis. Die Verarbeitung ist sehr gut und ansprechend gemacht. Funktioniert wie beschrieben. So muss es ja auch sein. Ich würde es auch wieder kaufen toll

palvelee tarkoitustaan hyvin ja kohtuulliseen hintaan. Käsittely on erittäin hyvää ja houkuttelevaa. Toimii kuvatulla tavalla. Näin sen pitää olla. Ostaisin sen uudestaan loistavasti

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja