Fruitberry-mehustin slow juicer 400 W 60 rpm Ø 8,5 cm BPA-vapaa Hopea Metallinen

Fruitberry-mehustin

Hopea Metallinen mehustin
147,99 € sis. alv

Fruitberry-mehustin

147,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
30 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Hedelmäistä ja laadukasta: hellävarainen mehustin, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu mikrosiivilä

Tyylikäs muotoilu: tilaa säästävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuori, jossa on muovisia yksityiskohtia

Nopeasti täytettävissä: myös suuremmilla hedelmä- ja vihannespaloilla

Tuotteen yksityiskohdat

Vitamiinipommit helposti: Klarstein Fruitberry -mehustimella voit valmistaa terveellisiä pirtelöitä hedelmistä ja vihanneksista nopeasti ja helposti. 60 kierrosta minuutissa takaa, että ainekset hienonnetaan erityisen hellävaraisesti ilman, että ne kuumennetaan ja että niistä viedään vitamiinit. Täyttöputkessa on miellyttävän leveä aukko, joka helpottaa työskentelyä, sillä voit laittaa sisään myös suurempia hedelmä- ja vihannespaloja. Hienon, ruostumattomasta teräksestä valmistetun mikrosiivilän ansiosta vitamiinipitoisiin smoothieihisi ei pääse hedelmäjäämiä eikä siemeniä!

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuori
 • 2 muovisäiliötä, joiden kunkin tilavuus on 1000 ml
 • Vertikaalinen mehustin
 • Hellävarainen puristusprosessi 60 kierroksella minuutissa
 • Sis. hienon, ruostumattomasta teräksestä valmistetun mikrosiivilän
 • Helppo täyttää jopa suurilla hedelmäpaloilla
 • Mehu ja puristusjätteet (puristejäännös) erilleen
 • Start-stop-suojaus – laite käynnistyy vain täyttöputken ollessa paikallaan
 • Takaisinpäin johtaminen tukosten poistamista varten
 • Turvalukitus
 • Hiljainen käyttöääni
 • Erittäin helppo puhdistaa irrotettavan puristusyksikön ansiosta
 • Imukuppijalat tukevaa pitoa varten
 • Täysin BPA-vapaa
Fruitberry-mehustin slow juicer 400 W 60 rpm Ø 8,5 cm BPA-vapaa

Mitat & tekniset tiedot

 • Laite (ilman täyttöputkea): 16 x 31 x 21 (LxKxS)
 • Laite (täyttöputken kanssa): 16 x 52 x 21 (LxKxS)
 • Johdon pituus: n. 115 cm
 • Paino: n. 4,9 kg
 • Teho: 400 W

Toimituskokonaisuus

 • 1 x mehustin
 • 1 x puhdistusharja
 • 2 x säiliö
 • 1 x täyttöputki
 • 1 x mehustinruuvi
 • Monikielinen käyttöohje

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(10 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Ich bin einfach begeistert! Die Ware war keine 24h unterwegs, das habe ich noch nie erlebt. Ich benutze das Gerät sehr oft und es hält immernoch. Mittlerweile ist diese Saft Presse zu meinem wichtigsten Gerät in der Küche geworden.

Olen vain innoissani! Tavarat olivat matkalla alle 24 tunnissa, en ole koskaan ennen kokenut sellaista. Käytän sitä paljon ja se kestää edelleen. Sillä välin tästä mehupuristimesta on tullut keittiön tärkein laitteeni.

Verified tarkastelu

Habe fünf reife Äpfel damit entsaftet. Es wurde zwar alles vermisst, aber eine beträchtliche Menge Mus blieb im oberen Teil der Schnecke. Eine Wiederholung erbrachte das selbe Ergebnis. Daher nur drei Punkte. Der Saft war o.k., dem Trester hatte ich keine Beachtung geschenkt, wegen dem Mus. Ich schickte das Gerät zurück, da es nicht so arbeitete wie ich es erwartet hatte. Ein geringfügig billigeres Gerät arbeitet so wie ich es wollte. Dieses hatte nur eine, größere, Einfüllöffnung. Keine mit zwei Öffnungen. Denke es lag daran. (Strömungstechnisch ungünstig)

Mehusin sillä viidestä kypsästä omenasta. Se kaikki jäi väliin, mutta huomattava määrä sossia jäi etanan latvaan. Toisto antoi saman tuloksen. Eli vain kolme pistettä. Mehu oli ok, puristemassaan en kiinnittänyt huomiota soseen takia. Lähetin laitteen takaisin, koska se ei toiminut odotetulla tavalla. Hieman halvempi laite toimii niin kuin halusin. Tässä oli vain yksi suurempi täyttöaukko. Ei yhtään kahdella aukolla. Taisi johtua siitä. (Epäedullinen virtauksen suhteen)

Verified tarkastelu

Estupenda licuadora semiprofesional, perfecta para cualquier cocina que se precie...su diseño combinando acero inoxidable y plastico, da como resultado un exprimidor de alta gama..

Montaje facil, de hecho muestro video, y funcionamiento basico, y funciona con dos velocidades. Una vez montada, solo tienes que introducir las piezas por el embudo superior y si es necesario empujar con el accesorio de empuje, al ser extraancha puedes hacer zumos incluso de piezas enteras.

Podras preparar exquisitos zumos, sin pulpa ni pepitas gracias al microtamiz de frutas y verduras, naranjas, manzanas, frutos del bosque, limones, zanahorias, apio, tomates, etc. Los zumos más tentadores son los de elaboración propia, por ejemplo frambuesa, manzana y maracuyá, fresa y kiwi o apio, pepino, espinaca y mango.

Esta licuadora| Incluye 2 jarras de 1 litro de volumen, salida independiente para el zumo y los restos de pulpa ( esta salida tal y como muestro en el video tiene un tapon de cierre independiente y cepillo de limpieza.

Loistava puoliammattimainen tehosekoitin, täydellinen mihin tahansa itseään kunnioittavaan keittiöön... sen suunnittelussa yhdistyvät ruostumaton teräs ja muovi, tuloksena on huippuluokan mehupuristin. Helppo koota, itse asiassa näytän videon ja perustoiminnot, ja se toimii kahdella nopeudella . Kokoonpanon jälkeen sinun tarvitsee vain viedä palat yläsuppilon läpi ja tarvittaessa työntää työntötarvikkeella, koska se on erityisen leveä, voit tehdä mehuja jopa kokonaisista kappaleista. Voit valmistaa herkullisia mehuja ilman hedelmälihaa tai siemeniä hedelmille ja vihanneksille, appelsiineille, omenille, marjoille, sitruunalle, porkkanalle, sellerille, tomaateille jne. Houkuttelevimpia mehuja ovat itse tehdyt, esimerkiksi vadelma, omena ja passionhedelmä, mansikka ja kiivi tai selleri, kurkku, pinaatti ja mango. Tämä tehosekoitin| Se sisältää 2 1 litran kannua, erillisen ulostulon mehulle ja massajäännöksille (tässä ulostulossa, kuten näytän videolla, on erillinen sulkukorkki ja puhdistusharja.

Verified tarkastelu

Excelente exprimidor/licuadora, de fácil montaje y fácil uso. Empecemos por el montaje| el paquete llega con un embalaje muy grande. No os asustéis, no es que la licuadora sea enorme, es que viene muy protegida. El paquete contiene:

-2 x Vasos 1L
-1x Cepillo limpiador
-Piezas del exprimidor: Exprimidor lento con ventosas en la base, recipiente de salida, mecanismo exprimidor, filtro y recipiente de entrada/llenado (tolva).
-Manual de instrucciones disponible en español (otros idiomas disponibles: inglés, alemán, italiano y francés)

Fijas el exprimidor lento (el aparato principal) a una superficie, tiene ventosas por lo que tendrá mucha estabilidad. Ya viene con un recipiente colocado en el centro. Ese recipiente es el de salida, que tiene dos conductos, uno para el zumo (dcha) y otro para la pulpa (izq). Colocas el mecanismo exprimidor en el centro, posteriormente el filtro. Encima colocas el recipiente de llenado (llamada tolva, por donde meterás la fruta, recipiente alargado), y lo fijas girándolo. Por último colocas los vasos en los conductos de salida, y ya está. Puedes utilizar tu exprimidor.
Comenzamos con su utilización| introduces la fruta por la tolva, con el utensilio de cierre, presionamos los cachos que se queden atascados, y le damos al on. Si surgen dificultades, tienes marcha atrás para que se desatasque. Esperas un momento y tienes tu zumo en un vaso y la pulpa en el otro. ¡A disfrutar de tu propio zumo! ¡Rico y saludable!

Destacaría del producto, que tiene:
-Salida independiente para el zumo y los restos de pulpa
-Encendido/apagado de seguridad: solo arranca si está completamente montada
-Marcha atrás para desatascar restos atascados
-Cierre de seguridad, que te permite mover los trozos que se queden atrás en la tolva
-Pies de ventosa para la máxima estabilidad
-Mecanismo silencioso y fácil de desmontar para su limpieza.

Erinomainen mehupuristin/sekoitin, helppo koota ja helppo käyttää. Aloitetaan kokoonpanosta | Paketti saapuu erittäin suurella pakkauksella. Älä pelkää, se ei johdu siitä, että tehosekoitin on valtava, vaan se, että se tulee hyvin suojattuna. Pakkaus sisältää: -2 x 1L lasit -1x Puhdistusharja -Mehupuristimen osat: Hidas mehupuristin, jossa imukupit pohjassa, poistosäiliö, mehupuristinmekanismi, suodatin ja tulo/täyttösäiliö (suppilo). -Ohjekirja saatavilla espanjaksi (muilla kielillä: englanti, saksa, italia ja ranska) Kiinnität hitaan mehupuristimen (päälaite) pintaan, siinä on imukupit, joten siinä on paljon vakautta. Sen mukana tulee jo keskelle asetettu säiliö. Tämä säiliö on ulostulo, jossa on kaksi kanavaa, yksi mehulle (oikealla) ja toinen massalle (vasemmalla). Asetat mehulinkomekanismin keskelle ja sitten suodattimen. Aseta päälle täyttöastia (kutsutaan suppiloksi, johon laitat hedelmät, pitkänomainen astia) ja kiinnitä se kääntämällä. Lopuksi asetat lasit ulostulokanaviin, ja siinä kaikki. Voit käyttää mehupuristinta. Aloitamme sen käytöstä| Syötät hedelmät suppilon läpi, sulkuvälineellä puristamme kiinni jääneet palaset ja painamme päälle. Jos vaikeuksia ilmenee, sinun on peruutettava, jotta se irtoaa. Odotat hetken ja sinulla on mehu toisessa lasissa ja hedelmäliha toisessa. Nauti omasta mehustasi! Rikas ja terve! Haluaisin korostaa tuotetta, jossa on: - Itsenäinen ulostulo mehulle ja jäännökselle - Turva päälle/pois: se käynnistyy vain, jos se on kokonaan koottu - Peruutusvaihde tukkeutuneiden jäännösten poistamiseksi - Turvalukko, jonka avulla voit siirtää palasia pysy täyttösuppilossa -Imukupin jalat maksimaalisen vakauden takaamiseksi -Hiljainen mekanismi ja helppo purkaa puhdistusta varten.

Verified tarkastelu

Dans une cuisine déjà bien équipée, l'arrivée d'un nouvel appareil doit vraiment apporter un plus. Cet extracteur de jus Klarstein reçu pour un test honnête est facile à utiliser avec un résultat étonnant. Il permet de consommer toujours plus de fruits ce qui est un gros atout pour toute la famille.

Au déballage du carton, l'appareil est complet avec en plus une notice en français. L'assemblage du mécanisme est simple. Deux récipients doivent être placés sous le récupérateur de jus et sous celui de la pulpe des fruits ou des légumes.
Avec des fruits plutôt mûrs, une fois épluchés et coupés en morceaux pas trop gros, la mise en route se fait par le bouton de commande en façade (Off, On et Reverse). L'appareil n'est pas bruyant sans que le moteur de 400 W ne donne l'impression de peiner.

Utilisé avec des carottes, des pommes, des fraises ou encore des bananes, le résultat est toujours enthousiasmant avec des jus délicieux (si les fruits le sont aussi...). Le nettoyage du mécanisme d'extraction du jus est facile grâce au démontage complet.
Il est aussi parfait pour les gelées de fruits : le jus extrait des mûres permet de réussir la gelée à tous les coups.

Enfin, avec son esthétique réussi en inox, l'extracteur trouve facilement sa place sur une plan de travail de la cuisine.

Jo hyvin varustetussa keittiössä uuden kodinkoneen saapumisen pitäisi tuoda todella plussaa. Tämä rehellisestä kokeesta saatu Klarstein-mehupuristin on helppokäyttöinen ja hämmästyttävä tulos. Sen avulla voit kuluttaa yhä enemmän hedelmiä, mikä on iso plussa koko perheelle. Laatikon purkamisen yhteydessä laitteen mukana tulee ranskankielinen lisäopas. Mekanismin kokoaminen on yksinkertaista. Kaksi astiaa on asetettava mehunkerääjän alle ja hedelmä- tai vihannesmassan alle. Melko kypsillä hedelmillä, jotka on kuorittu ja leikattu ei liian suuriksi paloiksi, aloitus tapahtuu etuosassa olevalla ohjauspainikkeella (Off, On ja Reverse). Laite ei ole meluisa ilman 400 W:n moottoria, joka antaa vaikutelman uurastamisesta. Porkkanoiden, omenoiden, mansikoiden tai jopa banaanien kanssa käytettynä lopputulos on aina jännittävä herkullisilla mehuilla (jos hedelmät ovat liian...). Mehustimen puhdistaminen on helppoa täydellisen purkamisen ansiosta. Se sopii erinomaisesti myös hedelmähyytelöihin: karhunvatukoista uutettu mehu tekee hyytelöstä onnistuneen joka kerta. Lopuksi, ruostumattoman teräksen onnistuneen esteettisen ulkonäön ansiosta liesituuletin löytää helposti paikkansa keittiön työtasolla.

Verified tarkastelu

Der Entsafter ist fast perfekt. Aber nur fast. Der Zusammenbau ist auch nach 3 Monaten täglicher Benutzung immer noch nicht so ganz einfach. Jedes Teil muss korrekt sitzen und einrasten, sonst passt es am Ende nicht. In der Beschreibung ist der Aufbau leider auch nicht ausführlich beschrieben. Die Reinigung ist schon etwas aufwendig, aber ich hab auch alles schon in die Spülmaschine gegeben und sie haben es gut überlebt. Ich bin gespannt, wie lange das Gerät hält, denn alle Teile sind aus Plastik, das manchmal schon verdächtig knarckst, wenn man harte Früchte versaftet. Der Auslauf für den Trester ist extrem klein, so dass faserige Früchte den Auslauf sehr leicht verstopfen. Sachen wie Rhabarber oder Stangensellerie müssen ganz klein geschnitten werden, dann geht's. Ich finde toll, dass das Gerät so ein großes Einfüllrohr hat. Allerdings ist in dem Rohr ein kleiner Plastikstutzen. Dieser soll wahrscheinlich verhindern, dass man mit der Hand in das Gewinde fassen kann. Allerdings verhindert dieser auch, dass man z.B. ganze Äpfel hinein geben kann. Das finde ich ziemlich schade. Blättrige Sachen wie Salat oder Spinat lassen sich nur schwer entsaften. Sie kleben sich an die Wand des Entsafters oder wickeln sich um die Schnecke. Nichtsdestotrotz bin ich mit dem Gerät sehr zufrieden. Das Ergebnis ist immer gut, die Säfte schmecken toll und das Preis-Leistungs-Verhältnis ist top.

Mehulinko on lähes täydellinen. Mutta vain melkein. Jopa 3 kuukauden päivittäisen käytön jälkeen kokoaminen ei ole vieläkään niin helppoa. Jokaisen kappaleen tulee sopia ja napsahtaa paikoilleen oikein, muuten se ei sovi paikalleen. Valitettavasti rakennetta ei ole kuvattu kuvauksessa yksityiskohtaisesti. Siivoaminen on vähän aikaa vievää, mutta olen laittanut jo kaiken astianpesukoneeseen ja hyvin selvisivät. Ihan mielenkiinnosta kysyn, kuinka kauan laite kestää, sillä kaikki osat ovat muovia, josta kovia hedelmiä mehutettaessa välillä kuuluu epäilyttävää narinaa. Puristemassan nokka on erittäin pieni, joten kuituiset hedelmät voivat helposti tukkia nokan. Raparperi tai selleri on leikattava hyvin pieneksi, niin se toimii. Minusta on hienoa, että laitteessa on näin iso täyttöputki. Putkessa on kuitenkin pieni muovisuutin. Tämän pitäisi luultavasti estää sinua kurkomasta lankaan kädelläsi. Tämä kuitenkin estää myös esimerkiksi kokonaisten omenoiden laittamista siihen. Minusta se on sääli. Lehdistä, kuten salaatista tai pinaatista, on vaikea mehuttaa. Ne tarttuvat mehupuristimen seinään tai kiertyvät kairan ympärille. Siitä huolimatta olen erittäin tyytyväinen laitteeseen. Lopputulos on aina hyvä, mehut maistuvat hyvältä ja hinta-laatusuhde on loistava.

Verified tarkastelu

Vollauf zufrieden...Super Service...Unkomplizierte Abwicklung..Nur zu empfehlen...sowohl der Shop..das Nette Personal...als auch das Gerät..
Mfg.Kundinger

Täysin tyytyväinen...super palvelu...mutkaton käsittely...voi vain suositella...sekä kauppaa...mukava henkilökunta...sekä laite...Mfg.Kundinger

Verified tarkastelu

Ho testato la prima volta la centrifuga, non a caso, con le arance | Questo perchè con i tradizionali spremiagrumi si ha sempre la sensazione che non vengono spremuti perfettamente, lasciando ai bordi sempre molto succo che va a finire nella spazzatura.
Grazie a questa macchina però, riusciremo a ricavarne fino all' ultima goccia.

La macchina arriva a casa ben protetta, all' interno di una doppia scatola di cartone per evitarne ogni piccolo problema durante il trasporto.
Una volta aperta la confezione principale troviamo all' interno :

- 1 Spremiagrumi con tutti i suoi componenti
- 1 Vaschetta per la raccolta del succo trasparente
- 1 Vaschetta per la raccolta della polpa, in colorazione nera
- 1 Manuale di istruzioni ben dettagliato in molte lingue : ITALIANO , Tedesco, Inglese, Francese e Spagnolo
- 1 Spazzola per pulire a fondo gli spazi più difficili da raggiungere

Prima di assemblare la macchina è opportuno lavare i componenti in acqua calda con sapone ( che non contenga prodotti abrasivi ) utilizzando una spugna o panno morbido per evitare di graffiare i componenti.
Per una corretta installazione, dovremo far attenzione che i componenti siano inseriti nel verso giusto, incastrandoli perfettamente nella zona dedicata. I passaggi si effettuano dal basso verso l' alto, quindi come prima cosa dovremo montare il Bicchiere ( con le 2 uscite dedicate al succo ed alla polpa ) - Dentro ad esso dovremo inserire il supporto per il filtro - In seguito inseriamo il filtro ( e lo facciamo combaciare con una rotella presente nella base ) - A quel punto è il momento della Trivella ( un pò più complicata da inserire ) - Per concludere poggiamo l' imbuto e chiudiamo il tutto.

COME FUNZIONA :

Una volta che avremo effettuato i primi passaggi, ed avremo assemblato il tutto, saremo pronti per andare a centrifugare moltissimi tipi di frutta e verdura. Per far si che la macchina non subisca danni, o blocchi, dovremo togliere il nocciolo dalla frutta, la buccia dagli agrumi, dal melone, ananas e mango.
A questo punto, dopo un lavaggio accurato potremo andare a tagliare la frutta in piccoli pezzi, così da poterla inserire all' interno dell' imbuto senza problemi.
Adesso saremo pronti per azionare la macchina, ed inserendo all' interno la nostra frutta o verdura, in pochi secondi inizierà a scorrere il succo nella zona dedicata, mentre la polpa dall' altro.

COSA POSSIAMO CENTRIFUGARE :

Con questo tipo di macchina è possibile estrarre il succo da ogni tipo di frutta e verdura ( meglio se di stagione e che non contenga amido )
Possiamo infatti inserire all' interno anche : Sedano - Carote - Spinaci - Mele - Pere - Cetrioli - Pomodori - Banane ecc.
Per quanto riguarda gli ortaggi a foglia è consigliato mischiarli con altri prodotti che contengono maggior succo

PRO :

- E' perfetta per creare centrifugati in tutti i mesi dell' anno, per chi si allena, ha bisogno di energie durante la giornata, ha bisogno di vitamine, sarà la macchina ideale, una centrifuga la mattina a colazione darà sicuramente molte più energie che un succo di frutta al bar.
- Il montaggio dei componenti è semplicissimo e veloce, le prime volte risulterà un pò scomodo, ma una volta presa la mano sarà un attimo assemblarla
- A differenza di altre macchine simili, è possibile inserire quasi tutti i tipi di frutta e verdura, per creare mix veramente particolari di gusti mai provati prima.
- Ha un livello di sicurezza altissimo, se montata correttamente sarà impossibile inserire le mani all' interno ( compresi i bambini ) ed il motore non partirà fino a che non sarà chiusa perfettamente ogni singola parte.
- Estrae tutto il succo possibile, infatti la polpa risulta secca e priva di alcun liquido all' interno
- Gli " scarti " potremo utilizzarli per concimare le piante in terrazzo o giardino, così da non buttar via niente oltre alla buccia.

CONTRO :

- Non è un vero e proprio contro, ma ,essendo un pò troppo alta, in alcune cucine ( come la mia ) è difficile trovare un posto fi

Testasin sentrifugia ensimmäistä kertaa, ei yllättävää, appelsiineilla | Tämä johtuu siitä, että perinteisillä mehupuristimilla on aina tunne, että niitä ei puristeta täydellisesti, vaan reunoihin jää aina paljon mehua, joka päätyy roskiin. Tämän koneen ansiosta voimme kuitenkin saada siitä viimeisetkin pisarat irti. Kone saapuu kotiin hyvin suojattuna, kaksinkertaisessa pahvilaatikossa, jotta vältytään pieniltä ongelmilta kuljetuksen aikana. Kun pääpakkaus on avattu, sen sisältä löytyy: - 1 sitruspuristin kaikkine komponentteineen - 1 alusta läpinäkyvän mehun keräämiseen - 1 alusta hedelmälihan keräämiseen, musta - 1 Yksityiskohtainen käyttöohje useilla kielillä: ITALIA , Saksa , Englanti, ranska ja espanja - 1 harja vaikeimmin saavutettavien tilojen perusteelliseen puhdistamiseen Ennen koneen kokoamista on suositeltavaa pestä komponentit kuumassa vedessä saippualla (joka ei sisällä hankaavia aineita) pehmeällä sienellä tai liinalla, jotta vältetään osien naarmuuntumista. Oikean asennuksen varmistamiseksi meidän on varmistettava, että komponentit asetetaan oikeaan suuntaan ja sopivat täydellisesti niille varattuun kohtaan. Kanavat suoritetaan alhaalta ylös, joten ensin meidän on koottava lasi (kahdella mehulle ja massalle omistetulla ulostulolla) - Meidän on asetettava suodatintuki sen sisään - Sitten aseta suodatin (ja teemme sen sopivaksi pohjassa olevan pyörän kanssa) - Siinä vaiheessa on kairan aika (hieman monimutkaisempi asentaa) - Lopuksi asetamme suppilon ja suljemme kaikki. MITEN SE TOIMII: Kun olemme suorittaneet ensimmäiset vaiheet ja kootut kaiken, olemme valmiita sentrifugoimaan monenlaisia hedelmiä ja vihanneksia. Jotta kone ei vaurioidu tai tukkeutuisi, meidän on poistettava kivi hedelmistä, kuori sitrushedelmistä, meloneista, ananaksista ja mangoista. Tässä vaiheessa perusteellisen pesun jälkeen voimme leikata hedelmät pieniksi paloiksi, jotta ne voidaan laittaa suppilon sisään ilman ongelmia. Olemme nyt valmiita käyttämään konetta, ja kun hedelmiä tai vihanneksia syötetään, mehu alkaa muutamassa sekunnissa virrata niille varatulle alueelle, kun taas massa toiseen. MITÄ VOIME KESKITTYÄ: Tämän tyyppisellä koneella on mahdollista puristaa mehua kaikentyyppisistä hedelmistä ja vihanneksista (mieluiten kauden aikana ja jotka eivät sisällä tärkkelystä) Itse asiassa voimme myös laittaa sisään: Selleri - Porkkanat - Pinaatti - Omenat - Päärynät - Kurkut - Tomaatit - Banaanit jne. Mitä tulee lehtivihanneksiin, on suositeltavaa sekoittaa niitä muihin enemmän mehua sisältäviin tuotteisiin.vitamiinit, se on ihanteellinen kone, mehupuristin aamulla aamiaisella antaa varmasti paljon enemmän energiaa kuin hedelmämehu baarissa. - Komponenttien kokoaminen on erittäin yksinkertaista ja nopeaa, ensimmäisellä kerralla se on hieman hankalaa, mutta kun siihen pääsee käsiksi, on hetki koota se - Toisin kuin muissa vastaavissa koneissa, on mahdollista asentaa lähes kaikentyyppisiä hedelmiä ja vihanneksia luodakseen todella erikoisen makuyhdistelmän, jota ei ole koskaan kokeiltu. - Sen turvallisuustaso on erittäin korkea, oikein asennettuna on mahdotonta laittaa käsiä sisään (mukaan lukien lapset) eikä moottori käynnisty ennen kuin jokainen osa on täysin suljettu. - Se puristaa kaiken mahdollisen mehun, itse asiassa massa on kuivaa ja ilman nestettä sisällä - Voimme käyttää "jätteen" kasvien lannoitukseen terassilla tai puutarhassa, jotta ei heitetä pois mitään muuta kuin kuorta . MIINUKSET: - Se ei ole varsinainen huijaus, mutta koska se on hieman liian korkea, joissakin keittiöissä (kuten minun) on vaikea löytää paikkaa

Verified tarkastelu

Questo estrattore utilizza il sistema di spremitura lenta per mantenere inalterate tutte le proprietà della frutta, al contrario degli altri apparecchi che si basano sul concetto di lame ad altissima velocità, creando attrito aumentano la temperatura all’interno dei cestelli causando il riscaldamento e l’ossidazione dei succhi prodotti.
Il rumore emesso dall’apparecchio in fase di erogazione è davvero basso, grazie al sistema di spremitura lenta. La manopola laterale ci permette di azionare l’estrattore in senso orario e antiorario. Il prodotto è abbastanza ingombrante, ve ne accorgerete dalla scatola, sembra fatto per creare grandi quantità si succo. La qualità dei materiali è ottima ed ogni singolo pezzo è rimovibile per essere lavato con accuratezza, è presente anche un piccolo spazzolino per facilitare l’operazione di pulizia.
Sul fondo sono presenti delle ventose che eviteranno il movimento del macchinario durante l’utilizzo anche se le vibrazioni sono davvero poche. Sono presenti anche i due boccali per contenere il succo e le ‘bucce’.
Il funzionamento e il montaggio dei rotori è davvero elementare, una volta capito il meccanismo di innesto non ci saranno giù problemi, il tutto è agevolato dal manuale utente in lingua italiana.
Vi lascio un piccolo video in cui mostro il montaggio e il funzionamento dell’apparecchio.

Tämä liesituuletin käyttää hidasta puristusjärjestelmää pitääkseen hedelmien kaikki ominaisuudet muuttumattomina, toisin kuin muut laitteet, jotka perustuvat erittäin nopeiden terien käsitteeseen. Ne aiheuttavat kitkaa ja nostavat lämpötilaa korien sisällä aiheuttaen tuotetun mehun kuumenemisen ja hapettumisen. Laitteen melu annostelun aikana on todella vähäistä hitaan puristusjärjestelmän ansiosta. Sivunupin avulla voimme käyttää imuria myötä- ja vastapäivään. Tuote on melko iso, huomaat laatikosta, että se näyttää olevan tehty luomaan suuria määriä mehua. Materiaalien laatu on erinomainen ja jokainen pala on irrotettavissa tarkkaan pesua varten, mukana on myös pieni harja helpottamaan puhdistusta. Pohjassa on imukupit, jotka estävät koneen liikkumisen käytön aikana, vaikka tärinää olisikin hyvin vähän. Siellä on myös kaksi kannua mehun ja "nahkojen" säilyttämiseen. Roottoreiden toiminta ja kokoaminen on todella alkeellista, kytkentämekanismin ymmärtämisen jälkeen ei tule ongelmia, kaikkea helpottaa italiankielinen käyttöohje. Jätän teille pienen videon, jossa näytän laitteen kokoonpanon ja toiminnan.

Verified tarkastelu

Vor allem im Herbst und Winter benutze ich gerne Entsafter, hauptsächlich für Äpfel. Wir haben viele davon im Garten und die kleinen Cox-Äpfel werden zu Saft verarbeitet oder enden als Apfelmus. Ich habe bisher einen herkömmlichen Entsafter mit Zentrifugaltechnik verwendet, einen Slow-Juicer hatte ich auch schon, aber nur für kurze Zeit, da war mir der Einfüllstutzen zu klein. Der Slow Juicer von Klarstein hat mich schon aufgrund der riesigen Einfüllöffnung sofort begeistert. Dafür hat er dann auch eine ungewohnt hohe Bauweise, passt aber bei uns vor die Hängeschränke, das Netzkabel ist ca. 1 m lang. Durch das Edelstahlgehäuse macht er einen hochwertigen Eindruck. Das Obst wird durch eine Press-Schnecke gedreht. Vorteil dabei ist, dass die Saftausbeute höher ist und das Gerät ist auch viel leiser und es entsteht kaum Schaum. Außerdem sollen die Vitamine und Enzyme durch diese Art des Entsaftens wesentlich schonender verarbeitet werden. * Bedienung * Der Entsafter lässt sich leicht bedienen und auch der Zusammenbau ist praktisch selbsterklärend. Das Obst muss nur grob zerteilt werden und es lässt sich zügig damit arbeiten. Ich trinke gerne einen Mix aus 3 Äpfeln, 1 Orange, 1 Banane und einer Handvoll Weintrauben. Die Saftausbeute ist sehr gut (Zubereitung + Ergebnis davon sieht man auf den Fotos), der Entsafter holt alles aus dem Obst heraus, was möglich ist. Im seitlichen schwarzen Tresterbehälter landen nur noch recht trockene Trester-Würstchen. Die Kerne von Weintrauben, Äpfeln oder sonstige harte Stückchen werden mit ausgefiltert. Die beiden Auffangbehälter sind groß genug und mit einem Griff versehen. Der Saftbehälter ist transparent und hat ein Volumen von gut 1 Liter, das reicht für eine Tagesration aus. Am Auslauf ist ein Pfropfen zum Verschließen angebracht, damit nichts heraustropft, wenn man den Behälter wegnimmt. Und das Wichtigste: Die selbstgemachten Säfte sind extrem lecker :-) * Reinigung * Die Reinigung ist im Prinzip einfach und schnell erledigt. Die Teile sind vermutlich nicht alle spülmaschinenfest, nach Gebrauch spüle ich daher alles per Hand ab. Für das feinmaschige Sieb liegt noch eine Bürste bei, das muss etwas geschrubbt werden, um die Reste zu entfernen. * Fazit * Das Gerät gefällt mir sehr gut und für kleinere Mengen an Saft (Tagesvorrat) ist es ideal. Die Säfte sind frisch, lecker und ohne Konservierungsstoffe und Zuckerzusätze. Evtl. werde ich die Rezension später noch überarbeiten/ergänzen, wenn Langzeiterfahrungen vorliegen, bisher ist es jedenfalls mein bester Entsafter. Der Entsafter wurde mir im Rahmen eines Produkttests kostenlos zur Verfügung gestellt, dies hat jedoch keinerlei Einfluss auf meine Bewertung. Plus: Hohe Saftausbeute Leicht zu bedienen Sehr leise im Vergleich zu einem Zentrifugal-Entsafter Minus: vermutich sind nicht alle Teile spülmaschinenfest

Varsinkin syksyllä ja talvella käytän mielelläni mehupuristimia, lähinnä omenoita varten. Meillä on näitä paljon puutarhassa ja pienet Cox-omenat tehdään mehuksi tai päätyvät omenasoseeksi. Toistaiseksi olen käyttänyt tavallista mehupuristinta keskipakotekniikalla, minulla oli myös hidas mehupuristin, mutta vain vähän aikaa, koska täyttökaula oli liian pieni minulle. Klarsteinin hidas mehulinko teki minuun heti vaikutuksen valtavan täyttöaukon takia. Toisaalta se on rakenteeltaan epätavallisen korkea, mutta sopii seinäkaappiemme eteen, virtajohto on noin 1 m pitkä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo tekee laadukkaan vaikutelman. Hedelmiä pyöritetään puristusruuvilla. Etuna tässä on se, että mehusaanto on suurempi ja laite on myös paljon hiljaisempi ja vaahtoa ei juuri esiinny. Lisäksi vitamiinit ja entsyymit tulisi käsitellä paljon hellävaraisemmin tämän tyyppisen mehutuksen avulla. * Käyttö * Mehupuristin on helppokäyttöinen ja kokoaminen on käytännössä itsestään selvää. Hedelmät on vain jaettava karkeasti ja voit työskennellä niiden kanssa nopeasti. Tykkään juoda sekoituksen, jossa on 3 omenaa, 1 appelsiini, 1 banaani ja kourallinen viinirypäleitä. Mehusaanto on erittäin hyvä (näkyy kuvista valmistus + sen tulos), mehupuristin saa hedelmästä kaiken mahdollisen. Vain erittäin kuivat puristemassamakkarat päätyvät sivussa olevaan mustaan puristemassasäiliöön. Myös rypäleiden, omenoiden tai muiden kovien palasten ytimet suodatetaan pois. Molemmat keräysastiat ovat riittävän suuria ja niissä on kahva. Mehusäiliö on läpinäkyvä ja sen tilavuus on reilu 1 litra, joka riittää päivittäiseen annokseen. Nokkaan on kiinnitetty tulppa sulkemista varten, jotta mitään ei tipu, kun säiliö poistetaan. Ja mikä tärkeintä: Kotitekoiset mehut ovat erittäin maukkaita :-) * Puhdistus * Periaatteessa puhdistus on nopeaa ja helppoa. Kaikki osat eivät välttämättä ole konepesun kestäviä, joten pesen kaiken käsin käytön jälkeen. Mukana tulee myös sivellin hienosilmäiselle seulalle, jota pitää hieman hankaata jäännösten poistamiseksi. * Johtopäätös * Pidän laitteesta erittäin paljon ja se on ihanteellinen pienemmille mehumäärille (päivittäinen annostelu). Mehut ovat tuoreita, herkullisia ja ilman säilöntäaineita tai lisättyä sokeria. Voin tarkistaa/täydentää arvostelua myöhemmin, kun on pitkäaikaisia kokemuksia, toistaiseksi se on paras mehulinko. Mehupuristin annettiin minulle maksutta osana tuotetestiä, mutta tällä ei ole vaikutusta arviooni. Plussat: Suuri mehutuotto Helppokäyttöinen Erittäin hiljainen verrattuna keskipakomehupuristimeen Miinus: Luultavasti kaikki osat eivät kestä konepesua

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja