Kellonliikutin Klarstein CA2PM 4 kelloa hiilioptiikka 4 kelloa
Kellonliikutin Klarstein CA2PM 4 kelloa hiilioptiikka 4 kelloa
Kellonliikutin Klarstein CA2PM 4 kelloa hiilioptiikka 4 kelloa
Kellonliikutin Klarstein CA2PM 4 kelloa hiilioptiikka 4 kelloa
Kellonliikutin Klarstein CA2PM 4 kelloa hiilioptiikka 4 kelloa
Kellonliikutin Klarstein CA2PM 4 kelloa hiilioptiikka 4 kelloa
Kellonliikutin Klarstein CA2PM 4 kelloa hiilioptiikka 4 kelloa

CA2PM - kellonliikuttaja

Musta kellonliikuttaja
172,99 € sis. alv
muuttuva muotoilu:

CA2PM - kellonliikuttaja

172,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
30 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Tyylikäs hiilioptiikalla varustettu kellonliikutin neljälle kellolle

Neljä ohjelmaa - Sopii kaikille automaattikelloille, myös isoille urheilukelloille - molemmat alustat erikseen ohjelmoitavissa

Ulkonäkö: käsintehty, kiiltävä, pianolakka-runko jakehyksetön akryylilasi-ikkuna

Tuotteen yksityiskohdat

Klarstein CA2PM on näyttävä, käytännöllisellä suunnittelulla ja urheilullisella ulkonäöllä varustettu kellonliikutin.

Käsintehty liikuttimen päällys on mustaa, kiillotettua pianolakkaa ja ison akryylilasi-ikkunan, sekä sisustan hiilioptiikan ansiosta kellosinäyttävät hienostuneilta ja arvokkailta.

Kellonliikutin simuloi kädenliikettä, joten se öljyää kellosi tärkeitä osia silloin, kun kello ei ole ranteessasi.

Klarstein CA2PM kellonliikuttimeen sopi neljä automaattikelloa ja sen kaksi kelloalustaa voidaan ohjelmoida erilaisille liikutusohjelmille.

Sisäänrakennetun akun ansiosta laitetta voi käyttää myös ilman virtapistoketta muttatarvittaessa kellonliikuttimen voi liittää myös verkkovirtaan.

Huomaathan, että kuvassa olevat kellot eivät sisälly toimitukseen.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • Kääntöohjelma 1: kelloalusta kääntyy myötäpäivään 6 minuutin ajan, pysähtyy 30 minuutiksi ja aloittaa ohjelman alusta
 • Kääntöohjelma 2: kelloalusta kääntyy vastapäivään 6 minuutin ajan, pysähtyy 30 minuutiksi ja aloittaa ohjelman alusta
 • Kääntöohjelma 3: kelloalusta kääntyy vastapäivään 20 minuutin ajan, pysähtyy 10 minuutiksi, kääntyy myötäpäivään 20 minuutin ajan, pysähtyy 10 minuutiksi ja aloittaa ohjelman alusta
 • Kääntöohjelma 4: kelloalusta kääntyy myötäpäivään 10 minuutin ajan, sitten vastapäivään 10 minuutin ajan. Tämä toistuu 3 tunnin ajan, jonka jälkeen 9 tunnin tauko. Sitten ohjelma alkaa jälleen alusta
 • Kellotyynyissä kiinnittimet - sopii myös kelloille, joissa pitkä rannehihna
 • Kääntyy molempiin suuntiin (oikealle/vasemmalle)
 • Hiljainen käyntiääni
 • On- /off-kytkin laitteen takaosassa näkymättömissä
 • Virtalähde: 12V, 0,5A-virtajohto
Kellonliikutin Klarstein CA2PM 4 kelloa hiilioptiikka

Mitat & tekniset tiedot

 • 32 x 18,5 x 18,5cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • Paino: 2,8kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x laite
 • 1 x virtajohto
 • 1 x puhdistusliina
 • Huomaathan,että laitteessa ei ole saksankielistä käyttöohjetta. Saksankielisen käyttöohjeen voit ladata täältä.

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(23 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Bonjour, très satisfait par le produit, la commande et la livraison.

Hei, erittäin tyytyväinen tuotteeseen, tilaukseen ja toimitukseen.

Verified tarkastelu

Hallo habe denn Artikel nicht bekommen das ich bewerten soll .

Hei, en saanut artikkelia, jota minun pitäisi arvioida.

Verified tarkastelu

CA2PM is described as having an integrated rechargeable battery unit but the item I got had no battery pack. It can only be used when plugged to a power source OR with 3 AA batteries inserted. The description on Klarstein webpage is misleading. On the plus side, the winder looks nice.
Overall, I'm slightly disappointed...

CA2PM:n kuvataan olevan integroitu ladattava akkuyksikkö, mutta ostamassani tuotteessa ei ollut akkua. Sitä voidaan käyttää vain kytkettynä virtalähteeseen TAI kun 3 AA-paristoa on asetettu. Klarsteinin verkkosivulla oleva kuvaus on harhaanjohtava. Plussana on se, että kela näyttää hyvältä. Kaiken kaikkiaan olen hieman pettynyt...

Verified tarkastelu

Man merkt, dass es nicht die Qualität der großen Markenprodukte hat, aber am Ende soll es ja auch lediglich die Uhren in Bewegung halten und sollte keine 1.000 € dafür kosten. Das tut das Gerät zuverlässig und ausreichend leise, ins Schlafzimmer würde ich es aber nicht stellen. Auch die Wahlmöglichkeit sind ausreichend.

Sen voi todeta, että se ei ole isojen merkkituotteiden laatua, mutta loppujen lopuksi sen on tarkoitus vain pitää kellot liikkeessä, eikä sen pitäisi maksaa 1000 euroa. Laite tekee tämän luotettavasti ja riittävän hiljaa, mutta en laittaisi sitä makuuhuoneeseen. Vaihtoehdot ovat myös riittävät.

Verified tarkastelu

Hatte einen Freund ein Klarstein Produkt geschenkt mit dem er sehr zufrieden ist. Hatte mir für den Eigengebrauch diesen beweger bestellt. Leider erfüllt die Qualität nicht meinen Anspruch. Die Abdeckung klappert und sieht leider sehr billig aus. Sorry Klarstein aber ich bin besseres von euch gewohnt.

Annoin ystävälle Klarstein-tuotteen, johon hän on erittäin tyytyväinen. Tilasin tämän koneen omaan käyttöön. Valitettavasti laatu ei vastaa vaatimuksiani. Kansi kolisee ja näyttää valitettavasti erittäin halvalta. Anteeksi Klarstein, mutta olen tottunut parempaan sinulta.

Verified tarkastelu

Super Qualität , super zu bedienen !!!

Erinomainen laatu, hyvä käyttää!

Verified tarkastelu

schönes design

kaunis muotoilu

Verified tarkastelu

Preis-Leistung sehr gut, Verarbeitung ebenfalls erstaunlich grazil, Funktion bis dato kein Ausfall Kaufempfehlung

Erittäin hyvä vastine rahalle, ammattitaito on myös hämmästyttävän herkkä, toiminta ei ole pettänyt tähän päivään mennessä. Ostosuositus

Verified tarkastelu

Nach anfänglichen Schwierigkeiten ( erste Sendung kam defekt an) u.a. Auch nicht die gewohnte schnelle Lieferung von Amazon . DasTeil sieht edel aus, und ist was ich bis jetzt sehen kann ,ist auch gut verarbeitet . Es läuft sehr leise und die Lackierung ist ohne Beanstandung.Sehr gut gemacht ist, dass eine Reduzierung der Aufnahme der Uhr mit angebracht wurde. Sodass sowohl kleinere als auch größere Armbänder eingesetzt werden können

Alkuvaikeuksien jälkeen (ensimmäinen lähetys saapui viallisena), mukaan lukien ei tavallinen nopea toimitus Amazonilta. Osa näyttää tyylikkäältä, ja tähän mennessä näkemäni mukaan se on myös hyvin tehty. Se käy erittäin hiljaa ja maalipinta on virheetön.Erittäin hyvin tehty on, että kellon kiinnitykseen on kiinnitetty pienennys. Jotta voidaan käyttää sekä pienempiä että suurempia rannekoruja

Verified tarkastelu

Topp

Ylös

Verified tarkastelu

Aber innen sieht man dass es nicht hochwertig verarbeitet wurde. Ist nicht laut. Würde ihn aber trotzdem nicht im Schlafzimmer haben wollen.

Mutta sisältä näet, että sitä ei käsitelty korkeatasoisesti. Ei ole äänekäs. En kuitenkaan haluaisi häntä makuuhuoneeseen.

Verified tarkastelu

Optisch sehr schön. Aber leider funktioniert es bei meinen Uhren nicht so ganz. Habe das Programm gewählt mit 20min links 10min Pause 20mib rechts. Sogar mit dem Programm geht die Uhr langsam leer. Vermutlich liegt es daran das die Uhren 45Grad Winkel drin sind und nicht wie bei teueren 90Grad

Optisesti erittäin kaunis. Mutta valitettavasti se ei oikein toimi kellojeni kanssa. Valitsin ohjelman 20min vasemmalla 10min tauko 20mib oikealla. Ohjelmasta huolimatta kello on vähitellen loppumassa. Se johtuu luultavasti siitä, että kellojen kulma on 45 astetta eikä 90 astetta kuten kalliissa kelloissa

Verified tarkastelu

Toles Produkt, funktioniert hervorragend. Gern wieder

Hieno tuote, toimii loistavasti. Mielellään taas

Verified tarkastelu

Der Uhrendreher sieht gut aus und Funktioniert bislang einwandfrei!! Tolles Produkt!

Kellonkääntäjä näyttää hyvältä ja toimii toistaiseksi moitteettomasti!! Hieno tuote!

Verified tarkastelu

Dieser wunderschöne Uhrenbeweger, mit einem in schwarzlack gehaltenen Gehäuse und Carbon-Interior in Kunstleder, entspricht voll meinen Erwartungen. Ein toller Blickfang für jeden Uhrenliebhaber, der die Automatik-Uhren in verschiedenen Dreh-Varianten in Bewegung hält. Tolles Preis-Leistungs-Verhältnis....kann ich nur empfehlen!!!

Tämä kaunis kellokello, jossa on mustaksi lakattu kotelo ja hiilikuituinen sisäpuoli keinonahkaa, vastaa täysin odotuksiani. Loistava katseenvangitsija jokaiselle kellon ystävälle, joka pitää eri pyörivillä versioilla olevia automaattikelloja liikkeessä. Erinomainen vastine rahalle... voin vain suositella!!!

Verified tarkastelu

Das Gerät kommt mit der schwarz glänzenden Oberfläche und dem grossen Acrylglasdeckel sehr schön daher. Auch die Innenauskleidung aus Karbonimmitat ist schön und edel anzuschauen. Das Gerät ist rabust, sehr leise und funktioniert wie beschrieben. Der mitgelieferte Netzadapter hat ein vernünftig langes Anschlusskabel. Die Gangreserve funktioniert über zwei 1.5V AA Batterien und nicht über eine 9V Batterie wie in der Beschreibung angegeben.

Laite on erittäin houkutteleva kiiltävällä mustalla pinnallaan ja suurella akryylilasilla. Hiilijäljitelmäinen sisävuori on myös kaunis ja jalo katseltavaa. Laite on karkea, erittäin hiljainen ja toimii kuvatulla tavalla. Mukana toimitetussa verkkosovittimessa on kohtuullisen pitkä liitäntäkaapeli. Tehoreservi toimii kahdella 1,5 V AA paristolla eikä 9 V paristolla, kuten kuvauksessa kerrotaan.

Verified tarkastelu

Sehr stilvolles Gerät mit nützlichen Optionen, um Ihren Bedürfnissen gerecht zu werden. Sieht sehr minimalistisch aus und gefällt wirklich dem Carbonfutter und dem knallharten Stilglas vorne.

Erittäin tyylikäs laite, jossa hyödyllisiä vaihtoehtoja tarpeisiisi. Näyttää erittäin minimalistiselta ja pitää todella hiilivuoresta ja bassotyylisestä lasista edessä.

Verified tarkastelu

Mein Mann besitzt einige Automatik Uhren. Allerdings trägt er sich nicht ständig und deshalb muss er sie jedes mal neu stellen vor dem Tragen. Um ihm das nun einfacher zu machen habe ich ihm einen Uhrenbeweger besorgt. Der hält die Uhren in Bewegung und so laufen sie immer und sind immer korrekt eingestellt.

Der Uhrenbeweger kommt gut verpackt mit viel Polstermaterial. Innen ist er noch einmal in einem Stoffbeutel. So ist er total geschützt und nichts kann kaputt gehen oder zerkratzen. Er sah auf dem Bild schon toll aus, aber in echt ist er echt grandios. Er ist aus hochglänzendem Klavierlack mit einer Acrylklappe. Innen alles in schwarzer Lederoptik.

Man kann entweder Batterien unten rein tun oder es mit einem Netzteil bedienen. Hinten ist dafür dann ein Ein- und Ausschalter. Die Uhren werden auf Uhrenkissen gesteckt. Diese werden dann in die passenden Löcher gesteckt. Da diese recht groß sind, rutscht die Uhr bei der Bewegung immer hin und her. Ich habe da etwas schwarzen Stoff rein gesteckt, damit das aufhört.

Es gibt 4 verschiedene Programme, die man am Drehknopf einstellen kann. 1 und 2 dreht die Uhren 6 Minuten lang und lässt sie dann 30 Minuten ruhen. Einmal im Uhrzeigersinn und einmal gegen den Uhrzeigersinn. 3 dreht sie im Uhrzeigersinn für 20 Minuten und lässt sie dann 10 Minuten ruhen. Dann 20 Minuten gegen den Uhrzeigersinn und 10 Minuten ruhen. 4 dreht sie 10 Minuten im Uhrzeigersinn, 10 Minuten gegen den Uhrzeigersinn. Das ganze geht 3 Stunden so und dann ruht es 9 Stunden.

Beim Bewegen hört man ein ganz dezentes surren, das nicht störend ist. Es bewegt sich in einer angenehmen Geschwindigkeit und ruckelt nicht dabei. Alles in allem finde wie den Uhrenbeweger richtig toll. Er sieht unglaublich edel aus und selbst wenn man ihn mal nicht an hat, ist er eine tolle Aufbewahrung für deine Lieblingsuhren.

Miehelläni on muutama automaattinen kello. Hän ei kuitenkaan käytä sitä koko ajan, ja siksi hänen on nollattava se joka kerta ennen käyttöä. Hänen asioiden helpottamiseksi hankin hänelle kellorullan. Se pitää kellot liikkeessä, joten ne käyvät aina ja ovat aina oikein asetettuja. Kellon kelauslaite tulee hyvin pakattuna, jossa on paljon pehmustemateriaalia. Sisällä hän on taas kangaspussissa. Joten se on täysin suojattu, eikä mikään voi rikkoutua tai naarmuuntua. Hän näytti upealta kuvassa, mutta todellisuudessa hän on todella upea. Se on valmistettu korkeakiiltoisesta pianolakasta akryyliavaimella. Sisältä kaikki mustaa nahkaa. Voit joko laittaa paristot pohjaan tai käyttää sitä virtalähteellä. Takana on on/off-kytkin. Kellot asetetaan kellotyynyille. Ne työnnetään sitten sopiviin reikiin. Koska nämä ovat melko suuria, kello liukuu aina edestakaisin liikkuessaan. Laitoin siihen mustaa kangasta pysäyttämään sen. On 4 erilaista ohjelmaa, jotka voidaan asettaa kiertosäätimellä. 1 ja 2 kääntävät kelloja 6 minuuttia ja antaa niiden sitten levätä 30 minuuttia. Kerran myötäpäivään ja kerran vastapäivään. 3 Pyöritä niitä myötäpäivään 20 minuuttia ja anna niiden levätä 10 minuuttia. Sitten vastapäivään 20 minuuttia ja lepää 10 minuuttia. 4 pyörittää niitä myötäpäivään 10 minuuttia ja vastapäivään 10 minuuttia. Koko homma menee näin 3 tuntia ja sitten lepää 9 tuntia. Liikkuessasi kuulet erittäin hienovaraisen surinan, joka ei ole häiritsevää. Se liikkuu mukavalla nopeudella eikä nykiminen. Kaiken kaikkiaan kellonkelaus on mielestämme todella hieno. Se näyttää uskomattoman tyylikkäältä, ja vaikka et käyttäisi sitä, se on loistava säilytyspaikka suosikkikelloillesi.

Verified tarkastelu

Produit reçu dans les temps et surtout très bien emballé et protégé.
Finitions de très belle facture, effet carbone superbe et très silencieux.
Mais deux points faibles et de tailles quand on paye plus de 200€, les charnières du capot sont plutôt légères et mal ajustées et les coussins de support des montres ne sont pas assez épais sachant que les montres automatiques pèsent plutôt lourd. En effet, lorsque les rotations s'effectuent, les coussins bougent et risquent de se sortir de leur logement entrainant la chute des montres. Je les ai renforcés avec du tissu noir pour les bloquer.
Dommage pour les 5 étoiles mais à ce prix-là, la marque n'a pas droit à l'erreur et le produit se doit d'être irréprochable.

Tuote vastaanotettu ajoissa ja ennen kaikkea hyvin pakattuna ja suojattu. Erittäin kauniit viimeistelyt, upea hiilivaikutelma ja erittäin hiljainen. Mutta kaksi heikkoa kohtaa ja kokoa yli 200€ maksaessa, kannen saranat ovat melko kevyet ja huonosti säädetyt ja kellojen tukipehmusteet eivät ole tarpeeksi paksuja tietäen, että automaattikellot painavat melko painavia. Itse asiassa, kun pyörityksiä suoritetaan, tyynyt liikkuvat ja vaarana on, että ne putoavat kotelostaan, jolloin kellot putoavat. Vahvistin ne mustalla kankaalla estääkseni ne. Harmi 5 tähden puolesta, mutta tällä hinnalla merkillä ei ole tilaa virheille ja tuotteen on oltava moitteeton.

Verified tarkastelu

Globalement satisfait du produit. Les finitions sont bonne, l'objet ne fait pas cheap. Le moteur est silencieux. Seuls bémols: les coussins de supports ne sont pas maintenus correctement dans leur encoche lorsque qu'on y place une montre métallique assez lourde (genre chrono etc...) J'ai du intercaler une petite cale découpée dans un vieille carte à puce. Par ailleurs les deux supports sont assez proche. Je ne suis pas certains que deux montres de très gros diamètre pourraient y tenir.

Kaiken kaikkiaan tyytyväinen tuotteeseen. Viimeistelyt ovat hyvät, esine ei ole halpa. Moottori on äänetön. Ainoat miinukset: tukityynyt eivät pysy kunnolla lovissaan, kun sinne laitetaan melko raskas metallikello (kuten krono jne.) Minun piti laittaa vanhasta älykortista leikattu pieni välike. Lisäksi kaksi tukea ovat melko lähellä. En ole varma, mahtuuko siihen kaksi halkaisijaltaan suurta kelloa.

Verified tarkastelu

molto bello molto elegante

erittäin mukava erittäin tyylikäs

Verified tarkastelu

molto bello molto elegante

erittäin mukava erittäin tyylikäs

Verified tarkastelu

Ho ricevuto il porta orologi, è bellissimo, perfettamente funzionante, elegante e raffinato.
Complimenti per la puntualuità della consegna, un giorno prima del previsto!
Bravi

Sain kellon pidikkeen, se on kaunis, täysin toimiva, tyylikäs ja hienostunut. Onnittelut toimituksen täsmällisyydestä, päivää odotettua aikaisemmin! Hyvin tehty

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja