Montblanc 90 liesituuletin 610 m³/h 165 W 2 x 1,5 W LED kaide Valkoinen
Montblanc 90 liesituuletin 610 m³/h 165 W 2 x 1,5 W LED kaide Valkoinen
Montblanc 90 liesituuletin 610 m³/h 165 W 2 x 1,5 W LED kaide Valkoinen
Montblanc 90 liesituuletin 610 m³/h 165 W 2 x 1,5 W LED kaide Valkoinen
Montblanc 90 liesituuletin 610 m³/h 165 W 2 x 1,5 W LED kaide Valkoinen
Montblanc 90 liesituuletin 610 m³/h 165 W 2 x 1,5 W LED kaide Valkoinen

Montblanc 90 liesituuletin

610 m³/h seinälle asennettava liesituuletin Valkoinen seinälle asennettava
196,99 € sis. alv
väri:

Montblanc 90 liesituuletin

196,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
30 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus
CGCH2-aktiivihiilisuodatin
CGCH2-aktiivihiilisuodatin Musta aktiivihiilisuodatin 20,99 € sis. alv

Huippuominaisuudet

käytännöllinen: alapuolella metallikaide keittiövälineiden ripustamista varten

kaikki näkyvissä: erikseen kytkettävällä liesitason LED-valaistuksella

ympäristöystävällinen: energiatehokkuusluokka A

Tuotteen yksityiskohdat

Huippusuorituskykyinen: Klarstein Montblanc -liesituuletin poistaa keittiön huurut hetkessä.

Klarstein Montblanc 90 -liesituulettimen avulla höyry ja käry katoavat nopeammin kuin kattilasi ehtivät tuottaa niitä. 165 watin moottoriteho ja kolme ilmanvaihtotasoa imevät jopa 610 m³ ilmaa tunnissa poistoputken kautta ulos. Erikseen kytkettävä liesitason LED-valaistus antaa valaisevan näkymän pannuihin ja kattiloihin. Kaksiosainen, korkeussäädettävä poistoputken suojus kätkee poistoputken taitavasti, ja sievä kaide -liesituulettimen alapuolella tarjoaa tyylikkään säilytyspaikan keittiövälineille.

Seinälle asennettava Klarstein Montblanc 90 -liesituuletin on tekniikan ja muotoilun huippu: se poistaa tehokkaasti höyryt ja luo keittiöösi tyylikkään katseenvangitsijan.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • liesituuletin ilmanpoistotoiminnolla
 • ilmanpoistoteho: 610 m³/h
 • virrankulutus: 165 W
 • energiatehokkuusluokka: A
 • valotehokkuusluokka: B
 • rasvansuodatuksen erotusasteen luokka: D
 • virtausdynaamisen hyötysuhteen luokka: A
 • äänitehotaso: 61 / 69 dB
 • erikseen kytkettävä LED-valaistus (2 x 1,5 W)
 • alumiininen rasvasuodatin (irrotettava, astianpesukoneen kestävä)
 • ohjauspaneeli laitteen etupuolella
 • 3 tehotasoa
 • voidaan muuntaa kiertoilmakäyttöiseksi kahden aktiivihiilisuodattimen avulla
 • valinnaisesti saatavana aktiivihiilisuodatin (artikkeli: 10030983)
 • sisältää asennussarjan, jossa seinäkiinnikkeet, holkit ja ruuvit
 • sisältää ilmanpoistoputken
 • 2-osainen poistoputken suojus (pituudella 40-75 cm)
 • käyttöjännite: 220–240 V~ | 50/60 Hz
Montblanc 90 liesituuletin 610 m³/h 165 W 2 x 1,5 W LED kaide

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat (ilman poistoputken suojusta): n. 90 x 28 x 50 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • mitat (poistoputken suojus per osa): n. 22 x 40 x 17 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • ilmanpoistoputken mitat: n. 16 x 150 cm (halkaisija x pituus)
 • virtajohdon pituus: n. 130 cm
 • paino: n. 8 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x liesituuletin
 • 2 x poistoputken suojus
 • 1 x poistoilmaputki
 • 3 x alumiininen rasvasuodatin
 • 1 x asennussarja
 • monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(15 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

5 etoile pour l'esthetique ,mais encore montée,bravo

5 tähden estetiikka, mutta silti asennettu, hyvin tehty

Verified tarkastelu

Hotte très esthétique et de bonne qualité! On est content de notre achat

Erittäin esteettinen ja laadukas huppu! Olemme tyytyväisiä ostokseemme

Verified tarkastelu

Die Saugleistung ist gut und die Montage ist sehr einfach. Das Matschwarze Designe und die Form der Haube finde ich Zeitlos schön.Die Messingstange ist leider schief montiert und lässt sich nicht ohne größeren Aufwand richten. Zudem ist die Haube recht laut und beginnt auf der höchsten Stufe stark zu vibrieren, was an einer möglichen Unwucht des Lüfterrades liegen könnte. Alles in allem passt der Preiß aber für die gelieferte Ware.

Imuteho on hyvä ja kokoaminen erittäin helppoa. Mattamusta muotoilu ja hupun muoto ovat mielestäni ajattoman kauniita. Lisäksi konepelti on melko äänekäs ja alkaa täristä korkeimmalla tasolla, mikä voi johtua tuulettimen pyörän mahdollisesta epätasapainosta. Kaiken kaikkiaan hinta on oikea toimitetulle tavaralle.

Verified tarkastelu

Nach 27 Jahren hat sich meine alte Dunstabzugshaube verabschiedet. Das zwang mich nach einem würdigen Ersatz zu suchen. Und ich wurde fündig. Die Haube Montblanc von Klarstein erfüllte alle äußeren und funktionalen Kriterien. Kurz: Sie sieht toll aus und funktioniert tadellos. Danke.

27 vuoden jälkeen vanha liesituulettimeni on sanonut hyvästit. Tämä pakotti minut etsimään arvokasta korvaavaa. Ja minä löysin sen. Klarsteinin Montblanc-huppu täytti kaikki ulkoiset ja toiminnalliset kriteerit. Lyhyesti: se näyttää hyvältä ja toimii täydellisesti. Kiitos.

Verified tarkastelu

Sieht einfach gut aus wie abgebildet auf dem Foto leichte Montage bin sehr zufrieden

Näyttää yhtä hyvältä kuin kuvassa näkyy helppo kokoaminen, olen erittäin tyytyväinen

Verified tarkastelu

Das Gerät ist bei Weitem leiser als meine vorherige Dunstabzugshaube und sieht richtig toll aus. Ein Gitter ist zwar ein bisschen eingedrückt, aber ich hatte keine Lust, mich mit dem Verkäufer in Verbindung zu setzen. Hauptsache die Dunste läuft einwandfrei.

Laite on paljon hiljaisempi kuin edellinen liesituuletin ja näyttää todella hyvältä. Yksi säleikkö on hieman kolhunut, mutta en viitsinyt ottaa yhteyttä myyjään. Pääasia, että sumu kulkee täydellisesti.

Verified tarkastelu

Der Abzug ist sehr laut.

Liipaisin on erittäin kovaääninen.

Verified tarkastelu

Nach langer Suche nach der passenden Umluft-Dunstabzugshaube habe ich dieses für mich perfekte Gerät gefunden. Jetzt ist meine Küche komplett. Habe bislang immer gedacht, es sei nicht nötig, doch bin ich jetzt überzeugt und begeistert. Sie ist nicht nur formschön, sondern funktioniert optimal. Guter Abzug und ist nicht extrem laut. Das ist sehr wichtig, denn die Küche ist unser Kommunikationszentrum. Ich kann Klarstein nur weiter empfehlen, schnelle Lieferung, absolut sicher verpackt. Leichte Montage und Funktion wie in der Produktpräsentation beschrieben. Bedienungsfeld einfach und optimal. Danke!

Pitkän etsinnän jälkeen oikean kierrätysliesituulettimen löytämiseksi löysin tämän täydellisen laitteen minulle. Nyt keittiöni on valmis. Olen aina ajatellut, että se ei ole välttämätöntä, mutta nyt olen vakuuttunut ja innoissani. Se ei ole vain tyylikäs, se toimii täydellisesti. Hyvä laukaisu, eikä ole kovin kovaääninen. Tämä on erittäin tärkeää, koska keittiö on viestintäkeskuksemme. Voin vain suositella Klarsteinia, nopea toimitus, täysin turvallisesti pakattu. Helppo koota ja toiminta tuoteesittelyssä kuvatulla tavalla. Ohjauspaneeli yksinkertainen ja optimaalinen. Kiitos!

Verified tarkastelu

Lieferung problemlos, sehr stabil verpackt. Die Beschreibung der Installation ist ein Witz, mit Lupe dennoch erkennbar. Funktioniert wie erwartet, einzig die Lautstärke habe ich mir ein wenig leiser vorgestellt.

Helppo toimitus, erittäin turvallisesti pakattu. Installaatiokuvaus on vitsi, mutta silti tunnistettavissa suurennuslasista. Toimii odotetusti, kuvittelin äänenvoimakkuuden olevan hieman hiljaisempi.

Verified tarkastelu

Super Abzugshaube, die leicht zu montieren ist. Sie macht in der Küche einen edlen Eindruck. Wenn man was kritisieren könnte, dann das die LED Lampen nicht im vorne verbaut sind.

Superhuppu, joka on helppo koota. Se tekee keittiössä jalon vaikutelman. Jos voit kritisoida jotain, niin että LED-lamppuja ei ole asennettu eteen.

Verified tarkastelu

optisch schönes Teil, passt gut in eine weiße Landhausküche. Wenn da nicht....... Bestellung, angeliefert, aufgehängt und angeschlossen. -sehr laut- nachgesehen Lüfter gebrochen ! Neues Teil Nachmittags bestellt. Kam sehr schnell. Am nächsten Tag schon da. Altes Teil zurückgeschickt, Geld zurück. Neues Teil aufgehängt. Dieses mal passte der Kaminaufsatz nicht, die Falz war nicht richtig gebogen.Mit eine Zange und Tuch endlich passend gemacht, dafür ist jetzt ein kleine Delle vorhanden. Messingstange versucht zu polieren. Entweder ist die Endkontrolle nicht gut oder ich habe alle Montagsgeräte. Jetzt hängt das Teil an der Wand, funktioniert und fertig. Keine Lust mehr was daran zu machen. Schluss, Aus Ende. Gut ist!!!!

optisesti kaunis osa, sopii hyvin valkoiseen maalaiskeittiöön. Jos ei ole paikalla....... Tilaa, toimitetaan, katkaistaan ja liitetään. -erittäin äänekäs- tarkastettu Tuuletin rikki! Uusi osa tilattu iltapäivällä. Tuli erittäin nopeasti. Siellä jo seuraavana päivänä. Vanha osa lähetetty takaisin, rahat takaisin. Uusi osa liitteenä. Tällä kertaa savupiippukiinnitys ei sopinut, taite ei vääntynyt kunnolla.Sain lopulta pihdeillä ja liinalla sopivaksi, mutta nyt on pieni kolhu. Messinkitanko yrittää kiillottaa. Joko lopputarkastus ei ole hyvä tai minulla on kaikki maanantai-laitteet. Nyt osa roikkuu seinällä, toimii ja siinä se. Ei halua tehdä enää mitään. Loppu, loppu. Hyvä on!!!!

Verified tarkastelu

Passt gut in meine Küche. Leider ist sie etwas laut. Zunächst läuft sie noch auf Umluft. Vielleicht ändert sich auch bei der Abluftinstallation die Lautstärke etwas

Sopii hyvin keittiööni. Valitettavasti se on hieman meluisa. Ensinnäkin se toimii edelleen kiertävällä ilmalla. Ehkä äänenvoimakkuus hieman muuttuu poistoilmaasennuksen myötä

Verified tarkastelu

Ich habe mir die Haube bestellt und sie kam auch wie angekündigt an. Sie sollte ursprünglich in der Abluftfunktion benutzt werden, daher hatte ich sie ohne Aktivkohlefilter gekauft. Allerdings hat sich der mitgelieferte Kunstoff-Flex-Rohr bei jedem Einschalten (sogar in der niedrigsten Stufe) in seiner kompletten Länge ausgedehnt und hing dann praktisch seitlich runter. Das war natürlich sehr ärgerlich. Daher hab ich den Service über Amazon kontaktiert. nach zwei Tagen hab ich dann endlich eine Antwort bekommen. Ich sollte ein Foto von der eben beschriebenen Situation machen, damit sie das nachvollziehen können. Tja in der Zwischenzeit hab ich natürlich zwei Filter beim Hersteller bestellt und dafür fast 35 Euro gezahlt um mir den ganzen Ärger zu ersparen und bin sozusagen auf Umluft umgestiegen. Wenn ich das aber vorher gewusst hätte, hätte ich mir die Variante mit den Filtern von vornherein bestellt und das hätte mich nur 10 Euro mehr gekostet. Das habe ich dann dem Hersteller mitgeteilt, in der Hoffnung, dass sie mir nach Abzug der Differenz von 10 Euro, denn Rest der Umkosten für die Filter zurückzuerstatten, aber leider gab es nur ein "das tut uns leid". Daher ziehe ich in der Bewertung ein Stern ab. Ich werde jetzt schauen, wie sich die Haube so macht. In Moment läuft sie gut, etwas laut, aber es funktioniert.

Tilasin hupun ja se saapui ilmoituksen mukaisesti. Se oli alun perin tarkoitettu käytettäväksi poistoilmatoiminnossa, joten ostin sen ilman aktiivihiilisuodatinta. Mukana toimitettu muovijoustoputki kuitenkin laajeni koko pituudeltaan joka kerta, kun se kytkettiin päälle (jopa alimmalla tasolla) ja ripustettiin sitten käytännössä sivuun. Tietysti se oli erittäin ärsyttävää. Joten otin yhteyttä palveluun Amazonin kautta. Kahden päivän jälkeen sain vihdoin vastauksen. Minun pitäisi ottaa kuva juuri kuvatusta tilanteesta, jotta ymmärrät. No, sillä välin olen tietysti tilannut valmistajalta kaksi suodatinta ja maksanut niistä lähes 35 euroa säästääkseni kaikilta vaivoilta ja olen siirtynyt niin sanotusti kiertoilman käyttöön. Mutta jos olisin tiennyt sen etukäteen, olisin tilannut suodattimilla varustetun version alusta alkaen ja se olisi maksanut minulle vain 10 euroa enemmän. Ilmoitin tästä sitten valmistajalle toivoen, että 10 euron erotuksen jälkeen he korvaavat minulle loput suodattimien kustannukset, mutta valitettavasti "anteeksi" oli vain yksi. Joten vähennän luokittelusta tähden. Saa nyt nähdä, miten hupulla käy. Tällä hetkellä toimii hyvin, vähän meluisaa, mutta toimii.

Verified tarkastelu

Ich bin super zufrieden mit dieser Klarstein Dunstabzugshaube. Es passt perfekt zu meiner neuen schäbigen Küche! Es hat wirklich diesen schönen Retro-Look, den ich absolut liebe! Die Installation war ziemlich einfach. Alle Funktionen sind nützlich, sehr einfach zu bedienen. Bis jetzt hatte ich keine Probleme damit und es ist wieder ein Klarstein-Gerät in meinem Haus, das gut funktioniert!

Olen erittäin tyytyväinen tähän Klarsteinin liesituulettimeen. Sopii täydellisesti uuteen nuhjuiseen keittiööni! Siinä on todella hieno retro-look, josta pidän ehdottomasti! Asennus oli aika helppoa. Kaikki toiminnot ovat hyödyllisiä, erittäin helppokäyttöisiä. Toistaiseksi minulla ei ole ollut ongelmia sen kanssa ja se on toinen Klarstein-laite kotonani, joka toimii hyvin!

Verified tarkastelu

Hallo, Abzugshaube sehr schön so wie beschrieben, Optik toll kann ich weiter emfehlen, aber sie ist etwas laut dafür stark in der abluft Funktion. LG E. KL.

Hei, liesituuletin erittäin mukava kuvatulla tavalla, voin suositella hienoa ulkoasua, mutta se on hieman äänekäs, mutta voimakas poistoilmatoiminnossa. LG E. KL.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja