Reserva 12 Uno viinijääkaappi 31 litraa 11-18°C SingleZone
Reserva 12 Uno viinijääkaappi 31 litraa 11-18°C SingleZone
Reserva 12 Uno viinijääkaappi 31 litraa 11-18°C SingleZone
Reserva 12 Uno viinijääkaappi 31 litraa 11-18°C SingleZone
Reserva 12 Uno viinijääkaappi 31 litraa 11-18°C SingleZone
Reserva 12 Uno viinijääkaappi 31 litraa 11-18°C SingleZone
Reserva 12 Uno viinijääkaappi 31 litraa 11-18°C SingleZone
Reserva 12 Uno viinijääkaappi 31 litraa 11-18°C SingleZone

Reserva 12 Uno

viinikaappi Musta
263,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Katseenvangitsija huoneistossa: tyylikäs counter top viinijääkaappi panoraamaikkunalla

Pieni miellyttävä jäähdytin: 31 litran tilavuus jopa 12 viinipullolle yhdellä jäähdytysalueella

Helppo: mutkaton käyttö kosketuspaneelin kautta, digitaalinen LC-näyttö oven ulkopuolella

Tuotteen yksityiskohdat

Tyylikkään Klarstein Reserva 12 Uno -viinijääkaapin viinit maistuvat erityisen hyviltä, ​​koska ne on jäähdytetty aina oikeaan lämpötilaan nautiskelua varten

Hienoa punaviiniä, kuohuviiniä tai raikasta roséta: tyylikkääseen Reserva 12 Uno -viininsäilytyskaappiin mahtuu jopa 12 pulloa 31 litran single-jäähdytysalueeseen. Pullot on sijoitettu selkeästi neljälle tasolle ulosvedettävillä puuhyllyillä. Kosketusohjauspaneelin ja oven ulkopuolella olevan LC-näytön avulla lämpötila voidaan säätää erikseen ja kätevästi 11-18 °C. Kytkettävä kirkkaan valkoinen LED-lamppu antaa näkymän sisälle ja laittaa viininjäähdyttimen sisällön parrasvaloihin.

Kaksinkertainen ovi ei vain näytä hyvältä, vaan tarjoaa myös nopean yleiskuvan Klarstein Reserva 12 Uno -juomajäähdyttimen sisällöstä. Sisustus on tyylikkään musta, mikä tukee jaloa vaikutusta. Lasin, ruostumattoman teräksen ja valon yhdistelmä tekee viinikaapista koristeellisen asusteen jokaisessa huoneessa. Kompaktin koonsa ansiosta Reserva 12 Uno -miniviinisäilytyskaappi on täydellinen myös pieniin tiloihin. Vain 26 dB:n tuskin kuuluvan toimintaäänen ansiosta se voidaan asettaa ongelmitta myös makuuhuoneeseen tai vierashuoneeseen.

Käytännöllinen, tyylikäs ja katseenvangitsija kaikkialla: Klarstein Reserva 12 Uno -viinijääkaappi.

Näytä lisää

Ominaisuudet

 • Energiatehokkuusluokka: G
 • Nettotilavuus: 31 litraa
 • Enintään 12 pullon säilytys (tavalliset korkeintaan 310 mm korkeat pullot)
 • Lämpötila: 11-18 °C (sisätilan lämpö ei voi olla korkeampi kuin asennuspaikan ympäristön lämpötila)
 • Ympäristön lämpötila 16-32 °C
 • Energiankulutus: 128,85 kWh/vuosi
 • Jäähdytysneste: R600a
 • Toimintaääni: 26 dB
 • 4 säilytystasoa
 • 3 irrotettavaa puutasoa
 • Helppo puhdistaa
 • Oven kätisyys: oikea (ei vaihdettavissa)
 • Jäähdytys: termoelektrinen
 • Asennus: vapaasti seisova tai tason päälle
 • Virta: 220 - 240 V~ | 50 Hz
Reserva 12 Uno viinijääkaappi 31 litraa 11-18°C SingleZone

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 35 x 48 x 48 cm (LxKxS)
 • sisämitat: n. 26 x 36 x 31 cm (LxKxS)
 • johdon pituus: n. 200 cm 
 • paino: n. 13 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x viininjääkaappi
 • 3 x puuhylly
 • monikielinen käyttöopas

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(12 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Wirklich ein tolles Produkt

Todella hieno tuote

Verified tarkastelu

Der Preis stimmt, Er ist sehr leise und sieht modern aus.

Hinta on oikea, se on erittäin hiljainen ja näyttää modernilta.

Verified tarkastelu

Wir sind sehr zufrieden

Olemme erittäin tyytyväisiä

Verified tarkastelu

Leider sind die Größen der Weinflaschen nicht genormt. Somit ist die Tiefe des Weinkühlers nicht für alle Flaschen geeignet. " Leider Leider" !!!!

Valitettavasti viinipullojen kokoa ei ole standardoitu. Viininjäähdyttimen syvyys ei siis sovi kaikille pullolle. "Valitettavasti valitettavasti"!!!!

Verified tarkastelu

Wir trinken gerne (und in Zeiten von Corona vll zu oft....) ein Gläschen Rotwein. Da wir in einer Dachgeschoss-Wohnung wohnen haben wir im Sommer immer das Problem, dass teilweise Temperaturen von weit über 20 Grad vorherrschen. Das hat uns leider in den vergangenen Jahren den ein oder anderen guten Rotwein gekostet. Auf Empfehlung eines Freundes haben wir uns diesen Weinkühlschrank zugelegt und ich muss sagen - wir sind absolut begeistert. Der Schrank macht einen soliden Eindruck - auch wenn man merkt, dass es sich hierbei um ein Modell in der Einsteigerklasse handelt. Er wirkt bei weitem nicht billig, aber eben auch nicht High-End. Ich würde die Geräuschkulisse als leise bewerten. Er steht bei uns in der Küche und wir hatten nie den Eindruck, dass er stört. Die Temperaturregulierung läuft einwandfrei; die Weine sind immer ideal temperiert. Auch wenn man mal einen 6er Karton Flaschen neu hineinpackt hat man nicht das Gefühl, dass der Kühlschrank an seine Grenzen kommt. Damit schmeckt Rotwein im Sommer erfrischend, da er nicht 30 Grad wie die Umgebung hat :) Von der längeren Haltbarkeit des Weins ganz zu schweigen. Ich würde den Kühlschrank wieder kaufen und kann ihn einwandfrei empfehlen.

Haluamme juoda (ja korona-aikoina ehkä liian usein...) lasin punaviiniä. Koska asumme ullakkohuoneistossa, meillä on kesällä aina se ongelma, että lämpötiloja on joskus reilusti yli 20 astetta. Valitettavasti tämä on maksanut meille yhtä tai toista hyvää punaviiniä viime vuosina. Ostimme tämän viinikaapin ystävän suosituksesta ja minun on sanottava - rakastamme sitä ehdottomasti. Kaappi tekee vankan vaikutelman - vaikka huomaatkin, että tämä on lähtötason malli. Se ei näytä ylivoimaisesti halvalta, mutta se ei myöskään näytä huippuluokan. Arvostaisin taustamelun hiljaiseksi. Hän on keittiössämme, eikä meillä ole koskaan ollut vaikutelmaa, että hän häiritsisi. Lämpötilan säätö toimii moitteettomasti; viinit ovat aina ihanteellisessa lämpötilassa. Vaikka pakkaatkin 6-pakkauksen pulloja uudestaan, ei ole tunnetta, että jääkaappi on saavuttamassa rajojaan. Tämä tekee punaviinistä maistuvan raikkaalta kesällä, kun ei ole 30 astetta kuin lähiseudulla :) Puhumattakaan viinin pidemmästä säilyvyydestä. Ostaisin jääkaapin uudestaan ja voin suositella sitä epäröimättä.

Verified tarkastelu

Super Weinkühlschrank! Bis er auf Betriebstemperatur ist, ist er ein wenig lauter als ein Kühlschrank & dann hört man kaum mehr was

Hieno viinijääkaappi! Ennen kuin se on käyttölämpötilassa, se on hieman kovempaa kuin jääkaappi ja sitten et kuule juuri mitään

Verified tarkastelu

Ich habe mir diesen Kühlschrank gekauft um Übergangsweise meine Weine zu kühlen. Das Design ist wirklich sehr gut und auch die Bedienung einfach gehalten. Nur leider ist der Geräuchpegel viel zu hoch. Die verbauten Lüfter sind viel zu laut und macht es unmöglich diesen Kühlschrank im Wohnzimmer stehen zu lassen. Daher habe ich diese Lüfter austauschen lassen in einem Fachgeschäft und nochmal 50€ investiert. Info an den Hersteller, verwendet bitte andere Lüfter die geräuscharmer sind.

Ostin tämän jääkaapin jäähdyttämään viiniäni väliaikaisesti. Muotoilu on todella hyvä ja helppokäyttöinen. Valitettavasti melutaso on aivan liian korkea. Sisäänrakennetut tuulettimet ovat aivan liian äänekkäitä ja tekevät jääkaapin jättämisen olohuoneeseen mahdottomaksi. Vaihdoin siis nämä tuulettimet erikoisliikkeessä ja sijoitin vielä 50€. Tietoja valmistajalle, käytä muita hiljaisempia tuulettimia.

Verified tarkastelu

Es gehen keine bauchigen Flaschen rein und lange schlanke auch nicht nur bis 320 mm höhe und einen Durchmesser von 75 mm. In der Beschreibung stand es gehen 12 Flaschen rein.

Mukaan ei mene sipulimaisia pulloja, eivätkä pitkiä, ohuita, korkeintaan 320 mm korkeita ja 75 mm halkaisijaisia. Kuvauksen mukaan 12 pulloa menee sisään.

Verified tarkastelu

Super Preis-Leistung

Hyvää vastinetta rahalle

Verified tarkastelu

Leider nicht für einen Einbau geeignet. 11 Grad ist für einen Weißwein zu warm

Valitettavasti ei sovellu asennukseen. 11 astetta on liian lämmintä valkoviinille

Verified tarkastelu

Sieht elegant aus und meine Weiss- und Roseweine sind mit 11 Grad gut temperiert. Anfangs hatten wir ein Problem mit der Montage des Griffs da die Verschraubung hinter der Gummierung versteckt liegt.

Näyttää tyylikkäältä ja valko- ja ruusuviinini ovat hyvin temperoituja 11 asteessa. Aluksi meillä oli ongelmia kahvan asennuksessa, koska ruuviliitos on piilossa kumipinnoitteen takana.

Verified tarkastelu

Lieferung pünktlich. Klarstein Weinkühlschrank sieht toll aus, ist leider doch sehr klein. Aufbau, Bedienung einfach. Eingestellte Temperaturen sind stabil. Ich verwende im Moment für meinen Wabenhonig, wenn das ausverkauft ist, kommt Wein rein. Für die Größe ist der Preis etwas zu hoch. Vielen Dank, sonst tolle Qualität.

Toimitus ajallaan. Klarstein-viinijääkaappi näyttää hyvältä, mutta valitettavasti se on hyvin pieni. Rakentaminen, helppokäyttöisyys. Asetetut lämpötilat ovat vakaat. Käytän kampahunajani tällä hetkellä kampahunajaa, kun se on loppuunmyyty viini tulee sisään. Hinta on hieman korkea kokoon nähden. Kiitos, muuten hyvä laatu.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja