14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kaksoiskeittolevy


Kaksoiskeittolevy

Keittolevy on välttämättömyys keittiössä. Siinä ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla kyse neljällä keittolevyllä varustetusta keittolevystä. Sinkkukeittiöön tai silloin, kun on vain vähän tilaa käytettävissä, voit ostaa myös kaksoiskeittolevyn. Tärkeää on lisäksi erityinen toteutus: pitäisikö kaksoiskeittolevyn soveltua integrointiin tai liikkuvaan käyttöön? Lisäksi tarjolla on myös kaksoiskeittolevyjä induktiolla. Tarjoamme erilaisia malleja, jotka sopivat täydellisesti vaatimuksiisi.

Kaksoiskeittolevy keraamisella pinnalla

Nykyään yleisissä, moderneissa keittolevyissa on keraaminen pinta. Sillä tarkoitetaan pintaa, joka on valmistettu lasikeramiikasta. Kaksoiskeittolevyn toimintaperiaate voi olla joko sähköinen tai induktiolla toimiva. Keraamisella pinnalla on lukemattomia etuja: pinta on tasainen, joten kattilat eivät voi kaatua, ja niitä voi tarpeen tullen siirtää vaivattomasti. Lisäksi keramiikka on helppohoitoista. Klassinen, keraaminen keittolevy on varustettu sähkövastuksilla ja lämmityssauvoilla lasin alla. Keittoalueet kuumenevat, ja lämpö siirtyy pannuihin ja kattiloihin.

Kaksoiskeittolevy induktiolla

Induktiokeittolevyssa on käämejä keraamisen pinnan alla, ja ne synnyttävät magneettisia vaihtokenttiä. keittolevyn pinta ei kuumene, mutta pannujen sisältö kuumenee erittäin nopeasti. Kuumuutta voi säädellä erityisen hyvin. Lisäksi induktiokeittolevyn kohdalla pätee, että energiankulutus on alhaisempi kuin sähkökäyttöisen, keraamisen keittolevyn.

Mihin voit käyttää kaksoiskeittolevyä?

Kaksoiskeittolevy soveltuu kaikkeen ruoanvalmistukseen. Keittäminen, paistaminen, höyrytys ja haudutus onnistuvat ongelmattomasti. Kahden alueen keittolevy vaatii vain vähän tilaa, kun se on upotettu työskentelytasoon. Erityisaseman saavat siirrettävät, kannettavat kaksoiskeittolevyt. Näistä malleista on muuten tarjolla paitsi keraaminen, sähkökäyttöinen ja induktioversio, myös kahden keraamisen levyn vaihtoehto. Tällaiset kaksoiskeittolevyt sopivat ihanteellisesti retkeilylomalle tai puutarhamajaan.

Induktioperiaatteen kaksoiskeittolevyissä tai sähkökäyttöisissä kaksoiskeittolevyissä käyttö tapahtuu joko kosketusnäytöllä tai pyöritettävillä säätimillä. Mukavat mallit on varustettu usein myös ajastimella ja liukukytkimellä näytössä. Muutamista malleista voit lisäksi kytkeä päälle molemmat keittoalueet yhdeksi kokonaiseksi keittoalueeksi.

Mikä kaksoiskeittolevy sopii optimaalisesti mielikuviisi?

Yleisesti ottaen riittää ostaa kaksoiskeittolevy, jos et laita jatkuvasti ruokaa useille henkilöille. Valitse induktiomalli, joka synnyttää lämpöä erityisen nopeasti. Mikäli nopeus, pikainen lämmön säätely ja alhainen energiantarve eivät ole niin tärkeitä sinulle, teet hyvän valinnan myös sähkökäyttöisen kaksoiskeittolevyn kohdalla. Liikkuvat mallit ovat sopivia aina silloin, kun etsit keraamisella pinnalla varustettua kaksoiskeittolevyä, jota haluat käyttää kaikkialla: esimerkiksi muuton yhteydessä, kun keittiötä ei ole vielä täysin varustettu, teltalla tai asuntoautolla lomaillessa tai pihalla, jos kokkaat mielelläsi ulkona kesäaikaan.

Usein kysytyt kysymykset

Miten korkea kaksoiskeittolevyn wattiteho on?

Kaksoiskeittolevyn pienemmän levyn wattiteho on 750 - 1600 wattia. Suuremman keittoalueen teho on 1200 - 2000 wattia.

Minkä keittolevyn avulla voi säästää energiaa?

Induktiolla toimiva kaksoiskeittolevy käyttää vähiten energiaa. Energian tarve on noin 20 prosenttia pienempi kuin säteilylämmitteisessä keittolevyssä ja 40 prosenttia alempi kuin valurautaisilla levyillä varustetussa keittolevyssä.

Miten kaksoiskeittolevyä tulee hoitaa ja puhdistaa?

Keraamisen keittolevyn varusteet on helppo pitää puhtaana. On kuitenkin tärkeää, että mikään ei kärähdä kiinni siihen. Jos jokin keitos kiehuu yli, pyyhi se saman tien. Hankaavia sieniä ja aggressiivisia puhdistusaineita pitäisi välttää, koska lasipinta naarmuuntuu helposti. Puhdistukseen riittää mieto pesuaine, pehmeä liina ja lämmin vesi.

Miten pinttynyt lika poistetaan?

Pohjaan palaneet ruoan jäämät voi poistaa lasikaapimella. Keittolevy voi olla sitä varten vielä hieman lämmin. Aseta lasikaavin mieluiten litteästi, jotta se ei aiheuta naarmuja. Erityisen pinttyneille lioille on olemassa hellävaraista ja tehokasta erikoispuhdistusainetta.
Ylös