Speyer suihkulähde aurinkopaneelilla puutarhaan 4 porrasta akkukäyttöinen
Speyer suihkulähde aurinkopaneelilla puutarhaan 4 porrasta akkukäyttöinen
Speyer suihkulähde aurinkopaneelilla puutarhaan 4 porrasta akkukäyttöinen
Speyer suihkulähde aurinkopaneelilla puutarhaan 4 porrasta akkukäyttöinen
Speyer suihkulähde aurinkopaneelilla puutarhaan 4 porrasta akkukäyttöinen
Speyer suihkulähde aurinkopaneelilla puutarhaan 4 porrasta akkukäyttöinen
Speyer suihkulähde aurinkopaneelilla puutarhaan 4 porrasta akkukäyttöinen

Speyer -suihkulähde

305 cm puutarhakaivo 2,4 kg
147,99 € sis. alv

Speyer -suihkulähde

147,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
30 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

auringon voimaa: suihkulähde SunRiver-teknologialla verkkovirrasta riippumattomaan käyttöön aurinkovoimalla

pulppuava keidas: viehättävä vesiputous puutarhaan, terassille tai olohuoneeseen

puhdasta rentoutusta: 4 tasoa muodostaa porrastetun vesiputouksen

Tuotteen yksityiskohdat

Kurkkaa kaivoon: aurinkovoimalla toimiva Blumfeldt Speyer -suihkulähde antaa veden virrata neljän tason välillä auringon voimalla ja auttaa sinua rentoutumaan välkkyvän vesinäytelmän avulla. Vakuuttavan aidolta näyttävä suihkulähde on samalla äärimmäisen edustuskelpoinen ja koristaa joka puutarhaa, parveketta tai olohuonetta.

Blumfeldt Speyer -suihkulähteen Sunriver-teknologia huolehtii 9 V/2,8 W aurinkopaneelilla ja integroidulla litiumioniakulla siitä, että suihkuähde toimii täysin verkkovirrasta riippumatta. Koska aurinkopaneelin keräämä energia tallentuu akkuun, suihkulähdettä voi käyttää öiseen aikaan jopa viisi tuntia. Rentoudu ja nauti: pehmeästi soliseva vesi virtaa jatkuvana ryöppynä vesiputouksen neljän portaan kautta. Lisäksi LoopFlow Concept -työskentelyperiaatteen ansiosta suihkulähde ei vaadi vesiliitäntää tai uudelleen täyttöä, sillä tehokas minipumppu pitää kerran täytetyn veden jatkuvassa kierrossa. Samalla pumppu nostaa vettä jopa 100 cm:n korkeuteen ja kierrättää vettä peräti 200 litraa tunnissa.
Komea pimeässäkin: kun ilta saapuu, integroitu LED-valaistus laittaa Blumfeldt Speyer -suihkulähteen veden kimaltelemaan ja valaisee tunnelmallisesti puutarhaa tai terassia. Suihkulähde on valmistettu keinokivestä, minkä ansiosta se on paitsi todellinen katseenvangitsija, myös pakkasta ja kulutusta kestävä sekä verrattain kevyt.

Ei energiakustannuksia ja ihanteellinen jatkuvassa käytössä: Speyer-suihkulähde Blumfeldtilta.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • veden maksimivirtaus: 200 l/h
 • veden maksiminousu: 100 cm
 • aurinkopaneelin teho: 2,8 W
 • pumpun kotelointiluokka: IP68
 • ohjausyksikön kotelointiluokka: IP44
 • virransyöttö: 7,6 V/1500 mA litiumioniakku
Speyer suihkulähde aurinkopaneelilla puutarhaan 4 porrasta akkukäyttöinen

Mitat & tekniset tiedot

 • suihkulähteen mitat: n. 30 x 58 x 29 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • alamaljan halkaisija: n. 23 cm
 • alemman keskimaljan halkaisija: n. 8,5 cm
 • ylemmän keskimaljan halkaisija: n. 9 cm
 • ylämaljan halkaisija: n. 9 cm
 • aurinkopaneelin mitat: n. 16 x 19,4 x 3 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • aurinkopaneelin korkeus maapiikillä: 41 cm
 • aurinkopaneelin liitäntäkaapelin pituus: n. 300 cm
 • paino: n. 2,4 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x suihkulähde
 • 1 x aurinkopaneeli
 • 1 x 3-osainen maapiikkisetti
 • 1 x monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(15 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Eigentlich ganz schön. Leider ist von Anfang an ein Licht kaputt. Trotz Angebot einer Erstattung ist bis heute noch nichts eingegangen.

Tietovälinettä ei voitu ladata. Itse asiassa aika kiva. Valitettavasti yksi valo katkesi alusta alkaen. Hyvitystarjouksesta huolimatta mitään ei ole saatu tähän mennessä.

Verified tarkastelu

Lieferung prompt und okay; Springbrunnen steht auf meinem Dachgarten und plätschert, wenn ich da bin, fröhlich vor sich hin, das ist sehr entspannend. Hoffe, dass der Springbrunnen eine lange Haltbarkeit aufweist.

Toimitus nopea ja ok; Kattopuutarhassani on suihkulähde ja kun olen siellä, se roiskuu iloisesti, se on hyvin rentouttavaa. Toivottavasti suihkulähteellä on pitkä säilyvyys.

Verified tarkastelu

Optik sehr ansprechend und Solarpumpe funktioniert auch einwandfrei. Super Produkt.

Näyttää erittäin houkuttelevalta ja aurinkopumppu toimii myös täydellisesti. Hieno tuote.

Verified tarkastelu

Sehr früher als vorangekündigt angekommen. Sehr schön und bereitet viel Freude. Dankeschön

Saapui paljon aikaisemmin kuin ilmoitettu. Todella kaunista ja hauskaa. Kiitos paljon

Verified tarkastelu

Sieht toll im Garten aus. Ab und zu unterbrochene Wasserkreislauf, aber stört nicht

Näyttää upealta puutarhassa. Ajoittain keskeytynyt vesikierto, mutta ei häiritse

Verified tarkastelu

Sobald die Sonne strahlt legt die pumpe los, Der Anblick ist schön und sieht nicht billig aus. Nach zwei Monaten Dauerbetrieb bilden sich mittlerweile Algen werde Algazid verwenden bin gespannt wie das mit Ersatzteilen aussieht wenn die pumpe schlapp macht

Heti kun aurinko paistaa, pumppu käynnistyy. Näky on kaunis eikä näytä halvalta. Kahden kuukauden jatkuvan käytön jälkeen nyt muodostuu leviä. Käytän Algazidia. Olen utelias näkemään, miltä näyttää varaosien kanssa kun pumppu luovuttaa

Verified tarkastelu

Wer auf Dekoration auf Terrassen steht, Liebhaber von Wasserspielen ist, dem ist dieser entzückende Solar- Kaskaden- Brunnen sehr zu empfehlen. Das Produkt entspricht exakt den Angaben im Angebot. Ein klitzekleiner Mangel, das Solar- Panel war bei Lieferung nicht mit einer Schutzfolie versehen und ein kleiner Kratzer darauf war. Dennoch bin ich sehr zufrieden, weil diese Dekoration ausgesprochen hübsch ist und der Anblick mich erfreut.

Tämä ihastuttava aurinkokaskadi-suihkulähde on erittäin suositeltavaa kaikille, jotka pitävät terassien sisustamisesta tai vesistöistä. Tuote vastaa täsmälleen tarjouksen tietoja. Pieni vika, aurinkopaneelissa ei toimitettaessa ollut suojakalvoa ja siinä oli pieni naarmu. Siitä huolimatta olen erittäin tyytyväinen, koska tämä koristelu on erittäin kaunis ja olen iloinen nähdessäni sen.

Verified tarkastelu

Der Gartenbrunnen paßt sehr gut auf unsere Terrasse. Er plätschert leise vor sich hin. Nur der on/off Schalter klemmt ein wenig. Er hat mit Wasser gefüllt sogar nachts aufgetretene Minusgrade unbeschadet überstanden.

Puutarhan suihkulähde sopii hyvin terassillemme. Hän mutisee hiljaa itsekseen. Vain on/off-kytkin on hieman jumissa. Vedellä täytettynä se selvisi jopa pakkasta yöllä ilman vaurioita.

Verified tarkastelu

Der Brunnen wurde sehr schnell geliefert. Der Aufbau war selbsterklärend und einfach. Damit konnte er ruckzuck in Betrieb genommen werden. Er ist sehr wertig und massiv gebaut. Für diese Preisklasse übertrifft er bei weitem meine persönlichen Erwartungen. Nachdem das Solarpanel wohl noch etwas geladen war, die Sonne schien, entfaltete er auch direkt komplett sein können auf meiner Terrasse. Das sanfte Plätschern wirkt sehr beruhigend und entspannend. Auch wenn der Brunnen ausgeschaltet ist, die Sonne scheint, beginnt er sofort wieder Dank Solarspeicher, mit seiner Arbeit, so dass man sich eigentlich nur um das rechtzeitige Nachfüllen des Wasserstandes kümmern muss. Hier rate ich auf jeden Fall, wie auch vom Hersteller empfohlen, nur destilliertes Wasser zu verwenden, um die Lebensdauer der Pumpe nicht zu beeinträchtigen. Bei mir hat der Brunnen auf jeden Fall seinen Sonnenplatz auf meiner Terrasse gefunden und von meiner Seite gibt es eine ganz klare Kaufempfehlung!

Suihkulähde toimitettiin erittäin nopeasti. Asennus oli itsestään selvä ja helppo. Joten se voidaan ottaa käyttöön nopeasti. Se on erittäin arvokas ja tukevasti rakennettu. Tässä hintaluokassa se ylittää huomattavasti henkilökohtaiset odotukseni. Sen jälkeen kun aurinkopaneeli oli ehkä vielä ladattu hieman, aurinko paistoi, se myös avautui kokonaan terassilleni. Hellävaraisella roiskeella on erittäin rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Vaikka suihkulähde olisi sammutettu ja aurinko paistaa, se alkaa toimia heti aurinkovaraajan ansiosta, joten sinun tarvitsee vain huolehtia vedenpinnan täyttöstä ajoissa. Joka tapauksessa suosittelen, että valmistaja suosittelee käyttämään vain tislattua vettä, jotta se ei vaikuta pumpun käyttöikään. Minun tapauksessani suihkulähde on ehdottomasti löytänyt paikkansa auringossa terassillani ja minun puoleltani on erittäin selkeä ostosuositus!

Verified tarkastelu

Der Brunnen ist super schnell aufgebaut und kaum hat das Panel Sonne, plätschert es schon wunderschön im Garten oder auf dem Balkon. Alles läuft ohne Strom, Steckdose etc. Der Brunnen hat eine rustikale Optik, ist aber recht leicht aus unzerstörbarem Material, Polyresin. Klare Kaufempfehlung!

Suihkulähde on supernopea pystyttää ja heti kun paneelissa on aurinkoa, se roiskuu jo kauniisti puutarhassa tai parvekkeella. Kaikki toimii ilman sähköä, pistorasioita jne. Suihkulähde on maalaismainen, mutta melko kevyt ja valmistettu rikkoutumattomasta materiaalista, polyresiinistä. Selkeä ostosuositus!

Verified tarkastelu

Der Brunnen ist ein Hingucker auf dem Balkon für die Nachbarschaft. Tolles Produkt. Das plätschern des Wassers ist sehr beruhigend.

Suihkulähde on katseenvangitsija naapuruston parvekkeella. loistava tuote Veden aaltoilu on erittäin rauhoittavaa.

Verified tarkastelu

Leider war der erste kaputt, sei es obs am Solarpaneel oder an der Pumpe lag, Aber wir bekamen prompt und problemlos einen neuen Brunnen von der Firma . Der ist jetzt in unserem ZEN-Garten ein wahrer Hingucker. Die Bienen erfreuen sich am fließenden Wasser und lassen uns in Ruhe und es plätschert echt angenehm.

Valitettavasti ensimmäinen meni rikki, oli se sitten aurinkopaneeli tai pumppu, mutta saimme yritykseltä uuden suihkulähteen nopeasti ja ilman ongelmia. Se on nyt todellinen katseenvangitsija ZEN-puutarhassamme. Mehiläiset nauttivat virtaavasta vedestä ja jättävät meidät rauhaan ja roiskuminen on todella mukavaa.

Verified tarkastelu

Es ist ein super schöner Brunnen der sich sogar einschaltet wenn die Sonnenstrahlen nicht durchkommen,,und wenn der Akku sich aufgeladen hat,,läuft er auch im Dunkeln

Se on erittäin kaunis suihkulähde, joka syttyy, vaikka auringonsäteet eivät paista läpi, ja kun akku on latautunut, se toimii myös pimeässä

Verified tarkastelu

Schöner Deko Brunnen, schnelle Lieferung und einfache Inbetriebnahme. Läuft direkt und sieht auf der Terasse toll aus.

Kaunis koristeellinen suihkulähde, nopea toimitus ja helppo asentaa. Juoksee suoraan ja näyttää hyvältä patiolla.

Verified tarkastelu

Sehr schöner Brunnen, läuft super und ist ein Blickfang in meinem Garten. Lieferung war schnell und sehr gut verpackt.

Erittäin mukava suihkulähde, toimii hyvin ja on katseenvangitsija puutarhassani. Toimitus oli nopea ja erittäin hyvin pakattu.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja