AMP-CD608 DAB, HiFi-stereo-vahvistin, 4 x 100 W RMS, DAB+, Bluetooth, optinen sisääntulo, kaukosäädin Musta
AMP-CD608 DAB, HiFi-stereo-vahvistin, 4 x 100 W RMS, DAB+, Bluetooth, optinen sisääntulo, kaukosäädin Musta
AMP-CD608 DAB, HiFi-stereo-vahvistin, 4 x 100 W RMS, DAB+, Bluetooth, optinen sisääntulo, kaukosäädin Musta
AMP-CD608 DAB, HiFi-stereo-vahvistin, 4 x 100 W RMS, DAB+, Bluetooth, optinen sisääntulo, kaukosäädin Musta
AMP-CD608 DAB, HiFi-stereo-vahvistin, 4 x 100 W RMS, DAB+, Bluetooth, optinen sisääntulo, kaukosäädin Musta
AMP-CD608 DAB, HiFi-stereo-vahvistin, 4 x 100 W RMS, DAB+, Bluetooth, optinen sisääntulo, kaukosäädin Musta
AMP-CD608 DAB, HiFi-stereo-vahvistin, 4 x 100 W RMS, DAB+, Bluetooth, optinen sisääntulo, kaukosäädin Musta

AMP-CD608 DAB HiFi-stereovahvistin

Bluetooth 400 watt Digital
213,99 € sis. alv
väri:

AMP-CD608 DAB HiFi-stereovahvistin

213,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Kaikki 23.10. ja 30.11.2023 välisenä aikana tehdyt ostokset voi palauttaa 31.1.2024 mennessä.

60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus
CJ-264 - RCA-6,3 mm plugi
CJ-264 - RCA-6,3 mm plugi plugi - RCA-kaapeli 1,5 m 1,5 m 13,99 € sis. alv
TR OFC - kaiutinkaapeli
TR OFC - kaiutinkaapeli kaiutinkaapeli 0,5 kg 3000 cm 64,99 € sis. alv
RCA > 3,5mm jakki -kaapeli, pituus: 2 x 1,5m, 2 kpl
RCA > 3,5mm jakki -kaapeli, pituus: 2 x 1,5m, 2 kpl plugikaapeli 1,5 m 1,5 m 16,99 € sis. alv
TR-100 OFC - kaiutinkaapeli
TR-100 OFC - kaiutinkaapeli kaiutinkaapeli 0,5 kg 3000 cm 124,99 € sis. alv
Auna Cinch - RCA-liitäntäkaapeli
Auna Cinch - RCA-liitäntäkaapeli RCA-liitäntäkaapeli 4 1,5 m 19,99 € sis. alv
Näytä enemmän lisävarusteita Näytä vähemmän lisävarusteita

Huippuominaisuudet

digitaalinen: integroitu DAB+ -radio häiriöttömiin radionautintoihin

langaton & mukava: Bluetooth-toiminto audiostriimaukseen älypuhelimesta tai tabletista

voimakas: digitaalinen HiFi-stereo-vahvistin 4 x 100 watin RMS-ulostuloteholla

Tuotteen yksityiskohdat

Kompakti, tehokas ja monipuolinen: auna AMP-CD608 DAB -stereo-vahvistimella kodin äänilaitteistosi kokee äänioptimoinnin.

Sisääntulo- ja ulostuloystävällinen auna AMP-CD608 DAB -vahvistin säätelee kodin HiFi-ympäristöä paremmin kuin mikään muu. Optisen sisääntulon, Bluetooth-liitännän, CD- & DVD-sisääntulon sekä MP3- ja AUX-sisääntulon aniosta lukemattomat audiolähteet löytävät mutkattomasti tiensä vahvistimeen. Kuten vahvistimille on ominaista, äänenvoimakkuutta, bassoja, diskantteja ja balanssia voi säädellä omien toiveiden mukaan. Äänellisen osaamisensa auna AMP-CD608 DAB -monikanavavahvistin todistaa valmiin signaalin eteenpäin johtamisessa: käytettävissä on kaksi stereo-aluetta kulloinkin 100 watin RMS-teholla, mikä mahdollistaa voimakkaan ja erillisesti säädeltävän äänikokemuksen. Vaihtoehtoisesti voi käyttää yhtä lailla tarjolla olevaa recorder-ulostuloa tallennuksiin. Digivahvistimen kompakti ja hillitty muotoilu täydentyy komealla etupaneelilla, jossa on suuri LED-näyttö ja hopeanväriset säätimet. Ohjaukseen voi käyttää myös varsin mukavasti kaukosäädintä, joka on varustettu koko toimintovalikoimalla.

Universaalisti käytettävänä kotilaitteena auna AMP-CD608 DAB -vahvistin on ihanteellinen lisäys kaikille älykkäiden musiikkinautintojen ystäville.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
  • etupuolen liitännät: 1 x 3,5 mm MP3-sisääntulo
  • takapuolen liitännät: 1 x optinen sisääntulo (stereo), 1 x CD-sisääntulo (stereo-RCA), 1 x DVD-sisääntulo (stereo-RCA), 1 x AUX-sisääntulo (stereo-RCA), 4 x stereo-ulostulo (L/R), 1 x recorder-ulostulo (stereo)
  • master-äänenvoimakkuus: säädettävissä portaattomasti
  • äänenvoimakkuus säädettävissä per kaiutin
  • basso, diskantti ja balanssi säädettävissä
  • ulostuloteho: 4 x 100 W RMS (4 ohmilla)
  • impedanssi: 4 ohmia
  • käyttöjännite: 220–240 V~ | 50 Hz
AMP-CD608 DAB, HiFi-stereo-vahvistin, 4 x 100 W RMS, DAB+, Bluetooth, optinen sisääntulo, kaukosäädin

Mitat & tekniset tiedot

  • mitat: n. 43 x 12 x 22 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • paino: n. 4,5 kg

Toimituskokonaisuus

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(15 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

goede versterker met veel mogelijkheden voor het geld

hyvä vahvistin, jossa on paljon vaihtoehtoja rahalle

Verified tarkastelu

Sehr gute HIFI Qualität. Leider kein USB Anschluss für Sticks zum abspielen. Sollte eine Lösung mit einen Zusatz um dies zu Realisieren VORGESCHLAGEN werden. Die Eingänge Aux und CD sind OK. nur DVD kann ich nichts anschließen (PC), weil es nach einen Treiber für DVD Laufwerke sucht. Balanceregler links /rechts OK. Leider fehlt Balanceregler für A und B LS Anschlüsse. Fernbediehnung lässt nix zu um A und B zu schalten. Sonst sehr gute Verarbeitung. Bin zufrieden.

Erittäin hyvä HIFI-laatu. Valitettavasti ei USB-liitäntää tikkujen pelaamista varten. Pitäisikö tämän toteuttamiseksi EHDOTTAA ratkaisua lisäyksellä. Aux- ja CD-tulot ovat kunnossa. vain DVD En voi liittää mitään (PC), koska se etsii ohjainta DVD-asemille. Tasapainosäädin vasen/oikea OK. Valitettavasti A- ja B LS -liitännöille ei ole tasapainosäätöä. Kaukosäädin ei salli A:n ja B:n kytkemistä. Muuten erittäin hyvä ammattitaito. Olen tyytyväinen.

Verified tarkastelu

In unserer Region benötigen wir eine bessere Antenne. Jetzt funktioniert alles Einwandfrei.

Alueellamme tarvitsemme paremman antennin. Nyt kaikki toimii täydellisesti.

Verified tarkastelu

Ich hatte vorher einen Telefunken Tr550. Der hat nach 40 Jahren seinen Geist aufgegeben. Hab mir dann den Auna AMP-CD608 Verstärker gekauft. Der Bass, naja die alten Geräten waren stärker, Bluetooth geht nur wenn das Gerät neben dem Verstärker liegt und das Dab Radio.... Naja ich mußte die Antenne die dabei war durch einen Adapter und eine alte Wurfantenne austauschen. Damit funktioniert das Radio. Für den Preis kann man nicht viel verkehrt machen

Minulla oli aiemmin Telefunken Tr550. Se luopui haamusta 40 vuoden jälkeen. Sitten ostin Auna AMP-CD608 vahvistimen. Basso, no, vanhat laitteet olivat vahvempia, Bluetooth toimii vain jos laite on vahvistimen ja dab-radion vieressä... No jouduin vaihtamaan sovittimen mukana tulleen antennin ja vanhan lanka-antennin. Näin radio toimii. Hintaan nähden et voi mennä liian pieleen

Verified tarkastelu

Erst einmal, für einen Preis von ca. 180,-€ kann man nicht mehr erwarten. Trotzdem so einige kleine Mängel die man ohne großartige Mehrkosten hätte abstellen können. Betriebsstandanzeige zu groß und leuchtet viel zu grell, Balance ist über die Fernbedienung nicht regelbar und egal bei welcher Lautstärke man den Receiver ausschaltet, bei jedem Einschalten dröhnt das Gerät bei Stufe 30 los, das man es sofort runterregeln muss! Der DAB+ Empfang ist bei mir mittels beigefügter Antenne okay, der Klang gut und die Anschlussmöglichkeiten ebenfalls. Ein gutes Gerät für den Partykeller, Gartenlaube oder als Zweitgerät, für's Wohnzimmer sollte man doch lieber 150,-€ mehr ausgeben.

Ensinnäkin noin 180 euron hinnalla et voi odottaa enempää. Siitä huolimatta oli muutamia pieniä puutteita, jotka olisi voitu korjata ilman suuria lisäkustannuksia. Toimintatilan näyttö on liian suuri ja palaa aivan liian kirkkaasti, tasapainoa ei voi säätää kaukosäätimellä ja riippumatta siitä, millä äänenvoimakkuudella kytket vastaanottimen pois päältä, joka kerta kun kytket sen päälle, laite alkaa kukoistaa tasolla 30, joten se on hylättävä välittömästi! DAB+-vastaanotto on minulle ok mukana tulevalla antennilla, ääni on hyvä ja liitäntämahdollisuudet myös. Hyvä laite juhlahuoneeseen, huvimajaan tai kakkoslaitteeksi, olohuoneeseen kannattaa maksaa 150 euroa enemmän.

Verified tarkastelu

Benutze das Gerät in meiner Werkstatt. Es tut was es soll ich bin total zufrieden.

Käytä laitetta työpajassani. Se tekee mitä sen pitääkin tehdä, olen täysin tyytyväinen.

Verified tarkastelu

Die Lautstärkenreglung ist über Fernbedienung sehr ruppig. Die Bluetooth Verbindung ist gut. Alles im allen ,ok.

Äänenvoimakkuuden säätö on erittäin karkea kaukosäätimellä. Bluetooth-yhteys on hyvä. Kaiken kaikkiaan ok.

Verified tarkastelu

Schöne Verarbeitung, die Leistung stimmt. Ordentliche Schraubanschlüsse, alle Eingänge funktionieren. Ein Manko ist das DAB, funktioniert bei mir nicht. Kein eigener Subwoofer Ausgang und träges Volume Stellrad.

Hieno työstö, suoritus on oikea. Siistit ruuviliitokset, kaikki tulot toimivat. Yksi haittapuoli on DAB, ei toimi minulla. Ei erillistä subwoofer-lähtöä ja hidas äänenvoimakkuuspyörä.

Verified tarkastelu

Gerät und Fernbedinung sind gut. Klang und Lautstärkereglung alles OK.

Laite ja kaukosäädin hyvät. Ääni ja äänenvoimakkuuden säätö ovat kunnossa.

Verified tarkastelu

Bin zufrieden damit

Olen iloinen siitä

Verified tarkastelu

Hallo, der Verstärker ist soweit o.k. - Ich habe das System u.a. wg. der Fernbedienung geordert. Die FB ist allerdings nicht nur defekt -sondern qualitativ unterstes Niveau. Schade eigentlich................. rol

Hei, vahvistin on toistaiseksi kunnossa - minulla on järjestelmä mm tilasi kaukosäätimen. FB ei ole vain viallinen, vaan myös laadullisesti alin taso. Harmi.... rol

Verified tarkastelu

Insgesamt ein recht gutes Gerät. Sehr gutes Preis- Leistungsverhältnis. Sehr gut finde ich auch, dass eine Anschlussmöglichkeit für 4 Lautsprecher gegeben ist. Habe zwei Regal- und zwei Standboxen angeschlossen, was einen prima Sound ergibt. Störend ist, dass es beim einschalten automatisch auf DAB Radio mit 30 % Lautstärke geht, was recht laut ist. Daher nur 4 Sterne.

Kokonaisuutena aika hyvä laite. Erittäin hyvä vastine rahalle. Minusta on myös erittäin hyvä, että siinä on liitäntämahdollisuus 4 kaiuttimelle. Yhdistin kaksi hylly- ja kaksi lattiakaiutinta, mikä antaa upean äänen. On ärsyttävää, että kun kytket sen päälle, se vaihtaa automaattisesti DAB-radioon 30% äänenvoimakkuudella, mikä on melko kovaa. Siksi vain 4 tähteä.

Verified tarkastelu

Sehr Gut!

Oikein hyvä!

Verified tarkastelu

Gutes Gerät, Bluetooth funktionierte ohne Probleme. Rest wie erwartet.

Hyvä laite, Bluetooth toimi ilman ongelmia. levätä odotetusti.

Verified tarkastelu

Die Anlage ist insgesamt eigentlich super. Es gibt 2 Dinge, wovon 1 massiv stört: 1. Die Reaktion der Taster und Regler ist träge. Der schnelle Tastendruck oder das schnelle Drehen der Laustärke wird ignoriert. Man muss langsam drücken oder drehen, damit die Anpassung erfolgt. Das ist besonders bei der Lautstärke nervend, womit auch schon der 2. Punkt betont werden muss: Die eingestellte Lauststärke wird nicht gespeichert. Nach jedem Aus- und wieder Einschalten beträgt der Lautstärkewert 30. Da fliegen einem die Ohren weg und man weckt das gesamte Haus auf, wenn zuletzt der Radio als Quelle eingestellt war. Die einzige Abhilfe: Die Quelle vor dem Ausschalten auf einen Kanal ändern, auf dem nicht sofort Musik abspielt! Dann die Laustärke runter regeln und erst dann bspw. den Radio als Quelle wählen. Dass die Laustärke nicht gespeichert wird, ist irre! Und das nervt irrsinnig sehr. 2 Sterne Abzug, obwohl das Gerät vom Klangerzeugnis her wirklich top ist! Ich habe schon eine Supportanfrage an Auna gestellt. Bin gespannt, wie der Hersteller reagiert. Übrigens: Die minimalste Laustärke 01 ist schon für ein kleines Zimmer laut genug. 00 ist aus und 01 leise. Sehr leise kann die Anlage nicht eingestellt werden und bei 30 ist Diskotime! Bei 60 haben alle Einwohner, der ganze Ort was davon, getreu dem Motto: Meine Nachbarn hören gute Musik - ob sie wollen oder nicht. Im RDS-Display flackert die Laufschrift des Songtitels. Das lässt sich kaum ablesen. Ich werde diese Endstufe nicht zurücksenden, aber so ein Stück weit enttäuscht bin ich schon! Der Klang ist leise und laut wirklich super! Die Bluetoothfunktion kann nur empfangen, aber nicht senden. Bluetoothlautsprecher koppeln ist nicht möglich! Also gleichzeitig per Funk auch andere Räume beschallen geht nicht.

Kaiken kaikkiaan laitos on todella hieno. On 2 asiaa, joista yksi on erittäin ärsyttävää: 1. Painikkeiden ja säätimien vaste on hidasta. Painikkeen nopea painaminen tai äänenvoimakkuuden nopea lisääminen ohitetaan. Sinun on painettava tai käännettävä hitaasti, jotta säätö tapahtuu. Tämä on erityisen ärsyttävää äänenvoimakkuuden suhteen, mikä tarkoittaa, että toista kohtaa on korostettava: asetettua äänenvoimakkuutta ei tallenneta. Jokaisen sammutuksen ja uudelleen päällekytkennän jälkeen äänenvoimakkuus on 30. Korvat lentävät ja koko talo herää, jos radio on viimeksi asetettu lähteeksi. Ainoa apu: Ennen kuin sammutat, vaihda lähde kanavalle, joka ei toista musiikkia heti! Vähennä sitten äänenvoimakkuutta ja valitse vasta sitten lähteeksi esimerkiksi radio. Se, että äänenvoimakkuutta ei tallenneta, on hullua! Ja se on uskomattoman ärsyttävää. 2 tähden vähennys, vaikka laite on todella loistava äänen suhteen! Olen jo jättänyt tukipyynnön Aunalle. Olen utelias, miten valmistaja reagoi. Muuten: Vähimmäisäänenvoimakkuus 01 on jo tarpeeksi kova pieneen huoneeseen. 00 on pois päältä ja 01 on äänetön. Järjestelmää ei voi säätää kovin hiljaa ja klo 30 on diskon aika! 60-vuotiaana kaikki, koko kaupunki, hyötyvät mottonsa mukaisesti: Naapurit kuuntelevat hyvää musiikkia - halusivatpa he siitä tai eivät. Kappaleen nimen vierivä teksti vilkkuu RDS-näytössä. Sitä tuskin voi lukea. En palauta tätä tehovahvistinta, mutta olen hieman pettynyt! Ääni on loistava sekä hiljainen että kova! Bluetooth-toiminto voi vain vastaanottaa, mutta ei lähettää. Bluetooth-kaiuttimien yhdistäminen ei ole mahdollista! Radion kautta ei siis ole mahdollista lähettää ääntä samanaikaisesti muihin huoneisiin.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja