Deejay induktiokeittolevy 3500 W lasikeramiikkaa kosketus musta
Deejay induktiokeittolevy 3500 W lasikeramiikkaa kosketus musta
Deejay induktiokeittolevy 3500 W lasikeramiikkaa kosketus musta
Deejay induktiokeittolevy 3500 W lasikeramiikkaa kosketus musta
Deejay induktiokeittolevy 3500 W lasikeramiikkaa kosketus musta
Deejay induktiokeittolevy 3500 W lasikeramiikkaa kosketus musta
Deejay induktiokeittolevy 3500 W lasikeramiikkaa kosketus musta
Deejay induktiokeittolevy 3500 W lasikeramiikkaa kosketus musta
Deejay induktiokeittolevy 3500 W lasikeramiikkaa kosketus musta

Deejay -induktiokeittolevy

induktioliesi Musta
254,99 € sis. alv

Deejay -induktiokeittolevy

254,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
30 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

vapaasti käytettävä: astia voidaan sijoittaa vapaasti levylle

joustavasti osana keittiötä: voidaan käyttää integroituna tai vapaasti sijoitettuna

ei vaadi sähkömiestä: helppo kytkeä sähköön esiasennetun pistokkeen ansiosta

Tuotteen yksityiskohdat

Nyt annetaan padoille ja kattiloille kyytiä! Klarstein Deejay -induktiokeittolevy antaa kokkaustaiteen virtuooseille vapaan työskentelykentän.

Lopultakin lisää vapaata tilaa liedelle! Vapaasti käytettävän Klarstein Deejay -induktiokeittolevyn ansiosta rajoitetut keittotasot kuuluvat menneisyyteen. Erittäin modernin induktiorakenteen ansiosta on aivan yhdentekevää, mihin pannu tai kattila sijoitetaan liedellä tai miten suuri sen pohjan pinta-ala on. Yksi kattila, kaksi kattilaa, pannu tai suuri kasari – vapaan sijoittelun ansiosta kaikki löytävät paikkansa ilman, että ne tönisivät toisiaan pois. Keittolevy tarjoaa yhteensä 3500 wattia tehoa, jotka jakautuvat käytettävien astioiden asettelun mukaisesti. Jos koko alaa ei tarvita, säästeliäät keittiön käyttäjät voivat myös käyttää vain joko vasenta tai oikeaa levyn puolikasta. Käyttö onnistuu erittäin helposti mustaan, lasikeraamiseen keittolevyyn integroidulla kosketuspaneelilla. Siitä voi aktivoida myös Boost-tilan, joka antaa pannuille vielä lisää virtaa: sillä tavoin niiden sisältö kuumenee ennätysnopeasti.
Kokkauksen jälkeen odottaa myös uusi kokkaus, mutta keraamisen pinnan ansiosta Klarstein Deejay -induktiokeittolevy on erittäin helppo puhdistaa taas uudelleen. Jotta pääset pian alkuun, laitteeseen on valmiiksi asennettu pistoke, etkä tarvitse sähkömiestä.

Kokkaa, mitä sydän halajaa ilman murheita lieden sijoittelusta: Klarstein Deejay -induktiokeittolevy antaa keittoastioiden virtuooseille vapaan toimintakentän.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • virtakytkin keskellä ohjauspaneelissa
 • tehoportaat: 9
 • MAX-näppäin: vasemman, oikean tai molempien keittoalueiden valinta
 • ajastustoiminto automaattiseen virrankatkaisuun: 180 minuutiksi 5 minuutin portaissa
 • muistitoiminto: tallentaa säädetyn ajan lämmitystilaa muutettaessa
 • soveltuu vain pannuille ja kattiloille, joissa magneettinen pohja
 • soveltuu astioille, joiden pohjan halkaisija 12–26 cm
 • ylikuumenemisen esto
 • lapsilukko
 • soveltuu kalustoon integroitavaksi tai vapaasti sijoitettavaksi keittolevyksi
 • musta kristallilasipinta helppo puhdistaa
 • Boost-toiminto: 2200 watin teho toisella puolikkaalla salamannopeaan kuumennukseen
 • maksimiteho: 3500 W
 • käyttöjännite: 220–240 V~ | 50/60 Hz
Deejay induktiokeittolevy 3500 W lasikeramiikkaa kosketus musta

Huippuominaisuudet

 • kokonaismitat: n. 69 x 8,2 x 42 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • keittolevyn pinta-ala: n. 65 x 38 cm (leveys x syvyys)
 • kaapelin pituus: 1,5 m
 • paino: n. 11,5 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x induktiokeittolevy
 • englannin- ja saksankieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

289.99 €

Asiakaskokemukset

(16 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Wenn du einfach nur viel Hitze willst, ist dieses Kochfeld großartig. Wenn du jedoch jemals etwas köcheln lassen möchten, hast du leider kein Glück. Selbst auf der niedrigsten Stufe werden deine Saucen anbrennen. Die Hitzemenge scheint auch von der Größe und Form deiner Töpfe und Pfannen beeinflusst zu werden. Das ist wirklich schade, denn Induktionskochfelder eignen sich normalerweise hervorragend zum Kochen bei niedrigen Temperaturen.

Jos haluat vain paljon lämpöä, tämä liesi on loistava. Valitettavasti, jos olet joskus halunnut kiehua jotain, et ole onneton. Jopa alimmalla asetuksella kastikkeet palavat. Lämmön määrään näyttää vaikuttavan myös kattiloiden ja pannujen koko ja muoto. Se on todella sääli, koska induktiolevyt sopivat yleensä erinomaisesti ruoanlaittoon alhaisissa lämpötiloissa.

Verified tarkastelu

Die Bedienung könnte einfacher sein. Umschaltung L und R muss einfacher gehen. Regulierung der Leistung der einzelnen Seiten ist zu komliziert.

Toiminta voisi olla helpompaa. L:n ja R:n vaihtamisen pitäisi olla helpompaa. Yksittäisten sivujen suorituskyvyn säätäminen on liian monimutkaista.

Verified tarkastelu

Schlechte Beschreibung der verschiedenen Funktionen, Bedienungsanleitung sollte mal kundenfreundlicher Überarbeitet werden. Ansonsten ist das Produkt i O. Schnelle Lieferung in angemessener Verpackung.

Huono kuvaus eri toiminnoista, käyttöopas tulisi tarkistaa asiakasystävällisemmäksi. Muuten tuote OK Nopea toimitus asianmukaisessa pakkauksessa.

Verified tarkastelu

Gerät macht was erwartet wurde, sehr gute Heizleistung,Der Preis war super. Der Geräuschpegel ist auszuhalten, nicht lauter als die Abzugshaube

Laite tekee mitä odotettiin, erittäin hyvä lämmöntuotto, hinta oli hyvä. Melutaso on siedettävä, ei kovempaa kuin liesituulettimen

Verified tarkastelu

Bin begeistert von diesem Gerät und wir verwenden es in unserer Kellerbar zum Kochen

Rakastan tätä laitetta ja käytämme sitä ruoanlaittoon kellaribaarissamme

Verified tarkastelu

Wir haben das Gerät gekauft in der Hoffnung eine gute Mehrfeldinduktionsplatte als Ersatz für unsere Einzelplatten zu bekommen. Leider war dem nicht so. Die Bedienung durch die Menüs gestaltet sich extrem kompliziert und schnelles umschalten einzelner Platten ist eigentlich unmöglich. Zudem gibt die Platte einen extrem lauten Pfeifton von sich, der das Kochen nicht besser macht. Die Temperaturregelung ist auch kaum möglich, heiß wird alles sehr schnell, aber auf niedriger Stufe kochen klappt nicht. Teilweise verbrennen einem die Speisen auf Stufe eins und beim zurückschalten von höherer Stufe erkennt man keinen Unterschied im kochverhalten. Ich bin sehr enttäuscht von dieser Kochplatte und werde nun wohl leider Geld für ein zweites Exemplar einer anderen Marke ausgeben müssen.

Ostimme laitteen siinä toivossa, että saamme yksittäisten levyjemme tilalle hyvän monikenttäisen induktiolevyn. Valitettavasti se ei ollut niin. Valikkojen käyttö on erittäin monimutkaista, eikä yksittäisten lautasten nopea vaihtaminen ole mahdollista. Lisäksi lautasesta kuuluu äärimmäisen kova viheltävä ääni, mikä ei tee ruoanlaitosta yhtään sen parempaa. Lämpötilan säätö on myös tuskin mahdollista, kaikki kuumenee hyvin nopeasti, mutta alhaisella tasolla ruoanlaitto ei toimi. Joskus ruoka palaa yhdellä tasolla ja kun vaihdat takaisin korkeammalta tasolta, et näe eroa kypsennyskäyttäytymisessä. Olen erittäin pettynyt tähän keittolevyyn ja valitettavasti joudun käyttämään rahaa toiseen, eri merkkiin.

Verified tarkastelu

Leider ist der Lüfter etwas laut im Betrieb, vielleicht wird es als Einbaulösung leiser.

Valitettavasti tuuletin on hieman äänekäs käytössä, ehkä se on hiljaisempi sisäänrakennettuna ratkaisuna.

Verified tarkastelu

Wir hatten das Induktionsfeld für den überdachten Aussenbereich gekauft. Es macht, was es soll. Auch große Töpfe und Pfannen funktionieren gut. Ein leichtes Fiepen hatten wir auch schon festgestellt, was an unserem Einbauort jedoch nicht als störend empfunden wird. Ich vermute, dass es mit der Induktionsfähigkeit der Töpfe zusammenhängt und die Spulen die Geräusche abgeben, wenn kein vernünftiger Hitzeschluss zum Topf hergestellt werden kann. Ist jedenfalls nur bei den billigen Töpfen so.

Olimme ostaneet induktiokentän katetulle ulkoalueelle. Se tekee mitä sen kuuluukin. Myös suuret kattilat ja pannut toimivat hyvin. Olimme jo huomanneet lievän piippauksen, jota ei pidetty asennuspaikallamme häiritsevänä. Epäilen, että se liittyy kattiloiden induktiiviseen luonteeseen ja kelojen aiheuttamaan melua, kun kohtuullista lämpöyhteyttä ei saada aikaan. Ainakin näin on vain halpojen ruukkujen kohdalla.

Verified tarkastelu

Preis Leistung top. Das kochfeld hat top Leistung, man muss sich ungewöhnlich da die Leistung sehr stark ist.man kann auf Stufe 1 kochen/braten ist ausreichend. Man muss unbedingt dabei stehen (ich geh gerne mal raus aus der Küche zwischendurch) kann man bei diesen kochfeld nicht da das essen sonst anbrennen, echt starke Leistung, natürlich nicht geräuschlos wegen des Lüfters aber erträglich und den Lüfter braucht man eben. Würde es jederzeit wieder kaufen

Hinta/laatusuhde huippu. Liesi on huippusuorituskykyinen, sinun on oltava epätavallinen, koska suorituskyky on erittäin vahva.Voit keittää/paistaa tasolla 1 riittää. Sinun on ehdottomasti oltava paikalla (minä tykkään välillä mennä ulos keittiöstä) et voi polttaa ruokaa tällä keittotasolla, todella vahva suorituskyky, ei tietenkään tuulettimen takia äänetön, mutta siedettävä ja tarvitset vain tuuletin. Ostaisi uudelleen milloin tahansa

Verified tarkastelu

Das mobile Kochfeld nutze ich anstelle meines Gasherdes. Es ist ein sauberes Kochen, muss aber dazu sagen, dass die Wärmeleistung nicht wie beschrieben ist. Viele Induktionstöpfe sind auf dem Feld gar nicht verwendbar so dass immer erst probiert werden muss und ggf. ausgetauscht.

Käytän mobiilikeittotasoa kaasuliesi sijaan. Se on puhdasta kiehumista, mutta minun on sanottava, että lämmöntuotto ei ole mainoksen mukainen. Monia induktioastioita ei voi käyttää kentällä ollenkaan, joten niitä on aina kokeiltava ja tarvittaessa vaihdettava.

Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. I bought this as a portable hob for us, looks great on any worktops. I am very pleased with the control panel, easy to use it and responds to touch straight away. That's fab. Recommended.

Die Medien konnten nicht geladen werden. Ostin tämän meille kannettavaksi keittotasoksi, näyttää hyvältä kaikilla työtasoilla. Olen erittäin tyytyväinen ohjauspaneeliin, helppokäyttöinen ja reagoi kosketukseen heti. Se on upeaa. Suositeltava.

Verified tarkastelu

Anfangs war uns das Gerät zu laut und auch die wahl der Töpfe ist anfangs etwas schwierig gewesen ( bei Sandwichböden zb. Tritt ein u.u. hochfrequentes Pfeifen auf.. manche Töpfe und Pfannen sind da besser , manche schlechter .. vollmaterial wie Guss u.ä. Sind unproblematischer..) Aber alleine die Größe se und freie wahl wo der Topf/Pfanne steht.. dass nicht nur ein kleiner Radius erhitzt wird .. dass zb unser grosser Gussbräter flächig erhitzt wird.. top! 3 Töpfe gleichzeitig usw.. top! Wenn mann sich mit der nicht wirklich simplen Bedienungen angefreundet hat, sicherlich die beste wahl ( sind induktionserfahren und wirklich viel kochend!)

Alussa laite oli liian äänekäs meille ja kattiloiden valinta oli myös aluksi hieman vaikeaa (esim. sandwich-pohjan kanssa. Korkeataajuinen vihellys esiintyy.. jotkut kattilat ja pannut ovat parempia, jotkut huonompia.. kiinteää materiaalia kuten valurauta jne. Ei ole ongelma..) Mutta vain se koko se ja vapaa valinta missä kattila/pannu on.. että ei vain pienellä säteellä lämmitetä.. että esim. iso valurautapaahtimomme lämmitetään laajasti.. hienoa! 3 ruukkua samaan aikaan jne.. hienoa! Jos olet ystävystynyt ei kovin yksinkertaisten säätimien kanssa, varmasti paras valinta (olet kokenut induktion ja kokkaat todella paljon!)

Verified tarkastelu

Wollte das Kochfeld erst zurück senden, habe mich dann doch damit arrangiert. Die Stufe 1 kocht leider ewas zustark und bei gleicher Leistung war bei meinen Alten Kochfeld das Wasser schnell heiß. Ich finde Preis Leistung gut

Halusin ensin lähettää keittotason takaisin, mutta sitten tein järjestelyn sen kanssa. Valitettavasti taso 1 paistaa vähän liikaa ja samalla teholla vanhalla keittotasollani vesi kuumeni nopeasti. Mielestäni hinta-laatusuhde on hyvä

Verified tarkastelu

Ein tolles Kochfeld, egal ob als Zusatz-oder als Hauptkochfeld. Für Singles oder Familien. Bedienung erklärt sich von selbst. Nach dem auspacken sofort betriebsbereit. Kann so gut wie jeder Topf und jede Pfanne benutzt werden. Die Wärmeleistung ist kinderleicht für beide Seiten regelbar und das Feld nach Benutzung leicht und schnell zu reinigen.

Upea liesi, joko lisä- tai pääliesi. Sinkkuille tai perheille. Toiminta on itsestään selvää, heti käyttövalmis pakkauksesta purkamisen jälkeen. Voidaan käyttää sekä mitä tahansa kattilaa ja pannua. Lämpöteho on helposti säädettävissä molemmille puolille ja kenttä voidaan puhdistaa nopeasti ja helposti käytön jälkeen.

Verified tarkastelu

Für meine Einkoch-Küche ist dieses Induktionskochfeld klasse. Im Vergleich zum E-Herd kocht das Wasser viel schneller und Speisen sind zügiger gekocht. Womöglich ist dies dann auch stromsparender. Zudem nimmt das Kochfeld nicht viel Platz in Anspruch und ist einfacher zu reinigen. Bin sehr zufrieden

Tämä induktioliesi sopii erinomaisesti Einkoch-keittiööni. Sähköliesiin verrattuna vesi kiehuu paljon nopeammin ja ruoka kypsyy nopeammin. Se voi olla myös energiatehokkaampaa. Lisäksi liesi ei vie paljon tilaa ja on helpompi puhdistaa. Olen erittäin tyytyväinen

Verified tarkastelu

Ich habe mir dieses Induktionskochfeld gekauft, weil ich mit den vier Kochplatten auf meinem Herd nicht auskomme, wenn wir etwas mehr Besuch bekommen. Für dieses Kochfeld habe ich mich entschieden, weil es keine Kochzonen hat und ich den ganzen Platz so nutzen kann, wie ich ihn brauche. Mit 69*42cm bietet das Kochfeld genügend Platz, um mehrere Töpfe und Pfannen gleichzeitig nutzen zu können. Die Verarbeitung ist sehr gut und robust. Dank der freien Kochzone kann ich auch endlich einen Bräter gleichmäßig erhitzen, was auf meinem normalen Herd nicht geht. Beide Seiten lassen sich zusammen und separat über das Touch-Bedienfeld schalten und einstellen. Wenn es besonders schnell gehen muss, schaltet man die Boost-Funktion ein. Für Sicherheit sorgen der Überhitzungsschutz und der einstellbare Abschalt-Timer. Das Kochfeld lässt sich einfach auf die Arbeitsfläche stellen oder auch einbauen. Ich bin mehr als zufrieden. Durch Induktion geht das Kochen noch einmal schneller und dank der freien Kochzone kann ich den Platz frei einteilen.

Ostin tämän induktioliesi, koska en tule toimeen liedeni neljällä keittolevyllä, kun meillä on muutama vierailija lisää. Valitsin tämän keittotason, koska siinä ei ole keittoalueita ja voin käyttää kaiken tilan tarpeen mukaan. 69*42cm keittotasolla on riittävästi tilaa useiden kattiloiden ja pannujen käyttämiseen samanaikaisesti. Käsittely on erittäin hyvää ja kestävää. Vapaan keittoalueen ansiosta voin vihdoin lämmittää paahtimen tasaisesti, mikä ei ole mahdollista normaalilla liedelläni. Molempia puolia voidaan vaihtaa ja säätää yhdessä ja erikseen kosketusohjauspaneelin kautta. Jos sen on oltava erityisen nopea, voit kytkeä tehostustoiminnon päälle. Ylikuumenemissuoja ja säädettävä sammutusajastin takaavat turvallisuuden. Liesi voidaan helposti asettaa työtasolle tai integroida siihen. Olen enemmän kuin onnellinen. Ruoanlaitto on vielä nopeampaa induktiolla ja vapaan keittoalueen ansiosta voin järjestää tilan vapaasti.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja