Heat Square, infrapunalämmitin, 1000/2000 W, hiili, IP24, LED Musta
Heat Square, infrapunalämmitin, 1000/2000 W, hiili, IP24, LED Musta
Heat Square, infrapunalämmitin, 1000/2000 W, hiili, IP24, LED Musta
Heat Square, infrapunalämmitin, 1000/2000 W, hiili, IP24, LED Musta
Heat Square, infrapunalämmitin, 1000/2000 W, hiili, IP24, LED Musta
Heat Square, infrapunalämmitin, 1000/2000 W, hiili, IP24, LED Musta
Heat Square, infrapunalämmitin, 1000/2000 W, hiili, IP24, LED Musta
Heat Square, infrapunalämmitin, 1000/2000 W, hiili, IP24, LED Musta

Heat Square infrapunalämmitin

infrapuna-säteilylämmitin Musta
196,99 € sis. alv
väri:

Heat Square infrapunalämmitin

196,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
30 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

miellyttävää lämpöä: IR ComfortHeat täsmälliselle infrapunalämmölle ilman ympäröivän ilman lämmittämistä

infrapunahiilivastus: erittäin tehokas ja pitkäikäinen äärimmäisen nopealla lämpenemisvaiheella

minne vain sijoitettavissa: täsmällistä lämpöä sinne, missä sitä tarvitaan

Tuotteen yksityiskohdat

Kun ennen etsimme paikkaa auringosta kaukaisilta mantereilta, nyt se tulee varsin yksinkertaisesti suoraan kotiin: blumfeldt Heat Square -terassilämmitin IR ComfortHeat -järjestelmällä tuo pehmeää infrapunalämpöä viileisiin päiviin ja öihin ja valaisee tarpeen tullen illan parvekeidylliä!

Kun lämpötilat laskevat, kytke vain yhdellä näppäimen painalluksella terassilämmitin päälle, valitse toivomasi lämmitysporras ja luo siten juhliin uutta eloa. Blumfeldt Heat Square -infrapunakattolämmitin vastaa aina paitsi luotettavan lämmön luomisesta, myös sen alla sijaitsevien istuinryhmien ja pöytien kirkkaasta valaistuksesta.

Blumfeldt Heat Square -lämmitin ripustetaan mutkattomasti 50 cm pitkällä ketjulla kattoon, jossa se tarjoaa sinulle ja vieraillesi nopeasti ja tehokkaasti jopa 2000 watin lämmitystehon. IR ComfortHeat-järjestelmä tekee vaikutuksen kahdella erittäin pitkäikäisellä infrapunahiilivastuksella. Ne luovat paitsi erittäin nopeaa lämpöä, myös luovuttavat sen erittäin tehokkaan alumiiniheijastimen ja pitkäaaltoisen infrapunasäteilyn ansiosta täsmällisesti lämmittimen läheisyydessä sijaitseville henkilöille ja esineille ilmaa lämmittämättä. Nauti miellyttävästä lämmöstä heti ensi sekunnista alkaen! Yhdellä näppäimen painalluksella voit valita toisen kahdesta lämmitysportaasta - 1000 tai 2000 wattia - ja siten reagoida helposti vieraidesi tarpeisiin. Tai ohjaa lämmityslamppua mukavasti kaukosäätimellä. Suunnittele siis huoletta illallista parvekkeelle tai terassille lämpötiloista murehtimatta, sillä laite synnyttää heti käynnistyksen jälkeen miellyttävää, kotoisaa ja turvallista lämpöä ilman pitkää esilämpenemisaikaa. Alumiinista valmistettuna blumfeldt Heat Square -lämmitin on paitsi kestävä, myös ylellisen näköinen. Integroidun LED-lampun voi kytkeä erikseen päälle, jolloin se huolehtii valaistuksesta pimeinä tunteina. Turvallista ulkokäyttöä varten kotelo on roiskevesisuojattu IP24-luokan mukaisesti, joten sitä voi käyttää ongelmattomasti kosteinakin iltoina.

Juhli myöhään yöhön asti, vietä aikaa ystävien kanssa tai nauti romanttisesta illasta viinin ja kynttilänvalon parissa terassilla: blumfeldt Heat Square -terassilämmitin huolehtii aina toivotusta lämmöstä.

Huom! Lämmitin soveltuu ainoastaan ulkokäyttöön.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • vain ulkokäyttöön
 • teho: 1000 / 2000 W
 • vaikutusalue: jopa 40 m²
 • kantama: n. 5 m
 • kotelointiluokka: IP24
 • ei esilämpenemisaikaa, synnyttää heti lämpöä
 • kaksi hiilivastusta
 • alumiinikotelo
 • alumiiniheijastin optimaaliseen lämmönjakoon
 • LED-valo: 1 W
 • virrankulutus: 2000 W
 • kaukosäätimen paristo: 1 x CR2025 (3 V; sisältyy toimitukseen)
 • käyttöjännite: 220-240 V~ / 50-60 Hz
Heat Square, infrapunalämmitin, 1000/2000 W, hiili, IP24, LED

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 43 x 30 x 43 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • vähimmäisetäisyys katosta: 50 cm
 • vähimmäisetäisyys seinästä: 25 cm
 • vähimmäisetäisyys lattiasta: 180 cm
 • virtakaapelin pituus: n. 150 cm
 • paino: n. 3,2 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x lämmitin
 • 1 x ketju
 • 2 x karabiinihakanen
 • 1 x kaukosäädin (sisältää pariston)
 • käyttöohjeiden kielet: englanti, saksa, espanja, ranska, italia

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

239.99 €

Asiakaskokemukset

(20 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Es hat die Geburtstagsfeier gerettet, als es abends kühler wurde.

Se pelasti syntymäpäiväjuhlat, kun iltaisin viileni.

Verified tarkastelu

Super Lampe erfüllt ihren Zweck

Superlamppu täyttää tarkoituksensa

Verified tarkastelu

Sehr guter Strahler für meine Nutzung leider ungeeignet.

Erittäin hyvä jäähdytin, valitettavasti ei sovellu minun käyttöön.

Verified tarkastelu

Die Lampe ist alledings ein Witz. Nicht viel mehr als ein Teelicht.

Lamppu on kuitenkin vitsi. Ei paljon muuta kuin kynttilä.

Verified tarkastelu

Verwendung als Terrassenstrahler. Auch das Licht ist bei Dunkelheit ausreichend für gemütliche Stunden.

Käytä terassilämmittimenä. Valo riittää myös viihtyisiin tunteihin pimeässä.

Verified tarkastelu

Ich bin sehr zufrieden . Hatte mir vorher im Baumarkt verschiedene Modelle angeschaut und war nicht so glücklich . Durch das Design ,die Heizleistung und die Kette zum Aufhängen ist es dann zu diesem Kauf gekommen . Preis Leistung passt auch. Sie hängt unter einer Terassendecke und wir hatten es, obwohl es nur 14 Grad waren , schön warm.

Olen erittäin tyytyväinen. Olin aiemmin katsellut eri malleja rautakaupassa enkä ollut niin tyytyväinen. Tämä hankinta syntyi suunnittelun, lämmöntuoton ja ripustusketjun takia. Myös hinta-laatusuhde kohdillaan. Se roikkuu terassin peiton alla ja meillä oli mukavaa ja lämmintä, vaikka pakkasta oli vain 14 astetta.

Verified tarkastelu

Wärmeleistung sehr gut. Lichtleistung zu schwach. Würde aber das Teil wieder kaufen, da die Luxleistung für meinen Zweck nicht ausschlaggebend ist.

Lämmöntuotto erittäin hyvä. Valoteho liian heikko. Mutta ostaisin osan uudelleen, koska lux-suorituskyky ei ole ratkaiseva tarkoitukseeni.

Verified tarkastelu

So manche kalte Nächte hätten die Stimmung die am Tag war kaputt gemacht. Aber dank des Heizstrahlers können wir auch gemütlich bis in die späten Abendstunden unter dem Pavillon sitzen. Top Kaufempfehlung!! Alles in Ordnung nur zu empfehlen

Jotkut kylmät yöt olisivat pilanneet päivän tunnelman. Mutta säteilylämmittimen ansiosta voimme myös istua mukavasti paviljongin alla myöhään iltaan asti. Huippu ostosuositus! Kaikki ok vain suositella

Verified tarkastelu

der Strahler ist in Ordnung, könnte aber eine zwei Stufen-Schaltung vertragen. Außerdem finde ich den Ort des Schalters und den Kabelausgang nicht optimal gewählt. Ich habe eine Zweistufenschaltung mit einem Kippschalter und zwei Dioden realisiert, kostet paar Euro und etwas Bastelzeit. Außerdem habe ich den Schalter a/e verlegt und die Kabeleinführung nach oben gelegt. Jetzt kann ich den Strahler auch unter meinem Sonnenschirm hängen, da er in der Mitte ein Loch hat, in dem der Schirmständer durchpasst. Die Schirmmontage ist gefahrlos möglich ist, da nach oben kaum Wärme abgegeben wird. Natürlich sollte die Heizung aus sein, wenn der Schirm eingeklappt wird.

jäähdytin on kunnossa, mutta voisi toimia kaksivaiheisella kytkimellä. Lisäksi kytkimen ja kaapelin ulostulon sijainti ei ole mielestäni valittu optimaalisesti. Olen toteuttanut kaksivaiheisen piirin vipukytkimellä ja kahdella diodilla, maksaa muutaman euron ja jonkin verran käsityöaikaa. Siirsin myös A/e-kytkimen ja laitoin kaapeliläpiviennin päälle. Nyt voin ripustaa valonheittimen myös päivänvarjoni alle, koska siinä on keskellä reikä, josta aurinkovarjoteline mahtuu. Näytön kokoaminen on mahdollista ilman riskiä, koska ylöspäin ei juurikaan pääse lämpöä. Tietenkin lämmityksen tulee olla pois päältä, kun sateenvarjo on taitettu.

Verified tarkastelu

Sehr gutes Preis- Leistungsverhältnis, gute Verarbeitung

Erittäin hyvä hinta-laatusuhde, hyvä ammattitaito

Verified tarkastelu

Das schwarze Bedienteil, welches im unteren Teil des Heizers angebracht ist, ist schräg montiert. Daher leidet die Optik etwas, Punktabzug. (Hatte keine Lust, das Riesenteil zurückzuschicken) Die Materialien und die Heizleistung ist gut. Fernbedienung funktioniert bisher ohne Probleme.

Musta ohjauspaneeli, joka on kiinnitetty lämmittimen alaosaan, on asennettu vinoon. Tämän seurauksena optiikka kärsii jonkin verran pistevähennyksestä. (Ei tehnyt mieli lähettää jättiläistä takaisin) Materiaalit ja lämmöntuotto ovat hyvät. Kaukosäädin toimii toistaiseksi ilman ongelmia.

Verified tarkastelu

Wärmt sehr schön, habe den Strahler über dem Gartentisch hängen.

Lämmittää erittäin mukavasti, minulla on jäähdytin roikkumassa puutarhapöydän päällä.

Verified tarkastelu

Völlig ausreichend für mal eben schnell ein bischen Wärme ohne großen Aufwand

Täysin riittävä pienelle lämmölle ilman suurta vaivaa

Verified tarkastelu

Die Wärmelampe halt was sie verspricht, angenehme Wärme und so haben wir dieses Jahr auch schon länger auf der Terrasse sitzen können, auch wenn es schon etwas frischer war. Fernbedienung ist einfach zu handhaben, ob die Zusätze Lampe jetzt sein muss - sie bringt halt nicht wirklich viel Licht ;) Preis Leistung ist top

Lämpölamppu tekee mitä lupaa, miellyttävää lämpöä ja niin olemme tänä vuonna päässeet istuskelemaan terassilla vähän viileämpääkin. Kaukosäädin on helppokäyttöinen, pitääkö lisälamppu olla nyt paikalla - ei todellakaan tuo paljoa valoa ;) Hinta-laatusuhde loistava

Verified tarkastelu

Aufgrund der teilweise irreführenden Bewertungen vorher mach ich mir mal wieder die Mühe eine Bewertung zu schreiben. Ich habe die Lampe 3 Abende getestet und bin sehr zufrieden. Das Gerät hat 2000 Watt. Man kann eine Spirale mit 800 Watt einschalten und/oder eine mit 1200 Watt. Das heisst wenn beide an sind ist man bei 2000 Watt. Das wurde in einer anderen Bewertung falsch geschrieben. Das Kabel an der Strahler ist 1,5m lang. Wenn man sich so eine Strahler aufhängt sollte man sich bewusst sein, daß man dann auch dort eine Stockdose installiert und nicht eine 10m Zuleitung bekommt. Das Licht ist eine kleine LED die etwas Licht macht. Da es hauptsächlich ein Heizstrahler ist erwarte ich dort auch kein Flutlicht. Die Heizspirale gibt ansich schon ein schönes Wohlfühllicht ab. Ich bin sehr zufrieden. Bestellen und seine eigene Erfahrung machen, besser als über manche irreführende Verwertung zu hören.

Osittain harhaanjohtavien arvostelujen vuoksi ennen kuin yritän kirjoittaa arvostelun uudelleen. Testasin lamppua 3 iltaa ja olen erittäin tyytyväinen. Laitteessa on 2000 wattia. Voit kytkeä päälle 800 watin kelan ja/tai 1200 watin kelan. Tämä tarkoittaa, että kun molemmat ovat päällä, olet 2000 wattia. Se oli kirjoitettu väärin toisessa arvostelussa. Jäähdyttimen kaapeli on 1,5 m pitkä. Jos ripustat tällaisen jäähdyttimen, sinun tulee olla tietoinen siitä, että asennat siihen myös lattiapistorasian etkä saa 10 metrin syöttöjohtoa. Valo on pieni LED, joka valaisee hieman. Koska kyseessä on pääasiassa säteilylämmitin, en odota sielläkään valonheittimiä. Itse lämmityspatteri säteilee jo mukavaa hyvänolon valoa. Olen erittäin tyytyväinen. Tilaa ja koe itse, parempi kuin kuulla harhaanjohtavista arvosteluista.

Verified tarkastelu

Ich habe den Strahler unter dem Pavillon. Das geht sehr gut. Der Abstand durch die Kette zum Dach reicht gut aus. Viel zu kurz ist leider das Kabel. Wer hat schon eine Steckdose an der Decke? Die Heizleistung muss auf 2500Watt gestellt sein. Sonst kommt nicht einmal am Kopf, am Tisch sitzend, etwas an. Bis zu einer Außentemperatur von +12 Grad bei Windstille für mich aber dann ausreichend. Mit einer vernünftigen Kabellänge würde ich ihn weiterempfehlen. Lieferung ging schnell und unkompliziert. Artikel war gut verpackt.

Minulla on valokeila paviljongin alla. Se menee erittäin hyvin. Etäisyys ketjun läpi kattoon on riittävä. Valitettavasti kaapeli on liian lyhyt. Kenellä on pistorasia katossa? Lämmitysteho on asetettava 2500 wattiin. Muuten ei edes pää, joka istuu pöydässä, saa mitään. Jopa +12 asteen ulkolämpötila ilman tuulta, mutta sitten riittää minulle. Kohtuullisen pituisella kaapelilla suosittelen sitä. Toimitus oli nopea ja mutkaton. Tavara oli hyvin pakattu.

Verified tarkastelu

Schnelle Lieferung, gute Verpackung, komplett vormontiert. Aufhängen, Batterien in fie FB, fertig. 1pt Abzug, weil die beschriebenen 5 m Radius nicht erreichbar sind. Für 2, also direkt über dem Tisch, ist das Gerät gut. Insofern ist es ok, dass es keine Reduzierstufen gibt. Preis Leistung sehr gut.

Nopea toimitus, hyvä pakkaus, täysin koottu. Katkaise puhelu, paristot FB:ssä, valmis. 1 pisteen vähennys, koska kuvattua 5 metrin sädettä ei voida saavuttaa. 2:lle, eli suoraan pöydän yläpuolelle, laite on hyvä. Tässä suhteessa on ok, ettei vähennysvaiheita ole. Hinta/tarjous: Erittäin hyvä.

Verified tarkastelu

Lieferung sehr schnell, Artikel ohne Schäden. Die Heizleistung reicht nur für einen kühlen Abend. Enttäuschend ist die Beleuchtung, die sehr schwach ist und keinesfalls für einen geselligen Abend reicht.

Toimitus erittäin nopea, tuote ilman vaurioita. Lämpöteho riittää vain viileään iltaan. Valaistus on pettymys, koska se on hyvin hämärä eikä missään tapauksessa riitä mukavaan iltaan.

Verified tarkastelu

Fernbedienung schwer zu betätigen oder hat einen Fehler sonst alles top.

Kaukosäädin on vaikeakäyttöinen tai siinä on vikaa muuten kaikki on hienoa.

Verified tarkastelu

Der Strahler wird unter einem Pavillon betrieben und reicht völlig aus um 6 Personen zu erwärmen ! Die Wärmeabstrahlung nach oben ist sehr gering ,also kein Problem mit der Plane darüber .Die Fernbedienung funktioniert einwandfrei ! Was mich fast zur Rücksendung bewogen hat war das doch stark verbogene Gitter ( Foto) Ich habe es dann aber selbst gerichtet! Da hat wohl offensichtlich keine Endkontrolle stattgefunden.

Patteri toimii paviljongin alla ja riittää lämmittämään 6 henkilöä! Lämmön säteily ylöspäin on erittäin vähäistä, joten ei ongelmaa sen yläpuolella olevalla pressulla.Kaukosäädin toimii täydellisesti! Se, mikä melkein sai minut haluamaan lähettää sen takaisin, oli pahasti vääntynyt säleikkö (kuva), mutta sitten korjasin sen itse! Lopputarkastusta ei ilmeisesti ollut.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja