Juoma-annostelijat

oneConcept Hazlehov Sixtett 6 juoma-annostelija seinäasennus
Hazlehov Sixtett - juoma-automaatti juoma-automaatti Hopea
50,99 €
oneConcept Hazlehov Rondel 4 juoma-annostelija
Hazlehov Rondel 4 - juoma-automaatti juoma-automaatti Hopea
71,99 €
Klarstein Biggie Eco -säilöntäautomaatti & juomien annostelija 1000 W 30–100 °C laskuhana 9 l
Biggie Eco -säilöntäautomaatti säilöntäkeitin Hopea
161,99 €
Klarstein Biggie Small keittämisautomaatti haudutuspata 16 litraa 2000 W teräs Testivoittaja
Biggie Small - säilöntäkeitin Hopea säilöntäkeitin
122,99 €
oneConcept Hazlehov Quartett 4 juoma-annostelija seinäasennus
Hazlehov Quartett - juoma-automaatti juoma-automaatti Hopea
57,99 €
Klarstein Biggie Digital keittämisautomaatti haudutuspata 27 litraa 2000 W teräs Testivoittaja
Biggie Digital - säilöntäkeitin Hopea säilöntäkeitin
146,99 €
Klarstein Biggie Haudutuspata 27 litraa 2000 W ajastin ruostumatonta terästä Testivoittaja
Biggie - säilöntäkeitin Hopea säilöntäkeitin
184,99 €
Klarstein Lady Marmalade -säilöntäautomaatti juoma-annostelija 27 l 100 °C 12 h ruostumaton teräs
Lady Marmalade -säilöntäautomaatti säilöntäkeitin Hopea
164,99 €
Klarstein Biggie säilöntäkeitin ruostumatonta terästä 27 l 2000 W ajastin punainen Testivoittaja
Biggie - säilöntäkeitin Punainen säilöntäkeitin
155,99 €
Klarstein KonfiStar 60 säilöntäautomaatti juoma-annostelija 60 l 2500 W 110 °C 120 min ruostumatonta terästä
KonfiStar 60 -säilöntäautomaatti säilöntäkeitin Hopea
299,99 €
Klarstein KonfiStar 40 säilöntäautomaatti juoma-annostelija 40 l 2500 W 110 °C 120 min ruostumatonta terästä
KonfiStar 40 -säilöntäautomaatti säilöntäkeitin Hopea
189,99 €
Klarstein KonfiStar 60 Digital keittoautomaatti juoma-annostelija 60l 2500 W 100°C 180min
KonfiStar 60 Digital keittoautomaatti säilöntäkeitin Hopea
343,99 €
Klarstein KonfiStar 40 Digital keittoautomaatti juoma-annostelija 40l 2500 W 100°C 180min
KonfiStar 40 Digital keittoautomaatti säilöntäkeitin Hopea
224,99 €
Klarstein KonfiStar 50 säilöntäautomaatti juoma-annostelija 50 l 110 °C 2500 W 120 min ruostumatonta terästä
KonfiStar 50 -säilöntäautomaatti säilöntäkeitin Hopea
305,99 €
Klarstein KonfiStar 50 Digital keittoautomaatti juoma-annostelija 50l 2500 W 100°C 180min
KonfiStar 50 Digital keittoautomaatti säilöntäkeitin Hopea
236,99 €

Säilöntäkeittimet ja juoma-automaatit arkeen ja juhlaan

Jos haluat keittää puutarhasi hedelmät hilloksi ja helpottaa työtäsi, eri malleissa saatavilla oleva säilöntäkeitin auttaa sinua. Useimmiten sitä voi käyttää myös hehkuviinikeittimenä ja hanallisena juoma-annostelijana kuumille juomille. Kotibaariin täydellinen valinta on juoma-annostelija pullotelineellä.

Millaisia säilöntäkeittimiä ja juoma-annostelijoita on olemassa?

Tarjolla on erikokoisia säilöntäkeittimiä. Voit valita sinulle parhaan riippuen siitä, kuinka paljon haluat sillä keittää. Niissä on hana, joten voit käyttää niitä myös kuumien juomien valmistamiseen ja annostelemiseen. Hanan avulla voit päästää myös veden ulos keittämisen jälkeen. Joissain malleissa on digitaalinen lämpötilanäyttö. Ajastimen avulla voit säätää keittoajan, joka riippuu siitä, mitä hedelmiä ja tai vihanneksia haluat säilöä.

Tilavuudesta riippuen voit laittaa siihen eri määrän laseja. Mutta laitteet kykenevät paljon muuhunkin. Voit täyttää makkaraa, liha- ja pataruokia laseihin ja säilöä ne. Myös itsetehtyjen marmeladien säilöminen on mahdollista näillä laitteilla. Keittämistä varten voit valita eri lämpötilioja, sillä hedelmät ja muut ruoat säilötään eri lämpötiloissa. Säilöntäkeittimessä on usein ajastin, jolla voit säätää keittoajan. Lisäksi niissä on yleensä ylikuumenemissuoja. Jos kattila on liian kuuma tai siinä ei ole tarpeeksi vettä, se sammuu itsestään.

Säilöntäautomaateissa on automaattinen sammutus. Ne sammuvat itsestään, kun säädetty aika on kulunut loppuun. Yksinkertainen säilöntäkeitin on hyödyllinen apu kodissa, mutta se ei sammu itsestään. Jos haluat tarjoilla juhlissasi ennen kaikkea kylmiä juomia, valitse pulloteline, joita on saatavilla eri määrille pulloja. Näissä pullotelineissä on annostelija, jolla voit täyttää lasit nopeasti. Tällaiset annosteluhanat näyttävät kauniilta baarissa.

Klarsteinin hanalliset juoma-annostelijat toimivat painekaasupatruunalla. Sen voi vaihtaa. Ostaminen on helppoa ja mutkatonta käytännöllisen panttijärjestelmän ansiosta. Annat tyhjän patruunan takaisin ja saat täyden tilalle. Se on helppoa, vaivatonta ja säästää luontoa.

Hehkuviinikeittimet – lämpimiä juomia kylmään vuodenaikaan

Säilöntäkeittimet ovat myös erinomaisia hehkuviinikeittimiä, ja niillä voi keittää myös suuria määriä muita kuumia juomia kuten kahvia ja teetä. Se on täydellinen annostelija kuumille juomille juhlissa tai muissa suurissa tapahtumissa. Voit käyttää hanallista juoma-annostelijaa myös kylmille juomille.

Kaikki mitä tarvitset hehkuviinikeittimen käyttöön, on sähköliitäntä. Eri mallit eroavat toisistaan ennen kaikkea tilavuuden suhteen. Pieniin juhliin riittää aloittelijamallit, joihin mahtuu 30 kuppia tai 16 litraa. Jos tarvitset hehkuviinikeittimen suurempiin juhliin tai suurelle vierasmäärälle, valitse malli, jonka tilavuus on 27 litraa.

Mallit eivät vaikuta ainoastaan erinomaisella toiminnallisuudellaan, vaan myös tyylikkäällä ulkonäöllään. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut osat ja musta muovi muodostavat todellisen katseenvangitsijan. Koska keittimeen on integroitu hana, hehkuviinin voi tarjoilla helposti ja turvallisesti.

Klarsteinilta ei voi ostaa vain juoma-automaattia hemmotellaksesi vieraasi kylmällä juomalla. Valitse lisäksi tai vaihtoehdoksi hehkuviinikeitin. Hyvä hehkuviini, joko terästyksellä tai ilman, on sopiva juoma kylmiin päiviin. Jos ostat Klarsteinin hehkuviinikeittimen, voit nauttia siitä muulloinkin kuin joulumarkkinoilla.

Edut, kun ostat säilöntäkeittimen, juoma-annostelijan tai hehkuviinikeittimen Klarsteinilta

Jos haluat ostaa säilöntäkeittimen, mieti, mitä siltä haluat. Valitse tilavuus sen mukaan, haluatko keittää suuria vai pieniä määriä. Jotta sinun ei tarvitse itse huolehtia laitteen sammutuksesta, valitse malli, jossa on ajastin ja automaattinen sammutus. Turvallisuuden kannalta tärkeä toiminto on ylikuumenemissuoja, joka estää laitteen vaurioitumisen kuumuuden seurauksena. Helposta ja mukavasta käytöstä huolehtii näppäimellinen käyttöpaneeli. Valitse digitaalinäyttö, jotta voit nähdä laitteen saavuttaman lämpötilan. Jos etsit juoma-annostelijaa, sinun ei tarvitse ostaa sellaista erikseen, sillä kaikissa säilöntäkeittimissä on hana. Voit valmistaa siinä kuumia juomia ja säilyttää ja annostella sekä kuumia että kylmiä juomia.

Säilöntäkeitin – usein kysyttyä

Mitä eroa on säilöntäkeittimellä ja säilöntäautomaatilla?

Yksinkertaisessa keittimessä ei ole ajastinta, eikä se sammu itsestään keittoajan päätyttyä. Säilöntäautomaatissa säädät keittoajan ajastimen avulla. Kun se on kulunut loppuun, laite sammuu itsestään.

Voidaanko säilöntäkeittimiä käyttää kuumien juomien valmistukseen?

Kaikki säilöntäkeittimet soveltuvat myös hehkuviinikeittimiksi tai muiden kuumien juomien valmistamiseen. Niissä on makuneutraali, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuori, joka on helppo puhdistaa. Lisäksi niissä on lämpimänäpitotoiminto, jonka avulla juomat pysyvät lämpiminä.

Voidaanko laseja pinota päällekkäin säilömistä varten?

Riippuen siitä kuinka suuri säilöntäkeittimesi ja lasisi ovat, voit pinota useamman lasin päällekkäin marmeladin keittämistä tai säilömistä varten.
Ylös