Annabelle 60 liesituuletin lasi 595 m³/h kosketusohjaus valkoinen 60 cm | Valkoinen
Annabelle 60 liesituuletin lasi 595 m³/h kosketusohjaus valkoinen 60 cm | Valkoinen
Annabelle 60 liesituuletin lasi 595 m³/h kosketusohjaus valkoinen 60 cm | Valkoinen
Annabelle 60 liesituuletin lasi 595 m³/h kosketusohjaus valkoinen 60 cm | Valkoinen
Annabelle 60 liesituuletin lasi 595 m³/h kosketusohjaus valkoinen 60 cm | Valkoinen
Annabelle 60 liesituuletin lasi 595 m³/h kosketusohjaus valkoinen 60 cm | Valkoinen
Annabelle 60 liesituuletin lasi 595 m³/h kosketusohjaus valkoinen 60 cm | Valkoinen
Annabelle 60 liesituuletin lasi 595 m³/h kosketusohjaus valkoinen 60 cm | Valkoinen
Annabelle 60 liesituuletin lasi 595 m³/h kosketusohjaus valkoinen 60 cm | Valkoinen

Annabelle 60 liesituuletin

615 m³/h kuvuton liesituuletin, seinälle asennettava liesituuletin Valkoinen seinälle asennettava
267,99 € sis. alv
leveys:
väri:

Annabelle 60 liesituuletin

267,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus
Aktiivihiilisuodatin liesituulettimiin
Aktiivihiilisuodatin liesituulettimiin Musta aktiivihiilisuodatin 45,99 € sis. alv
Alumiininen rasvasuodatin 23 x 26 cm vaihtosuodatin varaosasuodatin
Alumiininen rasvasuodatin 23 x 26 cm vaihtosuodatin varaosasuodatin Hopea alumiininen rasvasuodatin 41,99 € sis. alv

Huippuominaisuudet

jopa 595 m3/h: voimakas ilmanpoistoteho

valaistu kosketuspaneeli: selkeää käyttöä varten

lasista designia: kauniisti muotoiltu, selkeä ja tyylikäs

Tuotteen yksityiskohdat

Klarstein Annabelle 60 -liesituuletin imee hajut ja höyryt luotettavasti pois 595 m3/h:n ilmanpoistoteholla ja takaa miellyttävän huoneilmaston kaikissa ruoanlaittotoimenpiteissä. Kaikki säädöt voidaan tehdä kätevästi ja selkeästi kosketusohjauksella. Kaksi alumiinista valmistettua, astianpesukoneen kestävää rasvasuodatinta suojaa ilmanpoistokanavaa ja sisustaa likaantumiselta.

Klarstein Annabelle 60 -liesituuletin sopii selkeällä, mutta tyylikkäällä muotoilullaan kauniisti minkä tahansa keittiön tunnelmaan, ja se voidaan muuttaa kiertoilmakäyttöiseksi aktiivihiilisuodattimien avulla.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • ilmanpoistoteho jopa 595 m³/h
 • kokonaisvirrankulutus suurimmalla teholla, kun valo on päällä: 234 W
 • energiatehokkuusluokka: B
 • valotehokkuusluokka: A
 • rasvasuodatuksen erotusasteen luokka: C
 • virtausdynaamisen hyötysuhteen luokka: B
 • äänitaso: max. 69 dB
 • valinnaisesti kytkettävä valaistus
 • valaistu kosketuspaneeli
 • 2 alumiinista rasvasuodatinta (astianpesukoneen kestävät)
 • tyylikäs muotoilu mustalla lasilla
 • voidaan muuntaa kiertoilmakäyttöiseksi
 • lisävarusteena saatavana aktiivihiilisuodatin (artikkeli: 10027530)
 • 2-osainen poistoputken suojus, jonka korkeus on 40-75 cm
 • sisältää pidennettävän ilmanpoistoputken
Annabelle 60 liesituuletin lasi 595 m³/h kosketusohjaus valkoinen

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 60 x 44 x 43 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • mitat (poistoputken suojus per osa): n. 22,2 x 40 x 17,2 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • ilmanpoistoputken mitat (pidennettävä): noin 15 x 45-150 cm (halkaisija x pituus)
 • johdon pituus: n. 140 cm
 • paino: n. 15 kg
 • poistoputken suojuksen/rungon materiaali: ruostumaton teräs
 • etupuolen materiaali: lasi
 • käyttöjännite: 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Toimituskokonaisuus

 • 1 x liesituuletin
 • 1 x ilmanpoistoputki
 • 1 x takaiskuläppä
 • 2 x poistoputken suojus
 • 1 x asennussarja (seinäkiinnikkeet, holkit, ruuvit)
 • monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(17 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Noch erwähnen möchte ich, daß die Haube bei uns als "Abluft"-Haube genutzt, bzw. montiert ist. Die Wirkung bei ca. 2 m Entfernung bis zum Abluft-Austritt ist absolut o.k. Kochfeld-Beleuchtung der Haube ebenfalls o.k. Haube erfüllt unsere Vorstellungen einwandfrei und war eine gute Kaufentscheidung. Würde sie wieder kaufen.!

Haluan myös mainita, että liesituuletin on meillä käytössä tai asennettuna "poistoilma" -huuvaksi. Vaikutus n. 2m etäisyydellä poistoilman poistoaukosta on aivan ok.Liuvan liesivalaistus on myös ok. Liesituuletin vastaa odotuksiamme täydellisesti ja oli hyvä ostopäätös. Ostaisin niitä uudestaan!

Verified tarkastelu

Entspricht den Erwartungen für den Preis!

Hintaansa nähden vastaa odotuksia!

Verified tarkastelu

Ich habe die Vermutung, daß der Artikel gebraucht war, denn im Ausgangsrohr war ein Fettfilm, das Kabel war durchtrennt, ein Fettfilter hat eine Delle, es waren kaum Schrauben dabei, war miserabel verpackt und auf dem Glasschirm sind Schrammen. Nach Reklamation habe ich eine Ermäßigung erhalten. Nachdem ich alles hab reparieren lassen funktioniert die Haube einwandfrei, gute Saugleistung, etwas laut bei höchstem Stand aber nicht störend. Und sie sieht super aus.

Epäilen, että tuotetta on käytetty, koska poistoputkessa oli rasvakalvo, kaapeli katkesi, rasvasuodattimessa on lommo, ruuveja ei juuri ollut, se oli huonosti pakattu ja lasissa on naarmuja näyttö. Valituksen jälkeen sain alennuksen. Kun kaikki oli korjattu, liesituuletin toimii täydellisesti, hyvä imuteho, hieman meluisa korkeimmalla tasolla, mutta ei ärsyttävää. Ja hän näyttää upealta.

Verified tarkastelu

Wurde schnell geliefert, das anbringen etwas schwierig, sieht stylisch aus ist gut zu reinigen, guter Abzug...

Toimitettiin nopeasti, oli hieman vaikea kiinnittää, näyttää tyylikkäältä, on helppo puhdistaa, hyvä liipaisin...

Verified tarkastelu

Drin steckt ein starker Radiallüfter ca. 218 Watt. Auf der dritten Stufe klappern die innenliegenden Verschlussklappen. Leider ist auch ein störendes Motorgeräusch zu hören, nicht nur das Geräusch der Luftbewegung. Außerdem habe mich von der falschen Beschreibung verleiten lassen, die Dunstabzugshaube ist komplett weiß, da ist nichts mit Edelstahl. Das Weiß ist leider nicht reinweiß, nach RAL, eher ins lila-grau, man sieht den Farbunterschied neben den weißen Schränken. Das Licht ist ausreichend, aber kalt. Von 10 Punkten würde ich für die Gesamtleistung zu dem Preis noch 7 vergeben. Nächstes Mal würde ich mir ein anderes Gerät kaufen. Positiv: - Preis, nicht zu teuer - Motorleistung, stark - Glass-Front, formschön Negativ: - Farbe vom Korpus und Kamin-Schacht, passt nicht zur Beschreibung und ist nicht reinweiß nach RAL - Motorgeräusch, neben eigentlichen Luftbewegung, kenne es vom baugleichen Motor anders - klapperige Verschlussklappen auf Stufe drei

Sisällä on vahva noin 218 watin radiaalituuletin. Kolmannessa vaiheessa sisäiset sulkuläpät helisevät. Valitettavasti voi kuulla myös ärsyttävää moottorin ääntä, ei vain ilman liikkeen ääntä. Minutkin johdatti harhaan väärä kuvaus, liesituuletin on täysin valkoinen, ruostumattomalla teräksellä ei ole mitään. Valkoinen ei valitettavasti ole puhtaan valkoista, RAL:n mukaan enemmänkin purppura-harmaa, valkoisten kaappien vierestä huomaa värieron. Valoa riittää, mutta kylmää. Antaisin silti 7/10 pistettä kokonaissuorituskyvystä hintaan. Ensi kerralla ostaisin toisen laitteen. Positiivinen: - Hinta, ei liian kallis - Moottoriteho, vahva - Lasi etuosa, muodokas Negatiivinen: - Rungon ja savupiipun akselin väri ei vastaa kuvausta eikä ole puhtaan valkoinen RAL:n mukaan - Moottorin melu, todellisen lisäksi ilman liikettä, tiedän sen identtisestä Moottorista erilainen - rikkinäiset ikkunaluukut tasolla kolme

Verified tarkastelu

Optik schön

Optiikka kaunis

Verified tarkastelu

Funktionen die in der BA beschrieben sind, können nicht geschalten bzw ausgeführt werden. Sehr ärgerlich

BA:ssa kuvattuja toimintoja ei voi vaihtaa tai suorittaa. Erittäin ärsyttävä

Verified tarkastelu

Die Haube ist wirklich prima, Saugleistung ist perfekt. Dass der Geräuschpegel nicht so leise ist, sollte man als normal ansehen, sie soll ja auch absaugen. Der Preis ist für diese sehr gute Qualität super. Das Licht ist kaltweiss und die Helligkeit völlig okay ... 2x2 Watt. Super verpackt war die Ware pünktlich da. Nach dem Anbau und Test funktionierte der Timer nicht richtig. Es ging nur 9 Minuten. Nach Anfrage beim Lieferant habe ich einen großzügigen Nachlass erhalten und kann damit leben. Alles in allem ein super Teil.

Huppu on todella hieno, imuteho on täydellinen. Se, että melutaso ei ole niin hiljainen, on katsottava normaaliksi, loppujen lopuksi sen oletetaan myös poistavan. Hinta on hyvä tälle erittäin hyvälle laadulle. Valo on kylmän valkoinen ja kirkkaus on täysin ok... 2x2 wattia. Tavarat saapuivat hyvin pakattuna ja ajallaan. Asennuksen ja testauksen jälkeen ajastin ei toiminut kunnolla. Se oli vain 9 minuuttia. Toimittajalta kysyttyäni sain runsaan alennuksen ja voin elää sen kanssa. Kaiken kaikkiaan hieno osa.

Verified tarkastelu

Abzugshaube ist in einem sehr edlen aussehen . Ist etwas laut bei Stufe 3 von 3 . Absaugung ist gut ,aber ab und zu sind die Fliesen trotz Filter noch am Anlaufen. Dennoch würde ich sie auf jedenfall wieder kaufen .

Liesituuletin on erittäin tyylikkään näköinen. On hieman meluisa tasolla 3/3. Uutto on hyvä, mutta silloin tällöin laatat alkavat silti tummua suodattimesta huolimatta. Siitä huolimatta ostaisin ne ehdottomasti uudelleen.

Verified tarkastelu

Eine tolle und günstige Dunstabzugshaube. Sehr wertig in der Ansicht und einfach in der Handhabung. Preisleistungsverhältnis hervorragend. Farbe ist kaltweiß, muss man beachten, keine Cremefarbe. Tolle Beleuchtung und Monsterabzug. Allerdings Geräuschpegel wirklich sehr laut. Bei uns nicht schlimm, da separate Küche. Insgesamt aber alles super und mehr als erwartet.

Laadukas ja edullinen liesituuletin. Erittäin arvokas näkyvissä ja helppokäyttöinen. Erinomainen vastine rahalle. Väri on viileä valkoinen, huomioitava, ei kermanvärinen. Upea valaistus ja hirviön laukaisin. Melutaso on kuitenkin todella kova. Ei paha meille, sillä siellä on erillinen keittiö. Kaiken kaikkiaan kaikki oli hienoa ja odotettua enemmän.

Verified tarkastelu

Optik sehr gut, günstige Haube, saugt gut ab, leicht zu bedienen und zu reinigen

Näyttää erittäin hyvältä, halpa huppu, imee hyvin, helppo käyttää ja puhdistaa

Verified tarkastelu

positiv: tolles Design (weiß), wirkt exklusiv, einfache Bedienung, leicht zu reinigen, gute Lichtausbeutung, gute Luftabsaugung bereits in Stufe eins akzeptabel: dumpfer Geräuschpegel, nicht vorhandene Kohlefilter (müssen zusätzlich bestellt werdern), Einbau nicht ganz einfach (Beschreibung ist was für Hellseher), man benötigt definitiv 2 Personen zm Einbau insgesamt gesehen dominiert jedoch das Preis- leistungsverhältnis im direkten Vergleich zu Geräten, die meist das Doppelte kosten

positiivinen: hieno muotoilu (valkoinen), näyttää eksklusiiviselta, helppokäyttöinen, helppo puhdistaa, hyvä valoteho, hyvä ilmanpoisto jo hyväksyttävissä tasolla yksi: tylsä melutaso, olematon hiilisuodatin (tilattava erikseen), asennus ei kovin helppoa (kuvaus on selvänäkijöille tärkeä), asennukseen tarvitaan ehdottomasti 2 henkilöä, mutta kaiken kaikkiaan hinta-laatusuhde hallitsee suoraan verrattuna laitteisiin, jotka yleensä maksavat kaksi kertaa enemmän

Verified tarkastelu

Die erste Stufe könnte reduziert werden,sie ist zu laut!Die anderen zwei bringen die gute Leistung da ist der Pegel gerechtfertigt......

Ensimmäistä vaihetta voisi vähentää, se on liian kovaa! Kaksi muuta toimivat hyvin, koska taso on perusteltu......

Verified tarkastelu

Wegen der fehlerhaften Montageanleitung nur 4 Sterne, dass Gerät ist aber super.

Vain 4 tähteä virheellisten asennusohjeiden vuoksi, mutta laite on loistava.

Verified tarkastelu

Sehr hochwertige, stylische Optik der Dunstabzugshaube Wirkt sehr hochwertig, insbesondere die schwarze Glasoberfläche Der Neigewinkel ist in beide Richtungen ausreichend. Mit zwei LED-Leuchten gibt es zusätzlich Licht in der Küche. Herhorheben möchte ich den guten Fettabscheidegrad der Klasse "C". In dieser Preisklasse gibt es nichts besseres. Der Geräuschpegel ist auf der dritten und stärksten Stufe etwas hoch, aber das ist auch schwer in Ordnung. Alles in allem für mich das beste Preis-/Leistungsverhältnis in dieser Preisklasse. Einzige Anmerkung: Wenn man die Dunstabzugshaube ohne Außenrohr verwenden möchte, dann benötigt man zwei zusätzliche Aktiv-Kohlefilter. Die liegen diesem Produkt nicht bei.

Erittäin laadukas, tyylikäs ulkoasu liesituuletin Näyttää erittäin laadukkaalta, varsinkin musta lasipinta Kallistuskulma on riittävä molempiin suuntiin. Kahdella LED-valolla on lisävaloa keittiöön. Haluaisin korostaa luokan "C" hyvää rasvaerotusastetta. Tässä hintaluokassa ei ole parempaa. Melutaso on hieman korkea kolmannella ja voimakkaimmalla tasolla, mutta se on myös vakavasti okei. Kaiken kaikkiaan paras vastine rahalle tässä hintaluokassa minulle. Ainoa huomautus: jos haluat käyttää liesituuletinta ilman ulkoputkea, tarvitset kaksi ylimääräistä aktiivihiilisuodatinta. Ne eivät sisälly tämän tuotteen mukana.

Verified tarkastelu

Zieht die luft sehr gut weg,sieht sehr gut aus aber schon in der erste stufe sehr laut(sternabzug).Da ich eine offene küche habe ist das sehr nervig-in eine separate küche wäre sie sicher ein Hit...Laut messung 64db in der erste stufe...

Vetää ilman erittäin hyvin pois, näyttää erittäin hyvältä, mutta on jo ensimmäisessä vaiheessa erittäin kovaääninen (tähtivähennys) Koska minulla on avokeittiö, se on erittäin ärsyttävää - erillisessä keittiössä se olisi varmasti hitti... mittaukseen 64db ensimmäisessä vaiheessa...

Verified tarkastelu

Ich habe die Dunstabzugshaube für ein Freund gekauft da wir schon 1 von Klarstein haben ein anderes Model, bis jetzt war eine gute Investition. Es sieht so aus dass diesen Model eigentlich noch besser ist, weil es zieht besser und die Spots sind LED. Kurz zu fassen ich bin neidisch, aber sehr pozitiv überascht, eine ganz schöne Haube, und sehr schön Verarbeitet. Ich kann die Haube nur empfehlen.

Ostin liesituulettimen ystävälle, koska meillä on jo 1 Klarsteinilta toinen malli on toistaiseksi ollut hyvä sijoitus. Näyttää siltä, että tämä malli on itse asiassa vielä parempi, koska se piirtää paremmin ja täplät ovat LED-valoja. Lyhyesti sanottuna olen kateellinen, mutta erittäin positiivisesti yllättynyt, erittäin mukava huppu ja erittäin kauniisti viimeistelty. Voin vain suositella huppua.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja