Sunnyvale lepotuoli, jalkatuki, alumiini, 4-kaltevuutta Harmaa
Sunnyvale lepotuoli, jalkatuki, alumiini, 4-kaltevuutta Harmaa
Sunnyvale lepotuoli, jalkatuki, alumiini, 4-kaltevuutta Harmaa
Sunnyvale lepotuoli, jalkatuki, alumiini, 4-kaltevuutta Harmaa
Sunnyvale lepotuoli, jalkatuki, alumiini, 4-kaltevuutta Harmaa
Sunnyvale lepotuoli, jalkatuki, alumiini, 4-kaltevuutta Harmaa
Sunnyvale lepotuoli, jalkatuki, alumiini, 4-kaltevuutta Harmaa
Sunnyvale lepotuoli, jalkatuki, alumiini, 4-kaltevuutta Harmaa

Sunnyvale lepotuoli

174 x 51 cm 168 cm Alumiini
196,99 € sis. alv
väri:
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Paljon tilaa rentoutumiseen: moderni puutarha-lepotuoli, jossa on 174 x 51 cm:n makuutila 

Ei kokoamista: käytännöllisen taittotoiminnon ansiosta tuoli on heti käyttövalmis

Loikoilu tai istuminen: yksilöllinen rentoutuminen 4 selkänojan asennon ja taitettavan jalkatuen ansiosta 

Tuotteen yksityiskohdat

Kesäaika on auringonpaistetta: Blumfeldt Sunnyvale -lepotuolissa voit nauttia rentouttavista auringonsäteistä pihalla, terassilla tai parvekkeella, istuen tai makoillen.

Blumfeldt Sunnyvale -puutarhatuoli on oma D-vitamiinin tankkausasemasi. Voit säätää Sunnyvalen selkänojaa neliportaisesti - istumisesta vaakatasoon - henkilökohtaisen makusi mukaan. Sunnyvale-lepotuoli voidaan muuttaa kodikkaaksi auringonottotuoliksi hetkessä taitettavan jalkatuen ansiosta. Aseta vain jalkasi ylös ja rentoudu. Tukevan polyesteriverkkokankaan ansiosta voit levätä 174 cm pitkällä, ergonomisesti muotoillulla istuma- ja makuupinnalla kuin pilvissä. Verkkokangas on säänkestävä, kuivuu nopeasti ja voidaan helposti puhdistaa kostealla liinalla. Sen vuoksi lepotuoli on aina valmis aurinkoa varten. Runko on valmistettu tukevista alumiiniputkista, joten koko tuoli painaa vain 6 kg. Tuolin siirtäminen on helppoa. Taittotoiminnon ansiosta aurinkotuoli voidaan taittaa hallittaviin mittoihin helposti varastointia tai järvelle kuljettamista varten.

Lähde aurinkoon D-vitamiinin takia! Rentoudu kesän läpi Blumfeldt Sunnyvale -lepotuolissa.

Näytä lisää

Ominaisuudet

 • kevyt alumiinirunko 
 • taitettava jalkaosa
 • kokoontaitettava tilaa säästävä säilöä
 • miellyttävän pehmeä istuin ja selkänoja 
 • kevyen painonsa ansiosta helppo siirtää 
 • nopeasti kuivuva PVC-polyesterikangas
 • päällysmateriaali: 70 % PVC / 30 % polyesteriä
 • maks. kantavuus: 120 kg
 • väri runko: hopea 
 • kankaan väri: harmaa
Sunnyvale lepotuoli, jalkatuki, alumiini, 4-kaltevuutta

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat (jalkatuki avattuna ja selkänoja taitettuna ylös): noin 147 x 89 x 65 cm (LxKxS) 
 • mitat (jalkatuki ja selkänojan taitettuina alas): noin 168 x 55 x 65 cm (LxKxS) 
 • mitat (ilman jalkatukea): noin 104 x 55 x 65 cm (LxKxS) 
 • mitat (kokoontaitettuna): noin 85 x 23 x 65 cm (LxKxS) 
 • istuin: noin 50 x 55 cm (LxP) 
 • selkänoja: noin 75 x 51 cm (LxK) 
 • makuuala: noin 174 x 51 cm (LxP) 
 • paino: noin 6 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x aurinkotuoli
 • käyttöopas usealla kielellä

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(14 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Stützfunktion super, prima Liege , leicht wenn der Rost nicht wäre an den Schanieren

Tietovälinettä ei voitu ladata. Super tukitoiminto, upea lepotuoli, kevyt, jos ruostetta ei olisi saranoissa

Verified tarkastelu

Entspricht voll meinen Erwartungen.

Vastaa täysin odotuksiani.

Verified tarkastelu

Sehr bequeme Sonnenliege, angenehm zu liegen aber auch leicht und schnell zusammen zu klappen zum Aufbewahren. Gewohnt schnelle Lieferung. Für diesen Preis voll empfehlenswert.

Erittäin mukava aurinkotuoli, jolla on miellyttävä makaa, mutta myös helppo ja nopea taittaa kasaan säilytystä varten. Tavallinen nopea toimitus. Tähän hintaan täysin suositeltavaa.

Verified tarkastelu

paßt

sopii

Verified tarkastelu

Sehr kurze Lieferzeit, vormontiert, mit sehr wenigen einfachen Handgriffen sofort einsatzbereit, pflegeleichte robuste Verarbeitung bei geringem Gewicht. Gutes Verhältnis zu Preis und Leistung.

Erittäin lyhyt toimitusaika, valmiiksi koottu, käyttövalmis vain muutamalla yksinkertaisella vaiheella, helppohoitoinen, kestävä käsittely ja pieni paino. Hyvä suhde hintaan ja suorituskykyyn.

Verified tarkastelu

Nachdem der letzte Sturm/Orkan meine alte Sonnenliege (nicht klappbar) über die Terrasse schob und dabei kaputt ging, habe ich mich für diese zusammenklappbare Liege entschieden. Sie wurde schnell und gut verpackt geliefert. Sie kommt in einem Stück...und der Aufbau geht gut. Es gibt eine Steckverbindung( um sie klappbar zu machen)...die für mich etwas schwierig zu öffnen geht. Aber sicher sind das nur anfangs ungewohnte Handgriffe. Sie sieht elegant aus und es liegt sich sehr gut...keine Streben im Rücken...wie bei meiner alten Liege, die im Rücken gedrückt haben. Das kleine mitgelieferte Kopfteil kann in verschiedenen Höhen angebracht werden. Sie ist enorm leicht und dadurch gut Tragbar, wenn sie mal an einem anderen Standort stehen soll.

Kun viimeinen myrsky/hurrikaani työnsi vanhan aurinkotuolini (ei kokoontaitettavaa) terassin päälle ja rikkoi sen, päätin tämän kokoontaitettavan lepotuolin. Se toimitettiin nopeasti ja hyvin pakattuna. Se tulee yhtenä kappaleena... ja kokoaminen sujuu hyvin. Siinä on liitin (jotta se on taitettava) ... joka on minulle hieman hankala avata. Mutta nämä ovat varmasti aluksi tuntemattomia liikkeitä. Se näyttää tyylikkäältä ja on erittäin mukava...ei selkänojaa...kuin vanha lepotuolini, joka puristi selkääni. Mukana oleva pieni sängynpääty voidaan kiinnittää eri korkeuksille. Se on erittäin kevyt ja siksi helppo kuljettaa mukana, jos se on eri paikassa.

Verified tarkastelu

Schöne Liege zu den meisten Teilen aus beschichteten Aluminium und Kunststoff. Leider rosten die Unterlegscheiben an den Schrauben.

Kaunis lepotuoli päällystetystä alumiinista ja suurimmaksi osaksi muovista. Valitettavasti ruuvien aluslevyt ruostuivat.

Verified tarkastelu

Sehr bequem. Wie haltbar kann ich noch nicht sagen.

Erittäin kätevä. En osaa vielä sanoa kuinka kestävä se on.

Verified tarkastelu

Schnelle Lieferung, gut verpackt und sofort aufzustellen. Stuhl ist bequem uns sehr gut verarbeitet. Würde ihn sofort wieder kaufen. Klare Empfehlung

Nopea toimitus, hyvin pakattu ja valmis käyttöön. Tuoli on mukava ja erittäin hyvin tehty. Ostaisin sen uudelleen hetkessä. Selkeä suositus

Verified tarkastelu

es ist sehr bequem, für tolle Relax auf dem Balkon. Ich bin sehr zufrieden. Es ist nur ein bisschen zu kurz (ich 1,74). Ich liebe diese neue Sonnenliege und warte auf sonnige Tage.

se on erittäin mukava rentoutua parvekkeella. Olen erittäin tyytyväinen. Se on vain vähän lyhyt (olen 1,74). Rakastan tätä uutta aurinkotuolia ja odotan aurinkoisia päiviä.

Verified tarkastelu

Das Aufstellen ist etwas mühsam. Liegefläche ist zu kurz.

Asennus on hieman vaikeaa. Sängyn pinta on liian lyhyt.

Verified tarkastelu

Die Liege ist etwas kurz , ich bin nur 1,75m und die Beine liegen nicht komplett auf

Lepotuoli on vähän lyhyt, olen vain 1,75 m ja jalkani eivät makaa kokonaan sen päällä

Verified tarkastelu

sehr schöne und bequeme Sonnenliege, leicht, lässt sich schnell und problemlos zusammenbauen, zum Sitzen weniger geeignet, die Lehnenbezüge sind sehr anfällig auf Beschädigungen, das gröte Problem sind die Verbindungsteile, also meistens Niete, diese rosten nach kurzer Zeit durch und platzen mitunter schnell weg, da wäre bei dem Preis Edelstahlverbindungen angesagt, so dass man lägere Zeit Freude an der Liege hat,

erittäin mukava ja mukava aurinkotuoli, kevyt, kasattavissa nopeasti ja helposti, istumiseen vähemmän sopiva, selkänojan suojukset ovat erittäin herkkiä vaurioille, suurin ongelma on liitososat, eli enimmäkseen niitit, nämä ruostuvat läpi lyhyen ajan kuluttua ja joskus räjähtää nopeasti, tällä hinnalla ruostumattomasta teräksestä valmistetut liitokset julkistetaan, jotta voit nauttia lepotuolista pidempään,

Verified tarkastelu

Positiv: Die liege wurde fertig montiert geliefert und war innerhalb 30s aufgebaut.Die Liege macht einen guten Eindruck, gutes Preis-Leistungsverhältnis negativ: Die Liege ist sehr niedrig; die Liegefläche ist ca. 25 cm vom Boden. Das habe ich anderserwartet. Zur Qualität kann ich jetzt noch nicht viel sagen. Sie erfüllt den Zweck und den Rest zeigt die Zeit.

Positiivinen: lepotuoli toimitettiin täysin koottuna ja pystytettiin 30 s. Lepotuoli tekee hyvän vaikutelman, hyvä hinta-laatusuhde negatiivinen: lepotuoli on erittäin matala; makuualusta on noin 25 cm lattiasta. Odotin toisin. Laadusta en osaa vielä paljoa sanoa. Se tekee työnsä ja aika näyttää loput.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja