Soft Wonder-Edition -tyynyliinat 2 kpl/pakkaus 40 x 80 cm mikrokuitu Vaaleanharmaa
Soft Wonder-Edition -tyynyliinat 2 kpl/pakkaus 40 x 80 cm mikrokuitu Vaaleanharmaa
Soft Wonder-Edition -tyynyliinat 2 kpl/pakkaus 40 x 80 cm mikrokuitu Vaaleanharmaa
Soft Wonder-Edition -tyynyliinat 2 kpl/pakkaus 40 x 80 cm mikrokuitu Vaaleanharmaa
Soft Wonder-Edition -tyynyliinat 2 kpl/pakkaus 40 x 80 cm mikrokuitu Vaaleanharmaa
Soft Wonder-Edition -tyynyliinat 2 kpl/pakkaus 40 x 80 cm mikrokuitu Vaaleanharmaa
Soft Wonder-Edition -tyynyliinat 2 kpl/pakkaus 40 x 80 cm mikrokuitu Vaaleanharmaa

Soft Wonder-Edition -tyynyliinat

40 cm tyynyliina 0
21,99 € sis. alv
väri:

Soft Wonder-Edition -tyynyliinat

21,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
30 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Tunne ero: pehmeät tyynyliinat mahdollistavat erityisen palauttavan unen

Maailman hienoin lanka: supermikrokuitu on kymmenen kertaa hienompaa kuin silkki ja jopa pehmeämpää ja hengittävämpää kuin egyptiläinen puuvilla

Helppohoitoinen: pestään 40 asteessa ilman huuhteluainetta tai allergikoille hygieeniseksi 90 asteessa

Tuotteen yksityiskohdat

Tarjoamme ylellisen päivityksen sänkyysi: Soft Wonder-Edition -tyynyliinat!

Vietät kolmanneksen elämästäsi sängyssä. Tee se siis mukavasti! Olemme kehittäneet pehmeimmät ja miellyttävimmät tyynyliinat, jotka sinä tai sänkysi olette koskaan tavanneet: Soft Wonder-Edition -tyynyliinat. Kangasasiantuntijamme ovat valinneet maailman hienoimman langan saavuttaakseen erityisen miellyttävän tunteen: supermikrokuitu on kymmenen kertaa hienompaa kuin silkki. Siitä voi valmistaa kankaan, jonka erityiset ominaisuudet yllättävät jopa tekstiilialan ammattilaiset: Erityisen tiheän langantiheyden ansiosta kangas on vieläkin pehmeämpää ja hengittävämpää kuin luksusluokan egyptiläinen puuvilla. Lisäksi tyynyliinat ovat erittäin helppohoitoiset (pesu 40 °C:ssa ilman huuhteluainetta, kuivuu nopeasti) ja lähestulkoon rypyttömät. Saumojen ja vetoketjun huolellinen työstö pitävät huolen tyynyliinojen pitkäikäisyydestä. sleepwise Soft Wonder-Edition -tyynyliinat ovat luonnollisesti haitta-aineettomia, ja ne sopivat ihanteellisesti allergikoille ja herkille ihmisille.

Vakuutu supermikrokuidusta valmistetuista, ekologisesti sertifioiduista ja erittäin helppohoitoisista sleepwise Soft Wonder-Edition -tyynyliinoista.

Näytä lisää

Ominaisuudet

 • 2 kpl/pakkaus
 • Valmistettu 100 % mikrokuitufleecestä
 • OEKO-TEX® Standard 100 -sertifioitu
 • Langantiheys: 1500 TC
 • Sulkumekanismi: vetoketju
 • Ei sisällä haitta-aineita, soveltuu allergikoille
 • Suositeltu pestäväksi 40 °C:ssa ilman huuhteluainetta
 • Voidaan pestä hygieeniseksi 90 °C:ssa
 • Kuivata narulla tai matalassa lämpötilassa pyykinkuivauskoneessa
Soft Wonder-Edition -tyynyliinat 2 kpl/pakkaus 40 x 80 cm mikrokuitu

Mitat & tekniset tiedot

 • Tyynyliinan mitat: n. 40 x 80 cm (LxS)

Toimituskokonaisuus

 • 2 x tyynyliina
 • Monikielinen hoito-ohje

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(18 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Ze zien er erg goed uit en slapen heerlijk

Ne näyttävät erittäin hyviltä ja nukkuvat ihanasti

Verified tarkastelu

Ich persönlich würde dieses Produkt nicht noch einmal kaufen.

Itse en ostaisi tätä tuotetta uudestaan.

Verified tarkastelu

Ich habe schon einige Sets der zugehörigen Betwäschen und liebe sie, ich verwende keine andere Bettwäsche mehr. Da ich aber spezielle 40x80cm Kissen verwende, musste ich die 80x80cm großen Bezüge immer unterm Kissen umschlagen. Das hat mich etwas geärgert. Habe mich total gefreut, als ich die 40x80cm Bezüge entdeckt habe. Jetzt stimmt zuimndest mal der Klasse wäre es, wenn die Bezüge jetzt noch im passenden Stoffdesign zu den Bettwäschesets gäbe, oder noch besser, wenn man die Bettwäschesets gleich wahlweise mit 80x80 oder 40x80 Kissenbezügen ordern könnte.

Minulla on jo muutama sarja mukana tulevia vuodevaatteita ja rakastan niitä, en käytä enää muita vuodevaatteita. Mutta koska käytän erityisiä 40x80cm tyynyjä, jouduin aina kääntämään 80x80cm päälliset tyynyn alle. Se vähän ärsytti minua. Olin todella iloinen, kun löysin 40x80cm kannet. Olisi hienoa, jos lakanat olisivat saatavilla oikealla kangasmallilla liinavaatesarjoihin, tai vielä parempi, jos voisit tilata vuodevaatteet joko 80x80 tai 40x80 tyynyliinoilla.

Verified tarkastelu

Schöne Farbe, Material ebenfalls wie erwartet, gut.

Hyvä väri, materiaali myös odotusten mukainen, hyvä.

Verified tarkastelu

Die Kissenbezüge habe ich schon zum 2. Mal bestellt. Material ist prima, besonders gefällt mir, daß da Reißverschlüsse dran sind.

Olen tilannut tyynyliinat jo toisen kerran. Materiaali on loistavaa, pidän erityisesti siitä, että siinä on vetoketjut.

Verified tarkastelu

Moderne Pflegeleichte Bettwäsche. Für den Sommer genau das richtige.

Modernit helppohoitoiset vuodevaatteet. Juuri sopiva kesäksi.

Verified tarkastelu

Wir haben bereits das große Bettwäsche Set und haben uns nun noch die kleinen Kissenhüllen dazu gekauft und sind begeistrt. Der Stoff ist total angenehm und weich auf der Haut. Im Sommer schwitzt man nicht so sehr, aber im Winter trotzdem schön kuschelig. Absolute Kaufempfehlung.

Meillä on jo isot liinavaatteet, ja nyt olemme ostaneet pienet tyynyliinat ja olemme innoissamme. Kangas on täysin miellyttävä ja pehmeä iholla. Kesällä ei hikoile niin paljoa, mutta talvella tuntuu silti mukavalta ja mukavalta. Ehdoton ostosuositus.

Verified tarkastelu

Leider nicht so weich, wie die andere SLEEPWISE Bettwäche und die großen Kopfkissenbezüge, die im Bettwäche-Set sind. Form und Funktion ok.

Valitettavasti ei niin pehmeä kuin muut SLEEPWISE-vuodevaatteet ja liinavaatesarjaan kuuluvat suuret tyynyliinat. Muoto ja toiminta ok.

Verified tarkastelu

Ich würde die Kopfbezüge jederzeit wieder bestellen

Tilaan päänsuojukset uudelleen milloin tahansa

Verified tarkastelu

Da ich schon die Bettwäsche im Einsatz habe, wollte ich die passenden kleinen Kissen haben. Auch hier der Stoff sehr schön. Den Reißverschluss an der schmale Seite einzunähen, ärgert bei jedem neuen beziehen. Die Kissen müssen regelrecht in den Bezug gestopft werden. Ich behalte die Kissen, würde diese aber kein zweites Mal bestellen.

Koska minulla on jo vuodevaatteet käytössä, halusin saada sopivat pienet tyynyt. Kangas on myös täällä erittäin mukavaa. Vetoketjun ompelu kapealla sivulla on ärsyttävää jokaisen uuden kanssa. Tyynyt on todellakin täytettävä peittoon. Pidän tyynyt, mutta en tilaa toista kertaa.

Verified tarkastelu

Passt super zur Bettwäsche die ich mit den Bezügen bestellt hab. Super weich, guter Reißverschluss und schöne Farbe...ABER wieso macht man bei den 40x80 Bezügen den Reißverschluss seitlich? Ein bauschiges Kissen ist so wirklich beschissen zu beziehen ohne fast den Bezug zumindest am Reißverschluss zu zerreißen. Also habt ihr alle dünne Brettchen als Kissen? Ich hab einige Bezüge die obwohl sie 40x80 sind, den Reißverschluss an der langen Seite haben und die sind ruckzuck bezogen, obwohl das Küssen bauschig ist. Der Verschluss stört trotzdem nicht. Ich denke mir bei sowas immer, dass der Designer bzw. Produktentwickler noch nie selber ein Bett oder zumindest diese Kissengröße bezogen hat, sonst würde er Mal drüber nachdenken. So ein Mist!

Sopii mainiosti vuodevaatteiden kanssa, jotka tilasin peiton kanssa. Superpehmeä, hyvä vetoketju ja kiva väri... MUTTA miksi suljet 40x80 päälliset vetoketjulla sivulla? Pörröinen tyyny on todella surkea peittää ilman, että se melkein repeäisi ainakin vetoketjun kohdalta. Joten teillä kaikilla on ohuet laudat tyynyinä? Minulla on joitain kansia, joissa, vaikka ne ovat 40x80, on vetoketju pitkällä sivulla ja ne peittyvät hetkessä, vaikka suuteleminen on pörröistä. Lukko ei kuitenkaan haittaa minua. Kun teen jotain tällaista, ajattelen aina itsekseni, että suunnittelija tai tuotekehittäjä ei ole koskaan tehnyt itse sänkyä tai ainakaan tehnyt tämän kokoista tyynyä, muuten hän ajattelisi sitä. Sellaista paskaa!

Verified tarkastelu

Quality and softness far exceed all expectations. Would be considering purchasing more in the product range. Keep up the good work

Laatu ja pehmeys ylittävät selvästi kaikki odotukset. Harkittaisin ostaa lisää tuotevalikoimasta. Jatka samaan malliin

Verified tarkastelu

Die schönste Bettwäsche die ich bis jetzt hatte!

Kauneimmat vuodevaatteet, mitä minulla on koskaan ollut!

Verified tarkastelu

Ich hatte bereits schon die entsprechende Bettwäsche und benötigte nur noch etwas für die "kleineren" Kopfkissen. Da ich mit der Qualität von "sleepwise" sehr zufrieden war und bin, vor allen Dingen mit den endlich mal problemlos funktionierenden Reißverschlüssen, war dies ein ein logischer Schritt! :-)

Minulla oli jo sopivat vuodevaatteet ja tarvitsin vain jotain "pienempiin" tyynyihin. Koska olin ja olen erittäin tyytyväinen "sleepwisen" laatuun, varsinkin vihdoin ilman ongelmia toimiviin vetoketjuihin, tämä oli looginen askel! :-)

Verified tarkastelu

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Sehr schöne, weiche Kissenbezüge für mein kleines Kissen ( im Set gibt es immer nur die Größe 80x80), habe schon mehrere bestellt....damit ich öfter wechseln kann...Original Sleepwise Qualität...nicht durchsichtig und nach mehrmaliger Wäsche schaut es aus wie neu....habe es auch schon verschenkt und habe nur positives gehört..,danke für die schnelle Lieferung...Lob an den Verkäufer⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Todella kivat, pehmeät tyynyliinat pikkutyynylleni (setissä vain koko 80x80), olen tilannut jo useita....joten voin vaihtaa useammin...Alkuperäinen Sleepwise laatu.. .ei läpinäkyvä ja usean pesun jälkeen näyttää uudelta....on jo luovuttanut ja pelkkää positiivista kuullut...kiitos nopeasta toimituksesta...kiitokset myyjälle⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Verified tarkastelu

Leider sind die Flecken auch nach dem waschen nicht raus, damit ist der Bezug nicht zu gebrauchen.

Valitettavasti tahrat eivät tulleet ulos edes pesun jälkeen, joten päällinen on hyödytön.

Verified tarkastelu

Die Kopfkissenbezüge sind wirklich schön kuschelig. Allerdings habe ich sie heute erst bekommen und noch nicht gewaschen. Ich ziehe 2 Sterne ab, weil die Farbe überhaupt nicht taupe ist. Es ist ein dunkleres Beige. Leider Nun habe ich schon Angst, wie denn der Bettbezug aussieht, der morgen kommen soll. Hoffentlich weicht die Farbe zumindest nicht ab. Es gab auch Lockangebote, wenn man 2 Artikel kauft, dann gibt es 5,- Rabatt. Habe ich nicht bekommen. Man kann den Verkäufer auch nicht kontaktieren. Schade

Tyynyliinat ovat todella mukavia ja mukavia. Sain ne juuri tänään, enkä ole vielä pestänyt niitä. Vähennän 2 tähteä, koska väri ei ole lainkaan ruskea. Se on tummempi beige. Valitettavasti nyt pelkään jo, miltä se pussilakana näyttää, jonka pitäisi tulla huomenna. Toivottavasti väri ei ainakaan poikkea. Myös syöttitarjouksia oli, jos ostat 2 tuotetta, saat 5 alennuksen. En saanut. Et myöskään saa yhteyttä myyjään. Sääli

Verified tarkastelu

Auf der Suche nach einer neuen Bettwäsche, bin ich auf die Sleepwise Soft Wonder Bettwäsche gestoßen. Wir mögen weder Biberbettwäsche noch Satinbettwäsche, von daher passte diese perfekt. Ich muss sagen wir lieben sie. Das Material ist toll und fühlt sich so gut auf der Haut an beim schlafen. Auch die Verpackung war sehr liebevoll und schön anzusehen. Einen unangenehmen Geruch vor dem waschen bzw. beim auspacken, gab es auch nicht. Auch die schlichten Farben gefallen mir sehr gut. Selbst meine Kinder lieben sie. Wir kaufen auf jeden Fall keine andere Bettwäsche mehr.

Kun etsin uusia liinavaatteita, törmäsin Sleepwise Soft Wonder -vuodeliinavaatteisiin. Emme pidä majavan vuodevaatteista tai satiinisista vuodevaatteista, joten nämä sopivat täydellisesti. Minun on sanottava, että rakastamme häntä. Materiaali on upeaa ja tuntuu niin hyvältä iholla nukkuessa. Pakkaus oli myös erittäin söpö ja mukava katsella. Ei myöskään ollut epämiellyttävää hajua ennen pesua tai purkamista. Pidän myös todella yksinkertaisista väreistä. Jopa lapseni rakastavat niitä. Emme varmasti osta enää muita vuodevaatteita.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja